Keresés

Részletes keresés

Next-on Creative Commons License 2002.12.26 0 0 13

deadcrow Creative Commons License 2002.11.15 0 0 12
már nem is tudom, hogy kiről mit gondoljak.. a legegyszerűbb, ha nem gondolkodom, csak hagyom magamat a csőrömnél fogva vezetni..
Előzmény: laptopp (11)
laptopp Creative Commons License 2002.11.15 0 0 11
Rá ne is haragudj, remélem Ő sem haragszik rám, amiért a nevét idekevertem. Az adatokban megadott címen meg nem találnád, mert az ő címe egy kicsit más:-) Mint ahogy Ő is más
Előzmény: deadcrow (10)
deadcrow Creative Commons License 2002.11.14 0 0 10
kedves halmara, minden igyekezeted ellenére én képtelen vagyok rád haragudni.. és a továbbiakban is szivesen olvasom a varjúgyalázó esszéidet..
Előzmény: laptopp (7)
a nő megvan főzve Creative Commons License 2002.11.14 0 0 9
A dugás permanens fantazmagóriája csak a pénisz hüvelybehatolásának pillanatában enyhül, de nem teljesen. Mert akkor jön el az erotika sátánja, a férfi azt hiszi, hogy uralkodik a megosztott univerzum másik territóriumán is (az ember territoriális lény), a nőn. Holott csak irdatlanul unatkozó magányába hullik vissza, az életnek nevezett örökség evolúciós csapdájába: nemz. Ez egója cinikus tagadása, a ráhazudott jóság ingoványos szmötyije. Mit tegyünk Uram? Kilövellt szellemi életünk divatos ereje, és a gigantikus értelem egy nyögésben, sóhajtásban, horkanásban visszabicsaklik a fundamentális varjúlét fórumokon száguldó vírusos szaporodásában, hacsak nem bábaasszonyok fekete csipeszeiben landol az örökség.

(Jézusos rész törölve)

Előzmény: laptopp (7)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.11.14 0 0 8
Arról szól a fáma, hogy ha nem megy így, akkor megy úgy...Probizd meg finomítani, rejtjelezni, utalni, sejtetni...
Még a végén kellemes, művelt, intelligens társalkodó is lehetsz, nem olyan mint én...
Nyers KimodErőszak
laptopp Creative Commons License 2002.11.14 0 0 7
Uram, ha létezel,szíveskedjél elmondani nekünk egyszerű földi halandóknak, hogy miként védekezzünk a mesterségesen létrehozott , varjú formában megjelenitett vírus ellen? Értelemmel?
Érzelemmel? A világos, jószándékú elmék összefogásával? Nahát az nem megy. Nem annak éljük divatját, márpedig a divat elsöprő erővel tolakodik be szellemi életünkbe és gigantikus erővel sodorja magával a bizonytalanságban tétovázó, sziklaszilárdnak semmiképpen sem mondható értelmet.
Mit tegyünk Uram? A sötétségre befolyásolhatók rendre felsorakoztak a sátán mögé, mert annak másságát még mindig izgalmasabbnak látják, mint a te rád hazudott jóságodat. Célravezetöbbnek tűnik a cinikus tagadás, mint a hit....Dehát miben is hihetnénk?
Elcseszted Uram, elcseszted ezt az egész életnek,
emberi életnek nevezett ökörséget.
Unatkoztál irdatlan magányodban? Megértem és nem értem. Engedd meg nekem, hogy soha az életben ne hivatkozzak többé fiadra, Jézusra. (mindehhez hozzátartozik, hogy vallásos értelemben vett hívő nem vagyok)

Előzmény: deadcrow (5)
meow Creative Commons License 2002.11.14 0 0 6
Elolvastam a T.szerk-ben írott hozzászólásaidat, és - ha jól értelmeztem, és én vagyok a "patronáltad", tekintve, hogy a másik, kifogásolt nick első hozzászólása nekem szólt a nagy topikra - szeretném tudni, hogy mégis, ki vagy te. Tényleg nem tudom, holott szerinted mindenki tudja. Bemutatkoznál? Legalább mélben? Megesz a kíváncsiság, mert sajna, nem azzal töltöm az időmet, hogy nickeket próbálok beazonosítani, én hülye, csak elfogadom őket egyedi létezőnek. Kérlek, hadd tudjam már meg, mert így nem tudom eldönteni, hogy csúfolódsz velem, vagy tényleg ismerjük egymást.
Kérlek!
Előzmény: hivatásos ellenségkép (-)
deadcrow Creative Commons License 2002.11.14 0 0 5
ja, és elfelejtettem, hogy már fel se áll, úgyhogy nyugodtan magadba dughatod a fejőgépedet..
Előzmény: feminim gecifejő állomás (4)
feminim gecifejő állomás Creative Commons License 2002.11.14 0 0 4
Mi is így gondoltuk, hogy csak teszed-veszed magad, és IRL nem tudod hová dugd a faszodat (jujjjjjj....) hímvessződet, mert rusnya, tohonya vagy. Ha igényed támad válts hetibérletet, vagy havibérletet, de lehetsz klubtag is. A gépi fejés klubtagoknak 300 ft/perc, a kézi fejés se több, viszont az nem 30-40 másodperc, hanem delikvenstől függően 3-15 perc. Aranyvasárnap helyezzük üzembe az elektromos szopóautomatánkat, az fémszázassal működik, még nem kalkuláltuk ki a bruttó árát.
Előzmény: deadcrow (3)
deadcrow Creative Commons License 2002.11.14 0 0 3
ezt meg miből gondolod, hogy jól állok náluk? azt hiszed, ha minden igaz lenne, amit leírok, akkor itt görcsölnék a metafórumon? ronda vagyok, rossz a szövegem, a leheletem visszataszító, büdös a lábam, stb, szerinted van olyan bolond nő, akinek kell egy ilyen?
Előzmény: Barátságos Szarkeverő (2)
Barátságos Szarkeverő Creative Commons License 2002.11.14 0 0 2
Nem tudom mi a faszt kell itt a szart kavarnotok, ilyen magas intelligenciával, hozzászóláskultúrával, rongyrázás meg ilyesmi. Messze felette álltok a társaságnak, két fejjel legkevesebb, nehogy félreértsetek, nem nyalni akarok, a szóhasználatotokat mondatszerkezeteiket javát meg se érti a többi nick, kicsit lehetnétek toleránsabbak. Főleg Te Varjú, aki a csajoknál is jól állsz, jól tűröd a vihogásukat, a közhelyeiket, és lepedőbajnokért sem kell a szomszédba menniük, ha már itt írkálsz, amott pedig az e-mail címed.

Minek egy ilyen provokatív topikhoz hozzászólnotok?

--http-- Creative Commons License 2002.11.14 0 0 1
ezzel teljesen egyetértek. felesleges a kezükre lépni amikor a szakadék szélén csüngenek könyörögve, könyörületért esdekelve, hogy még egy utolsót moderálhassanak, mielőtt a mélybe zuhannak.
Előzmény: deadcrow (0)
deadcrow Creative Commons License 2002.11.14 0 0 0
nem fogunk semmilyen ellenlépést tenni.. nem alacsonyodunk le a moderatúra szintjére..
Előzmény: hivatásos ellenségkép (-)
hivatásos ellenségkép Creative Commons License 2002.11.14 0 0 topiknyitó
Kénytelen voltam a T. Szerkhez (moderálás topik)minden hányingerem ellenére hozzászólni, mely hozzászólásomra olyan választ kaptam, ami a Metakazamata létrejövetelénél kötött paktum egyértelmű felrúgása.

Kérem a Metakazamata létrejövetelében résztvevő, segédkező, ill. a Metakazamatát támogató nicktársatkat, hogy fejezzék ki szolidaritásukat, ill. tegyenek egyéb lépéseket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!