Keresés

Részletes keresés

-http- Creative Commons License 2002.11.08 0 0 4
(a radai rossebbe ezzel a gyorsolvasással, az elektronok örömükben fotonokat izzadnak.. heleyett az elektronok örömükben kotonokat izzadnak.. -ot olvastam.)
Előzmény: mentális vámpir (3)
mentális vámpir Creative Commons License 2002.11.08 0 0 3
ez mind semmi ahhoz a kilátástalan ugrabugrához képest, ami egy katódsugárcsövön keresztül vezet.. az elektronok örömükben fotonokat izzadnak..
Előzmény: VIGOR (0)
VIGOR Creative Commons License 2002.11.06 0 0 2
Ööööizé öreganyám, én egy másik szert akartam bevenni, da valaki felcserélte whiskyre... bocsánat... pedig leírtam már az eredetit, csak elfelejtettem megnyomni az okés gombot... elnézést, majd legközelebb...
Előzmény: perecesnéni (1)
perecesnéni Creative Commons License 2002.11.06 0 0 1
Édeském-aranyom, mennyit ittál? Egyél már egy kis vacsorát. Itten, ni, melegítem is már.
Előzmény: VIGOR (0)
VIGOR Creative Commons License 2002.11.06 0 0 0
A vezeték csak annyit tud az áramról, hogy hihetetlenül élvezi, amikor az átfolyik rajta. Ezért a vezeték mendenféleképpen próbál kunkorodni, csak hogy végre bedugják a konnektorba, és megint az a fensésges, felülmúlhatatlan érzés vegye hatalmába, amit akkor érzett, amikor először átfolyott rajta a mennyei áram. A vezetéknek fogalma sincs arról, hogy mi az áram, csak mi emberek tudjuk, hogy az az elektronok rendezett mozgása a vezeték egyik végétől am másikig.

Miért? Ez a kérdés nem egyéb, mint amire a vezeték megkapja a választ, amikor egy elektron célbaérkezik. De van még tíz a huszonkilencediken másik elektron, amelyiknek célba kell érkeznie, és mindegyik elektron egy válasz egy miért-re.

VIGOR Creative Commons License 2002.11.06 0 0 topiknyitó
Ez a teológia.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!