Három napja egyáltalán nem enged be a freemail. hibás név vagy jelszó mindig ezt írja ki. érdekesség hogy van olyan oldalam ahova freemaillel vagyok regisztrálva oda tökéletes a jelszó és a név is.
Ha frímélre küldesz levelet, ne folytogass, ha nem válaszolnak... :/
A Kishonti szépen m?ködik azóta is, semmi probléma nincs vele. Freemailr?l áthozatom oda a leveleimet, de tényleg csak origóspam jön. Pedig fríméllel kezdtem, sokáig az is volt a címem, nyílván sokan a pokolba kívántak, hogy miért nem válaszolok :/
Régebben én is Freemailes voltam, csak meguntam az állandóan jelentkező hibákat, üzemszüneteket. Pár hónapja egyik barátom javasolta, hogy próbáljam ki a VipMail-t(www.vipmail.hu).
Eddigi tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy ennél stabilabb ingyenes mailszolgáltatóval még nem találkoztam!Nos az oldal és Wapfelülete szerintem nagyon szép és modern, extra. Ráadásul ingyen ad valóban működő Spam és virusszürést, és 15MB tárhelyet. Egyszer volt belassulás, azt akkor is küldték a bocsánatkérő levelet. Levelet nem vesztett el, mindig működött minden. Rendesek, mert eddig minden emailemre válaszoltak!
Itt több adatodat is elkérik, cserébe a Kishontihoz hasonlóan jó, és gyors ingyenmail rendszert kapsz (Asszem ott is 10Mb-vel, bár lehet, hogy csak öt az a tíz). Fórum viszont nincs. (De ott se lenne mit sírni bele). A kezdőoldal szerint már több, mint 200000 felhasználójuk van, nekem már másfél éve van ott működő mailcímem. Egyetlen probléma, hogy valamiért néhány (De tényleg kevés) külföldi helyre nem tud levelet küldeni. (Fogadni asszem többnyire tud)
Másnak nincs gondja mostanság a freemaillel? Egyre gyakrabban előfordul, hogy 6-8-10 óra késéssel kapom meg a leveleket, némelyik meg egyszerűen elvész. :-O Se a feladóhoz nem megy vissza, de hozzám sem érkezik meg. A levlistás levelek meg totál összevissza érkeznek, ma pl. a kora reggelieket du. 5-kor kaptam, ugyanakkor a du. 3 óraiak közül néhány már itt volt fél 4-kor. Régebben nem volt ilyen... Tudom, hogy olcsó húsnak híg a leve, de legalább szóljanak, ha vmi rendszerkarbantartás v. egyéb miatt van zrí...
Ne reménykedj! Én is arra gondoltam, hogy a levelezőtársaim egy része lustaságból nem válaszolt, aztán rákérdeztem és kiderült, hogy válaszolna, ha lenne mire, de nem ment át a levelem. Sem késve, sem sehogy....:-((
A dolog érdekessége, hogy eközben egy emberrel vigan leveleztem aki szintén freemail-es.
Most arra gondoltam, hogy beállitom azt a visszajelzőt, hogy szóljon már ugyan, ha megkapták a levelem.
Aha... lehet, hogy akiktől reakciót vártam, még nem válaszoltak.
Csak picit furcsa volt, hogy a magamnak tegnap este elküldött leveleim ma hajnalban érkeztek meg :-)
Jo tudni. Epp most kuldtem egy duhonho sms-t a kedvesemnek, hogy hol mi a raknak nem irt ma meg levelet... Azt hiszem most mea culpazhatok rendesen :-)))