Keresés

Részletes keresés

fotóriporter Creative Commons License 2012.04.04 0 0 10

Igazi fotópályázatnak nem nagyon nevezném, inkább csak egy kis nyereményjáték, de a díjak értékesek, szeretnék minél többet kiosztani minél ötletesebb pályamunkák között.

szatozoli Creative Commons License 2012.01.18 0 0 9

szatozoli Creative Commons License 2012.01.18 0 0 8

Az Év esküvőfotósa pályázatról tudtok?

palyazat.pillanart.hu

hujastamas Creative Commons License 2010.11.20 0 0 7

Laptopmatrica design pályázat, fotóval és grafikával is lehet nevezni, nyílt szavazás és egész jó nyeremények:

 

http://www.laptopmatrica.hu/laptopmatrica.php?oldal=ujdonsagok

robertofoto Creative Commons License 2010.04.11 0 0 6


BCS Fotós- Modell Közösségi Portál Fotópályázat

A BCS Fotós- Modell Közösségi Portál Fotópályázat célja a magyar fotó kultúra, közösségi portálunk hazai és nemzetközi népszerűsítése.
A pályázat nyílt, a nevezési feltételek elfogadásával bárki részt vehet rajta (nincs megkötés az alkotó életkora és a kép keletkezésének idejét illetően sem). Pályázat feltétele, hogy a fotós közösségi portálunk/ http://balatonicsajok.hu regisztrált tagja legyen a pályamű leadásának idején.
A pályázat címe: Minden nő maga a női szépség
vrobot Creative Commons License 2009.05.25 0 0 5
Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a http://fotopalyazat.info hazai és nemzetközi pályázatfigyelő portált. Az oldal gyakran frissül, a pályázatok témákra lebontva megtalálhatóak, csakúgy mint az állandó pályázatok. A határidők oldal összegzi a pályázatokat a lejárati dátum szerint. Jó böngészést!

Fotópályázat.Infó
Totog Creative Commons License 2009.04.03 0 0 4
Sziasztok!

Egy pályázatot szeretnék figyelmetekbe ajánlani. Ha érdekesnek találjátok, esetleg küldjétek tovább más kluboknak, ahol vannak fotósok.

Reggeli kávéillat a konyhában... a friss pörkölés illata a kávézóban... egy forró fekete az utcán munkába/suliba menet a hűvös tavaszi reggelen... A Tchibo és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége fotópályázatot hirdet. Küldd be fotódat hagyományos, új, ultramodern, alternatív fogyasztási szokásokról. A legjobbak a pénzdíjak mellett egy kiállításon is részt vehetnek.

A pályázatra az http://ideonod.eu -n lehet nevezni. Publikáld nálunk a fotóidat, hogy minél többen megismerjék legjobb alkotásaidat, és hagyd, hogy a többiek is inspiráljanak saját fotóikkal.

A pályázati kiírást itt tekinthetitek meg: http://ideonod.eu/project?projectid=35 . Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél nevezni a pályázatra, vagy csak érdekel, hogy mások milyen képeket küldtek be, csatlakozzatok hozzánk.

Üdv: Tolnai Gábor (Ideonod)
topfoto Creative Commons License 2008.09.08 0 0 3
 

Zöld Bolygó 2008 fotópályázat

 

 

Ismét megrendezésre kerül “Zöld Bolygó” SIGMA fotópályázat a HAMA Kft. és a www.topfoto.hu támogatásával.

A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.topfoto.hu weboldal ad helyet. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására.
Pályázni 2008. szeptember 8. és október 15. között lehet. A képeket Karácsony Máté, Lőrik László, Palánkai Zsolt zsűrizi.

 

 

Hama Kft. jóvoltából a nyeremények:

 

1. díj:
Sigma MACRO 70mm F2.8 EX DG (Értékegyeztetéssel becserélhető más objektívre is.)

 

2. díj:
Sandisk 8GB-os memóriakártya

 

3. díj:
Hama Defender profi fotóstáska

 

 

Különdíj a www.topfoto.hu jóvoltából:

 

Ingyenes fotós-túra a Bayerischer Wald Nemzeti Park (Németország) területére valamint egy Benro KB-2 Gömbfej

 

 

Pályázati feltételek:

 

1. A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a www.topfoto.hu weboldalon, melynek tartalmazni kell a teljes nevét, valós e-mail címét, valamint el kell fogadnia a pályázati feltételeket.

 

2. A pályázaton kizárólag olyan fotók vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotópályázaton nem értek el eredményt.

 

3. Minden pályázó 5db fényképpel nevezhet mely egyaránt készülhetett digitális vagy analóg géppel. A pályázatra szánt fotókat a www.topfoto.hu/palyazat weboldalon lehet feltölteni. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, minimum 1800X1200 pixel felbontású, maximum 12 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.

 

4. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

 

5. A pályázók hozzájárulnak, hogy a pályaműveket a pályázat kiírói, a Hama Kft., Topfoto.hu ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák 2009.12.31-ig sajtóanyagokhoz, saját kiadványokhoz és a www.hama.hu illetve a www.topfoto.hu oldalakhoz.

 

6. A zsűri tagjai, a HAMA Kft alkalmazottai és közvetlen családtagjaik valamint a www.topfoto.hu üzemeltetői és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.

 

7. A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.

 

8. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szakmai zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

 

 

További részletekért klikk: www.topfoto.hu/palyazat

napiuser Creative Commons License 2008.07.16 0 0 2
elami Creative Commons License 2006.07.30 0 0 1
Sziasztok!

Bár látom régi az utolsó hozzászólás, azért hátha erre téved valaki:
A FotoRace oldalán a folyamatos fotóversenyek mellett szeptembertől egy mindenki számára elérhető pályázat is indul.
A részletekről itt olvashattok:
Pillangószív

Üdvözlettel,
Elami
gigafun Creative Commons License 2002.12.29 0 0 0
A Nikonnak asszem van folyamatos pályázata, de én nulla képpel indultam, mert nem Nikonom van.
Előzmény: laja30 (-)
laja30 Creative Commons License 2002.11.02 0 0 topiknyitó
Szervusztok,

tudtok-e jelenleg futó digitális fotópályázatról, amelyre bárki a neten keresztül feltöltheti a jelölt képeit? Olyasmire gondolok, mint az index digifotó oldalán. Köszi az infót.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!