Keresés

Részletes keresés

papcsandra Creative Commons License 2015.01.31 0 0 49

Mert oda mint usernév használod a freemailes email címed, és náluk külön jelszód van.

Írj a freemailnek, hátha vissza sikerül valahogy szerezni a fiókot!

Előzmény: mikokati (48)
mikokati Creative Commons License 2014.12.01 0 0 48

Három napja egyáltalán nem enged be a freemail. hibás név vagy jelszó mindig ezt írja ki. érdekesség hogy van olyan oldalam ahova freemaillel vagyok regisztrálva oda tökéletes a jelszó és a név is.

liliiii Creative Commons License 2014.11.01 0 0 47

Több, mint egy hete nem tudom megnyitni a free-mail fiókom. Nem tölt be. Mi a jövőképe a freemail-nek?

Nerdy Creative Commons License 2004.01.27 0 0 46
megint szarakodik a freemail :-(
ChetaRunner Creative Commons License 2003.12.01 0 0 45
Aranyszabály:

Ha frímélre küldesz levelet, ne folytogass, ha nem válaszolnak... :/
A Kishonti szépen m?ködik azóta is, semmi probléma nincs vele. Freemailr?l áthozatom oda a leveleimet, de tényleg csak origóspam jön. Pedig fríméllel kezdtem, sokáig az is volt a címem, nyílván sokan a pokolba kívántak, hogy miért nem válaszolok :/

Szemüveges_Koton Creative Commons License 2003.11.08 0 0 44
Hello!

Régebben én is Freemailes voltam, csak meguntam az állandóan jelentkező hibákat, üzemszüneteket. Pár hónapja egyik barátom javasolta, hogy próbáljam ki a VipMail-t(www.vipmail.hu).
Eddigi tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy ennél stabilabb ingyenes mailszolgáltatóval még nem találkoztam!Nos az oldal és Wapfelülete szerintem nagyon szép és modern, extra. Ráadásul ingyen ad valóban működő Spam és virusszürést, és 15MB tárhelyet. Egyszer volt belassulás, azt akkor is küldték a bocsánatkérő levelet. Levelet nem vesztett el, mindig működött minden. Rendesek, mert eddig minden emailemre válaszoltak!

Szóval ajánlom mindenkinek!

Nerdy Creative Commons License 2003.11.07 0 0 43
megint egy jó ideje nem mennek a leveleim

reggel a freemail valami errort írt ki, aztán az eltűnt, de egy csomó levelem elveszett

hahóóóóóóóóóóóóóóóóó! ki és mikor csinálja már meg, hogy rendben működjön ?????????????????

ChetaRunner Creative Commons License 2003.05.24 0 0 42
Van, akinek még kicsit megy, van, aki már keresztet vethet rá. Én is az utóbbi vagyok: még csak SPAMeket se kapok... Csak a Frímali újdonságait :)
Előzmény: division by zero (41)
division by zero Creative Commons License 2003.05.23 0 0 41
Végleg megdöglött a Freemail? :-(((
ChetaRunner Creative Commons License 2003.05.16 0 0 40
Úgy tűnik, igen...
Előzmény: ChetaRunner (39)
ChetaRunner Creative Commons License 2003.04.05 0 0 39
Már el is tűzött minden kedves Frímél - sorstárs?? :)
ChetaRunner Creative Commons License 2003.04.05 0 0 38
Ja, akkor már egy kicsit a KISHONTI-ról:

Első, és legfontosabb: a levelek jönnek - mennek. Nem rég pl. beszélgetnem is sikerült, kb. 2-3 percenkénti levélváltással.

10 Mega tárhely van

NAGYON GYORS levelezőoldalak, pár másodperc alatt a leveleidnél vagy, olvasgathatsz

Fórumok, közte egy olyannal, ahol a levelezőrendszer problémáit meg lehet beszélni a fejlesztővel (Ilyen bizony alíg van, nincs is; mármint probléma.)

Másik jobb ingyenmail lehetőség az Netposta

Itt több adatodat is elkérik, cserébe a Kishontihoz hasonlóan jó, és gyors ingyenmail rendszert kapsz (Asszem ott is 10Mb-vel, bár lehet, hogy csak öt az a tíz). Fórum viszont nincs. (De ott se lenne mit sírni bele). A kezdőoldal szerint már több, mint 200000 felhasználójuk van, nekem már másfél éve van ott működő mailcímem. Egyetlen probléma, hogy valamiért néhány (De tényleg kevés) külföldi helyre nem tud levelet küldeni. (Fogadni asszem többnyire tud)

Előzmény: ChetaRunner (37)
ChetaRunner Creative Commons License 2003.04.05 0 0 37
Elárulom, hogy a Freemailnek VÉGE VAN!!!

ELSÜJJEDT, MINT A TITANIC!

Én már 3 hónapja a menetrendszerű spamokat se kapom, csak a Frímél belső üzeneteit (Szebb lett, jobb lettt... fúúúúúúúj)

Ha ingyenlevelezés kell: http://www.kishonti.hu!

Kiváló, az igények szerint fejlődő, aránylag új ingyenmail szolgáltatás!

Előzmény: Klammeraffe (36)
Klammeraffe Creative Commons License 2003.04.04 0 0 36
Másnak nincs gondja mostanság a freemaillel? Egyre gyakrabban előfordul, hogy 6-8-10 óra késéssel kapom meg a leveleket, némelyik meg egyszerűen elvész. :-O Se a feladóhoz nem megy vissza, de hozzám sem érkezik meg. A levlistás levelek meg totál összevissza érkeznek, ma pl. a kora reggelieket du. 5-kor kaptam, ugyanakkor a du. 3 óraiak közül néhány már itt volt fél 4-kor. Régebben nem volt ilyen... Tudom, hogy olcsó húsnak híg a leve, de legalább szóljanak, ha vmi rendszerkarbantartás v. egyéb miatt van zrí...
Anus Creative Commons License 2003.03.26 0 0 35
Ne reménykedj! Én is arra gondoltam, hogy a levelezőtársaim egy része lustaságból nem válaszolt, aztán rákérdeztem és kiderült, hogy válaszolna, ha lenne mire, de nem ment át a levelem. Sem késve, sem sehogy....:-((
A dolog érdekessége, hogy eközben egy emberrel vigan leveleztem aki szintén freemail-es.
Most arra gondoltam, hogy beállitom azt a visszajelzőt, hogy szóljon már ugyan, ha megkapták a levelem.
Előzmény: Törölt nick (33)
Jéghideg Teaviz Creative Commons License 2003.03.26 0 0 34
Nem szoktam magammal levelezni, éjszaka meg alszom. Így nem érzékeltem a problémát, semmirõl nem maradtam le.
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.26 0 0 33
Aha... lehet, hogy akiktől reakciót vártam, még nem válaszoltak.
Csak picit furcsa volt, hogy a magamnak tegnap este elküldött leveleim ma hajnalban érkeztek meg :-)
Előzmény: Jéghideg Teaviz (32)
Jéghideg Teaviz Creative Commons License 2003.03.26 0 0 32
Nekem mûködik rendesen.
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 31
Ami lemaradt: ma délután küldtem saját magamnak, de azokat sem kaptam meg :-(
Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 30
Másnk sem megy?
Két napja összesen talán egy levelem jött meg.
:-(
Ramos_ Creative Commons License 2003.03.14 0 0 29
ma se:(

ez kész
hogy lehet ilyen szar ez??? nem is ez a baj hanem, hogy mindenkinek freemail címe van!

Előzmény: Nerdy (28)
Nerdy Creative Commons License 2003.02.25 0 0 28
ma megint nem megy a freemail !!!!!

miért??????????????,

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2003.02.13 0 0 27
Ma reggel én is kaptam vagy 6 levelet, mind Mél Dilivöri Féjld-től jött, aki egyre gyakrabban ír nekem, nagyon jó cimbik lettünk, bassza meg....

Dilivöri srác szerint az elmúlt 2 napban írt leveleim (ezek Freemail-ről Freemail-re mentek volna) nem mentek el. Klafa...

Mintapolgár Creative Commons License 2003.02.12 0 0 26
Mar megint (vagy meg mindig?) nem mukodik. Felenged, hogy aztan ledobjon :-(
Mintapolgár Creative Commons License 2003.02.11 0 0 25
Jo tudni. Epp most kuldtem egy duhonho sms-t a kedvesemnek, hogy hol mi a raknak nem irt ma meg levelet... Azt hiszem most mea culpazhatok rendesen :-)))
Előzmény: Caidhan (24)
Caidhan Creative Commons License 2003.02.11 0 0 24
nekem is eltűnt egy-két kimenő levelem... mármint nem érkezett meg a címzetthez. nincs valami ötletetek működő ingyen e-mailre?
Nerdy Creative Commons License 2003.02.11 0 0 23
már megint nem megy a freemail!!!!
4ndr3w Creative Commons License 2003.01.12 0 0 22
Elismerésem!
Az egyik legszellemesebb nullázás!
:)
Előzmény: Csokis (0)
Nerdy Creative Commons License 2003.01.12 0 0 21
hová lettek a leveleim?????????????????????????
Nerdy Creative Commons License 2002.11.20 0 0 20
ma már megint nem megy a freemail!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!