A specnazosok nem végeztek azért annyira rossz munkát, mivel 50 gépfegyveres és vagy tíz pokolgépes terrorista közül élve kihozni a túszok több 80%-át, az nem semmi!
Ez a kretén Bochkor meg még szót sem érdemel. Még szerencse, hogy egy évben maximum egyszer 5 percig hallom a köcsögöt.
Vajon szinte mindenki hülye lesz, ha "sztárrá" válik?
Az időjárásjelentés sztárja. (copyright by rtl) = bárki, aki elmondja az időjárást.
A vízállásjelentés sztárja.
Bárki, aki 5 másodpercnélnél többet töltött valamelyik ker.tv-n, az a tv "sztárja".
plusz: a jászladányi romák, Faludy papa felesége, a fási mulato állandó vedégei, anettka, "az ember aki 2 órát töltött egy vödör szarban"...stb...jó borzongást:D
A gyülöletbeszéd törvény. Hüha! Mi lesz akkor Kovács Laca bácsival és széles táborával.Kéne nekik szolni, hogy még addig gyorsan egy-két Orbán szidalmat a pártatlan Tv-ben meg kellene ejteni.
Bochkor a múltkor azon röhögött a rádióban, hogy több, mint 100 ártatlan ember meghalt az orosz túszdrámában.
Azon poénkodott, hogy legközelebb atombombával szabadítják ki őket.
Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de már nagyon tele van a hócipőm a nálunk található "sztárok" sztárságával és hatalmas számával. Már a politika is tele van "sztárokkal".
Ha véletlenül ismersz "sztárt" (nem kell politikusnak lennie) írd már itt le légyszi a nevét és külön megköszönném, ha netán még minősítenéd is a "sztár" sztárságát.
Csak azt szeretném elérni, hogy nyugodtan dőlhessek hátra azzal a tudattal: még rengeteg "sztárt" nem ismerek és lehet, hogy nincs is túl sok belőlük.
Nem csodálkozom azon, ha kicsit hülyességnek tartod a dolgot, mert igen feszült vagyok, ugyanis az egyik ismerősöm reggel azzal fogadott, hogy milyen remek volt a Való Világ a másik pedig elmesélte, hogy Bocskor fikázta a szoptató nőket mert elcsúnyúl a mellük. Hát kapja be a VV és Bocskor meg az összes többi köcsög a lipicai vezérmén hímtagját!