Keresés

Részletes keresés

emp Creative Commons License 2002.11.24 0 0 2
valami ilyesmire bazírozhatott az NS újságírója is. bevallom, nem tudtam megjegyezni a nevét. de éppen azt szerettem volna, hogy ne menjenek feledésbe azok a dolgok, szeretném látni, amikor a sportlap nemcsak egy száraz MTI közleményt rak be a 4. oldal közepére, ahol is a "Felmentették a volt elnököt" cím fölött a köv. olvasható: Ítélet. Kovács Attila nem tagadta a félmilliárdos tartozást
(most már képben vagyok, előkotortam az asztal alól a lapot, amit csak hétvégeken szoktam megkapni nejem jóvoltából)

tehát annyi mocskolódás után, most ott tartanak, hogy annál rosszabb a tényeknek. undorító egy banda.

Előzmény: peacemaker (1)
peacemaker Creative Commons License 2002.11.24 0 0 1
Tényleg nem volt szimpatikus Kovács, de az is érdekes volt, amikor a gyors felmentés után az újságírók kérdezték a tejfelesszájú államtitkárt, valami ilyen párbeszéd jött le a képernyôn:

- Mi lesz akkor, ha Kovács is elindul az elnökválasztáson.
- Nem indulhat büntetett elôéletű (vagy aki ellen büntrtôeljárás van folyamatban?)
- De Kovács nem az?!
- Az lesz.

Mitadisten másnap az APEH...

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.24 0 0 0
köszike

Az NS csak kiszolgálta Dajcs Tompikáékat. Kellett valami törvényes indok, hogy leváltsák az MLSZ vezérkarát.

Előzmény: emp (-)
emp Creative Commons License 2002.11.24 0 0 topiknyitó
találtam egy Nemzeti Sporttal kapcsolatos topicot, oda írtam a követ kezőt:

"tegnap fölmentették adócsalás vádja alól Kovácsot a volt MLSZ elnököt. nem tudom pontosan idézni, hogy miket írt az NS annak idején, csak a lényegére emlékszem. gusztustalanul ócsárolta K.I. -t, az ártatlanság vélelmének teljes figyelmen kívül hagyásával. még éppen csak megszületett a vád, és én aki nem a foci miatt (akkor még) vettem a lapot, teljesen megdöbbenentem, ahogy a "mindannyiunktól lopott Kovács" sorokat olvastam. szegény bunkó Kovács qrvára nem szimpatikus, de a helyében most a hajat is leperelném erről a társaságról.

asszem ezt berakom a polforumba is, így talán én is többet megtudhatok arról, ki, kinek, miért és mennyiért nyalja a seggét e szennylapnál. "

aztán keresgéltem, hogy talán indított már más is topicot a témában, és rájöttem arra, amit szintén átmásolok ide:

"közben utána néztem, és már tudom, hogy Kovács Attilának hívják a volt MLSZ elnököt. azt hittem, István. ebből is látszik, hogy abszolute nem a konkrét személy miatt haragszom, hanem a lap eljárása miatt."

szerintem valami ordenáré, felháborító módon kezelték ezt a dolgot. egy napig vártam, hátha feldobja más a témát, de úgy látszik, nem néz ki belőle egy jó kis zsidózás. mindegy, innen tietek a pálya.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!