találtam egy Nemzeti Sporttal kapcsolatos topicot, oda írtam a követ kezőt:
"tegnap fölmentették adócsalás vádja alól Kovácsot a volt MLSZ elnököt. nem tudom pontosan idézni, hogy miket írt az NS annak idején, csak a lényegére emlékszem. gusztustalanul ócsárolta K.I. -t, az ártatlanság vélelmének teljes figyelmen kívül hagyásával. még éppen csak megszületett a vád, és én aki nem a foci miatt (akkor még) vettem a lapot, teljesen megdöbbenentem, ahogy a "mindannyiunktól lopott Kovács" sorokat olvastam. szegény bunkó Kovács qrvára nem szimpatikus, de a helyében most a hajat is leperelném erről a társaságról.
asszem ezt berakom a polforumba is, így talán én is többet megtudhatok arról, ki, kinek, miért és mennyiért nyalja a seggét e szennylapnál. "
aztán keresgéltem, hogy talán indított már más is topicot a témában, és rájöttem arra, amit szintén átmásolok ide:
"közben utána néztem, és már tudom, hogy Kovács Attilának hívják a volt MLSZ elnököt. azt hittem, István. ebből is látszik, hogy abszolute nem a konkrét személy miatt haragszom, hanem a lap eljárása miatt."
szerintem valami ordenáré, felháborító módon kezelték ezt a dolgot. egy napig vártam, hátha feldobja más a témát, de úgy látszik, nem néz ki belőle egy jó kis zsidózás. mindegy, innen tietek a pálya.