Ha arra gondolsz, hogy a főmoderátort is lapátolni kellene, akkor egyetértek. De a főmoderátornak is van főnöke. Ha folytatjuk a sort, és elérünk a végére, akkor világos, hogy saját magukat úgysem fogják kirúgni, lefelé pedig addig egyszerű az irtás, amíg nem belsősöket kell lapátra tenni.
Ezek a "demoderátorok" ugyanazt a zöldséget eredményeznék, mint amikor az első szóbetiltást (a szót nem merem leírni, mert rögtön kimoderálnának ezek az alpári alakok) követően nem kergették szét a polmoderátorokat, hanem gyorsan betiltottak további szavakat.
Egyetlen megoldás lenne, alkalmatlanság miatt kirúgni az összes (pol)moderátort. De a jogosultak maguk is rájöhettek volna erre az elmúlt alpárias hónapokban. Nem következett be javulás, tehát csak arra következtethetünk, hogy
az Index (mint cég) pontosan a jelenlegi fertelmes állapotokat tartja kívánatosnak. A letiltások feloldásában, a botrányos moderációban, és a polfórum egész förtelmében egyaránt.
Ezt szegénynek már javasoltam, megtette, nem használt! Jvasoltam némi programmódosítást, arra feleltek: "csináljam meg ingyen".
Relációs adatbáziskezelő támogatással a módosítás 10 sornál kevesebb lenne!
Velem is előfordult már. Kitiltottak, és utána se emailre, se semmire nem reagáltak. Egyszerűen szartak a fejemre. Neked legalább hazudoztak valamit.
A legérdekesebb az az egészben, hogy a mai napig nem tudom miért tiltottak ki. Érzésem szerint semmiféle alapot nem szolgáltattam rá.
Ez mostmár egyenesen felháborító és undorító, amit itt művelnek. Lehet, hogy nekik ez jó szórakozás, hogy bosszanthatják a másikat, és hülyét csinálhatnak belőle, de azért illene gondolni a másikra is.
Szóval nagyon jó tréfa volt, tényleg nagyon tetszett, de mostmár tényleg kérem vissza az október 21-én 1 hétre letiltott Lordaeron nickemet.
Aki nem tudná, annak elmondom, hogy tegnap nyitottam egy topikot (szándékosan) a politika fórumon, hogy megkérjem a modikat, hogy végre adják vissza a nickemet. A pofátlanság az, hogy mindenféle zagyvalékot teljesen off-témában beleírtak, a topikot közben egy másikkal összevonták, de arra nem voltak képesek, hogy visszaadják. Nem tudom, hogy fáj-e nekik, hogy valaki rákérdezett fennséges munkájukra, vagy csak egyszerűen jó érzés röhögni azon, hogy a másik itt löki a sódert hiába, mindenesetre ez már tényleg felháborító.