Keresés

Részletes keresés

ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.14 0 0 40
azért is
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.14 0 0 39
Ráadásul Font felvetéseire Keller nekiállt fideszezni meg, hogy a fidesz így meg úgy, hogy az mdf felvette a fidesz stílusát meg, hogy lepaktál a fidesszel stb stb.

Pedig egyszerű felvetés volt.
Adva van egy demokratikus állam törvényes működési struktúrával, ellenőrzési pontokkal, felügyeleti szervekkel. Szóval nem úgy van az mint ahogy az mszp meg Kuncze előadja magát (ráadásul Kuncze most azon höbölög, hogy ő aztán nem nagyon tudja elismerni a hosszúbájtos vizsgálat eredményét), hogy akinél a páncélszekrény kulcsa az csak úgy ki be járkál a pénzekkel. Ezt sugallják a választók felé.

Szóval adott ez a demokratikus államszervezet ami törvényekkel szabályozott.
Ha valahol lyukas akkor meg kell változtatni a törvényeket de nem egy törvényen felül álló valamiféle közpénzügy rendőrséget üzemeltetni ahol egyetlen személy éppen aznapi kitalációit hajtják végre.
Szerintem (remélem) Keller belebukik ebbe.
Mármint abba, hogy nem fog tudni eredmény produkálni.

A másik dolog meg amit szintén írtam, hogy nem az ellenfélnél, az előző kormánynál kellene kezdeni, mert akkor miért nem vizsgálódnak az mszp-szdsz előző ciklusában is, meg az mdf ciklusában.

Ez a bizonyíték arra, hogy ez egy antidemokratikus politikai hazárdjáték.

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (38)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.14 0 0 38
Gondoltam felhozom, mert pont ma reggel volt egy beszélgetés a Dunán Keller és Font Sándor (MDF) között ésd Font pont arról beszélt amit én a topiknyitóban felvetettem.
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 37
Ugyanakkor nyilatkozta a kovetkezot is:

Újságírói kérdésre válaszolva Kiss Elemér elmondta, hogy a rendőrségen Keller László politikai államtitkár tett bejelentést, átadta az iratanyagokat és értékelést kért, de nem feljelentést tett. Ugyancsak kérdésre válaszolva közölte: amennyiben bármilyen eljárás lesz az ügyben, az a MeH volt munkatársai ellen indulhat, hiszen "a kht. oldaláról semmilyen szabálytalanságot nem tártak fel".

Tehat a rendorseg volt tulbuzgo, es feljelenteskent ertekelte a bejelentest.

Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (35)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 36
Egymilliárdos csalásra bukkant a MeH
Még a domainnevet sem regisztráltatták
Index
2002. szeptember 10., kedd 8:04

A Miniszterelnöki Hivatal előző vezetése a választások első fordulójakor pályáztatás nélkül, előre fizetett egymilliárd forintot a Magyar Építőipar Kht.-nek informatikai fejlesztésre, azonban a programból semmi sem valósult meg. A kancellária ismeretlen tettes ellen hanyag és hűtlen kezelés miatt feljelentést tett.

Azert 9+4 napig kunyizni kellett azt a pitianer nehany forintot

Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (35)
Sutyerákné elvtársnő Creative Commons License 2002.11.11 0 0 35
bormester elftárs még egy ilyen és a maga nótáját húzom el. Hogy merészel ellent mondani Kiss Elemér nem is államtitkár, de igazi miniszter elftársnak, aki megmondta a Néphazugságban, hogy a Magyar Építőipari Kht.-nál nem találtak szabálytalanságot, az a piszok Magyar Nemzet pedig nem átallotta szó szerint idézni Kiss elftárs sajtótájékoztatóját, aki azt mondta szeptember 19-én, hogy a a kht. teljes mértékben korrekt módon járt el.
Ezekkel a Magyar Nemzetesekkel is le kell számolni! Hát mit képzelnek ezek, hogy csak úgy szó szerint idézik Kiss elftársat!
Előzmény: bormester (32)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 34
Vik-tor-vik-tor,vedd-meg-ve-re-id,vedd-meg-ve-re-id.
Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (30)
Sutyerákné elvtársnő Creative Commons License 2002.11.11 0 0 33
Hát persze, hogy nem kerültek elő. Baja elftárs utasításba adta, hogy az eljárás az iratokkal a szokásos 89-es: olajoshordó, benzin, gyufa. A bírókat pedig Bárándi elftárs fenyegeti meg, hogy így is elfogadják a vádat, és ne kérjék számon rajtunk, birtokon belül lévőkönn az iratok sorsát. Sík jön a férjem kezei közé, hála Lenin elftársnak! van ennek a Síknak felesége? Ugy elhúznám a nótáját!
Előzmény: Turulkoma (29)
bormester Creative Commons License 2002.11.11 0 0 32
És miért vagytok ilyen szemetek azzal a szegény tiszta kis Kht-val (mely mellesleg ugyane célból a Nagy Széchenyi Tervből is kikanyarított volt már egy pár milkát), hogy ilyen hamis gyanúba keveritek (hogy tehát a feljelentés nyomán összepisálták magukat ésgyorsan visszaköhögték a lóvét)?
Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (30)
Turulkoma Creative Commons License 2002.11.11 0 0 31
Őrizetben a Happy End egyik alvállakozója

2002. november 11., hétfő, 20:52


Csalás alapos gyanúja miatt hétfőn őrizetbe vette a rendőrség T. Szabolcsot, a Happy End kft. egyik alvállalkozóját - tájékoztatta a távirati irodát Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója.

Garamvölgyi László elmondta: T. Szabolcs ellen az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának gazdaságvédelmi főosztálya indított nyomozást csalás alapos gyanúja miatt. Hozzátette: a hétfői házkutatás után a rendőrség kihallgatta és őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen megindult az eljárás. Az ügy előzménye, hogy az Országimázs Központ, a Happy End Kft., valamint az Ezüsthajó Kft. szerződéseivel összefüggésben, az országimázs-pénzek kapcsán elkövetett hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást a nyár elején a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

Korábban a nyomozáshoz szükséges dokumentumok begyűjtését az Országimázs Központ számára megrendeléseket teljesítő Happy End és Ezüsthajó Kft. budapesti irodájában kezdték el, majd Csévharaszton folytatták, ahová a két vállalkozás könyvelője vitte magával az iratokat.

(MTI)

Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (30)
Sutyerákné elvtársnő Creative Commons License 2002.11.11 0 0 30
Tutdom, tudom Droopy elftars! Még fejlődnöd kell, hogy lásd, az ördög a részletekben van.
Mi csak azt mondjuk, hogy a társaság a feljelentés után visszaadta az 1 mrd-ot, de nem mondjuk el, hogy Kiss Elemér Áállamtitkár adigra már letárgyalta, hogy amúgy is visszaadják. És azt sem mondjuk meg, hogy a rendőrség elkente kKeller elftárs csókos száját (ugyi, milyen fess ember?), a feljelentésével együtt. Így minden hülye azt hiszi majd, hogy a társaság a feljelentés miatt adta vissza és nem a tárgyalás miatt, de azt meg nem tudják, hogy a feljelentésünk sajnos egy marék ganét sem ért.
Előzmény: Droopy (27)
Turulkoma Creative Commons License 2002.11.11 0 0 29
Havi harmincmillióért írt jogszabálytervezeteket egy egyszemélyes ügyvédi iroda a volt informatikai kormánybiztos megbízásából. Ugyanennyit számlázott havonta a másik, négy ügyvédből álló iroda. Ezzel a két céggel kötött 550 millió forint értékben keretszerződést az Informatikai Kormánybiztosság. A volt kormánybiztost, Sík Zoltánt, hűtlen kezeléssel gyanúsítják, az irodák által készített dokumentumok pedig egyelőre nem kerültek elő
Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (28)
Sutyerákné elvtársnő Creative Commons License 2002.11.11 0 0 28
Maga meg ideiglenes magyarpolgár fogja csak be a száját, amíg be nem hozatom a Köztársaság tér pincéjébe egy olyan ankétra, hogy megemlegeti, amíg meg nem tanulja, hogy szocialista ember nem lop, hanem ideológiai szilárdságát bizonyítva elkommunizál hengermalmot, mosóporgyárat, bankot, szállodát, vodkagyárat, közműveket, energiatermelő vállalatokat, vagyonkezelő vállalatokat. Értve vagyok, piszok kulák?
Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (16)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 27
Idezet a Fidesz.hu-rol
"ráadásul a társaság vezetői a feljelentést követően rögtön visszautalták az egymilliárd forintot."

http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=1&SubCat=14&CikkID=5669

Előzmény: Sutyerákné elvtársnő (26)
Sutyerákné elvtársnő Creative Commons License 2002.11.11 0 0 26
Droopy elftars! Jó nézni, hogy ilyen elkötelezetten hinted mocsoksajtónk mocskolódasait. 1 mrd, amit azért fizettek vissza mert feljelentették őket szép példa. Szó szerint mondod vissza, ahogy a Néphazugsagban leadattuk. Titokban tartjuk viszont, hogy a rendőrség a feljelentést bűncselekmény hiányában visszadobta, nem pedig azért mert visszafizették az 1 mrdot. Elftársam, nagy vagy!
Előzmény: Droopy (3)
Turulkoma Creative Commons License 2002.11.11 0 0 25
Egyszemélyes ügyvédi iroda kapott havi 30 milliót

2002. november 11., hétfő, 16:27


Havi harmincmillióért írt jogszabálytervezeteket egy egyszemélyes ügyvédi iroda a volt informatikai kormánybiztos megbízásából. Ugyanennyit számlázott havonta a másik, négy ügyvédből álló iroda. Ezzel a két céggel kötött 550 millió forint értékben keretszerződést az Informatikai Kormánybiztosság. A volt kormánybiztost, Sík Zoltánt, hűtlen kezeléssel gyanúsítják, az irodák által készített dokumentumok pedig egyelőre nem kerültek elő.

Jogszabálytervezetek előkészítésére két ügyvédi irodát kért fel az informatikai kormánybiztos, Sík Zoltán, és erről Dessewfy Anna jogi főosztályvezetővel előbb 200 millió forint értékű keretszerződést kötött 2001 augusztusában a két céggel, majd ezt idén márciusban 550 millió forintra emelték. A Miniszterelnöki Hivatal gyanúja szerint visszadátumozták a módosítást a választási vereséget követően. Ebből a pénzből az Ormós Ügyvédi Iroda és a Novák és Társa Iroda részesült: havonta 30-30 millió forintot számláztak munkájukért.

Az [origo] birtokába került dokumentumok szerint az Ormós Ügyvédi Iroda 38 milllió 790 ezer forintot számlázott jogi tanácsadásért 2001. szeptember 7-i dátummal. "A teljesítést igazolom" szöveg alatt látható aláírás nem olvasható, de a név mellett a kormánybiztos pecsétje található az Informatikai Kormánybiztosság igazolásán szeptember 19-i dátummal.

Az Ormós Ügyvédi Irodának egyetlen ügyvédje van a kamara szerint. Ormós Zoltántól telefonon kértünk nyilatkozatot, de egyelőre nem válaszolt kérdéseinkre arra hivatkozva, hogy folyamatban levő ügyről van szó. Információink szerint az iroda - a szerződéssel ellentétesen - két másik ügyvédnek is továbbadta a megbízást. A Novák és Társa Ügyvédi Irodának négy bejegyzett ügyvédje van. A feltételezések szerint személyes kapcsolatoknak köszönhetik a megbízást, ezt azonban nehéz bizonyítani. Az ügyvédi irodát is kerestük, a vezető munkatársa egyelőre visszahívást ígért az [origo]-nak.

Hűtlen kezelés gyanújával a rendőrség Sík Zoltánt már kihallgatta. Ő korábban tagadta, hogy hűtlen kezelést követett volna el. Szerinte az új kormányzat nem találja azokat a dokumentumokat, amelyeket az említett ügyvédi irodák készítettek, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem is léteznek. A hírközlési törvény megszületését követően nagyon rövid idő állt rendelkezésre a mintegy 30 kormány- és miniszteri rendelet kidolgozására - indokolta korábban a volt kormánybiztos az ügyvédi irodák bevonását a munkába.

Kozák Dániel

[origo]

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (24)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 24
hallottam és láttam.

Ez szűlte a topikot.

Előzmény: Turulkoma (23)
Turulkoma Creative Commons License 2002.11.11 0 0 23
Fiktív számlák a Happy End Kft-nek

november 11. 20:52
[Index idézet]

A Tények információi szerint a rendőrség hétfőn kihallgatta, majd többszáz milliós csalás alapos gyanúja miatt őrizetbe vette a MERT 2000 Rt. vezérigazgatóját, akit a nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy fiktív számlákat állított ki a Happy End Kft.- nek. A hírt a közszolgálati televízió Kék Fény című műsorában megerősítette Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója is. A rendőrség szerint az egykori Országimázs Központot szándékosan tévesztette meg a Happy End Kft. és az általa alvállalkozóként bevont MERT 2000 Rt. A Happy End a Milleniumi Országjáró című kiadvány előállításával bízta meg a Részvénytársaságot 2000 márciusában. A nyomdai munkákkal végül a Szikra Lapnyomdát bízták meg. A MERT 2000 Részvénytársaság tényleges munkát nem végzett, hanem fiktív számlát állított ki a jogtalan haszon megszerzésére. Az eddigi vizsgálat szerint a fiktív szerződésekkel és számlákkal a Miniszterelnöki Hivatalnál több mint 800 millió forintos kár keletkezett.

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (20)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 22
már bevalottam.

Keresd meg.

magyarpolgár 1970

Előzmény: Droopy (21)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 21
Ignore off
Korvitat akkor, ha becsuletesen bevallod a korodat a "hanyas vagy" topicba
Ignore on
Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (19)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 20
nem folytat Értelmetlen tevékenységet. Ezért is nyitottam a topikot.

A probléma ott van, hogy nem a politikai ellenfeleknél kellett volna kezdeni a vizsgálatot mert így egy kissé hiteltelen.

Előzmény: Droopy (18)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 19
Wiyes,

Ha nem vetted volna észre ez nem panaszkodás volt.

Persze aki a kommunista rendszertől megkapta a maga kis lakását autóját stb és nem piaci környezetben kellett érte megharcolnia az persze, hogy védi a jótevőket. A korodból ítélve Neked nem kellett lakásért harcolnod.

Én amit elértem azt a magam erejéből értem el és keményem dolgozom is érte.

Ezért nem alkuszom senkivel és vagyok büszke a véleményemre mert én még senkitől nem kaptam semmit ajándékba.

Ezen gondolkodj el.

Előzmény: wizes (17)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 18
Itt fejeztem be, mert ez hitvita.

Az állítólagos lenyúlásokat lesz@rom.

Akkor nyugodtan sz@rd le Kellert es a vizsgalatait is hiszen egy szamodra teljesen ertelmetlen tevekenyseget folytat.

TOPIC IGNORE ON

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (16)
wizes Creative Commons License 2002.11.11 0 0 17
Kezd beszorúlni a kompánia a sarokba?
Szokásos:
Legjobb védekezés .. . a hadakozás?
wizes.
Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (-)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 16
Én láttam egy irányvonalat az elmúlt 4 évben amit lehetett volna folytatni.

Az állítólagos lenyúlásokat lesz@rom.

Most pedig smmilyen irányvonalat nem látok csak egy sztohasztikus valamit ami egik nap ilyen a másik nap olyan.

Minden nap kíváncsian várom mi történik mert ha felkelek reggel nem tudhatom mi lesz este.

Előzmény: Droopy (15)
Droopy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 15
Sajnalatos dolog, de az emberek nem evtizedekben gondolkodnak. Es ez van ezt kell szeretni. Tudod, ha az embert behulyitik mindenfele 400% az egeszsegugyben, epitunk x km autopalyat es 4 ev alatt lofutty sem, akkor miert higgye el hogy az 5. evtol mas lesz.
Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (14)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 14
ez a baj.
ezért nem lesz ennek a szerencsétlen országnak jövője.

Mondok egy példát. Nekem az Orbán kormány lakáspolitikája nem hozott semmit. Talán hozott volna de ehhez kellett volna még pár év.

Most is lakást bérlek a családommal. Mégis az előző kormányra szavaztam mert képes vagyok távlatokban gondolkodni és nem azt nézni ki ad nekem ideiglenesen 19 ezer forintot és mi van a bukszámban. Akkor sem szavaztam volna az mszp-re ha törvényben rögzítik nekem a 4 szobás lakást ingyen.

Előzmény: Droopy (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 13
Udv...

Ezt jol megbeszelted magaddal..:)
Ez olyan lehet nalad,mint szegeny indiai polgarnal,aki inkabb ehendoglik,de nem eszi meg a szenttehenet..:)

pikirt...

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (7)
bormester Creative Commons License 2002.11.11 0 0 12
Jeles gondolatmenet, csak nem állja meg a helyét.

1. Keller nem üres papírral látott neki a feladatnak, hanem egy nagyon hosszú lajstrommal, amelynek tételei közt nem egy végén évek óta meredez a kérdőjel. Összegszerűen többszáz Tocsikról van szó.
2. Teljesen igazad van abban, hogy az egész tisztázó buzgalom nagyon szagos lenne, ha azokat a törvényi lyukakat, amelyek lehetővé teszik, hogy az állam százmilliárdokat vonjon ki mindennemű ellenőrzés alól, nem tömik be. (Ez vezethet ugyanis ahhoz a helyzethez, hogy évek elteltével kelljen bottal ütni az elpárolgott milliárdok nyomát.) Ezügyben az MSZP-SZDSZ-nek volt ígérete - ami egyelőre csak ígéret, noha nincsen teljesen feledve (ld. Keller: még idén a parlament elé kerülhet az "üvegzsebprogram"). Én az ellenzék helyében erősen számonkérném.

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (-)
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.11 0 0 11
akkor úgy halnék meg, hogy nem éltem hiába.

Előzmény: ideiglenes magyarpolgár (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!