Keresés

Részletes keresés

rich.mond Creative Commons License 2003.12.30 0 0 173
Na várjál csak!Ez az év végén nem véletlenül DECEMBERT jelent?Várjuk ki az összesítést.Aztán majd a vizsgák után elkezdhetünk izgulni a tét igen magas súlya miatt:))A fotó meg igenis impozáns,majd még rakok be egy párat:)
Előzmény: Turulmadár (172)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.29 0 0 172
Impozáns fotó... :))

Ehhez mit szólsz?
"Az infláció novemberben főleg az idényáras cikkek hatására emelkedett, de az év végén is a tavalyinál magasabb, 5,6 százalék körüli lesz, és a jövő év első hónapjaiban átmenetileg további emelkedés várható." :]

Előzmény: rich.mond (168)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.14 0 0 171
Kornai János,Bánfy,Száz János,stb...
Ágh attila,Török,Hajba, stb...
Előzmény: AstraF16v (170)
AstraF16v Creative Commons License 2003.12.14 0 0 170
"mellesleg a közgáz környékén sokkal hamarabb sejtették a szocializmus összeroppanását, az ott lévő reformisták, illetve néhény kritikus párton kívül álló. Ők ma MSZP ill. SzDSz-hez közel állók. "

Mire alapozod eme bölcsességedet? (egyéni tapasztalataim pont az ellenkezőjét mutatják, ezért várom, hogy meggyőzzél valamivel)

Előzmény: antivilag (8)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.14 0 0 169
Na,meg egy másik kép:

Előzmény: rich.mond (168)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.14 0 0 168
"Walami dekoratívebb, szurkolásra szoruló csapat nincs? :)) "

tessék: a képek a KÖZGÁZ-Malév rangadón készültek
Nincs más csapat.Ha a csapat nem is dekoratív, a szurkolók mindenképpen azok:)))
Hajrá Közgáz!

Előzmény: Turulmadár (154)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 167
Hééééé!Én örültem volna:))
(Amúgy bár poénból tényleg írtunk egy pályázatot Marx nevére,nagy komolyan megindokolva) többen TÉNYLEG komolyan gondolták,hogy vissza kéne állítani-bár ő legalább közgazdász volt...

Az alteregódat már letartóztattuk és deportáltuk:))

Ja,és kedves a-i!
TÉNYLEG azért szavaztam a BKÁÉKTE-re,hogy ne legyünk Corvinus-bár ez az ET-t nem zavarta.

Előzmény: Turulmadár (164)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 166
Most már az arányt is ismerem: 25:9 Mészáros jawára. Kíwáncsi wagyok, mik történtek a háttérben. Wannak ötleteim... :]

Tényleg, hogy wálasztják a tanszékwezetőket az egyetemen? 1 éwe eléggé meglepődtem, amikor Lánczi wáltotta Ághot.

Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 165
(Tudsz róla,hogy van egy MSZP-s alteregód?Majd hanyatt estem,hogy mit keresel az MSZP frakcióülésén...:)

Mindenhol ott wagyunk. :]

Előzmény: rich.mond (156)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 164
Most is wolt ilyen agyrém, hogy állítsuk wissza ezt a newet. Igencsak morcos lettem wolna.
Előzmény: MGperY (162)
l-a Creative Commons License 2003.12.01 0 0 163
Kétlem, hogy ezért.
Előzmény: rich.mond (157)
MGperY Creative Commons License 2003.12.01 0 0 162
wan egy ismerősöm, a legkevésbé sem nevezhetnök komcsinak, de ő mindig, hangsúlyozottan azt mondja, hogy a marx károly közgazdaságtudományi egyetemen szerezte az (egyik) diplomáját.

neki így tetszik :)

Előzmény: Turulmadár (158)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 161
Én sem azért szavaztam a BKÁÉKTE-re,mert tetszik,hanem mert Corvinus NEM,NEM,SOHA!!!:)
Előzmény: Turulmadár (158)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 160
Öt százalékra jövőre?Naaaa:)))Még a hatra sem mernék fogadni...
(Amúgy igazad van,idén fogadtunk,ha jól emlékszem januárban)
Előzmény: Turulmadár (159)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 159
Nem idén fogadtunk? :) Mintha az éw elején történt wolna... Csak nem emlékszem, hol.
Igazából nekem mindegy, az éwes walszínűleg 5 alatt lesz walamiwel. Jöwőre hasonló fogadás? :ppp
Előzmény: rich.mond (156)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 158
Szerintem sokkal jobban hangzik a Corvinus, mint a BKÁE, ennyi. :)) A BKÁEKE-nél meg még inkább. ;)
Előzmény: Ghanima (155)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 157
A Kertészeti akart Corvinus Egyetem néven különválni Gödöllőtől, de nem hagyta az OM.Így kerültek hozzánk.Valami oknál fogva később már nem ragaszkodtak e névhez,viszont Chikánéknak megtetszett,és tűzön-vízen keresztül akarták vinni.
Volt névpályázat,ahol pofátlan módon három pályaműt talált érdemesnek a bizottság:
Corvinus egyetem
Budapesti Corv. egy.
Budapesti Közgtud Állig. Építészeti Kertészeti és Tájépítészeti Egyetem=BKÁÉKTE)
Nos szavazásra bocsátották,ahol a közgázos nép elsöprő többsége még jobb híján is a kimondhatatlan nevű mozaik szóra voksolt.Ennek ellenére Chikánék a Corvinus mellett voksoltak,akinek semmi-semmi köze nincs hozzánk.Talán ezért is kell mennie...
Előzmény: Ghanima (155)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 156
Éves inflációra.Illetve arra,ami 5% alatt lesz:)))
(De most komolyan:éves infla.amúgy is így fair,mert ki tudta volna biztosra mondani tavaly a decemberi inflációt...)

Nincs,nekünk csak ők vannak:))

Ha meg Mészáros elad minket,akkor reméljük a Gyurcsány birodalom vesz meg,nem a Vegyépszer:)))

(Tudsz róla,hogy van egy MSZP-s alteregód?Majd hanyatt estem,hogy mit keresel az MSZP frakcióülésén...:)

Ghanima Creative Commons License 2003.12.01 0 0 155
Ugyan réges régi a Corvinusos hozzászólásod, de én csak most kukkantottam be ide, valamint nemrég hallottam arról egyáltalán, hogy neves neve lesz a Közgáznak; mindezek nyomán kérdezem, neked miért tetszik/ett ez a név? :-o Csak mert én magam nem látom semmiféle értelmes magyarázatát, és nem is hallottam/olvastam arról, hogy miért lett ez a név.
Ez itten egy szimpla kérdés, semmi kekec!
Előzmény: Turulmadár (146)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 154
Én nem woltam túl jól informált, de én is úgy hallottam, Chikán az esélyes. Mészárosnak gratulálok. Csak nehogy hozzácsapja a Közgázt is a Szerencsejáték Rt.-hez. :]

.off

Mire szólt a fogadásunk, éwes inflációra wagy december/decemberre?

Walami dekoratívebb, szurkolásra szoruló csapat nincs? :))

.oin

Előzmény: rich.mond (153)
rich.mond Creative Commons License 2003.12.01 0 0 153
Micsoda????
Én úgy tudtam, hogy Mészárosnak esélye sincs, úgyis Chikán nyer-ezek szerint az ET rossz tagjaival beszéltem...
Hmm.Érdekes.Úgy tudom,ő nem Corvinus párti.

OFF
Ja,más téma,egészen más:imádott egyetemünk kosárcsapata veretlenül vezeti az NBII-t (a csoportjában). Tizenakaráhányan úgy döntöttünk,hogy ezentúl szervezett keretek között buzdítjuk fiainkat,mert megérdemlik!
Dec 7-én 16 órától minden egyetemista társunkat szeretettel várjuk a Kinizsi utcai sportcsarnokban (?) egy jó sörözésre. Bár a szurkolói csoportok mindig választanak maguknak ideológiát,csekély számunk ellenére is oly sokszínű a brigád,hogy bárki oylan jelszavakat ordíthat,amit csak akar:)))
Gyertek szurkolni!
ON

Gratula az új rektornak!

Előzmény: Turulmadár (152)
Turulmadár Creative Commons License 2003.12.01 0 0 152
Mészáros Tamást, az ÁPV. Rt igazgatóságának elnökét választotta új rektorává a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem (BKÁE) 36 tagú intézményi tanácsa hétfőn. A tisztségre Mészáros Tamás mellett pályázott Chikán Attila, az intézmény jelenlegi vezetője, az Orbán-kormány egykori gazdasági minisztere is.

Mészáros Tamás 2004. január 1-től négy évig tölti be a rektori tisztséget. Mészáros - a közgazdaságtudomány kandidátusa, az egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési Központjának vezetője - korábban volt már rektor-helyettes, és 2000-ben ügyvezető rektorként vezette a BKÁE-t Palánkai Tibor lemondását követően.

Előzmény: Turulmadár (146)
Costals Creative Commons License 2003.03.19 0 0 151
Lemaradt egy V?
Előzmény: deus (149)
Turulmadár Creative Commons License 2003.03.19 0 0 150
Ezt komolyan gondoltad? :)
Előzmény: deus (149)
deus Creative Commons License 2003.03.19 0 0 149
U
Turulmadár Creative Commons License 2003.03.19 0 0 148
A fő struktúra ellen sincs különösebb kifogásom, de biztos lehetne jobb.
Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 147
Ez mar inkabb reszletkerdes, a fo strukturaban kene alapvetoen valtoztatni, utana johetnenek a konkret kurzusok.
Előzmény: Turulmadár (144)
Turulmadár Creative Commons License 2003.03.17 0 0 146
Igen, walóban érdekes kérdés. Corvinus Egyetem? :) Nekem tetszik a név, de ha ezt mondom közgázos barátaimnak, lenyelnek keresztbe. :))
S ki lesz az új rektor? Marad Chikán Attila? Wagy jön Mészáros Tamás? :]
Előzmény: rich.mond (145)
rich.mond Creative Commons License 2003.03.17 0 0 145
Hmmm.Érdekes,hogy kedvenc topicunkban szó sem esik a tervezett integrációval kapcsolatban,holott szvsz lényegesen érdekesebb.mint a gusztustalan mikró tanszék ármánykodása.
Előzmény: Turulmadár (144)
Turulmadár Creative Commons License 2003.03.17 0 0 144
Én nem mondanám magam különösebben elméleti érdeklődésűnek, mégsem sokallom a mikro és a makro arányát. :))
Nekem inkább a több interaktív & witatkozós szeminárium hiányzik (persze nem lineráis algebrából :)), de könnyen lehet, hogy ez csak személyes perverzióm.
Előzmény: Costals (141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!