Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2024.01.01 0 0 5623

Buék.

:)

Thomas_ Creative Commons License 2021.06.02 0 0 5622

Óóó. már megörültem, hogy a visszatérését jelentette be!:( Jöhetne már Andre is, nélküle unalmas a tenisz...

Előzmény: Steffi21 (5621)
Steffi21 Creative Commons License 2021.03.09 0 0 5621
Thomas_ Creative Commons License 2020.07.29 0 0 5620

Hát számomra tönkretette sajnos, jó, az sem jött a túl jól, hogy kábé egyszerre sérült le André és Mary is, a két legnagyobb kedvencem, és utánuk már valahogy nem volt az igazi:( Nadal még mindig ugyanolyan, neki élvezet nézni a játékát:) Őt meg nem fogom megszeretni, az biztos, de olvastam, hogy idén nem játszik, szóval ha lesz US Open, legalább a férfi mezőnyt nyugodtabban követhetem. Főleg, hogy Hip-hopp már eltűnt időközben, ennyi szerencsém azért nekem is lehet:)

 

A csajokat meg nem tudom, persze, a fiatalokat szívesen megnézném. Anisimovára lennék még kíváncsi! De olyan lehangoló, hogy ennyi kedvencem abbahagyta ebben a másfél évben, hogy Mariát sem láthatom már többet nyerni:( Mondjuk őt még tényleg megértem, az utóbbi években annyit szenvedett a vállával, ezen a ponton már nem biztos, hogy megéri tovább kínozni magát:( Na de Caroval mi a fene történt? És Cibu is tökre érthetetlen. Erre azért nem számítottam:( Kicsit olyan volt, mint amikor Myskina meg Vaidisova tök fiatalon abbahagyták, mert elment a kedvük, vagy mittudomén... Na mindegy, hát talán pihennek 1-2 évet, aztán majd másképp látják, még simán visszajöhetnek. És azt is nagyon szeretném, hogy Ferrer visszatérjen, milyen jó lenne újra látni a Garroson!

 

Mondjuk ezek a hosszabb kihagyás után visszatérések már a legtöbbször nem az igaziak. Az is tök csalódás, hogy Veruska már vagy 2 éve visszatért, azt hittem, mostanra már visszaküzdi magát a top 10-be, de nem:( Mondjuk tutira ő is sérült volt, a tavalyi Garrostól idén februárig nem játszott, mikor meg elkezdte, pont leállt minden:( Azért remélem, nem fogja a szülési szabadság fog véget vetni a karrierjének, ahogy Aranka is a szülése óta sajnos nem talált vissza a régi formájához. Kíváncsi lennék, mit gondolsz, mikor kerülhetnek vissza oda, ahol voltak? És Jankovic most már egészséges vajon, ha beindul a játék, akkor őt láthatom majd? De jó lenne!:)

Előzmény: Opistho (5619)
Opistho Creative Commons License 2020.07.26 0 0 5619

Ezek szerint hiába próbáltalak ott lentebb, 3 évvel ezelőtt meggyőzni, hogy ne 15 éves berögzülések alapján ítéld meg és legyél nyitottabb, még mindig így beszélsz róla, hogy "Akit Nem Nevezünk Nevén," és tönkretette számodra a teniszt. Ez nagyon szomorú, hogy ilyen vagy.

Pedig sem Nadal, sem Federer, sem Djokovic nem olyan már cseppet sem, mint amilyenek akkoriban voltak, amikor te teniszt néztél. Minden megváltozott. A női teniszben meg Kenin, Osaka, Andreescu várja a nézőket.

Előzmény: Thomas_ (5618)
Thomas_ Creative Commons License 2020.07.26 -1 0 5618

Most megint egy másfél évig nem követtem a teniszt, és teljesen elkeserítő a helyzet, ahogy látom:( Ferrer, Tipsarevic, Baghdatis, Melzer, Sharapova, Wozniacki és Cibulkova is visszavonult, WTF?:( És ha ez nem lenne elég, Del Potro újra durván lesérült, 1 éve nem játszott, Robredo még mindig 200-on kívül szenved a világranglistán, amivel értelmes tornának még a kvalijába sem fér be, és Azeranka is valamiért visszalépeget mindenhonnan:( Hát lassan tényleg senki sem marad, akinek szurkolhatnék, amikor visszatérek, ez katasztrófa:( Azért az unalmas lenne, ha csak Nadal-meccseket nézhetnék, de neki legalább szuper éve volt tavaly! Bezzeg Akit Nem Nevezünk Nevén, még mindig ott van, meg természetesen a másik is, aki idegesít, mire eltűnnek végre, már nem lesz kiért visszatérnem, szóval mondhatom lassacskán, hogy örökre tönkretették számomra a teniszt:( Még abban bízhatok, hogy úgy tűnik, Jankovic végre rendben van, szóval ő legalább visszatérhet, ha beindulnak a dolgok! Meg hát Giorgit, az új kedvencemet is úgy szeretném már újra látni, talán 1-1 meccset miattuk érdemes lenne megkockáztatni majd. Szóval remélem, tényleg lesz US Open, meg utána a salakpályás versenyek és én sem feledkezem meg róluk!:)

Omar Khajjám Creative Commons License 2018.09.30 0 0 5617

Peking, Sanghaj, Bécs/Bázel, Párizs-Bercy. Aztán még a Tour Finals a nagyfiúknak, és a NextGen ATP Finals 21 éves korig.

Előzmény: Thomas_ (5616)
Thomas_ Creative Commons License 2018.09.29 0 0 5616

Nem tudom, őket még nem láttam:) De majd... Lesz még valami torna, amit közvetítenek?

Előzmény: Omar Khajjám (5615)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.09.28 0 0 5615

Shapovalov, Tsitsipas vagy netán valaki más NextGen játékos?

Előzmény: Thomas_ (5614)
Thomas_ Creative Commons License 2018.09.28 0 0 5614

Mindenki? Lopez még játszik, nem? Én nem találtam senki olyan szimpatikust mostanában, akinek szurkolhatnék.

Előzmény: Dr. Máris (5613)
Dr. Máris Creative Commons License 2018.09.25 0 0 5613

Az én kedvenceim már visszavonultak.

Lassan kell keresni egy új titánt.

 

Előzmény: Thomas_ (5612)
Thomas_ Creative Commons License 2018.09.25 0 0 5612

Hát nem tudom, talán most már nem akart az év végére visszatérni, inkább jövőre, hogy teljes évadot játszhasson?
És a te kedvenceiddel mi van? Én most csak az enyémeket néztem:)

Előzmény: Dr. Máris (5611)
Dr. Máris Creative Commons License 2018.09.23 0 0 5611

Na végre. Ez már valami!

De mi lesz Andreval?

 

Előzmény: Thomas_ (5610)
Thomas_ Creative Commons License 2018.09.19 0 0 5610

Na, az király, hajrá, remélem gyorsan visszarázódik!

 

És akkor a lányok... A legjobban persze Caro baby első GS győzelmét sajnálom, hogy kihagytam, szerintem meg is nézem, nem lehet-e letölteni valahonnan legalább a döntőt:) Az viszont nagy csalódás, hogy ez sem hozta el a várt áttörést:( Azt hittem, ha egyszer megtörténik, utána majd nyer még kettőt kapásból, vagy legalább mindenhol elődöntős-döntős lesz, erre visszatértünk a random 2. fordulós vereségekhez:( Bár nyert még nyáron Eastburne-ben, ahol megverte a wimbledoni győztes Kerbert, ez azért még szép eredmény, de nem érzem, hogy bármi is változott volna a győzelem hatására.

 

Aminek még nagyon örülök, hogy Cibu az év második felében talán kijött végre a gödörből, a wimbledoni negyeddöntője hatására a US Openen végre ismét kiemelt volt, és ő is elverte Kerbert:) Szóval csak így tovább, most Caro után nála is átszakadhatna végre a gát és nyerhetne egy GS-t jövőre, úgyis mindegyiket más nyeri, csak eljön már az ő ideje is:)

 

Az új kedvencemnek, Giorginak is Wimbledonban volt egy szép menetelése, bár nagyobb név csak Sevastova volt, akit megvert, azért csak karrierjének legszebb eredménye:) Sajnos ez nem volt elég, hogy betörjön a top 30-ba, de mindenképpen biztató előjel a jövőre nézve:)

 

És aminek nagyon örülök még, hogy Zvonareva visszatért a szülési szabadság után:) Jó, már tavaly is játszott, de idén már Wimbledonban és a US Open is fel tudta kvalizni magát a főtáblára, utóbbin még ment is egy fordulót. Jó, ez a régi eredményének fényében semmiségnek tűnik, de ennyi kihagyás után biztos kell egy kis idő, míg visszarázódik a régi formájába:) 139. a világranglistán, már nem kell sok, hogy ne kelljen selejtezni a GS-ekre.

 

Drága Mariámnak nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem, de gondolom ez ilyen átmeneti év volt neki is, és még így is összejött egy negyeddöntő a Garroson. Szóval hülyeség csalódott lenni azon után, amiken átment, de tőle azért mindig többet várok, mondjuk egy újabb GS-győzelmet, de majd jövőre talán! És akkor igyekszem nem lemaradni róla most már:) Most már legalább stabil a helye a top 30-ban, mindenhol kiemelt lesz.

 

Cornet és Cirstea sajnos nem zártak valami jó évet (jó, tudom, hogy még nincs vége, de a lényeg már lement), Cornet legalább újra kiemelt a GS-eken, valamivel jobb a sorsolása ezáltal, de vigyázni kell, mert nagyon a határon mozog. Cirsteának sajnos még egy 3. forduló sem jött össze egyik GS-en sem:(

 

Aranka is szülés, meg egyéb problémák miatti kihagyások után lassacskán talán újra formába kerül. Legalább már a 100-ban van, nem kell szabadkártyát kérnie, aztán remélem mihamarabb visszatér a régi forma, mert a miami elődöntőn kívül az idei eredményei nem hozzá méltóak.

 

És a végére a legnagyobb csalódás, szegény Jelenám kihagyta az egész évet:( Hát ez KO, erről nem tudok mit mondani, nagyon sajnálom szegényt:( Reméltem, hogy majd neki örülhetek, hogy kijött a mélypontról, és nyert valamit, mert a vacak 2017 után nehéz volt elképzelni, hogy ne jobb jöjjön, erre műtétek miatt egyáltalán nem is tudott játszani:( Szóval mielőbbi javulást és sikeres visszatérést neki!

Előzmény: Omar Khajjám (5609)
Omar Khajjám Creative Commons License 2018.09.19 0 0 5609

Tipsa készül a jövő évi visszatérésre, instagramja alapján.

Előzmény: Thomas_ (5608)
Thomas_ Creative Commons License 2018.09.19 0 0 5608

Hát sajnos ezt az évet megint teljesen kihagytam, de most ahogy visszanézegettem az eredményeket, különösebben nem is bánom! Jó, annak örülök, hogy több kedvencemnek is marha jó éve volt, de bizonyos emberek, akik elüldöztek ettől a sportágtól, még mindig GS döntőket játszogatnak, vagy éppen nyernek is, szóval nem látom, hogy sok minden változott volna:(

 

Látom, hogy Tommy hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul, idén már nem is játszott, nagyon sajnálom, hogy nem láthattam már egy meccsét sem:( Stepanek dettó, de sok sikert az edzői karrierjéhez, abban máris sikeresebb, mint játékosként valaha volt:) De a legjobban az sújtott le, hogy Ferrer is vissza akar vonulni jövőre, benne pedig nagyon bíztam, hogy visszaküzdi magát az őt megillető helyre, mert ez az éve valami durván pocsék volt, még a 100-ból is kiesett. Ha így folytatjuk, nem tudom, kiknek fogok szurkolni, ha egyszer visszatérek:(

 

De azért voltak bőven pozitívabb dolgok:) Nagyon örülök Rafael 17. GS győzelmének, ráadásul Wimbledon is csak egy hajszálon múlhatott, mert neki sem valószínű, hogy a döntőben gondot okozott volna a hulla fáradt Anderson. Nagy kár a US elődöntőjében azért a sérülésért is, és picit csalódott vagyok, hogy idén sem sikerült faragnia a hátrányából a GS-trófeák számát tekintve. De azért az sem elhanyagolható, hogy nyert még 3 Mastesrt és visszaszerezte a világelsőséget, szóval nagyon reménykedek, hogy jövőre végre sikerül egyet vagy kettőt faragni abból a hátrányból!

 

Aztán ott van Del Potro, aki karrierje legjobb évét zárta talán, legalábbis még sosem volt 3. a világranglistán, komoly!:) A US Open döntőt mondjuk simán elvesztette, de ott volt a Garroson is az elődöntőben, Wimbledonban is a negyeddöntőben, nyert Indian Wellsben és még egy tornán, elődöntős volt Miamiban, szóval mondhatjuk, hogy visszatért:) Jó lenne már, ha végre elkerülnék a sérülések egy darabig!

 

Gasquet-nek sajnos nem volt igazán jobb éve, mint tavaly, jó, nyert egy kis tornát füvön, meg döntőzött salakon, negyeddöntő Monte Carloban, de a GS-eken nem jutott túl a 3. fordulón. Legalább maradt a top 30-ban van, kiemelt lesz a GS-eken, de tudom, hogy ennél ő sokkal jobb játékos! Talán jövőre eljön végre a nagy áttörés neki.

 

Melzerrel kapcsolatban annak is örülök, hogy játszik, mert ő majdnem egy teljes évet kihagyott, biztos sérült volt:( Wimbledonban majdnem sikerült felkerülnie a főtáblára, ha nem 3 nyertre játsszák a kvali 3. fordulóját, akkor fent van, ezt nagyon sajnálom:( Aztán megint valami gondja lehetett, mert a US Open előtt nem játszott egyáltalán kemény pályás meccset, ott simán ki is kapott a selejtezőn. Szóval asszem innen csak felfelé vezethet az út:) Remélem jövőre már annak örömködhetek, hogy sikerült visszatérnie a top 10-be!:)

 

Robredo a 2016-os sérülése óta nem találja a formáját, továbbra is legfőképp chellengereken játszik, a legjobb eredménye vagy az, hogy nyert egy Challengert Lisszabonban, vagy az, hogy felkvalizta magát a US Open főtáblájára:) Megvert több top 200-as játékost, a US Openen kapásból hármat is, de sajnos még így is csak a 236. helyen van, szóval még hosszú út vár rá, hogy visszaküzdje magát akár csak addig, hogy kiemelt lehessen.

 

Tipsaervic az egész évet kihagyta, vele mi történhetett, megint megsérült?:( Baghdatis meg legalább újra a 100-ban van, de sajnos a régi formájától ő is messze van.

 

Majd a lányokkal folytatom:)

MERLINN Creative Commons License 2018.02.04 0 0 5607

Pedig az egyik kedvenced nyert :-)

 

Előzmény: Thomas_ (5605)
Dr. Máris Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5606

Amikor írtunk, akkor meg Te nem jöttél :-)

 

Előzmény: Thomas_ (5605)
Thomas_ Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5605

Bezzeg amikor írtam, akkor nem jött senki:)

MERLINN Creative Commons License 2018.01.26 0 0 5604

Én is. Jajj, de régen volt az már, hogy együtt szurkoltunk Andrenak, Nastyának - és Anna-Lenának :-)

Előzmény: Dr. Máris (5603)
Dr. Máris Creative Commons License 2018.01.26 0 0 5603

Igen, sajnos. Pedig szívesen olvastam volna az elemzéseit és a véleményeit.

 

Előzmény: MERLINN (5602)
MERLINN Creative Commons License 2018.01.26 0 0 5602

Olybá tűnik, Thomast már megint elvesztettük.

Előzmény: Dr. Máris (5601)
Dr. Máris Creative Commons License 2018.01.26 0 0 5601

Ausztrál Opent nem nézed?

 

Előzmény: Thomas_ (5600)
Thomas_ Creative Commons License 2017.09.07 0 0 5600

Nem nagyon tudtam most nézni, csak Sharapovát láttam Sevastova ellen, hát sajnos, őt már nem sikerült legyőzni, de ennyi kihagyás után örülök, hogy visszatért. Majd jövőre rátérhetünk a GS győzelmekre:) A Nadal-Del Potro elődöntőt viszont ki nem hagynám! Ez nagyon szuper lesz:) Micsoda meccs! Aztán remélem, a győztes megnyeri könnyen a döntőt is:) Nem is kell még új kedvenceket keresnem, elég jók a régiek is:)

Bár ez a Carreno Busta még játszmást sem vesztett, azért az nem semmi, kíváncsi vagyok már rá is.

A csajoknál meg intézze már el valaki Vinaszt, könyörgöm!

Thomas_ Creative Commons License 2017.09.02 0 0 5599

Láttam Vekicet, ő is helyes, ahogy Kenin is. Utóbbi egy régi kedvencemre, Harkleroadra elékeztetett:)

Sharapovának ez sem volt könnyű meccs, de legalább ez nem lett 3 szettes. Nem tudom, nem úgy tűnik, hogy ezen a tornán összeállna a játéka, de ha még ez is elég a továbbjutáshoz, akkor nincs gond:) Aztán könnyen lehet, hogy Sevastova lesz a végállomás, ő eddig elég magabiztosan haladt, nem veszített játszmát, szóval jó lenne, ha kicsit le tudna faragni a hibákból Maria.

 

A mai programból leginkább Del Potrót nézném meg B. Agut ellen, egy argentin egy spanyol ellen, ebből lehet egy jó látványos meccs:) Talán ez az Agut lesz az új kedvencem, nem lehet tudni, a spanyoloknak szeretni szoktam a játékát:) A Grandstanden lesz, simán lehet, hogy közvetítik is. Azért remélem Juan Martin megnyeri 3 vagy 4 szettben, jó lenne, ha tartalékolná az erejét Federerre. És utánuk játszik Svitolina Rogers ellen, abba is szeretnék belenézni:) Nadal meg a centeren lesz, majd talán abba is belenézek, de remélem, miatta még nem kell izgulni.

Thomas_ Creative Commons License 2017.09.01 0 0 5598

Ostapenko játéka nekem is nagyon tetszett, csak most annyira nem tudok örülni neki, hogy Cirsteát verte meg:( Muguruza is jó, őt megnézem Kvitova ellen, ha TV előtt leszek, meg persze, ha továbbjutnak:)

Babos jó volt, szimpi, meg helyes is, nem is játszott rosszul. De azért több nyerőre számítottam tőle, mikor írtad, hogy mennyire erősen üt, de itt ő is inkább Sharapova hibáiból akart nyerni. Ami egy ideig működött is, aztán mikor összekapta magát, már esélye sem volt.

Vekicet nem ismerem, de majd figyelem. Meg most Svitolinát szeretném még látni, ha ő volt az a múltkor:)

 

Rafa meccséből láttam pár game-et, pont a fordulatot elcsíptem, amikor a 2. játszmában visszajött break hátrányból, utána már gondoltam, hogy nem lesz gond. De hogy mitől került ilyen hátrányba, azt nem tudom, de nem valami biztató:( Szerencsére lesz még két könnyű ellenfele, mert minden kiemelt kiesett az ágáról. És Dimitrov is elszállt, vagyis a negyeddöntőben Goffin vagy Monfils jöhet, akik szintén nem lehetnek nagy formában, mindketten 5 szettest játszottak. Szóval még van ideje formába lendülni a komolyabb meccsekig.

 

Del Potro nem vesztett még szettet, de már játszott 3 tie-breaket. Fejben legalább ott van, hogy mindhármat megnyerte. Most jön neki a 11. kiemelt Bautista Agut, akitől fogalmam sincs, mennyire tartsak, biztos nem véletlenül van ott, ahol, de azért egy spanyolt, aki nem Nadal, ne már, hogy ne verjen meg itt.

 

Így is csak 3 győzelem és 5 vereség a teljes 2. fordulós mérlegünk, borzalmas:( Legalább Caronak és Cibunak még nyerni kellett volna, ez így nagy csalódás:(

Előzmény: Opistho (5597)
Opistho Creative Commons License 2017.08.31 0 0 5597

A női mezőnyben én különösebben most nem szurkolok senkinek, csak annak, hogy jó meccsek legyenek. Náluk majd a második héten döntöm el, hogy kinek fogok a trófeáért szurkolni.:)

Szeretném mindkét mezőnyban, ha minél több fiatal tudna előretörni, lehetőleg olyanok, akik nem az alapvonal mögött futkosva védekezik ki a meccseiket Radwanska-módra. Ezért például Ostapenko feltűnésének nagyon örülök, bátor, vagány hozzáállásnak tartom, hogy minden adódó lehetőségnél nyerőt akar ütni.

A lehetséges Muguruza vs Kvitova tűnik talán a legizgalmasabb 4. fordulónak. Krunic és Konta meccséből láttam valamennyit, meg Ostapenko meccsének a végét is. Sharapova meccseit láttam én is. Az Arthur Ashe-on játszottakat általában nézni szoktam.

Mi szóltál Baboshoz, mint magyar teniszezőhöz? Nyomokban már mutatott a tavalyi formájából.

Meg ott van még Wawrinka barátnője, Donna Vekic, az utóbbi hónapokban egyre gyakrabban látom a nevét és pár meccsébe sikerült is belenéznem idén.

Előzmény: Thomas_ (5594)
Thomas_ Creative Commons License 2017.08.31 0 0 5596

Most láttam egy helyes csajt, épp befejezték, de nem tudom, ki volt az!:) Talán Svitolina lehetett!:) Asszem, lányoknál nem lesz nehéz új kedvenceket találni, mert a régiek már az idegbajt hozzák rám:( Wozniacki, Cibu és Cirstea is kikapott... Utóbbinak belefér Ostapenko ellen, de a két kiemelt szégyellje magát!:( Hát ilyen nincs... Még jó, hogy nem maradtam fent Caroline meccsére, olyan későn kezdődött, mert ettől idegbajt kaptam volna... Miért van ő beoltva GS-ek ellen? Cibu meg gondolom teljesen formán kívül van, asszem a VB után nem lesz ilyen gondja, hogy kiemeltként indulhat bárhol is...

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.31 0 0 5595

Hát Schwartzman gyorsan dűlőre is vitte a dolgot, csak nem úgy, ahogy szerettem volna:( Szóval Jankónak is vége:( Túl sokat kivehetett belőle a hétfői fordítás. Illetve ő is úgy van, hogy kihagyott egy csomót az utóbbi években, főleg 2014-ben, amikor a lábát műtötték, talán nem is játszott egyáltalán, és azóta nem találja a régi formáját:( Basszus, most nézem, hogy azóta most élte túl másodszor GS-en az 1. fordulót! Hihetetlen... A másik pont a tavalyi US Open volt, vagyis pontot nem szerzett.

Cornet is kikapott, nagyon simán, nem is érdemes rá szót vesztegetni. Persze, nem ő volt az esélyes, de azért olyankor is lehetne nyerni, azzal tud előrelépni:)

Cibu legalább egyenlített, és break előnye van a döntő szettben is. Hát ez sem lehet könnyű meccs, nem véletlen féltettem Stephenstől...

 

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.31 0 0 5594

Maria túl van a második kanyaron, hát nem volt könnyebb mecs ez sem!:) Volt egy pillanat, 6-7, 2-3, break labdánál, amikor azt hittem, hogy vége, de szerencsére hárította, aztán a döntő szettben már végre úgy játszott, ahogy szeretném látni, igaz, addigra már ellenfél nem nagyon volt a pályán:) Amúgy Timi is szimpi volt, helyes csaj, lehet, hogy majd bekerül a kedvenceim közé:) De egyszerre nem lehet olyan sok kedvencem, mert akkor nem tudnék kinek szurkolni az egymás elleni meccseken, és azért a régiek közül is sokan játszanak még. Majd kialakul.

 

Rafa is bemutatkozott, az 1. szettben eléggé megizzasztották, mondjuk azt nem nagyon néztem. Különösebben nem izgat, hogy ver meg ilyen nímandokat, neki a negyeddöntőig gond nélkül el kell jutnia, ha nem sikerül, akkor kár is idegesítenem magam vele, ha sikerül, akkor majd nézem a fontos meccseit. A Gasquet elleni meccsét mondjuk megnéztem volna a 3. fordulóban, de neki meg sikerült kiesnie itt is az első meccsén:( Így már katasztrófa ez az éve Richardnak is, még szerencse, hogy itt most nem veszített pontot. Pedig nekem ők az fiatal játékosok a csapatomban, akikben még nagy reményeim lehetnek:)

 

Na jó, nem, mert Del Potro még szinte junior korban van:) Hozta az első meccsét 3 szettben, ennek örülök, bár kettő is tie-breakes volt, szóval nem lehetett könnyű. Mennyire jó ez a Laaksonen? Te biztos ismered, ranglistás helyezése alapján nem nagy szám, éppen felfért a főtáblára. És jöhet a kvalis Menéndez-Maceiras, aki ellen jó lenne egy sima meccset játszani, mielőtt jönnek a kiemelt ellenfelek. Bautista Agut azért gondolom verhető kemény pályán nem? Mint ahogy Thiem is salakosnak tűnik, aki a legmagasabb kiemelt az ágán, innen Juan Martíntól elvárom a negyeddöntőt! Aztán elintézhetné a kedvencedet, de azt nem tudom, hogy meg merném-e nézni:)

 

Baghdának sajnos vége, még a kvalis Fritzet sem tudta megverni, azért ez elég kiábrándító:( Így az eléggé felemás felsőági eredményeket Cirstea győzelme billenti a pozitív tartományba. Ő legalább hozta a kötelezőt a kvalis Kerkhove ellen, most viszont jöhet Ostapenko...:( És akkor megemlíteném még Bellis vereségét, aminek szintén nem örülök, de ő még csak esélyes a kedvenceim közé kerülésre, így nem rontja a mérleget:) Ami a teljes 1. fordulóra 8 győzelem és 5 vereség. Hát lehetne jobb is, de legalább pozitív.

 

A 2. fordulóban is pozitívban vagyunk eddig Maria miatt, de Cornet-nak is elég nehéz meccse van Kvitova ellen (nem is áll jól, 1-5), aztán Cibut is féltem azért Stephenstől, Wozniacki meg gyakorlatilag bárkitől képes kikapni, szóval majd meglátjuk. Tipsarevic is már elkezte Schwartzman ellen, jó lenne ezt gyorsan dűlőre vinni, mert félek, hogy nem bírna még egy hosszú meccset.

 

Ophisto, te is írd majd le, hogy kiknek szurkolsz, meg milyen meccseket láttál, ha ráérsz egy kicsit, én kíváncsi vagyok:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!