Ugyan, szilvácska drága, nem kell annyira megijedni azoktól a roppant karoktól, vannak vékonyabb dongájú férfiak is. Szabad a vásár, végtére is mi nők döntünk.
Fogalmam sincs, kicsoda Salman Rushdie, és hogyan járt.
Szerintem nyugodtan ábrázoljon kihegyezett vibrátorokat, manapság a szokatlan szóval rokonértelmű a művészet...
Csak ne felejtse el kirakni a korhatár jelzést, mert abból számos kellemetlensége adódhat utóbb.
ó, nem szilvácska drága, csak nem érek rá mostanában, judit könyvét ültetem át a fiatalok számára is emészthető formába. most ott tartok a lírikus drámámban, hogy a lenyűgöző szépségű judit, miután holoferneszt elcsábította és többször lefekdüt vele (ezek elég erotikus és naturalisztikus jelenetek), egy csőkulccsal fejbe vágja a zsarnok holoferneszt, akinek beszakad a koponyája, és így judit megmenti izrael hitetlenkedő népét.
kicsit zavarban vagyok, nem tudom, nem járok-e úgy, mint Salman Rushdie, igazán nem szeretnék eltünnk az indexről. kegyed mit tanácsol?
ábrázolhatom juditot úgy, hogy mégse csőkulccsal gyilkolja le 'szerelmét', hanem kihegyezett vibrátorral szúrja szíven holoferneszt? ilyesmit szabad?
most teljesen le vagyok épülve, másnapos vagyok. mit jelent az, hogy a férfiak megfoghatatlan testrészébe szerelmes? csak nem a belső szervekre tetszik gondolni, szilvácska?
Sajnos, én erre a feladatra teljesen alkalmatlan volnék (ha esetleg erre célzott volna). Én a férfiak megfoghatatlan testrészébe vagyok rendszerint szerelmes - szerencsétlenségemre.
Mi lenne, ha lepréselnénk a fiatalembert, és csak karácsonykor vennénk elő a prés alól legközelebb? Hátha addigra magától is megoldódna a probléma, nem ?
lefáradtak. sajognak, masszírozza. jobb híján kénytelen volt azokat használni, az egyujjas nem működött, és mint látható, ettől nagyon összeomlott, depresszióí, önvádjai vannak, úgy érzi, hogy ő már nem is férfi, egy fabatkát sem ér az élete, suicid gondolatok mardossák, lehet, hogy ténylegesen veszélyben van az élete, oda kellene figyelni rá, valami érző nőnek, aki nagyon szépen megkérné, hogy előtte ne bizonyítson, igazán az ujjaiba szerelmes. akkor lenne némi esély rá, hogy a potenciaproblémái megoldódnának, a nő szerencsétlenségére.
most jöttem rá, hogy tulképpen azt mondtam volna, ha nem tartja kalodában az agyam, hogy vannak nagyon jó, egyhozzászólásos, 5-10, esetleg 50 hozzászólásos topikok, melyekkel úgy bánik az ember, mint a karácsonyi (ünnepi) étkészlettel, nem eszik vele hétköznap. vagy elteszi őket emlékbe, mint egy lepréselt virágot. (soha nem tudtam megfejteni, hogy miért préselnek le virágot, falevelet, és miért tartogatják évtizedekig - nem tetszik tudni?)
Jobbkézzel írok (rászoktattak), de balkézzel dobok, emelek, és 'bábszínházazok'. Ezt a bábszínházazást (én így hívom) egy kézfejjel/öt ujjal csinálom, ánusz-hüvely-csikló (ahogy a bábba se dugnak két kézfejet), de gondolkoznom kell, hogyan írjam le, úgy vagyok vele mint a muzsikus cigány a kottával.
:) arra vigyázni kell, hogy a hüvelyi ingerek ne vonják el a figyelmet a csiklói területről.. a végső stádiumban pedig egyértelműen meg kell őrizni a csikló dominanciáját.. és az első lüktetéstől még hosszú út vezet a hegyre.. emellett nem árt puszilgatni a combokat vagy a hasat, hogy a nő lássa, hogy nem vagy türelmetlen (mert van olyan, aki közben miattad aggódik)..
hatujjas csiklómasszirozás balkezeseknek
végy egy nőt. ne legyen se túl merev, se túl könnyűvérű. miután becsaltad ágyadba és finom cirógatásokkal előnedvesítetted, bal kezed mutatóujjával húzz fel kevés hüvelyváladékot a csikló alsó pontjára. nyálat csak végszükség esetén alkalmazz, mert az könnyen szárad. bal kezed középső ujjával és a jobb láb mögül érkező jobb kezed mutatóujjával húzd szét enyhén a szeméremajkakat, bal kisujjaddal támassz ki. a bal mutatóujj körkörös, esetenként hosszirányú mozgatásával eléred, hogy a szeméremajkad finom, ritmikus széthúzására a csikló enyhén elkezd lüktetni. ekkor még sehol sem vagy. helyezd a jobb középsőujjadat a hüvelynyílás bejáratának felső pontjára és amennyiben a leányzó nem túl prűd, a jobb gyűrűsujjadat enyhén illeszd be az ánuszába. ezek után a bal mutatóujj körkörös, illetve a jobb középsőujj nyomkodó, megfelelően összehangolt mozgatásával, illetve a szeméremajkak további széthúzogatásával, megfelelő nedvesítéssel kb. tíz-harminc perc alatt elérhető, hogy az ánusz esetleg a hüvelynyílás elkezd erősen lüktetni. ekkor, nagyon enyhe csiklómozdulatokkal fejezd be, majd a lábak összezárása előtt, óvatosan csúsztasd be a bal mutatóujjadat a hüvelybe és távolítsd el a többi ujjadat.
ezután a nő meg van főzve, tetszés szerint tálalható.
trükk: ha a füledet ráhelyezed a szíve tájékára, akkor a szívritmus tájékoztat, hogy éppen hol tartasz. ínyencek eközben még mellbimbót is szopogathatnak.