Keresés

Részletes keresés

NeoXon Creative Commons License 2003.02.22 0 0 6
Szerintem az R-Net Hungary Kft. -vel erdemes foglalkozni, ugy tunik marciusban elindulnak.
A jelentkezesi lapot erdemes kitolteni es elkuldeni, nem jar kotelezettseggel. A Fo utcaban szinte 100%, hogy mukodni fog, mert a Batthyany utca Ady Endre ut feloli vegen levo 10 emeletes hazra teszik ki az antennat, es onnan ahol te laksz(hacsak nem log bele a szomszed gyumolcsfaja), szinte biztos van ralatas.
En mar megrendeltem, egyelore varok. 1-2 heten belul elkeszul a bazisallomas, es kotik a netet a megrendelesek beerkezesenek sorrendjeben.

Sok sikert!

patrona Creative Commons License 2003.01.22 0 0 5
Hali!
Én is ezzel szívok már vagy 3 éve. Kispest(is)en lakom a Fö utcában, és ennyi idö alatt egyetlen szolgáltatót sem találtam, akik tudnának szélessávot biztosítani.
A környék kábeltévés ura(Radiant RT, egy kis köcsög senki társaság, aki felvásárolta a környéket, hogy itt kalózkodhasson) eleinte csak hitegetett, hogy év végére lesz net a hálózatán, aztán év végén, hogy jöv? nyárra, és így tovább, mostanra meguntam félévente telefonálni. UPC, Matávkábel term. emmiatt kizárva, ahogy írtad ADSL szintén kilöve.
Egy halvány reménysugár volt az Enternet rádiós nete, de amikor kijöttek mérni, 0 jel, de mondta a faszi is, hogy az utcában vagy 50 házban volt már, és sehol semmi.
Most sikerült találni egy Cvysoft(asszem így írják) nev? céget, akik az Ady Endre úti lakótelepen helyeznek ki antennát, arról elvileg már ide is jön jel, de mindíg kitolják a telepités határidejét 2-3 héttel, mikor már itt lenne az ideje...

Csak arra lennék kiváncsi, hogy ki a felel?s ezért az állapotért, és hogy az önkormányzat tudna e valamit tenni. Talán össze kéne fogni, gondolom nem csak mi ketten vagyunk így a kedves kispesti polgárok közül...

Előzmény: NeoXon (4)
NeoXon Creative Commons License 2002.11.25 0 0 4
Hat sajnos az Alarmix ugrott, mert iden megsem szolgaltatnak Budapesten. Talan jovore fognak, de ez majd eldol.
Azert ez mar lassan nevetseges, hogy itt Kispesten nincs semmilyen megoldas. 18. kerulet meg kijjebb van, es ott van Matavkabel es ADSL is. Kispesten sajnos nincs telefonkozpont, ugyhogy az ADSL elerhetosege a kozeljovoben (cca. 10 ev) gyakorlatilag egyelo a 0-val. Esetleg mikrohullamu internet lesz itt, ha lesz.
Utalok minden ISP-t!
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3
Kispesten lakom (Wekerlén), ide szerncsére már elért régebben. (Data ADSL)
Előzmény: NeoXon (2)
NeoXon Creative Commons License 2002.11.09 0 0 2
Ugy tunik tortent egy kis elorelepes itt a keruletben, ugyanis lesz szelessavu internet! :)

Az alarmix 2 heten belul szolgaltat itt is mikrohullamon internetet. Van kulon topik is rola, ITT

Ha mar be lesz kotve nekem is itt Kispest-Kertvarosban, akkor irok ide is a fejlemenyekrol.

takkI Creative Commons License 2002.11.03 0 0 0
Nekem chell0,igaz Zuglóban :)
Előzmény: NeoXon (-)
NeoXon Creative Commons License 2002.11.03 0 0 topiknyitó
Kozel 3,5 honapja (a Matav kedvezmenyek megszunese ota) szivok a Vodanettel, hiszen szamomra jelenleg ez az egyetlen alternativ internet megoldas.

Arra lennek kivancsi, hogy a kornyeken ki hogyan tudta megoldani az internetezes problematikajat, ugyanis sajnos a kerulet ezen reszen egyaltalan nincs kilatas szelessavu internetre.

Neked milyen internet csatlakozasod van?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!