Keresés

Részletes keresés

Beatty Creative Commons License 2002.11.15 0 0 4
(szenilis eggy orvos ez...) Doktor úr, a nagyságos asszony azt üzente, világosan átadtam az üzenetét -, hogy fél kiló kenyeret, fél liter tejet, és egy kiló citromot tessék venni.

Fölírjam ?

(és az ilyennek adnak kiemelt fizetésemelést...)

Előzmény: Dr. Morell (3)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.11.15 0 0 3
(Dr. Morell elmélkedik) ööömit is mondott, anyám... öööfélkiló kenyeret és egy liter tejet ... vagy egy kiló kenyeret és fél liter tejet ?... lazannyaa... nem jut eszembe...
Előzmény: pelgrim (-)
Beatty Creative Commons License 2002.11.14 0 0 2
ööakartam még mondani, hogy az a topic is a halottak napja alkalmából nyittatott, csak 1 évvel ezelőtt. Ezért talán ott kéne folytatni, még mielőtt ez a topic is elhízna. Csak azért, hogy e téma 1 helyen legyen. Olyan rossz ez a szanszéjjelség, 1 témából 6x, 8x indítanak topicokat, holott használhatnánk a régebben beindítottakat is, ha ugyan vennénk a fáradságot, hogy szétnézzünk a már meglévők között.
Előzmény: Beatty (1)
Beatty Creative Commons License 2002.11.14 0 0 1
Ajánlom neked a "A halál szelleme" c. topicot, melyet udvari kolléga indított, majd egy húzós téma kerekedett belőle. Nem ártana beszállnunk, frissíteni az érveléseken.

?

Beatty Creative Commons License 2002.11.14 0 0 0
0
Előzmény: pelgrim (-)
pelgrim Creative Commons License 2002.11.14 0 0 topiknyitó
Nemrégen volt halottak napja, szokás szerint megemlékeztünk elhunyt hozzátartózóinkról barátainkról, ismerőseinkről, talán még ismeretlenekről is. Temetőket járva eltűnődhettünk afelett vajon mi történt azzal a rengeteg emberrel aki eddig meghalt ? Tudomásunk szerint még nem tért vissza közülük egy se, mégis véletlen vagy sem, éppen ezekben a napokban került kezembe egy kis könyvecske egy érdekes tanúsággal, miből a következő mondatok mély benyomást keltettek bennem :

"A valódi életre születésnek hasonlítani kellene egy szép reggeli ébredésre, mikor a hajnal a mezőkön lopódzik és mindent megérint egy fényességgel és tisztasággal, ami csak a hajnal sajátossága."

"Nehezen értettem meg, hogy átmentem azon, amit halálnak nevezünk, és erőteljesebben mint valaha újra magamra találtam mint élő és lélegző lélek."

"Nagy váltózásra vártam személyiségemben, elfelejtettem, hogy Jézus kezeit és lábait mutatta; ugyanaz a Jézus aki a kereszten meghalt."

"Ilyen ébredésed lesz neked is. Valósággá vált a legjobb és a legmagasabb amit valaha eltudtam képzelni, a legmélyebb vágyam beteljesült, a legtisztább gondolatom visszhangra talált. Szellemi igazságok nem csak valahol távol voltak, hanem saját magam alkotó elemei lettek."

Mi a véleményed ?

pelgrim

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!