Keresés

Részletes keresés

ohrana Creative Commons License 2002.11.28 0 0 20
hogy ez itt soha a büdös életben nem fog megvalósulni Ne add fel. Láttam én már 0:3-ról elvesztett meccsett.

o

Előzmény: unnamed (17)
mammama Creative Commons License 2002.11.22 0 0 19
Ha így haladunk a rendőrök b...tatásával,hamarosan a cigányok többi része is rá fog jönni,h mi a francnak kukázzon,piacozzon,stb,mikor lassan törvényerőre emelkedik a szabad "megélhetési rablás-gyilkolás".Titokban azt remélem,hogy ha lezárul végre a csatlakozási herce-hurca,szépen,fű alatt majd megszorongatják az érzékenyebb testrészeiket.Piszkos balkáni ötlet,elismerem,de talán mindenkit a saját fegyvernemével lehet leghatékonyabban megfékezni.
Kellemes hétvégét mindenkinek
igen7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 18
Mert esetleg ellátogatnak oda bosszúvágyó, vagy esetleg csak balhézni akaró emberkék. A srácot úgyis elkapták, a szülei, rokonai meg miért szívjanak miatta?
Előzmény: polites (5)
unnamed Creative Commons License 2002.11.20 0 0 17
Egyetértek veled, de ugye azt te is tudod, hogy ez itt soha a büdös életben nem fog megvalósulni...
Előzmény: ohrana (16)
ohrana Creative Commons License 2002.11.20 0 0 16
A rendőrség lezüllesztése tudatosan folyik, és pontosan azért, hogy az emberek azt mondják:
1. nincs is szükség rájuk
2. Kádár alatt jobb volt

Persze azt ne feledd, hogy minden valamirevaló liberális testőröket, de legalább egy felfegyverzett sofőrt/személyi titkárt tart, az irodaházakat, lakóparkokat fegyveresek őrzik - őket nem nagyon zavarják az efféle deviáns alakok.

Én a rendőrség feloszlatásával szemben azt mondom, nem feloszlatni kell, hanem építeni rájuk. Egyrészt komoly megbecsülés: nem pénz, hanem a szolgálatnak értéket adni. Szolgálati lakás, de jó helyen, jó minőségben. Mindenféle kedvezmények, bérlet, mobiltelefon, benzinkártya... - de akit valami suskuson rajtakapnak azt háromszor úgy mázsálják meg, mint eddig. És a suskusba értem a gengszterekkel való vacsorálást, kupiba járást, éjjeli mulatók őrzését-védését is.
A média meg szálljon le a rendőrökről, minden sejtetés miatt kőkeményen lépjenek fel ellenük: ha nincs bizonyíték, bünti, de példásan.

o

Előzmény: unnamed (15)
unnamed Creative Commons License 2002.11.20 0 0 15
A magyar rendőrök - tisztelet a kivételnek - egyet tudnak: hó vége felé kiállnak az út szélére megsarcolni az autósokat. Persze nem a hatszázas mercit vagy a bmw-ket állítják le. Ennyi. Gyakorlatilag értelmetlen dolog fenntartani őket.
Előzmény: mammama (14)
mammama Creative Commons License 2002.11.20 0 0 14
Elég volna a rendőröket békén hagyni,elég kemény legények ők is,ha nem hurcolják meg őket minden szir-szarért.Ercsiben is azóta fajult el a bűnözés,mióta a rendőrnek kötelességei,a bűnözőknek meg jogai vannak.Csak tudnám,kinek az érdeke....
Előzmény: kábelbúvár (13)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 13
Nincsenek közvetlen amerikai tapasztalataim, de 1 amolyan kemény sherrif elkelne néhány helyre...

Szal nem 1 számítógép mellet ülő adminisztrátor.

Előzmény: ex_lx (12)
ex_lx Creative Commons License 2002.11.19 0 0 12
"(Most ne jöjjenek a széplelkek, hogy de hát mit tehettek volna a rendőrök? "

Nem vagyok széplélek és nem is jövök ezzel. Ha viszont rendőr volnék és választhatnék, hogy kapok kettőt a képembe, majd egy kis médiahurcot, és esetleg leszerelnek, mert eljárt a kezem (két hetes sztori), vagy nem csinálok semmit, és a képem sértetlensége mellett kapom meg ugyanezt, valószínűleg a kisebb ellenállás irányába mennék el.
Sajnálok minden zsarut, aki hivatásának érezné a munkáját és korrekten akar hozzáállni. Eddig egy ilyennel találkoztam: amikor 10 évnyi cirkusz után leszerelt és beindította a gombatermesztő vállalkozását.

Előzmény: echelon (6)
mammama Creative Commons License 2002.11.19 0 0 11
Ercsiban aktív polgárőrség működik,éjszakánként járőröznek,viszont dolgozó emberek,akik nem tudják 24 órás ügyeletben minden őröltnek (hogy mást ne mondjak)a kezét fogni.Azt tényleg megtehették volna,h szívhez szólóan ismertetik a 10parancsolatot,h kisfiam ne lopj,ne ölj,stb.Annyit biztosan elértek volna vele,h jól körberöhögik őket.
Az apuka viszont megtehette volna,h esetleg többedmagával megfenyegeti netán elveri a srácot-ilyenkor mit számít a meghurcolás vagy elítélés.Sztem jellemző,h a rendőrök nyakába akasztotta a problémáját és várta a sültgalambot.Nem vagyok elájulva a rendőrségtől,de csodákat tőlük sem lehet várni.Ha figyelembe vesszük,h bizonyos körzetekbe nemigen mernek többedmagukkal sem bemenni (szarrá verik őket,ha kedvük tartja,és ha a rendőr lőni mer,feljelentik,leszerelik,stb),abban sem vagyok biztos ,h a büntetésük igazságos volt.
Előzmény: kábelbúvár (9)
evangeline Creative Commons License 2002.11.19 0 0 10
Soha ne kerüljek ilyen helyzetbe(bár szvsz ez valahol a családon is múlik...), de ha a gyerekemet valaki kétszer úgy megveri, hogy látleletet kell róla csináltatni, akkor
1.nem engedem egyedül mászkálni, főleg este 10-kor,
2.az illető ifjoncot a férjem elég rendesen helyretette volna(lelkileg-testileg egyaránt),
aztán lehet, hogy a rendőrségen is bejelentettem volna a zaklatást, már csak, hogy legyen nyopma a dolognak, nem azért, mert a jelenlegi törvények értelmében sokat várnék tőlük...
evangeline
kábelbúvár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 9
SZVSZ ha lenne polgárőrség Ercsiben, 1 ilyen feladatra alkalmas lett volna.

1 kicsit elbeszélgetnek vele, és hetenként meglátogatják...

Ha már a hivatásosok nem érnek rá. :(

Előzmény: mammama (8)
mammama Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8
És ha csak önbíráskodással tudod megvédeni magad,tudod,kit fognak hurcolászni....Nehommá a szegény megélhetési rabló emberi jogaiba tipornál!!
Nem akarom védeni a rendőröket,de tényleg,mit tehettek volna?A leghatásosabb az lett volna,ha előszedik a srácot,ráhúznak egy csinos kis ruhát azzal ,h ez csak ízelítő ahoz képest,amit kapni fog,ha meglátja valaki a lány közelében.Vszínű,h akkor nem mer ölni,de a rendőröket ugyanúgy leszerelték volna.
Előzmény: kábelbúvár (7)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 7
Így lehet számítani a mi pénzünkön fenntartott szolgálatokra...

Vagy megvéded magad-esetleg önbíráskodás árán-, vagy felteheted a kezed, és imádkozol. :((

Előzmény: echelon (6)
echelon Creative Commons License 2002.11.19 0 0 6
Az egészben az a "szép", hogy a rendőrségre legalább kétszer (ennyi igazoltatott) tettek bejelentést a kislány szülei.
A rendőrök meg szolgáltak és védtek.
(Most ne jöjjenek a széplelkek, hogy de hát mit tehettek volna a rendőrök? Nem tettek semmit - tehát ha bármit tesznek, az már több lett volna. Remélem a lány szülei olyan pert akasztanak a nyakukba, hogy besz@rnak tőle.)

e

polites Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5
"hát a TV2 már tett arról, hogy valóban lámpaoszlop legyen, mert a hírekben mutatták a gyilkos csákó házát."

És miért nem lehetne mutatni egy gyilkos házát?

Előzmény: igen7 (4)
igen7 Creative Commons License 2002.11.13 0 0 4
hát a TV2 már tett arról, hogy valóban lámpaoszlop legyen, mert a hírekben mutatták a gyilkos csákó házát.
Az emberek olyanok amilyenek, viszont pont azért, hogy ne forduljanak elő ilyen esetek, van nekünk egy rendőrségünk, amely foglalkozik családvédelemmel, amely, ha bejelentés érkezik hozzájuk, ki kell vizsgálniuk az ügyet. Na ebben az esetben ezeket a feladataikat sikeresen elszabotálták, egy halott lett a vége.
Előzmény: col.valentine (3)
col.valentine Creative Commons License 2002.11.13 0 0 3
"Pár hónapja több gyerekgyilkosság is volt"

Részben pont ezért.Én is fásultan halottam a hírt,amint bemondták. az emberek megint magukba zárkóznak és kevésbé törődnek a külvilággal és másokkal is. Persze ez nem mindenhol igaz.
De aki egy kislányt fojtogat,azt én is rövid úton...
Pedig (még) nem is vagyok családos.

Előzmény: igen7 (1)
Markus Daun Creative Commons License 2002.11.13 0 0 2
Erről annyit, hogy a kiscsaj jobban tette volna, ha nem a fiúkkal, hanem az általános 7.-kel, vagy valami,a korához jobban illő dologgal.
A gyereknek meg az elmeállapotát vizsgálnám meg, ha pedig azzal semmi baj, akkor lámpaoszlop....
Lehet hogy ez nyersen és kegyetlenül hangzik, de az ilyeneknek, akik egy kislányt(itt a KIS szón a hangsúly) hidegvérrel meg képes fojtani, az nem érdemel mást....
igen7 Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1
De miért van ez így? Pár hónapja több gyerekgyilkosság is volt. Lassan oda jutunk, hogy nem lesz már belőlük vezető hír sem. (sajnos)
Előzmény: col.valentine (0)
col.valentine Creative Commons License 2002.11.13 0 0 0
Hi!

Ki is merítetted a témát,azért nem válaszol senki.
Igen ez sajnos így van. Viszont csodákszom,hogy senki nem sietett a lány segítségére (nyílt utcán történt vagy nem).

Előzmény: igen7 (-)
igen7 Creative Commons License 2002.11.13 0 0 topiknyitó
13 éves barátnőjét gyilkolta meg egy 17 éves srác Ercsiben. Annak ellenére, hogy a kislány szülei már többször kérték a rendőrség segítségét, a gyilkosságot nem akadályozta meg senki.

Ez egy mai hír, eddig nem láttam ezzel kapcsolatos topicot. (bocs, ha már van.)

Felháborító maga a gyilkosság is.
De felháborító az is, hogy mennyire nem képes ma Magyarországon a rendőrség megvédeni az állampolgárokat, mennyire nem működik a családvédelem.
És elgondolkodtató az is, hogy a médiában sugárzott erőszak mennyire járul hozzá ezekhez az eseményekhez a ott sugárzott magatartásformákkal.
Elgondolkodtató az , hogy a család, mint intézmény nagyon sokfelé nem működik, a szülők képtelenek a gyerekeiket kontorollálni.

És szomorú az, hogy a politikának nincsenek ezekre a kérdésekre válaszai.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!