Keresés

Részletes keresés

irsyboy Creative Commons License 2023.07.23 0 0 39

mi a helyzet pilisen?

p.25 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 38
Nem tudja valaki Kanalas Zs.-nak a el számát? köszi... vagy hogy lehet elérni?
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.29 0 0 36
Pilisen szerettem volna házat venni de hála istennek benéztem ebbe a fórumba. Hát köszönöm nem kívánok ilyen cigányfertőzött faluban élni, részvétem az ott élő becsületes embereknek.
Ginezra Creative Commons License 2009.05.05 0 0 33
Telefonon foglaltunk szállást a www.kulcsoshaz.hu oldalon egy pilisszentkereszti családi házban, Merkl Máriánál (elérhetőségei: 26/347-151 v. 20/9941-507, Pilisszentkereszt, Kossuth út 73., http://www.eszallas.hu/merkl) április 24, 25-e estére 7 főre.

Hetek óta terveztük ezt a kirándulást, és nagyon rá készültünk erre a dologra, még szülinaposunk is volt, akinek meglepetés grillezést terveztünk... no, meglepetés az volt!

Már a foglalással is komoly problémáink voltak, mert a hölgy az idulás előtt két nappal, azaz ápr. 22-én szerdán, késő délután telefonon - rendkívül kelletlenül - többször meghazuttolva engem azt állította, hogy mi nem foglaltunk nála semmit, velem sohasem beszélt, és neki foglalása van a nevezett hétvégére. Így csütörtökön este kétségbeesett és sikertelen kapkodásba kezdtünk, hogy találjunk valamiféle szállást.

Másnap reggel azaz ápr. 23-án felhívott, és parancsolóan rákérdezett, hogy mi az hogy mi még nem szóltunk vissza, mi az hogy nem erősítettük meg a foglalásunkat. A rend kedvéért megjegyzem, hogy kb. 5-6 alkalommal beszéltem a hölgyel. Ekkor derült ki, hogy adminisztratív hiba következtében összekeverte a foglalásait. (Kiderült, hogy a hölgy nem név alapján vezeti a foglalásait, hanem telefonszám alapján, és én voltam olyan galád, hogy egy másik számról hívtam.) Mikor rájött a tévedésére sűrű elnézések közepette invitálni kezdett bennünket.

Mi elveink ellenére beadtuk a derekunkat, hogy ne ússzon el a hétvégénk.

Pénteken, munka után elindultunk egy nagy áruházba bevásárolni a hétvégére illetve a grillezéshez. Vettünk faszenet, grillhúsokat...stb., vagyis jó sok pénzt otthagytunk és alaposan felpakolva elindultunk Pilisszentkeresztre. Az áruházból még felhívtuk a házat, hogy tudassuk, hogy körülbelül mikor érkezünk. Az érkezésünk várható időpontját már korábban is közöltük, és nem volt belőle baj. A háziak lánya kedvesen ismételten biztosított bennünket arról, hogy mehetünk, és várnak bennünket.

Mikor megérkeztünk, pénteken 21:45 körül, a hölgy kirohant a házból, és köszönés nélkül hihetetlen stílusban ennyit mondott, hogy már szólni akart, hogy ne menjünk, húzgálta a száját, majd egy lenéző mosollyal az arcán bezárta előttünk az ajtót és elköszönt tőlünk.

Ott maradtunk a megvásárolt holmikkal, tortával, szállás nélkül egészen csalódottan.

Amellett, hogy az éjszaka közepén haza kellett jönnünk, a faszenet és az egyéb grillezős felszerelést is igen nehézkes tárolnunk, és kert hiányába felhasználnunk lehetetlen. Egy újabb több fős kirándulás megszervezése pedig - munka, külföldi út, vizsgaidőszak..stb miatt még sajnos pár hetet biztosan várat magára...

Csak érdekesség képpen: Mivel ott volt fellelhető a legtöbb ember, a kocsmában próbálkoztunk az eset után, hogy hátha tud valaki valamilyen szállást. Nem jártunk ott sem sikerrel, de a kocsmáros fiatalember rögtön erre a házra és a hölgyre kérdetzett rá ("a Mari? a Kossth végén?") és elmondta, hogy a hölgy hirhedt a "vendégszeretetéről", és több vendég panaszkodott már rá.

...tanulságos!!!!
nagypapi Creative Commons License 2006.12.02 -9 0 32

Helló!

Szerintem írd be ezt a pilisPONThu-ra és/vagy az ikerfenyoPONThu-ra, azt sokkal több pilisi olvassa, jóval nagyobb az esélyed, hogy megtalálják a motort.

Szurkolok Neked! Amúgy tényleg nem semmi, ami itt a faluban folyik.

Üdv:

-nagypapi-

 

Ó, látom, utóbbin már regisztráltál is!! :)

Előzmény: Keszthelyy (31)
Keszthelyy Creative Commons License 2006.12.02 0 0 31

Üdvözletem mindenkinek

 

Nemrég költöztem Pilisre vettem egy öreg de jó állapotú Riga 4 es kismotort. Hát nem sokáig örűlhettem neki mert valami rosszarcú indián ellopta a MÁV álomás elől. Arra kérnék minden jószándékú Pilisit ha látja írjon nekem a fórumba vagy a megadott e-mail-re hogy hol és mikor észlelte. Előre is nagyon köszönök minden segitséget.

A motor tankja-mindkét sárvédője-lámpája vajszinű.

Váza zöldeskék.

Különös ismertetőjegye: Lámpakarima ezüstösszürke vízáló hálós erősitésű széles ragasztószallagal van felerősitve"Duck fres"

Légszürő fekete szigetelőszalaggal van megerősitve-áttekerve.

Hátsó lámpa vékony fekete alapon fehér hosszanti csíkos kissé rövidre méretezett vezetékkel van bekötve ami idönként zárlatos ezért üzem közben a világitás villogósan müködik.

 

Egyébként jobban tenné az illető ha maga hozná vissza a Nádas utcába mert vadászok rá én is és ha meglátom annak rossz vége lehet részére. Tudom hogy helyi erő volt az elkövető.

Érdekes különben hogy meg akartan ezügyben keresni a helyi serifet de azt tanácsolták hogy inkább felejtsem ell a motort és a kollégát is mert még rosszabbúl is járhatok mint eddig. Hát azért nem semmi. Állitólag helyi bandaháboruk lelkes támogatója a szerv de a tisztelet költsönös mert némi ellenszolgáltatásért cserébe bármilyen meccset végignéz legfeljebb a Blick-et lapozza tovább.

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 30
A kissebségi önkormányzat választott tagja lett egy emberölésért és rablásért elitélt "ember". Ilyen ez a pilis.
nagypapi Creative Commons License 2006.01.17 0 0 28

Kedves Viktória,

Köszi, hogy előástad a topikot.

Amúgy ez Pilis nagyközség topikja, ami időközben város lett, és Piliscsabától kb. 80 km-re van. Szóval nem biztos, hogy éppen Pilisről mennek majd oda bérszámfejtők.

Előzmény: vikci (27)
vikci Creative Commons License 2006.01.17 0 0 27
TB-ügyintéző - bérszámfejtő munkatársat keresünk középfokú munkaügyi és TB szakképzettséggel és 2-3 éves szakmai tapasztalattal, azonnali kezdéssel. Munkavégzés helye: Piliscsaba. A hirdetés megtekinthető: www.tesk.hu honlapon. Önéletrajzát a marki.viktoria@tesk.hu címre küldje.
pROF Creative Commons License 2004.06.21 0 0 26
Pilisiek figyelmébe:
www.ikerfenyo.hu.
Pilisi portál hírekkel, saját fórummal, letölthető anyagokkal (pl. Hírnök pdf formátumban), stb.
Szunya Creative Commons License 2004.03.07 0 0 25
Hálám az infóért.
Előzmény: nagypapi (24)
nagypapi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 24
Utánaérdeklődtem.
A vasúton túli, Monorierdő felé eső rész a Szabadkaiszőlő. Tehát hogyha a 4-esről lekanyarodsz Nyáregyháza felé, akkor a sorompó után jobbra található rész az!
Előzmény: Szunya (23)
Szunya Creative Commons License 2004.03.05 0 0 23
Lehet, hogy arról van szó, sajnos csak a Szabadkait írtam fel.

Merre van ez a Szabadkaiszölő?

Előzmény: nagypapi (21)
judica Creative Commons License 2004.03.05 0 0 22
Elég sok oka van annak, hogy arra a KÖRNYÉKRE szeretnénk menni, amit nem sorolnék fel. Ha nagyon érdekel elmondom, de semmi különös nincs benne. Azért köszönöm, hogy reagáltál, ez volt az egyik tippem.
Jud
Előzmény: nagypapi (21)
nagypapi Creative Commons License 2004.03.05 0 0 21
Már ne haragudj, semmi közöm hozzá, de mi vezet rá valakit, hogy éppen Pilis környékét válassza nyári nyaralás színterének?
Nem tudok róla, hogy lenne kiadó magánszálláshely (fizetővendéglátás), de érdeklődj a Polgármesetri Hivatalban, nekik elvben tudniuk kell (29/696-324).

Szunya!
Sajna Neked sem tudok segíteni. Amúgy nem a Szabadkaiszőlőt keresed?

Előzmény: judica (20)
judica Creative Commons License 2004.03.05 0 0 20
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Nyáron a környéken szeretnénk nyaralni, egyenlőre nem nagyon sikerül szállást találni. 6 főről lenne szó és lehetőleg magánszálláshely. Ha tud valaki, segítsen, köszike!
Judica
Szunya Creative Commons License 2004.03.04 0 0 19
Pilisi tasztaltársak, a segítségeteket kérem. A Szabadkai dűlő merre van? Állítólag Nyáregyháza felé, de a térképen nem találom...
nagypapi Creative Commons License 2004.02.20 0 0 18
Üdv, Macilaci!
Sok tekintetben igazad van. Tudod, sokan (mint mi is) csak kiköltözés után jöttünk rá, hogy kik is laknak a faluban. Nagyon igaz a mondás: lakva ismeri meg az ember a másikat.
Gondolkodunk is, hogy odébbálunk, lassan iskoláskorúak a gyerekek, és nem szívesen járatnám őket a helyi iskolába, középiskola meg egyáltalán nincsen. Az infrastruktúra egészében véve úgy sz@r ahogy van.

Hozzászólásodból ítélve elég jól ismered a falut.
Csak nem Te is pilisi vagy????

Az egyik önkormányzati képviselőnek meglepően színvonalas honlapja van, nem tudom ismered-e, ha nem, érdemes belenézni, sok érdekes dolgot megtudhat az ember.
A pontos címet nem tudom, de keress rá a gugliban a Domonyi Károly névre, és mindjárt kidobja.

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.19 0 0 17
A helyzet nem változott, a cigányok jönnek, az utak romlanak, az emberek szemetebbek... Igaz a régi mondás: pilisről még malacot sem szabad venni. Ha tehetném már rég leléptem volna, tetű egy hely, tele link, kapzsi, alkoholista, nagypofájú stb emberekkel. Aki normális az már rég csak LAKIK pilisen, de már máshol keresi a boldogulását. Ova intek minden leendő beköltözöt inkább menjen normális helyre. A környéken vannak rendes faluk is, semmivel sem drágább ott sem az élet.
Mega Tróger Creative Commons License 2003.06.18 0 0 16
nem tagadom van benne ilyesmi :) Már szégyellem is magam érte, de hát tudod ;-)

ősidők óta küldik a Pilisieknek az Albertirsaiak és viszont. ősidők óta küldik az irsaiak az albertieknek és viszont :)

egyébként mentségemre legyen szólva, az asszony Pilisen lakik...

Egyébként meg nem haragudni, hanem frappáns visszavágások nagymesterét megidézve kell ilyenkor visszaszólni nekem/nekünk ...

Egyébként meg megkövetésül elhívlak hogy a leendő városi fórumba is hozzászólj, amivel jogot nyerhetsz a pénteki fórumtalin való részvételre ...

A felvetésedre: Békesi télleg segített, + volt 1 nagykövet és állítólag az ő segítségük az állomásban és a strandunkban benne van.
A Mirsa nem tom miért pont idetelepült, a Vinyica az egyértelmű hogy miért - stratégiailag Kecskemétről könnyen védhető, és ha repülőn láttad már a környéket, akkor észrevehető hogy a környék LEGALACSONYABB pontja a Vinyica. (na hogy ez miért fontos azt már nem tudom, de valaki nekem is egyszer hangsúlyozta, és amikor sárkányrepülőről megcsodáltam tényleg elég jól látszódik.

Viszont az tényleg előny, hogy az etnikai összetételünk az azért előnyösebb mint sokhelyen másutt. (bár a Ceglédberceli arány lenne a cél :)

Előzmény: nagypapi (15)
nagypapi Creative Commons License 2003.06.17 0 0 15
Hát, csak eldöntötték. Nem tudom, hogy így több pénzt fogtok-e kapni a költségvetésből, vagy kevesebbet, de szerintem ez nemcsak anyagi kérdés.
Vasárnap arrafelé kanyarodtunk, ismét megcsodálhattam leendő városotokat, valamint a gyönyörű transzformátorállomásotokat. Gondolom emiatt - és a Mirsa Rt miatt - megy úgy a falunak, ahogy (na és Békesi et. miatt)

Amúgy kissé megnehezteltem Rád, ugyanis olvasgatom az irsai topikot is:
"Na mindegy egy óra 25 perc alatt sikerült valami Pilis nevű kisfalu állomását megközelíteni. Itt újabb meglepetés: A pilisi helyi Intertanya járatot engedték előbb, nem a gyorsot."

Na mindegy, majd visszavágok, ha Pilis is város lesz (az elkövetkezendő pár évben tehát kitalálok vmi sommás beszólást!)

:-)

Előzmény: Mega Tróger (14)
Mega Tróger Creative Commons License 2003.06.17 0 0 14
Mert már vagy 3 éve vaciláltak, hogy beadják-e a pályázatot a városi cimre...
Előzmény: nagypapi (13)
nagypapi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 13
Gratulálok Nektek! Csak azt tudnám, honnan tudta anno a topiknyitó, hogy Albertirsa város lesz? :-))))

Egyszer utánanéztem összesen 9 olyan település van Mo-on, amelyik 10ezer főnél népesebb és nem városi rangú. Köztük volt természetesen Irsa és Pilis, meg persze jónéhány agglomerációs település (pl. Törökbálint, Ócsa, talán Üllő és Gyál is), néhány azóta már város lett.
Albertirsa szvsz teljesen megérdemli a városi rangot, kívülállóként úgy tűnik jó az ellátottsága, a közművesítettség, az utak állapota, stb.
Pilis nyomába sem érhet. :-((
Ha most kellene költöznöm, lehet, hogy egy településsel tovább megyek.

Előzmény: honda vti (12)
honda vti Creative Commons License 2003.06.06 0 0 12
nagypapi, mint ex pilisi én is figyelek!

Tudtad, hogy Albertirsa megkapja szeptemberben hivatalosan is a városi rangot? A napokban írta alá a dokumentumokat Lampert Mónika. Remélem ez hoz némi fejlődési lehetőséget Pilis számára is közvetetten legalább (gondolok itt új munkahelyekre, pl.)

Sipi

Előzmény: nagypapi (11)
nagypapi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 11
Kedves Mega Tróger,

Hozzászólásod messze nem offtopic, mivel a pilisi ingázókat a MÁV töketlenkedése éppúgy sújtja, mint Titeket. Leveleddel messzemenőleg egyetértek, magam is gondolkodtam hasonló levél megfogalmazásán, mivel az állapotok már türhetetlenek, melyet akár a ma reggeli események is ékesen bizonyítanak - minimum 1 órás késések Budapest-Cegléd között.

Kísérd figyelemmel a Vonatmániások… topikot, ahol rendszeresen szó van erről a vonalról, és itt megtudhatod a késések okát is, mivel több szakmabeli is látogatja. Feltehetően e topik olvasótábora még népesebb, s ezek között nyílván megtalálhatók a MÁV felsőbb szintű vezetői is - akik (jobb és fontosabb dolguk nem lévén) nyilván kétségbeesve próbálják beazonosítani a "hangulatkeltőket" -, szóval szvsz nem lenne hatástalan itt is közzétenni a leveledet; már csak azért is, mert itt legalább megmondják kihez lehet, ill. kihez érdemes fordulni ez ügyben.

Ugyanebbe a topikban szó volt róla, hogy a MÁV-nak van egy elképzelése, miszerint a felújítás ideje alatt a bérletesek kedvezményt kapnak az árból: szvsz ebből nem lesz semmi, amúgy is jelen pillanatban nem a bérlet árát vitatjuk, hanem szeretnénk kiszámítható módon időben eljutni a munkahelyünkre/iskolánkba.

Félő, hogy mivel a felújítás jelen állás szerint (és a munka ütemét figyelembe véve) évekig el fog húzódni, a jelenlegi állapot fenntartása tarthatatlan, ezért is szükséges a Tiedhez hasonló tiltakozó levelek megfogalmazása.

Ui.: Amúgy köszi, hogy felhoztad a pilisi topikot!

Mega Tróger Creative Commons License 2003.06.06 0 0 10
Kicsit off, de közérdekű:
-------------------------

Igaz hogy nem Pilisi vagyok, de gondolom ti is sokan bejártok, és a tökötök tele van a MÁV-val.
25000 helyre küldtünk már panaszlevelet, de semmi foganatja. Most arra szeretnélek kérni titeket is, hogy bombázzátok már meg az ombudsmant, valami hasonló levélkével, mint amilyet én írtam.
Nem vagyok szakember, inkább az igyekezetet nézzétek, hogy próbálok tenni valamit.
Ha 20-30 beadvány összegyűlik, akkor tuti megfingatják a MÁV-ot és talán a botrányon kívül valami változás is elindulhat.
---------------------------

Fa:

Mega Tróger
Albertirsa
Nagyváros sugárút 104/d :)

Tisztelt Panasziroda!
Tisztelt Ombudsman úr!

Panasszal szeretnék élni a MÁV Rt, mint közszolgáltató ellen.
A MÁV Rt. Budapest-Cegléd vonalán folyamatos felújítási munkálatok folynak. Emiatt a késések gyakorlatilag megszokottá váltak. A MÁV Rt. a késések miatt nem vállal felelősséget.

Panasszal élek emiatt ugyanis:

Albertirsán a MÁV Rt. az egyetlen közszolgáltató, amely Budapestre tömegközlekedést biztosít. Semilyen más tömegközlekedési eszközzel nem lehet bejárni. Ezért véleményem szerint, ha az utas kifizeti a menetjegyét vagy bérletét, jogosan elvárhatja hogy a kifüggesztett menetrend szerint járjanak a szerelvények. Pláne, ha ebben az évben a harmadik!!! menetrend van érvényben a vonalon.
Annál is inkább probléma ez, mert nem néhány perces, hanem több órás esetenként 5-6 órát meghaladó késések is előfordulnak az amúgy 50 perces úton. Valószínű az esetek gyakorisága miatt (nem minden késés vis maior) a MÁV Rt-nek lehet tudomása előre a késések okáról (például egy keresztváltó csere esetében) mégsem tesz lépéseket az ügyben, hogy a vonatokat például autóbusszal vagy egyéb módon kiváltsa. A másik fő probléma, hogy az utasokkal ezt nem közlik.

A késésekért kártérítést nem kérhetünk, ugyanakkor mi vidékiek (Albertirsaiak) jelentős hátrányba kerülünk emiatt, mert az időnket "ingyen kényszerüljük a közszolgáltatónak" odaadni. Valamint: az utasok nem képesek meghatározott munkaidő-kezdésre munkájukba érni, (pedig a tőlük elvárható gondossággal meghatározott időben indulnak) - emiatt keresetkiesés, rossz esetben munkahely elvesztése következik.

A késések miatt az amúgy is hátrányos helyzetben lévő ingázóknak az "nem rajtuk múló" késések miatt rossz hírük keletkezik a munkaadóknál, ezért egyre kisebb lesz az esélyük, hogy munkát találjanak Budapesten.

EZEK MIATT HÁTRÁNYBA KERÜLNEK.

Mivel más tömegközelekdést nem választhatunk Budapestre, ezért az utazási szerződésben a felelősségvállalás elhárításának része hátrányos számunkra. Gazdasági erőfölénnyel való visszaélésnek is lehet értelmezni véleményem szerint.

A késésekről való tájékoztatás nem fedi a valóságot. Az utasokat az állomásokon nem tájékoztatják, csak órákat főnek a saját levükben a kocsikban. A sokszor 40 Celsius fok felé emelkedő utastéri hőmérsékletű kocsik órákat állnak a nyílt pályán és az állomásokon. Több ember lett rosszul rajtuk. - tehát egészségre ártalmas környezetben utaznak az utasok.

Mivel nem mondják be hogy mennyi időt állnak a vonatok, az utasok nem mernek leszállni róluk levegőzni.

http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2003.05.23&132659
-en 2 órás késésekről ír, ami az igazságnak mindössze 1/3-a.

Ha a problémámat megalapozottnak találja, és Ön az illetékes ez ügyben, kérem tegye meg intézkedését, az utasokkal való bánásmód, informálás, és a késések utáni kártértítési felelősség ügyében.

A MÁV Rt.-nek biztos van kimutatása a Bp-Nyugati-Cegléd vasútvonalon történő késésekről, kérem vizsgálják meg hogy ezek beleférnek-e a még tolerálható szintbe, vizsgálják meg annak előreláthatóságának lehetőségét is.

Köszönettel:
Mega Tróger

honda vti Creative Commons License 2003.01.10 0 0 9
Hello, amíg be nem indul jobban a pilisi topic, addig nézzetek át az "Albertirsa a City" topic-ba. Van már ott monori is, szívesen látunk mindenkit.

Sipi

nagypapi Creative Commons License 2002.12.06 0 0 8
Természetesen nem Pilisen dolgozom, hanem feljárok Pestre.
A vállalkozók elcsábításához jóval fejlettebb infrára lenne szükség. A 4-es út nem túl vonzó a hatalmas forgalom miatt, a 405-ösről meg csak Nyáregyháza vagy Irsa felöl lehet lehajtani, egyébként is az M5 árai miatt nagyon kevesen járnak arra. Ha jobb lenne a falu megközelíthetősége (pl. kiépülne a 4-essel párhuzamos elkerülő út), akkor sokkal inkább ki lehetne használni a település centrális fekvéséből adódó lehetőségeket (kereskedelem, logisztika, stb). Persze mindez nem elég. Az önkormányzatnál is felelősen gondolkodó, nemcsak a saját pecsenyéjüket sütögető emberek kellenének.
Az előző polgármester a választások előtt azt írta a szórólapján, hogy azért szavazzunk rá, mert szeretné befejezni azt a munkát, amit elkezdett. Efelől semmi kétségem. Ha befejezte volna, most csődbiztos irányítaná a falut. Persze lehet, hogy ezt már amúgy sem lehet elkerülni.
Elég bosszantó, hogy tavaly, amikor bevezettettem a gázt, 90ezer forintot kellett fizetnem az önkormányzatnak infrastruktúrafejlesztési hozzájárulás címén. Az utcánkban viszont nincs járda, és egy kiadós eső után elakadnak az autók a sárban.
Előzmény: honda vti (7)
honda vti Creative Commons License 2002.12.06 0 0 7
A topicra úgy találtam, hogy rákerestem a Pilis szóra. Egyszerűen nem hiszem el, hogy néhány gazember miatt így le tud pukkanni egy falu. Szívesen tennék Én is valamit, de ötletem sincs, pedig polgári kezdeményezéssel és összefogással rendet lehetne tenni.

Kellene vállalkozókat is csábítani a környékre, illetve a kisvállalkozások klaszterszerű összefogásával a térségben fel lehetne élénkíteni a gazdasági élete, ami persze maga után vonná a falu fejlődését is.

DE erről sajnos könnyű így "kívülállóként" beszélni, tenni sokkal nehezebb. Gyerekkoromban Pilis sokkal fejlettebb volt, mint a környező települések, ezért is kapott nagyközségi rangot. Azóta megállt az idő és azóta pl. Alberirsa már a vásrosi címre gyúr...

Mivel foglalkozol Pilisen?

Sipi

Előzmény: nagypapi (6)
nagypapi Creative Commons License 2002.12.06 0 0 6
Bár viszonylag rövid ideje lakom csak a faluban, a bandaháborúkról be tudok számolni :((((
A nyáron fényes nappal a Rákóczi úton a postával szemben rángattak ki valakit a kocsijából és verték félholtra baseballütőkkel. Állítólag az illető aznap szabadult...
Néhány hete éppen az Attila utcában dobtak ki egy halálra vert biztonsági őrt egy kocsiból.
Még régebben lövöldözés is volt a 4-es út mentén, de erről sem tudok részleteket.
Van vmi Breki nevű cigány a faluban, az a főkolompos állítólag. A rendőrség persze nem tesz semmit.
Az utóbbi években sok cigány telepedett le a faluban, hát, nem igazán tettek jót a településképnek...

Néhány hete - még a választások előtt - beszélgettem egy önkormányzati képviselővel, ő igen érdekes dolgokat mesélt az Önkormányzat működéséről. Amit mondott, az alapján érthető, hogy miért jutott idáig a falu.

Néha mi is átmegyünk Irsára, alig nagyobb település, mint Pilis, de minden szempontból jobban ellátott település. Szinte minden utca le van aszfaltozva, és valahogy az egész település sokkal jobb állapotban van. A rossz nyelvek szerint mindez Békesi et-nak köszönhető.

Egyébként hogy sikerült megtalálnod ezt a topikot???

-np-

Előzmény: honda vti (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!