Keresés

Részletes keresés

Kártékony Creative Commons License 2002.11.11 0 0 14
Csak azt mondom:
DÁRIDÓÓÓÓÓÓ!!!
:)
Előzmény: Alapító Atya (-)
Alapító Atya Creative Commons License 2002.11.11 0 0 13
Látod! Már megérte! :-)))

AA

Előzmény: strongdong (12)
strongdong Creative Commons License 2002.11.11 0 0 12
Ein Mann, ein Wort, Atya.

Csak csodálkozott kifele a bozontjából szerencsétlen. Azóta viszont messziről integet minden este: megismeri a kocsit. Egy baráttal több ... :-)

Üdv

Fk

Előzmény: Alapító Atya (10)
Alapító Atya Creative Commons License 2002.11.11 0 0 11
Kedves Caidhan!

A specnazosok nem végeztek azért annyira rossz munkát, mivel 50 gépfegyveres és vagy tíz pokolgépes terrorista közül élve kihozni a túszok több 80%-át, az nem semmi!

Ez a kretén Bochkor meg még szót sem érdemel. Még szerencse, hogy egy évben maximum egyszer 5 percig hallom a köcsögöt.

Vajon szinte mindenki hülye lesz, ha "sztárrá" válik?

AA

Előzmény: Caidhan (3)
Alapító Atya Creative Commons License 2002.11.11 0 0 10
Szia Fuxi!

Köszönöm és remélem a címzett is hálás volt! :-)

AA

Előzmény: strongdong (6)
BZoltan Creative Commons License 2002.11.06 0 0 9
tudod ki a sztar? Hat az olvasztar...

heeee-hehe-heheeee :)

z

ipari tusko Creative Commons License 2002.11.06 0 0 8
Az időjárásjelentés sztárja. (copyright by rtl) = bárki, aki elmondja az időjárást.

A vízállásjelentés sztárja.

Bárki, aki 5 másodpercnélnél többet töltött valamelyik ker.tv-n, az a tv "sztárja".

plusz: a jászladányi romák, Faludy papa felesége, a fási mulato állandó vedégei, anettka, "az ember aki 2 órát töltött egy vödör szarban"...stb...jó borzongást:D

ef_ Creative Commons License 2002.11.06 0 0 7
Közben a 100 ártatlan ember halálán röhögcséltek.
A "humorokat" közben sütögették el evvel kapcsolatban.
Szerintem gyomorforgató volt.
Előzmény: Caidhan (3)
strongdong Creative Commons License 2002.11.06 0 0 6
off
Atya, a fogadáson vesztett sört, jelentem, megadtam a Nyéki u. - Hűvösvölgyi út sarkon posztoló címzettnek, ahogy kívántad.

Üdv
on

kokxi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 5
A gyülöletbeszéd törvény. Hüha! Mi lesz akkor Kovács Laca bácsival és széles táborával.Kéne nekik szolni, hogy még addig gyorsan egy-két Orbán szidalmat a pártatlan Tv-ben meg kellene ejteni.
Előzmény: Gyéressy Ádám (4)
Gyéressy Ádám Creative Commons License 2002.11.06 0 0 4
Nem sokáig csinálja. Jön a gyűlöletbeszéd elleni törvény. Akkor biztos lecsapnak rá a törvény kiagyalói. :)
Előzmény: ef_ (2)
Caidhan Creative Commons License 2002.11.06 0 0 3
Szerintem ez a specnazosok hülyeségének kritikája, nem pedig az ártatlanok halálán való röhögés.
Előzmény: ef_ (2)
ef_ Creative Commons License 2002.11.06 0 0 2
Bochkor a múltkor azon röhögött a rádióban, hogy több, mint 100 ártatlan ember meghalt az orosz túszdrámában.
Azon poénkodott, hogy legközelebb atombombával szabadítják ki őket.
így jártam... Creative Commons License 2002.11.06 0 0 1
Szép, de hol ebben a politika?
Jó kis törzsasztalos topik.
Demim úr Creative Commons License 2002.11.06 0 0 0
Sztár alma
Stár narancs

egyelőre ennyi 0

Alapító Atya Creative Commons License 2002.11.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de már nagyon tele van a hócipőm a nálunk található "sztárok" sztárságával és hatalmas számával. Már a politika is tele van "sztárokkal".

Ha véletlenül ismersz "sztárt" (nem kell politikusnak lennie) írd már itt le légyszi a nevét és külön megköszönném, ha netán még minősítenéd is a "sztár" sztárságát.

Csak azt szeretném elérni, hogy nyugodtan dőlhessek hátra azzal a tudattal: még rengeteg "sztárt" nem ismerek és lehet, hogy nincs is túl sok belőlük.

Nem csodálkozom azon, ha kicsit hülyességnek tartod a dolgot, mert igen feszült vagyok, ugyanis az egyik ismerősöm reggel azzal fogadott, hogy milyen remek volt a Való Világ a másik pedig elmesélte, hogy Bocskor fikázta a szoptató nőket mert elcsúnyúl a mellük. Hát kapja be a VV és Bocskor meg az összes többi köcsög a lipicai vezérmén hímtagját!

AA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!