A lényeg az hogy a MIRELITTE Csepelt (aki gyártotta az elmúlt 20-30 évben) megszüntették, pontosabban megvette a Mirsa cég, így a nevük: Mirelitte-Mirsa lett.
Bélszínrolót úgy tudom Ők már nem gyártanak, kihasználva a lehetőséget a Natural Meat kft
(Mirelitfood ( Mirelit -e betű nélkül) kezdte el gyártani, és szolnokon forgalmazzák, de semmi köze nincs a klasszikus bélszínrolóhoz, csak a neve és a csomagolás azonos.
Hogy ez kimerít-e a fogyasztók megtévesztését nem tudom, én is megszívtam vele, többen panaszkodtak is miatt hogy ez miért lett ilyen szar, egyenlőre úgy tudom a két gyár pereskedik egymással. (olyan ez mint a Traubisoda harc, a jó megszünik a szarabb megmarad.)
uhhh, mára tévedésből ezt a sz@rt rendeltem, azóta is émelyeg a gyomrom tőle. amilyen egy rohadt burzsuj vagyok, no meg nem is ebben az országban nőttem fel, valamiért azt hittem, hogy egy göngyölt-töltött húst fogok kapni (más is ilyesmiről álmodozik: http://dezso.klebercz.hu/konyha_belszinrolo.htm ). ehelyett maga kádár fosott bele a tányéromba valami lottyadt kakarudacskákat ;-(((((((((((((( romániában sem volt jó annak idején, de legalább nem mondták bélszínnek a takonyba forgatott darált-sózott-panírozott kenyeret...
A kurvaanyjukat mostmáraztán!!! :o( Egy roló 200 Ft?? A krumplifőzelék meg állandóan tök lisztes meg csomós; nem ártana őket megtanítani normálisan rántást csinálni...
Csekáztam valamelyik héten ezt a Lecsót, de nem voltam tőle elájulva... Drága, és hideg a kaja. Rolókát meg nem láttam, pedig este 7-fél 8 fele ehettünk ott.
kevésbé igényes gazdagoknak és a reménytelen rolófüggőknek jó hír, hogy a szent istván körúti lecsó gyorsétteremben mindig van rolóka (22h-ig), azonban elég borsos áron mérik kettőszáztíz forintba kerül egy árva kis roletta :(
manapság aki nem főz, az képes kajaszolgáltatót járatni, mint én. rendszeresen csapják feltétként főzelék mellé, és egészen úgy néz ki, az íze is közel olyan, mint a jól megszokott minőség.
Ma megláttam a közértben a 4 darabos kiszerelést, aztán meg arra próbáltam visszaemlékezni, hogy mikor ettem utoljára rolókákat. Nem sikerült, ezért gyorsan megvettem és megcsináltam. Spenóttal.
egy tegnap készült roló-portfólio (modell: két darab, normál (nem vegetáriánus) roló, köret: finomfőzelék, helyszín: nagymező u.-i ff), megpróbáltam kicsit helmut newtonosra venni
az utóbbi 8 napban összesen 4 alkalommal ettem rolókát, alkalmanként 2 darabot. az elkövetés helyszíne: főzelékfaló ételbár, nagymező u. ízletes volt mindahány.