Ha te mondod, nyilvan mindenki meghulyult kulfoldon. Van is errol egy vicc.
- Kedves hallgatoink, musorunkat megszakitva figyelmeztetnunk kell onoket, hogy az M7 autopalyan Siofok tersegeben egy orult a forgalommal szemben halad.
Autos idegesen rangatva a kormanyt:
- Egy??? Mind!!!
tüzes fal!
Most nem erről van szó,hogy rajtuk kívül más megérdemelte-e vagy sem.
Arról írtam,hogy ők mit tettek ezért.
Miért nem soroltál fel érveket mellettük?
H turul! Valóban szégyenlem,hogy ez érdemként nem jutott eszembe.Ezért kértem a segítséget.
Mea culpa,mea maxima culpa!
Még szerencse, hogy a balosok itthon csupa érdemes embernek szórják a kitüntetéseket.
Fajkasházi féle nyalonc cucilista brigád bezzeg megérdemelte. Gyorn Hulának is majnem nyomtak egyet.
Szerencsére nyuszi apó kimutatta a foga fehérjét :)
A külsővel én sem foglalkoztam. De a belsővel igen. Mert szerintem az ehhez tartozik, ha valakit az egyetemen úgy ismernek, hogy "Ő az a tanár, aki soha senkinek nem köszön viszza."
Becs' szó, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy Mádl mit csinált, hol szerzett pótolhatatlan érdemeket? Számomra ő közömbös, a külsőt nem említem, mert arról nem tehet.
Orbánnak mint a " magyar demokrácia atyjának"Truman Reagen szabadság díj a demokrácia és aszabadság ügyének előmozdításáért.
Mádlnak Jean Monnet alapítvány dij " az európai építkezésben kiemelkedő érdemekért"
Lassan olyanok lesznek mint Brezsnyev már a seggükön is kitüntetés lóg, és már saját magukat is kitüntetik.
Aki tud soroljon fel legalább három olyan nemzetközileg is elinsmerésre méltó tettet, melynek alapján nagíjaink kiérdemelték ezeket a kitüntetéseket.
Ha lesz, én megyek a meakulpába.