Keresés

Részletes keresés

mujics Creative Commons License 2002.11.30 0 0 13
Ha nyerek a lottón kifizetem az egészet.
xenofób Creative Commons License 2002.11.30 0 0 12
Tudjátok, mi jutott eszembe: elsősorban a csórók, meg azok adakoznak akik maguk is segélyre szorulnak...
a nagyon gazdagok le se tojják a köznépet...
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.27 0 0 10
A hír téves. Lehet Euro-ban utalni, a bank természetesen felszámítja a konverzió díját.
Előzmény: rzsuzsie (9)
rzsuzsie Creative Commons License 2002.11.27 0 0 9
Sziasztok! Azert jo lenne tudni, hogy mennyi penz gyult mar ossze. Gondolom a csalad mar penzze tette (vagy tervezi tenni) az ingosagait.
Jo volna tudni, hogy mennyi penz hianyzik meg!
Egyebkent szerintem nevetseges, hogy a TB azt mondja nincs erre 15 millio forintja.
En szeretnek a csaladnak segiteni, de mivel kulfoldon elek, csak Euro-ban tudok penzt utalni.
Amennyire tudom forint alapu szamlara nem lehet mas devizaban penzt utalni. (Mar tobbszor probalkoztam) Nincs itt egy banki szakember veletlenul, aki tudja, hogy ez tenyleg igaz-e?

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.26 0 0 8
Felhoztam. Pénzt is utaltam. Azért mondom, hogy hátha más is, meg hogy felhozzam a topicot.
csinovnyik Creative Commons License 2002.11.21 0 0 7
és mire vették tőlük vissza a már kiutalt 1%-okat
Előzmény: dongenaro (6)
dongenaro Creative Commons License 2002.11.21 0 0 6
Gyermekrák Alapítvány??? Most megmutathatják, hogy milyen céllal lettek létrehozva...

dongenaro

bübüke Creative Commons License 2002.11.21 0 0 5
Csatlakozom.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.21 0 0 4
Én is.
Előzmény: Traubi (3)
Traubi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 3
Felhozom
Traubi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2
Én nem hagynám a TB-t. Végülis mindenki azért fizet (kötelezően), hogy ha szüksége van rá, akkor kaphasson. Ez így elég trágya elbánás. Úgyhogy levél/telefon az illetékesnek, az illetékes főnökének, a fönök főnökének, folyamatosan.
bübüke Creative Commons License 2002.11.20 0 0 1
Jajjj, nagyon sajnálom...
Próbáltak alapítványtól támogatást kérni?
Kívánom, hogy összejöjjön a pénz, és meggyógyuljon a kislány. Hinni szeretném, hogy egy ember élete nem lehet pénzkérdés.
Előzmény: suto (-)
suto Creative Commons License 2002.11.20 0 0 0
Senkit sem érdekel?
Előzmény: suto (-)
suto Creative Commons License 2002.11.20 0 0 topiknyitó
Csilla segítséget kér
Békés megye

Csilla 19 éves és nagyon beteg: tüdőrákja és tüdőtágulása van. Az orvosok azt mondják, lehet, hogy már csak egy fél éve van hátra az életéből. Az önök segítségét kéri a gyógyulásához.

A fiatal lány rendszeres sugárkezelést kap, amitől kihullott a haja. Az iskolát levelezőn fejezte be, megváltozott külsejével ugyanis már nem szeret a társai közé menni. A családjával nemrég egy bécsi klinikán járt, ahol egy olyan műtétet javasoltak, amitől meggyógyulhatna. Mindez azonban legkevesebb ötvenezer euróba, vagyis tizenkétmillió forintba kerülne - ami persze megfizethetetlen a Békés megyei családnak. Ezt követően megkeresték a társadalombiztosítást, ám azt a választ kapták, hogy évente csak egy-két ilyen műtétet tudnak finanszírozni a több száz kérelem közül. Azt javasolták, próbálják meg másképp előteremteni ezt a rengeteg pénzt. Csilla bátyja tegnap felkereste a szerkesztőségünket, a nyilvánosság segítségét kérte. Megadta a frissen nyitott bankszámlaszámukat: 10103661-14602100-01000003. Telefonjuk nincsen, de a szerkesztőségünkben meghagyta a címüket is. Elmondta azt is, ha tudnának, ők segítenének Önnek!

A teljes cikk a Békés Megyei Hírlapban

Arra gondoltam, nyitok egy topikot, hátha több pénz összejön.

És fel vagyok háborodva, mert dühít, hogy bár az orvostudomány már képes gyógyítani egy betegséget, valakinek mégis meg kell halnia, mert a társadalombiztosító nem fizet. Minek is fizetjük az adót és a TB-járulékot?

Meg az is eszembe jutott, hogy a száz leggazdagabb magyar (lásd Magyar Hírlap v. Origó) játszva össze tudná dobni a pénzt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!