Keresés

Részletes keresés

pint Creative Commons License 2003.01.16 0 0 9
bizonyíték a reinkarnáció mellett
Előzmény: rosenkrantz (7)
cartus Creative Commons License 2003.01.06 0 0 8
-értem,de meg nem értem szarkasztikus kör,mondatodat a topikomról.
-látom, nem vagy barátja azon újdonságoknak melyeket elsöre nem értesz meg.
-csak neked elmondom,hogy a Vektor Processzus (eljárások vektorokkal)egy álltalam kifejlesztett geometriai "játék",melyre szeretném ráirányitani ifjú titánok figyelmét, itt a topikok kakofóniájában.
-sajnálom,hogy jobb poénnak tartod a nyelvtani és mondat szerkesztési handicapp-emet,mint a VP.rajzaim mögött lévö lehetöségeket...
Előzmény: rosenkrantz (7)
rosenkrantz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 7
Cartus stílusából, mondatfűzéséből, helyesírából kiindulva, nem kézenfekvő a feltételezés, hogy a piramiselmélet megalkotójával (vagy annak nagyon közeli szellemi rokonával) van dolgunk?
cartus Creative Commons License 2003.01.04 0 0 6

-az elirásokat,és hibákat, folyamatosan igyekszem javitani,mert minden oldalt felváltva bövitek,s` már már nem is emlékszem némelyiken miket "állitottam"(?)
A böség zavara,folytogató,amikor egy kozmológiai rendezési elv,felbukkan a semmiböl és szinte minden területre kiterjeszthetö, amiket ember kigondolt.(Ez csak a nyelvtani és egyébb képzetségi hiányosságaimra nem érvényes)
-a modellekröl:
>a V.P.autentikus,mert amenyiben megtudod,hogyan szerkesztettem a rajzaimat,megérted,hogy teljes bizonyosággal, egyfajta "kötés vektor" modell lehet az atomok/molekulák kapcsolatára.(Ez a lehet számomra már igaz)
>ugyanakkor kvázi molekula modell,mert nem jutottam el addig a pontig,amikor azt mondhatnám,hogy x.ábra a Hiv virus váz szerkezete és y.ábra a növények gyökér kialakulásának,levezetési "térképe"(lásd spirálok a Vektor processzus oldon.)
Az euklidészi geometriáról...
- amikor az "atometriát" felvetem,mint új geometriát, akkor olyan tértesteket állitok össze,melyeket a téridö szerkeszt meg.
Igy attól függöen,hogy milyen arányú a téridö koordináta rendszer az adott helyen (kozmológiai/atomi),beszélek
euklidészi sikról,pszeudó térröl (torulus),nulla középpontú tóruszról,vagy hiányteströl (deficienoid),melyek együtt alkotják meg azt a kozmológiai teret,melyben az objektiv univerzum értelmezhetö és ugyan ilyen (korpuszkuláris cellában) az atom tere is.
A téridö az én munkáimban egy arányosság,
amely egyben ellen próba arra a megközelitésre,miszerint: a 3 térdimmenzió és az idö,mint külön dimmenzió volna jelen az univerzumunkban.
Nos, ezt én elvetem és a kiterjedést,mindig egy idö indexel együtt értelmezem,aminek az a következménye,hogy adott (szubjektiv) univerzumunkban ez az arány kb, 1:9,45
Ez egyben az univerzumunk tágulásának mértéke is amenyiben 9,45 bableves haladásra 1 bableves tágulás jut.
Ebben a térben euklidészi sikok vannak és elméleti pszeudó terek.
(További halandzsák a honlapomon)

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.04 0 0 5
...nem így van... semmibe nem kerül egy word-öt elővenni, vagy linuxos akármit, vagy egy magyar kapcsolatot, s valamivel honorálni egy lektorálást...
Előzmény: Dr. Lecter (4)
Dr. Lecter Creative Commons License 2003.01.04 0 0 4
Nyelvtanja még csak bocsánatos, nem Magyarországon élő emberke, nehéz lehet neki.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.04 0 0 3
Kedves cartus... elnézésedet kérem, hogy nem ismertelek fel, de régen akadtam már össze Veled... ahogy megfogalmaztam az előző gondolatokat, s olvasgattam a lapodat, valahogy lassan jött elő, hogy összefutottam én már veled... nos, amiket leírtam, ne vedd bántásnak, egyszerűen ez a véleményem... tényleg lektorálni kellene, mielőtt publikálsz...
Előzmény: cartus (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.04 0 0 2
Nos, én megnéztem: az oldalon keveredik a valóság és a modell, nem magyaráz meg szavakat, pontosabban azok új jelentéseit. Egy kicsit így bizony halandzsa ízű, amivel nem kívánom a szerzőt megbántani, de értelmezni sem lehet. Tudni kell mindig a valóság és a modell közötti különbséget, s nekem első olvasatra úgy tűnik, hogy itt nem teljesen különül el ez a kettő.

Van pl. egy nagyon súlyos hiba: az euklidészi geometria csak nagyon korlátozottan alkalmazható az atomok, elektronhéjak szintjén, ahol mérni sem tudunk csak közvetetten. Ez az felvetés a Bohr féle elképzelésre nagyon hasonlít, csak a fogalmai nincsenek kidolgozva olyan korrekt matematikával, mint az volt lassan száz éve.

Könnyű azt mondani pl., hogy kukacos vagyok, de szerintem önmaga sem lektorálta vissza saját írását, hiszen egy éve már, hogy fent van, s még mindig teli van elírásokkal, nyelvtani hibával, ami egy ilyen fórumon elmegy, de egy elmélet publikálásánál már súlyos slendriánság...

Előzmény: cartus (1)
cartus Creative Commons License 2003.01.04 0 0 1
megse nézted az ajánlott oldalt...
Előzmény: NevemTeve (0)
NevemTeve Creative Commons License 2002.11.02 0 0 0
Ezt valamiféle "halandzsagenerátorral" állítottad elő?
cartus Creative Commons License 2002.11.02 0 0 topiknyitó
Az atom,(többek között)kölcsönhatás vektorok átlagolt komplex rendszereiböl állanak...
A Vektor Processzus eljárása során ezen vektorok egymáshoz illesztésével,kvázi molekuláris ábrákat rajzolhatunk-nem törödve az atomok "más részleteivel"...
Vektor Processzus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!