Keresés

Részletes keresés

Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 196
MIÉRT NEM VAGY ITT???

ANNYIRA HIÁNYZOL, ÉS EZT MOST LEHET, HOGY EGY HÁLÁTLAN, NEMTÖRŐDÖM CSAJSZIVAL AKAROM PÓTOLNI? MEG SEM ÉRI! DOBOM.

Előzmény: Kiscsibesz (195)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 195
De szabad volt es jol is eset csak tisztän läs nem foglak semmibe mefakadäjozni.ELJ EN IS AZT FOGOM TENNI!Ja es csak nyugottan ne ronts el mindent,igerd meg?Värj a sorodra majd kialakul ha kikell alakulnia.Sok siert.Puszi
Előzmény: Lex Luthor (192)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 194
Szeretlek. Ennyi. De nem vagyok biztos abban, hogy viszont tudsz e szeretni egy ilyen idiótát mint én. MOST AZTÁN VÉGKÉPP MEG VAGYOK ZAVARODVA!! ELEGEM VAN!!
Előzmény: Kiscsibesz (193)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 193
Nem akarom magam megvalositani azt mär elkezdtem.Gondolkozz a jozanabbik eszeddel,jo?Nem ismerjük egymäst nincs ertelme värni,megegyszer ha kijösz annak nagyon fogok örülni.Magprobälom szeppe tenni,de nem igerek neked semmit,jo?Szeretlek,imädlak,de nem ismsrlek annyira,ezt te is tudod.Na mivan most ki kit vigasztal?Figyel ha kijösz annak örülni fogok,ha nem jönn össze fäjni fog,de tulelem mint eddig mindent.Sok sikert es az egyesseget a te kedvedert oldol fel.2perc es nincs több penzem.
Előzmény: Kiscsibesz (190)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 192
Hülyén jön ki ez az egész. Nem lett volna szabad beszélnem erről az egészről.
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 191
NEM! Mérlegelni fogom, hogy ki a fontosabb! Most csak a belső számít, a külsőnek mindketten megfeleltek, mert mindketten nagyon tetszetek, csak párszor már lepattintottál, amit nem értettem, ezért elbizonytalanodtam...
De jelenleg a belső terén toronymagasan te kellesz, de szeretném tudni, hogy biztosan nem tévedek! 800 km, ne felejtsd el. A végére akarok járni!
Előzmény: Kiscsibesz (188)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 190
Ja azert jo fej vagy.Ha nem kellesz neki akkor en a szerencsetlen kis külföldön levö läny majd megvigasztal mi?Terj mär magadhoz nem vagyok annyira egyedül mint ahhogy gondolnäd,csak az ägyam üres.Es ha egyadül is vagyok akkor meg lekötöm magam valamivel.
Előzmény: Lex Luthor (187)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 189
Kezdesz primitiv lenni erre nincs szüksegem,ha gondod van akkor ne rajtam tötsd ki.JO?Ilyen lapok meg mär evek ota nem voltak a kezembe.
Előzmény: Kiscsibesz (188)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 188
Nem lettel ätbaszva,csk en is 20eves vagyok es tudom,ha 1 fiu nemet mondana es nem feküdne le velem akkor nagyon ideges lennek.ES pont miattam mondasz neki nemet azt meg nem bocs#jtanäm meg magamnak.Honnan tudod,hogy nem ö at akire värtäl?Tudom en is lehetnek az,de az a de ott van.Ha tudsz akkor gyere ki jol fogjuk erezni magunkat,ha meg nem tudsz kilönni akkor meg igy järtunk.Ezert kapod meg a szabad utat bärmihez.Ja es,hogy mär tudom a korät most mär biztos,hogy ne meselj rolam neki nem tenne jot a kapcsolatotoknak ami ep kibontakozoba van.Ugye nem mondtäl semmit neki kettönkröl?
Előzmény: Lex Luthor (185)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 187
De ha nem lellek neki, vagy megérzek valamit rajta, amit még nem tudok most, akkor mi a pöcsnek teszünk félre egy lehetséges jó dolgot, mi?
Mert ezt olvastad abban a ribanclapban? a cocmoban, a kegyedben?

HOGY HOGYAN SZOPASSUK A PASIKAT MESTERFOKON?
Rita is ezért lépett le, mert "meg akarta valósítani önmagát"! Hányingerem van. Most gyűlölöm a nőket, teljes szívemből!

Előzmény: Kiscsibesz (186)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 186
Vele mär 2 hete nem talälkoztam,mert nem mindig jövünk a mäsik värosba bulizni.Igen szüksegem van räd,de te mit lepnel a helyembe ha ilyeneket irnek egy pasirol?Tudommint barätnak irtad ez jol is esett,de itt van a mäsik reszem is aki tisztän lätja a dolgokat,hogy nagyon megtetszet es talän ha ö is közvetlenebb lenne akor szabad utat adnäl annak,hogy szerelmet valj neki.Na ezt a pillanatot nem akarom megvärni inkäbb most fäjon mint kesöbb.Most meg jobban elviselem.
Előzmény: Lex Luthor (183)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 185
NEM FOGOD FEL VÉGRE, HOGY NEM VAGY FAL?! NEM SZÓLSZ BELE SEMMIBE! NEM VAGY TEHER! dE ETTŐL MÉG KISCSIBÉSZ VAGY! ÚGY ÁLLAPODTUNK MEG, HOGY JAN.IG SENKI SEMMIT, EGYÜTT TÖLTÜNK EGY HETE, AZTÁN MEGLÁTJUK, NEM? mOST ÁT LETTEM BASZVA???
Előzmény: Kiscsibesz (184)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 184
Sok mindent.Nem leszek fal kettötök közt.Nem erdekel ha nem jön össze es 2szek közül a földre esel,de önzönek kell lennem.A magam erdekeben.Nem mehet ez igy toväbb.Fontos vagy,de ahogy irtad a semmiet nem fogok värni fel evet.Kitudja.hogy menne e köztünk vagy nem?Talän jo,hogy jött a Niki felnyitotta a szemem.Nem akaplak szivatni,de felesleges fäjdalmat nem fogok magamnak okozni.Most nem eri meg.Ja es miert szopatnälak megmaradok neked csak mäs stätuszba.Ez nem eleg neked?Szabad leszel ujra es mindig szämithatsz räm ha szükseged van räm,de mint 1 barätra es semmi többre.
Előzmény: Lex Luthor (181)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 183
Azt is mondtam, hogy feküdj le odakint azzal a dj arcsabálddal, mert te szarabb helyzetben vagy, mint én! Aztán megírtad, hogy csak rám vágysz. Most meg kihajítasz!

Bazzeg, nem csodálom, hogy mi lettünk a teremtés koronái!!

Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 182
Időm van rá, elintéztem vagy 8 napot 30.ától!
Csak a lóvé a gáz!!!
Istenem, miért nem vagy itthon???
Egy percig sem haboznék!!!
Előzmény: Kiscsibesz (179)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 181
Na, most aztán kurvára jót léptél!!!
Gratulálok! Mond csak, ti lányok sportot űztök a csoportos szopatásból?
Nekem most senkim sincs, akit szerethetek közvetlenül! Mond csak, mit oldottál meg ezzel???
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 180
Csak azt tudom mondani,hogy värjäl es elöször mint barät közeledj fele.Az idö mindent megold.VÄRJÄL TÜRELMESEN!Nem tudom,hogy mennyire eret vagy sem,nem mondtäl rola semmit?
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 179
Most a szeretö beszel belöllem:Kilepek az eletedböl,mint szeretö a barätod az meg fogok maradi,de semmi több.Nem kell,hogy kigyere,mert ugyse lesz räd idöm.Ja es nem utolagos dolod penzed sincs es emiatt ne streszeld jobban madag a kelletenel. Ez a legjobb döntes amit hozhatok,mert amig az eletembe vagy es nem csak mint barät akkor nem fogok lepni es kell a szabadsäg.Ahogy mondtad a semmiert nincs ertelme värni.Nem tudok neked semmit adni csak most mär a barätsägom.Mindent bele drukkolni fogok neked menni fog,ha a jobbik eszedet elöterbe tudod hozni.Igy sok mindentöl megkimeljük egymäst föleg a cslodästol.ez igy lesz a legjobb.Igaz mär a szobämat ät is rendeztem,de sebaj igy jobban nez ki ahogy eddig.Innentöl mint barätod vagyok es ha keder szivesen segitek innen kintröl.Puszi a te volt Kiscsibeszed
Előzmény: Lex Luthor (174)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 178
Na, mi van? Most a barátomat kérdem, segíts! Köztünk még nem változott semmi! De hosz Te is tudod!
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 177
Ha ezek után sem történik semmi, hagyom a picsába az egészet!
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 176
06-70-2206036. Csinálj valamit, mert bekattanok!
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 175
Annyira szar, hogy semmibe vesz! Miért? Nem kellek mneki? Akkor meg miért nem mondja meg kereken? A jelzéseiből azt vettem észre, hogy bejöttem neki, de akkor meg minek szopat?!
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 174
Amikor rámmosolyog, lexivesebben átölelném, annyira tetszik.
Előzmény: Lex Luthor (173)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 173
21. 180 CENTI, VÉKONY, BAROMI HOSSZÚ LÁBAK, ÉDES FOKHAGYMASEGG, ISZONYÚAN SZÉP SZEMEK!
Előzmény: Kiscsibesz (171)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 172
Ez a nöi lelek,amit ti ferfiak nem fogtok soha megismerni,mert a jo pap is holtig tanul.
Előzmény: Lex Luthor (170)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 171
Ugyan az az en velemenyem is mint az Ildie.Foglald le magad egy pär napig es csak utäna kedezsd.Meg nincs minden veszve.Häny eves,mert erre nem välaszoltäl?
Előzmény: Lex Luthor (169)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 170
Egyfolytában írnék neki! Felhívnám! DE MI AZ HOGY NEM TEHETEM, MERT ELRONTOK MINDENT??? MIFÉLE PARADOX ÚT EZ, MI???
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 169
Az Ildi véleménye az volt, hogy ne vigyem túlzásba. DE HA EGYSZER KURVA NAGY VÁGYAT ÉRZEK ARRA, HOGY BESZÉLJEK, TALÁLKOZZAK VELE?! Francba az egésszel...

Kiscsibész, beszélj le róla, nem csinálom tovább! Menjen a francba!

Előzmény: Kiscsibesz (166)
Kiscsibesz Creative Commons License 2002.12.03 0 0 168
Pihentesd magad egy rövid idöre.Semmi sms,sem telefon.Meg rendbe hozhato a dolog.Värjäl,mit värsz ha ajtostul rontasz a häzba.Velem is ezt tetted hät en is vissza vonulot fujtam.Ha ennyire feszült vagy menj es dugjäl egyet az segiteni fog.Nem nezek oda,jo?:))))))
Előzmény: Lex Luthor (165)
Lex Luthor Creative Commons License 2002.12.03 0 0 167
Meg aztán beléd sem voltam szerelmes, amikor felhívtalak, ha nem lett volna világos! Én közben szerettelek meg! De ennél a hülye tyúknál kész vagyok, ha csak meglátom! Vonzz, mint állat, de most már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ezek után akarom-e!!!
Előzmény: Kiscsibesz (164)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!