Keresés

Részletes keresés

Mrs.Clitoris Kiss Creative Commons License 2003.02.26 0 0 138
Majd jól bezárom ezt a topikomat, aztán mehet a kiscsaj a BIZALOM topikba.
Előzmény: etc. (137)
etc. Creative Commons License 2003.02.26 0 0 137
Hadd szórakozzon, én is azt csinálom.
Előzmény: vapiti (134)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 136
nem is agyon, csak meg. kellenek későbbre is. ha egyből kinyiffantom őket először is lecsuknak felbújtásért, másodszor, nem maradnak olyanok, akiket nyugodt szívvel szadilhatok..
myo
Előzmény: Jeanne dArth Vader (131)
deadcrow Creative Commons License 2003.02.26 0 0 135
feltéve, hogy afelett a rész felett nem siklott át elhomályosodó tekintete a megfelelő szakkönyvben..
Előzmény: vapiti (134)
vapiti Creative Commons License 2003.02.26 0 0 134
Én biztos vagyok benne, hogy myo titokban most is jól szórakozik az egészen.
Előzmény: Jeanne dArth Vader (131)
nyafibrilla Creative Commons License 2003.02.26 0 0 133
kicsit unalmas már..
Előzmény: Jeanne dArth Vader (131)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 132
kicsit unalmas már..
Előzmény: Jeanne dArth Vader (131)
Jeanne dArth Vader Creative Commons License 2003.02.26 0 0 131
Írtam mindenkinek negatív hullámú sms-t, hetekig mesélhetném a kalandjaimat, csak bürokrácia ne volna, hetekig sms-ezném az anyagi gondjainkat, de gyönyörű életem van, senki ne húzzon ki a szarból, nem adnám semmi pénzért: álomból sosem lehet elég.
Neki bevallanám, hogy szeretem, hiába van nőből, küldenék neki sms-t, mert a szándékok nemesítenek. Megpróbáltam felnőni, de ők belém rugdostak, és nekem jó kedvem lett tőle, mert veszettül mocskos a szám, mert kipreparált emberi hulla lehetne mindenki, ha a látszatközösség nem húzná meg a szenvedés határait. Nem baj, minden pasim porig alázott, de ha sms-ezek nekik, írnak nekem CD-t, mint ahogy a kötszert is utánad dobják. A játék lényege a bumeráng, én ezt játszom, nagyon szeretek bumerángozni, hehe. Ez a rögeszmém mindig működik, nem engedem, hogy az érzelmi energiák megzavarják a kisugárzásom működését.
Hiába vonogatod a szemöldököd, akkorát adok, hogy a fal adja a másikat. Sorry, ezt nem akartam. Lépjetek ki, mert olyanokat érnek el a negatív hullámaim, akiket nem szeretnék.

Már megint rosszat csináltam? Hagyjon békén mindenki, szálljon le rólam, mert megkerestetem és agyonveretem.

Előzmény: tudományos munkatárs (124)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 130
kezelt megkapta. üzeni, hogy a teljes szövegre is ezt reagálta volna. persze, ez senkit nem érdekel, se a kezelt, sem a reagálása. ezt is tudja.
a csajos témákhoz azért kapcsolható lett volna.
Előzmény: tudományos munkatárs (129)
tudományos munkatárs Creative Commons License 2003.02.26 0 0 129
ön legyen óvatos!

valaki szóljon már a kezeltnek, hogy véletlenül elcsesztem az idézetben a < /i> záró html kódot, így etc.-nek írt hozzászólásomra, a kezelt terjedelmes beékelődése egy pucér gépelési hibára jött 'dőlt betűs részek:' címmel.

köszönöm.

ja, és az idézet előtti, etc.-nek címezett rövidke hozzászólásomban véletlenül 'karjú'-t írtam a karú helyett ('varjú' szó elfrajdolása).

Előzmény: version9 (127)
morticia addams Creative Commons License 2003.02.26 0 0 128
jaj, anyám, borogass
version9 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 127
en mar imadom, keson figyelmeztettel
Előzmény: etc. (122)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 126
dőlt betűs részek:

Jung abban tévedett - és sok követője is, akik gondolkodás nélkül átvették az elméleteit -, hogy a női pszichében rejlő anumius csak ilyesfajta funkciókat tölthet be. Az animus valóban fejt ki ilyen hatásokat, de az, hogy milyen formában kerülnek a tudatba, illetőleg ezek a kreatív oldalát mennyire erősítik a női pszichének, abban rengeteg tévedés van. Az animus - mi mai alkotók szerint férfi és nő elméjében egyaránt létező komplexus (nem freudi értelemben) -, nem mérgezi a női tudatot, elmét, lelket, hanem eredetileg építi. Azokat a férfias tulajdonságokat, pozitív (jangos értelemben) energiákat testesíti meg, amelyek szükségesek a psziché kifinomultabb menyilvánulásaihoz. Többek között az aktív cselekedetekhez, alkotásokhoz, egyebekhez. Ami az animus mérgező, elbizonytalaníó, állandóan kritikus, érdektelenséget erősítő oldalát eredményezi, az mind a környezetből fakadó, többnyire fejlődés - kifejezetten ego fejlődés - során összeszedett negatív hatásoknak köszönhető. Tanult dolgok. Többségük mélyen a pszichébe kerül, és folyamatosan pusztítani kezdi az egészet már nagyon korai fázisban, mely egészen karakterisztikus vonássá is kinőheti magát. Pl. cinikus, gúnyos, és önirónikus személyiségvonássá. Kialakíthat kisebbrendűséget, bizonyítási kényszert, vagy megszálott magasabbrendű célhajszolást, melyek mind magukba zárják a kizárólagosság kritériumát.
A magas intelligenciával rendelkezők esetén még nagyobb veszélyeket jelenthet, hogy a látszólag tudatosítási folyamatokba beleszólnak a komplexusok, és azok kifinomult önvédelmi rendszere, amellyel a gondolkodási folyamatot olyan irányba terelik, amely mindig képes visszakanyarodni a saját önigazoláshoz, és ahhoz, hogy úgy jó, ahogy van, mert másképpen nem megy (adott ego számára). Minél többet tud elméletben a tudat, annál jobban lemaszkolja valódi bölcsességét. Ez fog kivetülni a verbális és manuális cselekedeteire is, amelyek öltehetnek bármilyen formát.
Az animus mérgezettsége viszont nem feltétlenül eredményezi a felsorolt tüneteket. Nem mindegy, hogy a komolyság dimenzión, és a játék dimenzión adott megnyilvánulás formák hol helyezkednek el, és még véletlenül sem szabad ezt a kettő síkot egy egyenes két végének tekinteni. Mivel ez megszokott dolog, gyakran vezeti félre a mélyebben gondolkodókat is.
A maszkulin és feminin vonások ilyentén megkülönböztetését pedig elavultnak, és szűklátókörűnek tartom. Vannak erre sokkal szebb szavak, amelyek ilyesmit akarnának kifejezni. A fogalmak hátterében olyan asszociatív tartalmak állnak, amelyekre vonatkozóan újabb tévutakra csábítás csalhatja meg a valódi érdeklődőket.
S ha valaki komolyan óhajtja az adott tényezők hátterét kutatni, jobb ha veszi a fáradtságot, és valóban elgondolkodik, akár viccesen is..

A varánuszokról csak annyit, ha már szóba kerültek, hogy ha megfelelően bánnak velük, nem harapják rá magukat a kiálló testrészekre..
De ha rá is harapják magukat, nem kell csonkítás bevállalni az eltávolításuk végett. Ugyanis mit leharapottnak vélnek az urak, az leharaphatatlan. Mit csonkíthatónak vélnek, az csak sebezhető. S a gyógyulás útja szerencsére nem visszavarrás, vagy pótlás lesz.
De ha erről többet akarnak tudni, olvassák el többek között a női beavatásokkal foglalkozó női szerzők műveit, mint pl. Clarissa Pinkola Estes-ét..Talán a maguk anumisa is helyreáll..
myo

Előzmény: tudományos munkatárs (124)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 125
hiteltelen, ha egy férfi próbál meg beszélni a női pszichéről. jung is itt szúrta el.
hála az égnek akadtak női követői is, akik pontosították ezt.
mindazonáltal, így is tévúton járnak..
Előzmény: tudományos munkatárs (124)
tudományos munkatárs Creative Commons License 2003.02.25 0 0 124
Nézd, etc.! Ez egy elég bonyolult probléma, pszichikai értelemben sajnos rengeteg varánuszok között nyúlkapiszkáló, leharapott lélekujjú, sőt, karjú, eszelős nő rohangál közöttünk, a tudattalan aniumus minduntalan a megszállott, oktondi fecsegés, durvaság, meggondolatlanság, és önfejűség irányába hajtja őket, így nemigen lehet rájuk értelmes szóval hatni. De olvasd el ezt a kis írást, van némi regénysugár. Mást, bővebbet is idézhetnék, mondhatnék, de az a páciensed állapotán komolyan ronthatna, ha megpillantaná. Azt tanácsolnám, tégy úgy, mintha nem is létezne ez a szerencsétlen ámokfutó, így adhatsz neki egyedül esélyt arra, hogy az idézetben is szereplő gyógyulás utjára léphessen, egy váratlan pillanatban előránthassa retiküljéből véletlenül fordítva a piperetükrét, és szembenézhessen önmagával, vagyis a foncsorral.

Baráti üdvözlettel:

td. munkatrás

„Az érzelmek passzivitása és bénultsága, vagy a súlyos bizonytalanság, amely majdnem mindig a jelentéktelenség érzéséhez, vezet, bizonyos esetekben a tudattalan animus - vélemény eredményeként alakulhat ki. A nő lelkének mélyén ott suttog az animus: reménytelen vagy. Mi haszna a próbálkozásoknak? Nincs mit tenni az élet soha nem fordul jóra. Sajnálatos módon, amikor a tudattalan ezen megszemélyesítői közül valamelyik megszállja a tudatunkat, úgy tűnhet, mintha ezek a gondolatok és érzések sajátjaink lennének. Az ego olyannyira azonosul velük, hogy képtelenné válik leválasztani és megnézni, mik is ezek, így ténylegesen a tudattalanból származó figura "megszállottjává" válik az egyén. Csak miután a "megszállottság" eltűnik jön rá elborzadva az ember, hogy a valós gondolataival és érzelmeivel ellentétes dolgokat mondott és tett, és hogy idegen lelki tényezők zsákmányául esett. Az animus nem csak olyan negatív tulajdonságokkal bír, mint a durvaság, meggondolatlanság, üres fecsegés, és a csendes önfejű gondolatok. Van nagyon pozitív és értékes oldala is. Kreatív tevékenysége hidat tud teremteni az ősvalónk felé. A nő animusa álmában többnyire férfiak csoportjaként jelenik meg és, ha értelmezi ezeknek az alakoknak az üzenetét, eddig nem ismert kreativitása birtokába juthat, melyek segítségével önállósodhat, képessé válik szabadon kifejezni magát, mely alkalmassá teszi a társkapcsolat magasabb formájára. A férfiak csoportja a kollektív beállítottságra utal, és nem annyira egyéni elemeket tartalmaz. A kollektív beállítottság miatt van az, hogy a nők - amikor az animus szólal meg rajtuk keresztül -szokás szerint azt mondják, hogy "valakik", "ők", "mindenki". Ilyen körülmények között beszédük gyakran tartalmaz olyan szavakat is, mint hogy: "mindig", "lehetne", "kellene". Az animus probléma tudatos megfigyelése sok időt vesz igénybe, és sok szenvedéssel jár együtt. De, ha a nő felismeri, ki és mi az animusa, és mit is tesz az animus vele, és, ha szembenéz ezzel a realitással, ahelyett, hogy annak megszállottjává válna, akkor az animus felbecsülhetetlen értékű belső társsá alakul át, aki olyan maszkulin tulajdonságokkal ruházza fel, mint a kezdeményezés, bátorság, objektivitás és szellemi bölcsesség."

Előzmény: etc. (122)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 123
gondolja, azzal, hogy kiadta magát nem lesznek olyanok, akik érdeklődnének utána?
tudja, volt az a botrányos kiállítás a plakátokkal, és a kipreparált emberi hullákkal. amikor is teljes valójában, művészeileg föltártak hétköznapi jelenségeket.
egy csomó országban betiltották mindkettőt, mert az emberek nem tudták elviselni a puszta tényeket: ilyenek vagyunk, mi emberek, és ezt csináljuk, még ha nehéz is bevallani a magunk számára.
persze, ezzel semmiféleképpen nem akarom felmenteni az illető nőnemű lényt - hölgyet csak azért nem mondanék, mert veszettül mocskos a szája -, csak pusztán arra szerettem volna rámutatni, hogy bizonyos tényezők botrányos, lelket megterhelő, agyramenő, kiborító volta vagy egy bizonyos fokú szemellenzősségnek, vagy egy bizonyos fokú túlérzékenységnek köszönhető.
ettől függetlenül, minden társadalom, és minden közösség, illetve látszatközösség, rendszer, és rendszertag meghúzza a maga határait, korlátait, létrehozza a maga szabályait, amelyekből nem és nem enged, védi, és harcol azok megtartásáért.
más kívülállók pedig hol befelé törekednek ezeken a határokon belülre, ha már bent vannak pedig kifelé akarják tágítani őket, s ha nem megy, menekülni belőlük.
vannak olyan megveszekedettek is, akik beállítanak idegenül, és egyszerre határokat bontanak, nem szimplán tágítanak. ez roppantul felháborító és ellenszenves tud lenni.
Előzmény: etc. (122)
etc. Creative Commons License 2003.02.25 0 0 122
Ááá, nehéz eset. Nagyon kiadta magát. Gondolod, hogy ilyen kondíciókkal akad fiú, aki rákattanna? És még tanítgatná is én-te-ő-mi-ti-ők-ből? Múltkor, amikor belépett a Három Hisztis Hetéra elnevezésű, férfi, mazochista klubba, seperc alatt kiürült a helyiség, "csak ezt neeeee!!!" kiáltásokkal szaladtak haza a pénisszorító satujaikhoz, fanszőrzet ondoláló sütővasaikhoz, 220 voltos hereverő korbácsaikhoz, sőt néhányan a feleségükhöz menekültek. Vigyázz, nehogy téged is bekerítsen, itt a rövid jellemzése a Háború c. topikból:

nemibeteg hetéra válasz erre | adatok | e-mail 2002-11-27 22:48:10 (1131)

A péniszirigység maradványaidat soha nem fogod kilángszórózni az agyadból péniszcsonkolásos viccekkel. Megvéded a férfiakat, mondod te, miközben az ágyban álaltruista, porosz etikett órákat tartasz, ahelyett, hogy szitároznál, és naponta lebalzsamoznád a férfiak túlhevült processzorait. Férfiak? A kényszerpoligámiába vetettséged dzsungeléből leskelődsz ki, hogy mikor béklyózhatod az akváriumba zárt harcsáid mellé A Monogám Férfit, szoríthatod be a víz alatti sziklakertedbe, és bugyborékoltathatod neki tetszésed szerint az oxigént, szórhatod a szárított bolhát, dobálhatod a guppikat. Esténként gyönyörködsz a harcsáid bajszában ( ócska férfiszimbólum), és fénylő arccal szórod bele mentális gonorrheáidat a már amúgy is fertőző jövőképedbe, mely csak az akvárium üvegén visszacsillanó fásult arcképed egyre maszatosabb és haloványabb csillámlása. Az utolsó esélyed, hogy kigyere ebből az örvényből, vegyél egy terráriumot, és alázattal tanuld: a varánuszok között nem nyulkapiszkálunk.

Előzmény: version9 (120)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 121
myo ide azért jár, mert egész nap egyes szám másodikban, vagy harmadikban, illetve többes szám másodikban és harmadikban beszél. olykor többes szám elsőben.
s azt szeretné tudni, hogy miért hiszi mindenki, hogy a pasikon múlik egy nő lelkének stabilitása.
Előzmény: etc. (119)
version9 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 120
vagy ha megtetszene valakinek aki aztan leszoktatna az egyes szam elso szemelyrol
Előzmény: etc. (119)
etc. Creative Commons License 2003.02.25 0 0 119
Ha az egyes szám első személyről leszokna, egész jó csajszi lenne, szerintem nagyobbak lennének a mellei, kemény maradna a feneke, és lehet, hogy még meg is tetszene valakiknek. De hát, sajnos nem megy neki. Pedig nagy a hiány a jó nőkből.
Előzmény: version9 (118)
version9 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 118
remelem nem gondolod komolyan?
attol hogy mindenki ellened van meg nem alkotnak egy tabort.
Előzmény: myofibrillum (117)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.24 0 0 117
Tábormegosztóból táboregyesítő lettem. Hamarosan tábornokként vezetem majd őket. Az orruknál fogva. Már nem is állok olyan messze tőle.
myo
Előzmény: myofibrillum (116)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.24 0 0 116
Így is rettegnek tőlem. Én is tőlük.
Azért kalózkodok.
myo
Előzmény: sértődékeny géppuska (115)
sértődékeny géppuska Creative Commons License 2003.02.24 0 0 115
Ha akarod, megtanítalak úgy zászlóval közlekedni, topikról topikra, hogy rettegjenek tőled...

S.G.

Előzmény: myofibrillum (114)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.23 0 0 114
naná, hogy félek. ilyen kis félős szájhős vagyok, aki kalózlászlóval rohangál, hog védettséget nyerjen. vagy az a lila kendő? már nem tudom. keverem a való világot a valósággal.
myo
Előzmény: Mrs.Clitoris Kiss (112)
morticia addams Creative Commons License 2003.02.21 0 0 113
most mi van, azóta se találta meg magát egyetlen kalóz sem?
Előzmény: Mrs.Clitoris Kiss (112)
Mrs.Clitoris Kiss Creative Commons License 2003.02.21 0 0 112
Na, lássuk azt a szabad garázdálkodást, avagy a burjánzó zászlót! Vagy félsz?
Előzmény: myofibrillum (111)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.28 0 0 111
még mindig nem látszódsz;o(((

megkaptam a zászlómat. most már szabadon garázdálkodhatok, és nem értenek félre, hehe.

myo

Előzmény: morticia addams (109)
morticia addams Creative Commons License 2003.01.28 0 0 110
megoldás = perfekt állag
Előzmény: morticia addams (109)
morticia addams Creative Commons License 2003.01.28 0 0 109
jóvanna, korrigálva. drága a ...m

szerezz be egyet, aztán hadonássz azzal...

a szart mindenki vonzza, úgyhogy ebben egál.
próbáld meg rájáratni az agyad a fokozataira, az elég szórakoztató tud lenni. nem most fogod megtalálni a megoldást, az is tény.
(hja, így könnyű tanácsokat adni, hogy az ember már vén, fáradt, lezakkant, et cetera:-))

Előzmény: myofibrillum (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!