Keresés

Részletes keresés

romboid Creative Commons License 2002.11.27 0 0 23
A pin@ra.
Előzmény: kovácsKoma (21)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.27 0 0 22
Nem tudom, én ugyanis nem fasisztázok. Talán a fasisztázókat kéne megkérdezni. De szerintem ha megszámoljuk, hogy hányszor fordul elő a polfórumon a kommunista és hányszor a náci/fasiszta szó, akkor egy nagyságrend különbséget biztos találunk a kommunista szó javára.
Előzmény: kovácsKoma (21)
kovácsKoma Creative Commons License 2002.11.27 0 0 21
Es amikor fasisztaztok kire gondoltok?
A "rad" le van love termeszetesen:))
Előzmény: öcsipöcsi (-)
robin stein Creative Commons License 2002.11.27 0 0 20
Nyugi, szerintem ő is Martonyira gondolt először. :-)
Előzmény: öcsipöcsi (19)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.27 0 0 19
"ÉSMÉG TÖBBEN MINDÍG OTT ŰLNEK A PARLAMENTBEN !!!!"

Akkor miért nem bizonyítod be róluk, hogy bűnözők? Ha meg nem tudod, akkor sajnos ártatlanok és maximum kommunistázásba fojthatod bánatodat, de ez is rég unalmassá vált. Senki semmit nem tud bizonyítani, csak acsarkodni.

Előzmény: Tony (15)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.27 0 0 18
"azokra gondolok akik kiszolgálták a szovjet hatalmat Magyarországon saját jólétük és karrierjük érdekében,majd amikor sikerült csődbevinni a szoc.tábort,akkor hétfő éjjel,kedd reggelre demokraták lettek."

Szerintem mások is ezekre gondolnak. Na és hogy döntitek el, hogy kik tartoznak ide? Rámondás alapján?

Előzmény: Luby (17)
Luby Creative Commons License 2002.11.22 0 0 17
Számomra semmiféle elvi-eszmei hovatartozást nem jelent.Ha nagyon ritkán használom ezt a kifejezést ,akkor azokra gondolok akik kiszolgálták a szovjet hatalmat Magyarországon saját jólétük és karrierjük érdekében,majd amikor sikerült csődbevinni a szoc.tábort,akkor hétfő éjjel,kedd reggelre demokraták lettek.Most pedig ,mert ez a nagytestvér elvárása arra fognak egy reggel ébredni, hogy szociáldemokraták.
De ez egy jelentéktelen ,de nagyhatású banda,mert csak néhány ezren vannak.A volt MSzMP tagok, a mai MSzP tagok közül sokan vannak akik tiszteségesen és elvszerint álltak be a pártba.Na,őket verték át leginkább a vezetőik.
A legsúlyosabb az a helyzetben, hogy ugyanazok adtak bizalmat a mai vezetöknek,akik már 89-90-ben,majd 94-98-ban is vesztesei voltak a választások eredményének.Nagyon hatásos a média,az agymosás és a mézesmadzag. Luby,aki Gábor
Ideiglenes Nick Creative Commons License 2002.11.22 0 0 16
Látom, beugrott néhány arc... :>)))
Előzmény: robin stein (14)
Tony Creative Commons License 2002.11.22 0 0 15
Azokra a vén szarosokra akik visszaélve akkori hatalmukkal ,dúrván megakadályozták még azt is ,hogy nyíltan beszélni lehessen azokról a baromságokról ,amit a szocialista ideológiára ,erkölcsre ,meg az annyjukra hivatkozva kényszerítettek ki maguknak a környezetüktől ! Meg azokra akik ezekután még mindíg ott heréskednek a parlamentbe ! Meg azokra akik anno loptak ,csaltak ,uralmi jogon kihasználták ,megalázták ,tönkretették ,butították az országot! Meg azokra akik az ország érdekeit ,biztonságát ,hírnevét a saját érdekeik mögé helyezik ! Meg azokra akik ,szerencsétlen klónozott kommunista híveiket ...ismét a salyát érdekeik érvényesítése érdekében tovább butítják ! Nem beszéltem azokról akik intézkedésére ,verettek ,kisemíztettek ,meghúrcoltattak ,tönkretetettek ,leváltattak ,elkűldettek....szóval tönkretetettek ! ÉSMÉG TÖBBEN MINDÍG OTT ŰLNEK A PARLAMENTBEN !!!! Meg azokra akik.............
robin stein Creative Commons License 2002.11.22 0 0 14
"A rendszer piramisán ültek". Ez szép.
Előzmény: Ideiglenes Nick (12)
robin stein Creative Commons License 2002.11.22 0 0 13
Pedig tényleg együtt jelentkeztünk. De engem nem vettek fel. Na erre mit tettem? Jól megsértődtem és márciusban alapítottam egy polgári kört. Most jól érzem magam, teljes, kiegyensúlyozott életet élek szeretem az állatokat és a gyermekeket.
Előzmény: Ígyöntidalbama (11)
Ideiglenes Nick Creative Commons License 2002.11.22 0 0 12
Én arra, akik a rendszer piramisán ültek.

A mezei MSZMP-tagokról sincs jó véleményem - se jobb, se bal oldalon -, de őket pitiáner megalkuvóknak tartom.

Az egykori KB- és PB-tagokat viszont hazaárulóknak és bűnözőknek. Amúgy amikor úgymond "kommunistázok" vagy "nácizok", mindkét esetben a demokrácia mellett teszek hitet.

Előzmény: öcsipöcsi (-)
Ígyöntidalbama Creative Commons License 2002.11.22 0 0 11
Á' , én meg azt hittem valami jó kis idézettel jössz. Esetleg elmeséled, hogy együtt jelentkeztetek az alapszervezetbe. De látom semmi sztori.

Így marad a sajnálkozás, pedig biztos hatalmas mozgalmár lett volna...

Ez az ostoba magyar mentalitás! Nem tudunk örülni! Merthát azért vannak nekünk azért igazi nagy mozgalmárjaink!

Előzmény: robin stein (9)
Fulika Creative Commons License 2002.11.22 0 0 10
Ha ezért nóbel díjat kapsz akkor simán plágiummal foglak vádolni :) Be tudom bizonyítani, hogy az én topicom volt előbb. A két topicból az jön ki, hogy én kommunista zsidó vagyok. Mindez simán kiderült ebben az órában. Erről csak a vaklárma eleje jut eszembe:
Úristen, fekete vagyok? Anyánk már tudja...?
Előzmény: öcsipöcsi (-)
robin stein Creative Commons License 2002.11.22 0 0 9
Ki beszélt itt KB-tagságról, kiskuszu? Komcsi az komcsi, nem?
Egyébként van ő akkora kaliber, hogy ha nem közvetlenül a rendszerváltás előtt lép be az MSZMP-be (kiváló diplomatikai érzékkel), akkor most nyikván tőle is tudnánk szépeket idézni.

Előzmény: Ígyöntidalbama (6)
PAPEN Creative Commons License 2002.11.22 0 0 8
A kommunistákra. Akiket most szocilaistáknak hívnak. Azokra a szocilaistákra, akik akkor nem voltak kommunisták, nem :-)
Előzmény: öcsipöcsi (-)
Ígyöntidalbama Creative Commons License 2002.11.22 0 0 7
Most mit tehetünk? Ez így fogalmaz.
Előzmény: öcsipöcsi (5)
Ígyöntidalbama Creative Commons License 2002.11.22 0 0 6
A bácsi mikor volt KB tag?
Vagy ez egy szigorúantitkosügynök bácsi?

Vagy tucc tőle az alantihoz vmi hasonlót idézni a saját szájából?

Előzmény: robin stein (4)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5
Ez a szöveg elég semmitmondó.
Előzmény: Tub (2)
robin stein Creative Commons License 2002.11.22 0 0 4

Vagyis rá.
robin stein Creative Commons License 2002.11.22 0 0 3

Nyilván rá.
Előzmény: öcsipöcsi (-)
Tub Creative Commons License 2002.11.22 0 0 2
Például Medgyessy elvtársra, aki az MSZMP Központi Bizottság 1989. március 7-i ülésén a jegyzőkönyv szerint ezt mondta:

"Nem tudom, mit jelent a szabad választás: nem lehet ilyen semmitmondó jelzővel illetni a választásokat. Meg kell a tartalmát mondani, mi az, hogy szabad választások. (...) Az, hogy a parlament tagjainak 75 százaléka kommunista, az semmifajta garanciát nem jelent, ezt mindannyian tudjuk, látjuk. Kiszámíthatatlan az, hogy a parlament hogyan áll bizonyos kérdésekhez, és ezt tényleg nem lehet azzal megoldani, hogy kötelezik őket, hogy egy kérdésben így vagy úgy döntsenek. Ezt csak azon az alapon lehet, hogy van egy olyan program, amelyik összeszervezi a pártot, és ami egyúttal garantálja azt, hogy a párt által ajánlott képviselők a parlamentben azt képviselik, ami mögé felsorakoztak mint program mögé."

magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2002.11.22 0 0 1
Talán azokra, akik le0-ázzák a saját topic-ukat??? :-)
Előzmény: öcsipöcsi (0)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.22 0 0 0
0 személyeskedést ha kérhetem, legalább az elején
Előzmény: öcsipöcsi (-)
öcsipöcsi Creative Commons License 2002.11.22 0 0 topiknyitó
Elég régóta olvasgatom a polfórumot, néha hozzá is szólok. Asszem azt, hogy itt nagyüzemben megy a kommunistázás nem lehet letagadni. Egyvalamit viszont nem értek, amikor valaki kommunistázik akkor kire gondol valójában (a Rád válasz már le van lőve az eredeti topikban). " A parlamentben kommuisták ülnek, budán kommunisták veszik a házakat..." kik ők egyáltalán? akit kommunistának kiáltanak ki az mitöl kommunista egyáltalán???
Kommunista(?) volt az anyja, apja? Vér szerint kommunista, vagy a vallása kommunista? Ha egy magyar ember az mszmp tagja volt automatikusan kommunista marad egész életében? Attól kommunista, hogy Orbán ellen szavazott a fidesz-mszp konfliktusban? Ha valaki nem vallásos, nem hívő az kommunista? Aki kommunistának van kikiáltva, az biztos, hogy a hazája (vagy legalábbis csak lakhelye???) ellen cselekszik?
Szóval felmerülnek bennem a kérdések, amire a kommunistázást olvasva nem áll össze a logikus válasz. Én nem tudom kinek van igaza, lehet, hogy országos kommunista összeesküvés áldozata a haza, lehet, hogy ez hülyeség, hiányosak a történelmi ismereteim (ez biztos), de szerintem van aki ezekre a kérdésekre tudja a választ. Kérem világosítsa meg előttem az igazságot.

A kommunista szó helyébe tetszőlegesen behelyettesíthető a ballib kifejezés is, sőt az még divatosabb.
TOvábbi kérdés. Miért szitokszó a jobboldalon a LIBERÁLIS, amely szabadelvűt jelent? Mi a rossz benne? A szabad, vagy az elvű? Egyik szó sem tűnik negatív tartalmúnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!