Keresés

Részletes keresés

Gerenda Creative Commons License 2002.11.07 0 0 14
Ha arra gondolsz, hogy a főmoderátort is lapátolni kellene, akkor egyetértek. De a főmoderátornak is van főnöke. Ha folytatjuk a sort, és elérünk a végére, akkor világos, hogy saját magukat úgysem fogják kirúgni, lefelé pedig addig egyszerű az irtás, amíg nem belsősöket kell lapátra tenni.

G

Előzmény: strongdong (6)
Lordaeron Creative Commons License 2002.11.07 0 0 12
Akkor viszont pénzért. :-)
Előzmény: Törölt nick (11)
Lordaeron Creative Commons License 2002.11.07 0 0 10
Nyiss te is topikot, egyszer majd csak visszaadják. Nem könyörögtél eddig eleget. :-(((((
Előzmény: volante (9)
volante Creative Commons License 2002.11.07 0 0 9
És VoluMAN-nel mi lesz???
Előzmény: Lordaeron (7)
volante Creative Commons License 2002.11.07 0 0 8
Így van, nekem is megvonták a jogosultságomat egy hétre minden ok és indok nélkül. Valamit ki kellene találni...
Előzmény: ex-Lordaeron (-)
Lordaeron Creative Commons License 2002.11.07 0 0 7
NA VÉGRE!
strongdong Creative Commons License 2002.11.07 0 0 6
Ha a beosztott alkalmatlan, nem csak őt rúgják ki. Mármint jobb helyeken.
Előzmény: Gerenda (5)
Gerenda Creative Commons License 2002.11.07 0 0 5

Ezek a "demoderátorok" ugyanazt a zöldséget eredményeznék, mint amikor az első szóbetiltást (a szót nem merem leírni, mert rögtön kimoderálnának ezek az alpári alakok) követően nem kergették szét a polmoderátorokat, hanem gyorsan betiltottak további szavakat.

Egyetlen megoldás lenne, alkalmatlanság miatt kirúgni az összes (pol)moderátort. De a jogosultak maguk is rájöhettek volna erre az elmúlt alpárias hónapokban. Nem következett be javulás, tehát csak arra következtethetünk, hogy

az Index (mint cég) pontosan a jelenlegi fertelmes állapotokat tartja kívánatosnak. A letiltások feloldásában, a botrányos moderációban, és a polfórum egész förtelmében egyaránt.

G

Előzmény: Qqberci (1)
méregkeverő Creative Commons License 2002.11.07 0 0 4
Ezt szegénynek már javasoltam, megtette, nem használt! Jvasoltam némi programmódosítást, arra feleltek: "csináljam meg ingyen".
Relációs adatbáziskezelő támogatással a módosítás 10 sornál kevesebb lenne!
Előzmény: ctc177 (0)
hiszterizált_tömeg Creative Commons License 2002.11.07 0 0 3
Velem is előfordult már. Kitiltottak, és utána se emailre, se semmire nem reagáltak. Egyszerűen szartak a fejemre. Neked legalább hazudoztak valamit.
A legérdekesebb az az egészben, hogy a mai napig nem tudom miért tiltottak ki. Érzésem szerint semmiféle alapot nem szolgáltattam rá.
ex-Lordaeron Creative Commons License 2002.11.07 0 0 2
Először a polmodis topikba írtam kérvényt, majd levelet is küldtem. Az égvilágon semmit nem használt.
Előzmény: ctc177 (0)
Qqberci Creative Commons License 2002.11.07 0 0 1
Ki kéne nevezni De_moderátorokat... Nem nulla darabot. Az Emilre sem szoktak túl gyorsan reagálni. Ja kérem, a másodállás...
ctc177 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 0
szvsz a T.Szerk rovat epp erre van. Vagy akar irhatnal is egy levelet a polmoderaknak, az szokott hasznalni.
ex-Lordaeron Creative Commons License 2002.11.07 0 0 topiknyitó
Ez mostmár egyenesen felháborító és undorító, amit itt művelnek. Lehet, hogy nekik ez jó szórakozás, hogy bosszanthatják a másikat, és hülyét csinálhatnak belőle, de azért illene gondolni a másikra is.

Szóval nagyon jó tréfa volt, tényleg nagyon tetszett, de mostmár tényleg kérem vissza az október 21-én 1 hétre letiltott Lordaeron nickemet.

Aki nem tudná, annak elmondom, hogy tegnap nyitottam egy topikot (szándékosan) a politika fórumon, hogy megkérjem a modikat, hogy végre adják vissza a nickemet. A pofátlanság az, hogy mindenféle zagyvalékot teljesen off-témában beleírtak, a topikot közben egy másikkal összevonták, de arra nem voltak képesek, hogy visszaadják. Nem tudom, hogy fáj-e nekik, hogy valaki rákérdezett fennséges munkájukra, vagy csak egyszerűen jó érzés röhögni azon, hogy a másik itt löki a sódert hiába, mindenesetre ez már tényleg felháborító.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!