Keresés

Részletes keresés

szasza_1 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 8

Na, senki sem jár erre? Lécci valaki :D...

Előzmény: szasza_1 (6)
szasza_1 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 7
Senkinek sincs ötlete, mitől lehet?
szasza_1 Creative Commons License 2006.02.06 0 0 6

TV2000 XP Expert tunerrel lenne egy gondom: www.djpult.hu/hiba/

A képeken és a videón látszik a hiba. Az előző képkockából egy pillanatra beugranak részletek. Kipróbáltam több drivert, meg PVR-t. De nem a PVR-el lehet a gond, mert IuVCR-ben is csinálja. Újratelepítettem a Win-t, kipróbáltam több PCI slotba, hogy ne ütközzön az IRQ.
Az az érdekes, hogy ha elkezdi csinálni az egyik csatornán, és átváltok másikra, ott nem csinálja, és ha visszaváltok, akkor újra csinálja. Szabályos időközönként csinálja, pl ha elkezdek klippet felvenni, akkor az első ilyen hiba kb 1perc 30másodperc múlva jelentkezik, és kb 10-20mp-ig tart. Először csak a kép tetejétől számítva pár sornyiban csinálja, és egyre lejjebb megy, kb a kép negyedéig. És úgy vettem észre, hogy csak 768*576-os felbontásban csinálja, 384*288-asban nem. Most tesztelem a kártyát az egyik haveromnál, neki is ugyan ilyen kártyája van, de eddig nála nem csinálta a hibát, pedig már kezdtem abban reménykedni, hogy kártyahiba.

A gép:
BX6 rev.2 Intel BX440-es csipszettel
800MHz
GF4 Ti4200
512MB RAM

Előre is köszi a segítséget!

Losy Creative Commons License 2002.11.13 0 0 5
A driver amit hozzá adtak szeptemberi, de letöltöttem, egy októberi verziót is...
Lehet, hogy valami hardwares probléma van vele??
Thas Creative Commons License 2002.11.13 0 0 4
Esetleg megpróbálhatnál egy újabb drivert letölteni a netről, ha még nem tetted meg.

Üdv.: Thas

Előzmény: Losy (3)
Losy Creative Commons License 2002.11.13 0 0 3
De! Észre veszi a windows, csak utána mikor telepíti, utána azt irja "érvénytelen adatok"...
Thas Creative Commons License 2002.11.13 0 0 2
Ezek szerint az XP nem is szól boot után hogy új hardver van a gépben? Másik slotban próbáltad?

Ja igen, bár nekem Terratec kártyám van, de az nem igazán szereti, ha nincs rákötve a tv kábel. Akkor a gép úgy ahogy van el sem indul, még a BIOS teszt sem fut le. Hogy miért ne kérdezd...

Előzmény: Losy (1)
Losy Creative Commons License 2002.11.12 0 0 1
Már az elején...:((
A windows minden hardware elemnél "érvénytelen adatok" felkiltással hagy cserben... csak a "befejezés" gombra lehet kattintani.:((
Ráadásul a telpítő cd, főlapján win fast tv opció nem müxik, viszont a többi megnyomásával lázas telepítésbe kezd...

Teljesen tanácstalan vagyok:((
Köszi: Losy

Thas Creative Commons License 2002.11.12 0 0 0
H0l akadtál el?

Előzmény: Losy (-)
Losy Creative Commons License 2002.11.12 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!
Ma vettem egy ilyen kártyát, de a telepítésnél elekadtam xp alatt... Ha valaki tud segítsen! Egyéb tippeket és tapasztalatokat is megoszthatnánk egymással.
Köszi: Losy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!