Keresés

Részletes keresés

Gb Jan Creative Commons License 1 napja 0 0 2258

Bizony nem ezekre gondoltam mert ezek PVC bugyik és ha utánanézel a PVC bugyik jóval olcsóbbak mint a latex bugyik. De azért szépek amiket mutatsz és PVC bugyi kedvelők biztosan buknának rá. 

Előzmény: gumikabugyika (2255)
Gb Jan Creative Commons License 1 napja 0 1 2257

Természetesen mindenkinek úgy kell hordani ahogy neki jó és ahogy örömét leli benne. De ha valaki véleményt alkot eszedbe sem jut hogy nem megbántani akar?  Mert tőlem minden bántás távol áll.

Előzmény: gumikabugyika (2254)
gumikabugyika Creative Commons License 4 napja 0 0 2256

ma jott meg harom darab valodi gumibol keszult gumibugyim ebben a szinben  es meg kèkben es pirosban  is!

nagyon kènyelmes gumibugyi most a keket hordom a tena pants super pelenkàm felett!!

gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.24 0 0 2255

lehet nem pont ezekre gondolsz de tesssek!! mindegyiket hordom!imàdom a  szep fenyes szines gumibugyikat felvennni!

Előzmény: Gb Jan (2228)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.24 0 1 2254

szia

-èn igy szeretem a gumibugyikat rajtam! van masik is......

Előzmény: Gb Jan (2251)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.24 0 0 2253

ilyen vastag gumipelenkat hordok alaja! amugy en igy szeretem ha buggyos fazonu rajtam a gumibugyika! utalom ha ramfeszul!-(gumipelenka = kivul eros pvc folias, belul puha cotton, moshato pelenka!)-

Előzmény: mzxc (2252)
mzxc Creative Commons License 2023.03.23 0 0 2252

A szine tényleg nagyon szép,de szerintem feltünöen el van tulózva a méret.Hány pelenka van a bugyika alatt?

Gb Jan Creative Commons License 2023.03.23 0 0 2251

A kék színe az nagyon szép de a mérete az úgy tűnik mintha kissé túlzás lenne a te méreteidhez.

Előzmény: gumikabugyika (2250)
gumikabugyika Creative Commons License 2023.03.22 -1 0 2250

hello

èn nonstop gumibugyit hordok 24/7 es imàdom hordani!a kevenc ropogos gumibugyikam!!most epp ezt hordom! mig be nem pisikezek a pelenkamba!!

Előzmény: mzxc (2236)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.20 0 0 2249

Bocs főnök

Gb Jan Creative Commons License 2023.03.20 0 1 2248

Ha figyelmesen olvasod a fórum címét és olvasod a fórum hozzászólásait észreveheted hogy még hasonló írások sincsenek mint amit írtál mert a te írásod nem ide való. Természetesen van olyan fórum ahol az írásodat örömmel olvasnák de ez nem az.  

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.20 0 0 2247

Nemrég megébredtem. Kimentem cigizni, és közben egy nagy adag kaki ment be a pelusomba. Pisi volt már benne, de bekakilás közben megint összepisiltem magam. Aztán fürdés, tiszta pelenka, alvás.

István 22 Creative Commons License 2023.03.15 -1 0 2246

Sziasztok! Ha szereted, kedveled a pelust hívj 067040574

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.08 0 0 2245

Nem jött be. Nem tetszett magyarul :)

mzxc Creative Commons License 2023.03.07 0 0 2244

Én is jártam már úgy,hogy nem érkezett meg amit rendeltem. Azóta személyesen veszem át és helyben fizetek.

Nekem a fóliás pelusok nem váltak be.Hátul szétrepedt.Még jó,hogy gumibugyi is volt rajtam.

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.06 0 0 2243

Én amit találok. Volt hogy amit rendeltem nem jött be, postaköltséget buktam, tovább adtam. Ennyi belefér.

body men Creative Commons License 2023.03.06 0 0 2242

Tena Slipp plus L-es fóliás pelenkából van eladó 3-4 csomag..  6000-ft/ csomag..

Ritkán nézek be ide, ezért inkább a 0630 5148645 ös tel számon keress...

mzxc Creative Commons License 2023.03.05 0 0 2241

Énnekem van lehetöségem valakitől seniszuper pelust szerezni folyamatosan. Ezen lehetöség elött én is innen-onnan ahol volt. megmaradt csomagokat vettem át.

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.05 0 0 2240

Tena Slip Maxi a favorit.

De a Tena Slip Supert is szeretem.

Van mèg id Slip Plus, attend slip active 9M, Tena Pants Maxi, Tena Pants Super, Tena Pants Plus.

Mikor mit találok neten olcsón. Persze volt olyan amiből redneltem, de nem jött be.

mzxc Creative Commons License 2023.03.05 0 0 2239

Te milyen pelenkát használsz?

mzxc Creative Commons License 2023.03.04 0 0 2238

Az én  enyém is lefelé van simitva,amikor felveszem a gumibugyit.

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.04 0 0 2237

Kukidat hogy rakod a pelusba? Nekem lefele néz

mzxc Creative Commons License 2023.03.03 0 0 2236

Rajtam állandóan pelenka és gumibugyi van.Pista féle.

Törölt nick Creative Commons License 2023.02.25 0 0 2235

Én is Pista féle gumibugyiban vagyok, meg van többféle pelenkám. Ha nem dolgozok, vagy nincs kizáró dolog, akkor pelenkában és gumibugyiban vagyok. Éjjel többnyire rajtam van. Szeretek bepisilni, bekakilni.

Mister V. Creative Commons License 2023.02.09 0 1 2234

Nem gumi "gumibugyi" vásárlás elé nézek, 2 fajtáról van tapasztalatom, a harmadikról kérnék infót.

A PVC 1 hónap alatt megkeményedett és zörgős lett, később már tört is az anyag. (Pel nélkül használom.)

Az EVA már eleve egy zörgős anyag, de az 1 évet bőven bírt, most is csak a gumi van kinyúlva és egy kisebb (fél centis) szakadás van rajta, tehát strapabíró, csak hangos és a melegedéstől sem lesz halkabb, mint a PVC.

A harnadik a TPU, amiről érdeklődnék.

A neten kb. annyi olvasható, hogy más hőfokon gyártják, de semmi értelmes összehasonlítás nincs, mint fólia anyag, csak mint tömör anyag. (Mert EVA papucs is létezik.)

Tehát van-e valakinek TPU anyagú ruhadarabja és annak mi az előnye/hátránya?

Ha kevésbé időtálló, akkor maradnék a zörgősnél, mert bár az első 2 hétben a PVC nagyon lágy és puha volt, de 1-1,5 hónap után már vágott és töredezett a gumírozásnál, árban meg közel azonos, mint az EVA.

Akinek van tapasztalata TPU ügyben, kérem tegye közzé! Köszönöm!

pisisbébi Creative Commons License 2023.01.28 0 0 2233

Légy türelemmel, nekem is kb két hétre válaszólt

Előzmény: BabaSzandra (2232)
BabaSzandra Creative Commons License 2023.01.25 0 0 2232

Sziasztok. 

Nem tudjátok véletlenül, Pista elérhetősége megváltozott?

A régi email-címére küldött levélre nem válaszol...

Új gumibugyikat szeretnék csináltatni, de nem tudom, foglalkozik-e még ilyesmivel.

Előre is köszönöm az infókat, ha van valakinek. 

Mister V. Creative Commons License 2023.01.24 0 0 2231

Ez nem épp gumibugyis témához kapcsolódik, ugyanakkor látom a pixie-n is már jó ideje hirdeted. Inkább itt kéne, ez a latex fórum: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9067902

A képből látszik, hogy ez egyszer használatos (mint a műtős kesztyűk), ami valójában használható még párszor, de a műtős latexkesztyű például az első használat alatt (mondjuk 1,5-2 óra után) elkezd barnulni és bármilyen tisztára mosás után is max 2-3 hétig használható, mielőtt nem kezd szakadni, vagy kikeményedni egyes részeken és törni.

Így bár nem írtad az árát, de egy 10-12eFt körüli vállig érő (fényes) "báli" latex kesztyű (vastagabb latex anyagból) lehet jobban megéri. Igaz, kezelni kell, tehát több vele a macera, de legalább 5-8 évet ki szokott bírni egy ilyen anyag. Mondjuk aki tényleg csak 1-2x használná (vagy eleve nem is mosná, hanem eldobná), annak inkább megéri az 1x használatos olcsón. Tehát nem ellened írtam, amit írtam, csak jeleztem a várható élettartamát a saját tapasztalataim alapján, mert nem egy műtős és vizsgálókesztyűt használtam már... és nem gumi (rubber=vastag gumi), hanem latex kedvelőknek kéne ajánld a fenti csoportban, ám nekik tényleg a tartósság is számít. A dominák inkább lustábbak mosni, főleg ha anyagias talál a hirdetésedre, így neki 1x használatosként fog kelleni. De ha árat is írsz, előbb el tudod sózni, mint így.

Előzmény: guminadrágot (2230)
guminadrágot Creative Commons License 2023.01.22 0 0 2230

Hosszú prémium latex gumikesztyű eladó. 50 cm könyékig érő. Gumi fetish kedvelőknek, domináknak és fistelést kedvelőknek.  

érdeklődni   beontes@gmail.hu

mzxc Creative Commons License 2023.01.21 0 0 2229

Ami a gumibugyikat illeti: Én is és mások is tapasztalták az árak emelkedését.Ezen nincs mit csodálkozni. Viszont akinek szüksége van rá az valahogyan mégiscsak elö fogja teremteni az árát mégha nehezen is.Aki az áltlunk használt gumibugyikat késziti annak idején mielött rendelt volna itt a fórumon feltette a kérdést,hogy folytassa e a munkát. Mi többnyire igent mondtunk.  Az akkor megrendelt anyagokból már nem sok van,fel lett használva.Ezek szerint ha drágább is lett akkor is kelendő.   Érdekes modon a naturszinü amit most én is használok a legjobb anyag.A fehér(minden nap hordom) az alsó zárószalag mentén repedt el.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!