Keresés

Részletes keresés

-DReamER- Creative Commons License 2019.03.13 0 0 73

Sziasztok,

 

Varga Józsefet a Család u. rendelőben találjátok: Budapest, Család u. 36/a, 1039

Sokan szoktak lenni, mert jó szakember és korrekt árakkal dolgozik.

 

VISZONT

 

Dr. Szörényi Zoltán-t én messzemenően ajánlom. Több mint egy évtizede segíti kisállataink életét (van egypár a családban). Kutyáink kimondottan rajonganak érte.

 

Kedves Krisztina,

 

Bár a cicád történetét nem ismerem,  de azt érdemes szem előtt tartani, hogy egy orvos sem Isten, és ha bármiféle beavatkozás történik, annak megvan a kockázata.

 

Előzmény: SzivKrisztina (72)
SzivKrisztina Creative Commons License 2018.03.06 0 0 72

Sziasztok,

 

 

jo lelkiismeretes allatorvosnak Varga Jozsefet tartom, akin nagyon sokat segitett nekunk...

 

Messze el kell keruni Szorenyi Zoltan allatorvost, a pomazi delta orvosi rendelobol. Nincs semmi szakmai tudasa es csak a penzre hajt. A kisallatom eletet nem biznam soha tobbet ra.

 

 

akinom_ Creative Commons License 2014.10.10 0 0 71

ez a Juhász Tamás féle kisállatkórház?

Előzmény: Lesana (70)
Lesana Creative Commons License 2014.10.10 0 0 70

Szia! Kérlek adj valami elérhetőséget, mert nekünk is van panaszunk....Kedves Tagok! Szeretnélek Titeket megóvni, van a XI. kerületben egy Kisállatkórház 
kerüljétek el! Nem csak a magam tragédiája miatt, hanem már több panaszossal is találkoztam. Sajnos a mi esetünk múlt pénteken kezdődött. Mikor kiskutyámmal Fannikával előzetes megbeszélés és vérvizsgálat, szív vizsgálatok alapján érkeztünk a XI.kerületi Kisállatkórházba 8,5 éves Havanese kiskutyámmal fogkőlevételre. A kiskutyámat rendben átvették, recepciós, aszisztens, állatorvos jelenlétében.Mondták kezdik máris a beavatkozást, kérdeztem mikor lesz meg a kutyusom. Azt mondták 14.00.kor jöhetek érte.De ők fognak hívni. Napom normális érzésekkel telt, aggódtam egy picit, igazából nem volt jó érzésem..., de nyugtattam magam, hogy nem lesz semmi baj. 14.00.órakor már automatikusan nagyon hiányoltam, hogy nem hívtak még. Gondoltam türelemmel leszek és várok még egy kicsit.15.00.órakor érdeklődtem a recepción, hogy mi van az én drágámmal? Erre a recepciós kapcsolta az állatorvos nőt, aki közölte, hogy még csak most fognak hozzákezdeni, mert hoztak két balesetes kutyát. Kérdeztem inni kapott? Pisiltették? SEMMIT!!! Mert altatás és majd 17.00. után lesz meg a kiskutyám. Ez felháborító mondtam! Milyen eljárási mód ez??? MÉRT NEM TÁJÉKOZTATTAK ENGEM ERRŐL 6,5 ÓRÁN KERESZTÜL??? NEM VOLT SENKINEK 1 PERCE SE EGY 0-24.00 ÓRÁS ÁLLATKÓRHÁZBÓL??? Ahol ma reggel 3 orvos neve volt kitéve! Pont a doktornőnek kellett ellátnia a balesetes kutyákat? Az én kiskutyámat meg BETETTÉK EGY KETRECBE AMIHEZ NINCS HOZZÁSZOKVA!! VÍZ NÉLKÜL!! PISILTETÉS NÉLKÜL!! Egy kistestű, félős állat, magára hagyva,ellátás nélkül!! NEM TUD SZÓLNI EGY KISZOLGÁLTATOTT HELYZETBEN!! Az én kiskutyám olyan, mint egy CSALÁDTAG MINT EGY HOZZÁTARTÓZÓ!! Mint ahogyan minden normális állattartónak! Aki úgy éli meg, hogy OTTHAGYTAM!!! TRAUMA MINDKETTŐNK SZÁMÁRA!!!Nem speciális ellátásról van szó, hanem egy egyszerű gesztusról, ami viszont alapvető kellene legyen egy betegellátásban! MINDEZEKEN FELÜL 16.00.kor hívott a doktornő, HOGY KOMPLIKÁCIÓ ADÓDOTT MERT KIHÚZOTT HÁTUL EGY FOGAT ÉS ELTALÁLT EGY ERET AMI KÖVETKEZTÉBEN ERŐS VÉRZÉS INDULT BE A KOPONYÁJA FELÉ ILLETVE A SZEMÉHEZ, EZÉRT ÖSSZE KELLETT VARRNI AZ EGYIK SZEMÉT !!!! De az életveszélyen túl van....SOKKOT KAPTUNK!!!! 18.00. órakor vehettük át Fannikámat nagyon sírtunk! TERMÉSZETESEN NEM AJÁNLOTTÁK FEL, HOGY A TOVÁBBI GYÓGYÍTÁSÁT ÁTVÁLLALJÁK...De HETI 2X VIGYÜK!!! MERT A LÁTÓIDEGET NYOMJA A VÉR!!! A LÁTÁSÁBA IS KERÜLHET A KIS DRÁGÁMNAK! BORZASZTÓ!!!! TERMÉSZETESEN SOHA TÖBBET NEM MEGYÜNK ODA!!! Szóval nem kívánom senkinek, hogy egy egyszerű fogkőlevételből ez legyen!!! Egy EGÉSZ NAPOS TORTÚRA AMI A KUTYUS ÉLETÉBE IS KERÜLHET......Köszönöm, hogy elolvastatok! Remélem ezzel sokaknak segítettem egy GONDATLAN! TISZTELETLEN, DRÁGA! ÁTVERŐS, LEHÚZÓS, TAPASZTALATLAN! FIATAL KEZDŐKKEL DOLGOZTATÓ ÁLLATKLINIKÁT ELKERÜLNI!!!! 

Előzmény: ZéZsé (69)
ZéZsé Creative Commons License 2003.11.28 0 0 69
Ezzel a hozzászólással nem szeretném elítélni az adott állatkórházat, csak szeretném, ha a tanulnátok az esetből.
Még a nyár elején elvittem idős spániel kutyusomat a KÉK-FEHÉR Állatkórházba (régen Budai Kisállat Klinika), mivel szerettem volna ha szakember vizsgálná ki a kutyust. Előzetesen egyeztettem Juhász doktorral, aki nagyon szívélyesen fogadott minket. A kutyának erősen meszesedett a gerince és félő volt, hogy lebénul, ebben kértük ki a tanácsát, hogy ő milyen esélyeket lát a kutya jövőjével kapcsolatban. Mivel idős kutyaról van szó, megkérdezte, hogy csináltattunk-e már teljes kivizsgálást (komplett vérvizsgálatra gondolt). Mivel még ilyen vizsgálaton még nem estünk át és mindenképpen teljes diagnózist szerettem volna, ezért kértem, hogy teljeskörűen vizsgálja ki a kutyust. Levettek tőle vért, megröntgenezték (altatásban) és kapott szteroid injekciót, valamint izületi gyógyszert. Végül is a diagnózis az volt, hogy a helyzeten javítani nem lehet, de nem is ez a fontos. Mikor a fizetésre került a sor, na akkor azt hittem, hogy most rögtön lehidalok. Tudtam, hogy röntgenezni fogják és valószínűleg ehhez el kell bódítani a kutyát és úgy számolta, hogy kb. max 15.000 HUF elég lesz a vizsgálatokra, na ehelyett a bájos recepcióshölgy mosolyogva közölte, hogy 27.000 HUF-ot fizessek!!!!! Sajnos tételes számlát nem tudott nyomtatni, csak a monitoron mutatta meg, hogy mi mennyibe került, melyet a doktor úr elfelejtett velünk közölni, mert lehet, hogy neki természetes, hogy valaki 30.000 HUF-val szaladgál a zsebében. Kiderült, hogy az összeg nagyrészét a vérvizsgálat teszi ki, mert minden egyes tétel 500 HUF-ba kerül és bejelölte az összes felmerülhető vizsgálatot. Még szerencse, hogy a szüleim velem voltak és volt náluk annyi pénz, hogy a másik felét ki tudjuk fizetni.... Azért megkérdeztem, hogy mi lett volna akkor, ha nem tudom kifizetni, a válasz az volt, hogy hiteleztek volna nekem. (Azt már nem kérdeztem meg, hogy mennyi kamatra:)))
Mit volt mit tennünk a vizsgálatokat nem mondtuk le, mivel szerettem volna tudni, hogy különben egészséges-e a kutya, és különben sem tudtam volna megmondani, hogy ezt és ezt a vizsgálatot nem kérem, mert nem értek hozzá...Így fizettünk és távoztunk, majd egy hét múlva telefonon érdeklődtem az eredménye után (mivel azt mondták, hogy telefonáljak) és tömör válaszként megtudtam, hogy minden negatív lett, tehát a kutya rendben van (persze ennek örültem), de azért szerettem volna ennyi pénzért valami írásos eredmény is látni.
A szakértelmüket egy percig sem kérdőjelezem meg, de most már tudom, hogy a csilivili külsőt miből sikerült elővarázsolniuk.
Tibbe Creative Commons License 2003.11.17 0 0 68
Előzmény: riki86 (67)
riki86 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 67
Dr. Cicc??? :-DDD
Előzmény: Tibbe (66)
Tibbe Creative Commons License 2003.11.17 0 0 66
Sniffyke Creative Commons License 2003.11.07 0 0 65
Szia! Sajnos már bébi osztályban is kötelező, ennek hiányában be sem engednek a területre..:(( De 3 hónapos kortól már bármikor be lehet adni, nem? Már betöltötte, ha jól emlékszem, nem?
Ha nem lesz nagyon hideg, az "öreglányt" is hozom, a nyári biglitalálkozón ott volt, beállt a falkába, nagyon élvezte... csak a hideget utálja, és mivel ugye már nem játszik, hamar elkezd reszketni, aztán néz rám a bánatos szemeivel, hogy "mikor indulunk már végre haza??" Szóval lehet, hogy marad neki inkább a szokásos hétvégi kuktáskodás a konyhában (ebben fáradhatatlan!!)
Előzmény: jemi bigli (64)
jemi bigli Creative Commons License 2003.11.06 0 0 64
koszi, +tegnap volt nalunk a fix dokink, akit nem ertem el nov 1-en..de igaz, 8 utan lehetett volna mint utobb kiderult csak nem mertem varni tovabb.. na szoval azt mondta nekunk, nagyon szepen idoben nyakoncsiptek jeminel a bakterialis fertozest-vegul is ez a diagnozis-es most mar full egeszseges. nem tudod veletlenul, derby kolyokosztalyban kotelezo a veszettseg elleni oltas? 3 honaposjka jemi es a nov 22-ig nem bizti hoyg ez meglesz.

mi is varjuk a vasarnapot-titeket is -csak sniffy jon vagy snoop is kilatogat megnezni a boho ifjusagot?:)

Előzmény: Sniffyke (63)
Sniffyke Creative Commons License 2003.11.06 0 0 63
Ja és örülök, hogy meggyógyult a kis Jemi!! Remélem, vasárnap találkozunk!:))
Előzmény: Sniffyke (62)
Sniffyke Creative Commons License 2003.11.06 0 0 62
Szia Jemi! A Lehel útról én is csak annyit tudnék mondani, hogy bárhova, csak oda ne...:(( Konkrétan pár hónapja majdnem meghalt az egyik macskám, szerencsére időben hazajött külföldről a doktornőnk... Kicsit OFF, de macskanáthája volt, kezelgették valami antibiotikummal, és ugyan mindkét látogatásunkkor elmondtam, hogy nem eszik, nem iszik, azt mondták, nem baj... A doktor nénink teljesen kivolt, azt mondta, ha még egy napig nem itattam volna, kiszárad és meghal..összecsippentette a bőrét és úgy maradt.. két napon át nyomtam bele a vizet, aztán lassan helyrejött... hálistennek:)) A másik helyről nem hallottam se jót, se rosszat.
Mi egy fix doktornénihez járunk, ő akár éjjel is kijön, ha hívom (vagy részletes tanácsokat ad, ha nem olyan súlyos az ügy.)
Előzmény: jemi bigli (51)
Babyboo Creative Commons License 2003.11.02 0 0 61
Jahh nálunk semmi komoly, a Tamáshoz egy-egy toklásszal megyek, ahhoz nem kellenek "előzmények" :) Nyilván egy folyamatos kezelés alatt álló kutyával én sem járnék több helyre :) Így sem teszem, csak hát éjjel nem sok választása van a gazdinak..
Előzmény: m a x (60)
m a x Creative Commons License 2003.11.02 0 0 60
Én csak a Tamáshoz... Sokkal egyszerűbb, ha egy gépben vannak a leletek, kezelések...
Előzmény: Babyboo (59)
Babyboo Creative Commons License 2003.11.02 0 0 59
én mindkettőhöz járok :))Igaz az egyikhez gyakrabban... A Tamásék nagy előnye, hogy éjjel-nappal vannak...
Előzmény: m a x (58)
m a x Creative Commons License 2003.11.02 0 0 58
Jogos a két pont:-)) Ezt szoktam meg...
Én máig sem hevertem ki a testvérek szétköltözését:-)) Mégsem járhatok 3 kutyával két helyre, mert a kedvenc dokik szétszóródtak:((
Előzmény: Babyboo (56)
szuszmok Creative Commons License 2003.11.01 0 0 57
ha valaki Vácott vagy környékén keresne dokit, maximálisan javaslom:

Dr. Faragó Zsolt
2600 Vác, Rádi út 18.

Babyboo Creative Commons License 2003.11.01 0 0 56
a Péterhegyi úton NEM a Budai Kisállatklinika van, hanem a dr.Juhász Tamás Kisállatkórház.
A Budai Kisállatklinika (amit egy ideje egyébként Kék-Fehér Klinkának hívnak) címe:
Bp. XI. Csárda u.10.
Rend: 8-21 óráig.
310-1545
www.budaikisallatklinika.hu
Előzmény: m a x (54)
m a x Creative Commons License 2003.11.01 0 0 55
Állatmentő : 06 30 311 7788
Előzmény: m a x (54)
m a x Creative Commons License 2003.11.01 0 0 54
Budai Kisállatklinika
BP XI. Péterhegyi út 46.
310-1106
www.drjuhasztkisallatr.hu
Éjjel-nappal!!!
Előzmény: jemi bigli (49)
riki86 Creative Commons License 2003.11.01 0 0 53
Viszont, ha jó dokit keresel, aki kimegy házhoz, éjjel is, hétvégén is, akkor Őt ajánlom, az egyetemen dolgozott ő is és nagyon rendes, megbízható doki. :o)

Persze ezek mind olyan dolgok, hogy kinek ez jön be, kinek az...

Előzmény: jemi bigli (51)
riki86 Creative Commons License 2003.11.01 0 0 52
Hááát jó kérdés!
Ha nincs semmi gond, csak oltás kell, akkor a legközelebbi dokihoz. Ha gáz van, márpedig volt (ha visszaolvasol a topik elejére megtudod), akkor mindig próbálom az éppen legmegfelelőbb helyet megtalálni. Az alábbi esetben az egyetem tűnt a legjobbnak, bár a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy valóban meglett a szövettan eredménye és az alapján mondták, hogy minden rendben. Azóta semmi gondunk (kop-kop) nem volt. :o)
Ha komolyabb dolog miatt kellett dokihoz mennem, valahogy mindig az egyetemen kötöttem ki.

Előzmény: jemi bigli (51)
jemi bigli Creative Commons License 2003.11.01 0 0 51
a tunetek: reszketes, hanyas, veres hasmenes..a doktorno szerint felnyalt lent vmi bacit...erre kapott injekciot+gyanakszunk ra, hoyg tulsagosan megragja a takaroit, pledjeit es ezekbol lehet nyelt vmennyit..igy kapott szajon at kontrasztanyagot es ha nem javul akkro holnap hasi ultrahang.

pillanatnyilag huzza a lobort(azt legalabb nem ragja meg:) )es evett delben egy pici rizst egy kis sonkaval..es a lenyeg: ivott soksok vizet..rem, rendben lesz:)

ti melyik dokihoz jartok?

szia

Előzmény: riki86 (50)
riki86 Creative Commons License 2003.11.01 0 0 50
És miért lett rosszul? Mi baja volt?
Előzmény: jemi bigli (49)
jemi bigli Creative Commons License 2003.11.01 0 0 49
sziasztok.
azert hozom fel a topicot a sullyesztobol, hogy megosszuk egymassal a soksok tapasztalatot amit a budapesti allatorvosokrol-rendelokrol-ugyeletrol szereztunk.

szomoru a dolog apropoja..12 hetes beagle kutyam ejjel rosszul lett es csak sokadik probalkozasra sikerult talalnunk egy helyet, ahol fogadni tudtak minket ma, nov. 1 es szombat leven.
ami meg erdekes..mi eloszor a lehel utra szerettunk volna menni, de egy kutyas ismeros lelkunkre kototte csak oda ne..amikor mar a prima vet elott varakoztunk megallt egy auto es a vezeto, kutyas ember leven, megszolitott es elkezdett kerni minket ne ide menjunk, hanem a lehel utra, el is visz minket...

ti mit tanacsoltok? ki hova jar? milyenek a
tapasztalatok? nekem a prima vet szimpatikus korrekt helynek tunik, csak halas tudok lenni a segitsegukert-kutyi is javulni latszik.

irjatok

jemi& co.

riki86 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 48
Nem kell mindig bejelentkezni, az ambulenciára (ott a portával szemben) nem kell bejelentkezni és ha ott nem találják meg a probléma okát, akkor tovább küldenek szakrendelésre. Még odaérsz az ambuláns rendelésre.
Vagy még el tudsz menni a Zsoldosékhoz, a Rákos útra (XV. kerületben van) ők is jók, bár szerintem elég borsos áron dolgoznak. Viszont szerintem szakmailag rendben vannak.
Sok sikert és írjál a mopszosba, hogy mi történt James-szel!
Előzmény: Doci20 (47)
Doci20 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 47
sziasztok!
Van egy kis gondunk. A nem egészen 4 hónapos mopszuk bal mellső lábén, felül, a könyökénél (lehet, hogy az már a válla? ott a mellkasa alatt) lett egy pukli.
Nem tudjuk mitől lehet. Szombat reggel vettük észre, akkor nem feküdt rá, nagyon picikét bicegett, és odafordult, ha hozzányúltunk. Most már, nem biceg, nem érdrkli, ha odanyúlunk, fut, rohan, mindent csinál, sőt olykor rá is fekszik. Pénteken vagy inkább szobmat reggel leugrott egy fotel karfájáról, ami elég magas volt neki, nagyot koppant a parkettán, de akkor nem volt baja, pedig figyelgettük. Egy végzős orvostan hallgató barátnőm arra hívta fel a figyelmünket, hogy mivel hétfőn egy penicilin érzékenységi reakcióra vénásan kapta a kálciumot, attól képződhetett hemetóma vagy akár tályog is.

Szeretnénk elvinni kivizsgálása, de a mi dokink nincs túl jól felszerelve. Oltásokra tökéletes, meg rendes is, de most azt hiszem másra lesz szükség. Az allergiával az egyetem ügyeletén voltunk és az érdekelne, hogy ha ott mikor van rendelés, és mindenhova be kell e jelentkezni előre, mint ahogy a topic elején olvastam. Szeretnénk minél előbb elmenni, legjobb lenne már ma!
Kérlek ha tudtok, segítsetek!

smile76 Creative Commons License 2003.04.02 0 0 46
Köszi szépen az érdeklődést, mondhatnám az is, hogy "kutya baja". Nagyobb volt az ilyedelem, mint a valós gond. :-) Azóta mindig lesi a kocsit, hátha megint elvisszük valahova, hogy addig is csak vele foglalkozzanak... :-)
Előzmény: Babyboo (45)
Babyboo Creative Commons License 2003.03.21 0 0 45
rendbejött Dorka lába?
Előzmény: smile76 (42)
Shai-na Creative Commons License 2003.02.25 0 0 44
Gyors gyógyulást Neki! :-)))
Előzmény: smile76 (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!