Keresés

Részletes keresés

eni96 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 92

fuhh de kihalt ez a kis " kincset " èrö forum. Remèlem akad mèg itt valaki :) mikor megleltem ezt a forumot azonnal a keresöbe egy nagy pèldakèpem vagyis az èletembe egy meghatàrozò szemèly nevèt irtam be River Phoenix-èt. ès mit nem làtok akadnak mèg olyan emberek akik szeretik ès tisztelik :) Gyerekkorom ota nagy kedvencem ès èn is mint a többi hozzàszòlo nagyon tisztelem! Az elsö film amit làttam töle az a Űrrandevú volt majd az Àllj mellèm c. film amit ha a mai napig megnèzek mindig papirzsebkendöt kell hasznàlnom :) Nincsenek rà szavak hogy milyen nagy tehetsèges ès jòszivü kedves ember volt. Àllat- termèszet vèdö ès embersegitö ès aki ilyen az nem lehet rossz ember. Hiàba drogozott nem azt kell nèzni biztos nem hobbibòl szokott rà volt rà oka hiszen mindennek van oka. Ha èlne mèg rengeteg sok jò filmben alakitanna, mìg èlt is sok csodàlatos müvèszfilmet hagyott a vilàgnak. Nagyon szeretem ès szeretni is fogom. Remèlem mèg fog ide valaki irni szivesen felvennèm a kapcsolatot màs magyar rajongòkkal mert ritkàn nagyon nagyon ritkàn futok össze olyan emberekkel akik halottak ròla vagy szeretik :))) 

 

mildred_plotka Creative Commons License 2014.07.06 0 0 91

Egy kicsi késéssel, de válaszolok. :D Remélem jársz még erre valaha...

A sírós sztori benne rajta van a Stand by Me werkfilmben is. Ezt nem tudtam hogy szerepelt a Family Ties-ban. Köszi a linkeket! (Az első sajnos már nem működik.)

Előzmény: justacrosshair (90)
justacrosshair Creative Commons License 2011.01.11 0 0 90

elég kihalt a fórum, de azért remélem bennetek nem aludt ki river emléke :) most olvasom a halála után megjelent életrajzi könyvét és most hagytam el a stand by me-s részt. szeretem azt a filmet, főleg így a háttérinfók után. tudtátok, hogy ez alatt a filmforgatás alatt veszítette el a szüzességét? 14 évesen egy nála 4 évvel idősebb lánnyal, aki a család régi barátja volt. illetve annál a résznél, ahol sírnia kellett, sehogy sem akaródzott neki és akkor mondta neki rob reiner, a rendező, hogy gondoljon arra, mikor átverte őt egy felnőtt. ez olyan hatásosnak bizonyult, hogy a jelenet után még a szünetben is sírt és a rendező vigasztalta... és állítólag már ekkor élt drogokkal, a szállodai szobájukban a srácoknál füvet találtak. :/ és nap végére mindig nagyon elegük volt már egymásból a fiúknak. :D

 

egyébként én amit furcsállok, hogy senki nem említette, hogy michael j. fox sorozatában(családi kötelékek) is játszott egy rész erejéig, ha nem láttátok, belinkelem nektek(csak valaki válaszoljon :D) :

 

http://www.youtube.com/watch?v=cdza126bZO4

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=aapawY8jWvg

 

http://www.youtube.com/watch?v=K3nkNNB1IZA

 

 

_Comet_ Creative Commons License 2008.05.01 0 0 89

Otthonom Idaho, május 2. (péntek) m2, 22:00.

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, május 4. (vasárnap) tv2, 20:00

Előzmény: roux (85)
River Creative Commons License 2008.02.06 0 0 88
Nemrég meg a Szeretlek holtodiglan filmjét adták vmelyik délelőtt. 1-2-esen, valahol ott. Nem nagy eresztés szerintem, de jó volt benne látni... Ennek örömére megnéztem ma a Stand by Me-t, és kicsit elszomorodtam:(
_Comet_ Creative Commons License 2008.01.11 0 0 87
Persze hogy emlékszünk rá! A Komputerkémek még így kb. 16 év távlatából is tökjó film, nálam igazi klasszikus : ) River szuperül táncol benne : DDD
Előzmény: zotya62 (86)
zotya62 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 86
Emlékeztek még rá? Tegnap menta komputerkémek a Viasat3-n
roux Creative Commons License 2006.10.02 0 0 85
Kiadták dvd-n az Otthonom, Idaho-t!!!!!!!!!
roux Creative Commons License 2006.06.28 0 0 84
Köszi szépen! Majd utánanézek... ha meg tudok valami érdekeset írom:)
_Comet_ Creative Commons License 2006.06.27 0 0 83
Az együttesének neve Aleka's Attic volt, sokat nem tudok róluk, csak kb annyit, hogy a Komputerkémek egyik jelenetében Dan Aykroyd pl. Aleka's Attic-es pólóban szerepel (szóljatok ha ezt a triviát már elsütöttem korábban...), illetve hogy az Otthonom Idaho-ban is hallhatóak. Készítettek lemezt, de River halála után nem akarták kiadni az anyagot érthető okokból. www.river-phoenix.org , itt még találhatsz bővebb infót.
roux Creative Commons License 2006.06.26 0 0 82

Szia!

 

Köszi, de sajna nincs:(((( Továbbra is várom, hogy végre kiadják dvd-n...

 

Milyen együttes? Ez kimaradt az eddigi infóimból?

_Comet_ Creative Commons License 2006.06.25 0 0 81

Szia!

 

Nos, jöttem... : ) Örülök hogy még ennyi év után is akad valaki, aki megismeri és megszereti őt. A port.hu-n rákeresve annyit találtam, hogy a Cinemax nevű csatornán (bármi is legyen az) kétszer is vetítik az Otthonom Idaho-t a napokban, úgyhogy ha tudod fogni akkor megnézheted újra. Emlékeim szerint az együttesének egyik száma is elhangzik a filmben.

 

 

Előzmény: roux (80)
roux Creative Commons License 2006.06.25 0 0 80

Húú, de meghalt ez a fórum!!!

 

Én csak most ismertem meg River Phoenixet, mint színészt. Johnny Depp nagy kedvencem és mindig olvastam az életrajzaiban, hogy 1993. okt. 30-án meghalt  a Viper Room előtt színész barátja, River Phoenix....etc. etc. Aztán elkezdtem utána olvasni, hogy ki is volt ő... Mára ő is az egyike legkedvesebb színészeimnek. Az Otthonom, Idaho pedig életem egyik legnagyobb filmélménye volt.

 

 

Remélem, jön valaki...

yccy Creative Commons License 2005.03.05 0 0 79

Ismerem, és jó is volt benne, de....:-)

 

Melyik filmeket láttad River Phoenixtől?

Előzmény: River (78)
River Creative Commons License 2005.03.05 0 0 78
Na, Caprio jó filmjeibe még tegyük bele a Teljes napfogyatkozást!  Ismered? De a Gilbert Grape azt tényleg fantasztikus, és ahogy eljátszotta azt a félidióta gyereket!
Előzmény: yccy (77)
yccy Creative Commons License 2005.03.04 0 0 77
dicaprió a kosaras naplójában és a gilbert grapeben volt nagyon-nagyon jó! johnny depp szerintem nem jó színész csak iszonyú jó filmekben játszik:-) a többiek csak kirakatbabák. nem lenne sztár, de a legjobb színész lenne... egyetértünk azt hiszem.
Előzmény: River (76)
River Creative Commons License 2005.03.03 0 0 76

Hát, tényleg kicsit megsüllyedt a topik, igaz, én máshova is igen ritkán írok idő hiányában:)

Nemrég néztem meg én is videóról a filmet és az jut róla eszembe mindig, hogy mikor először láttam, nem értettem, illetve nem figyeltem a film elején azt a jelenetet, mikor chris halálhírét olvassa az író. És teljesen kész voltam a film végén, mikor kiderült. Azóta, ha látom a filmet, mindig úgy nézem a fiatal River-t, hogy tudom, meg fog halni, illetve, hogy tudom, hogy valóban is meghalt.

Abban nem vagyok biztos, hogy ha élne, annyira felkapott színész lenne, és talán így is lenne a legjobb. Nem szeretem a felkapott színészeket, azokban van mindig valami mű, azért szeretik annyian őket. Pl. Capriót is csak addig bírtam, (kb Titanic előtti állapotában), míg nem volt olyan bálvány, és előtte bizony remek filmekben játszott, még a tenyérbemászó képe sem volt zavaró:) Egyébként ez a generáció nem rossz, mindnyájukat szeretem. Deppre valahogy az utóbbi időben jöttem rá, hogy milyen jó kis színész is, Hawke is jó, Keanu mondjuk már kezd Caprio nyomában járni a népszerűséggel, de azért még elmegy:)

Na, örülök, hogy valaki betévedt a topikba!

Előzmény: yccy (75)
yccy Creative Commons License 2005.02.17 0 0 75

Helló

 

Tegnap megnéztem a Stand by me c. filmet (kb. 2 éve láttam utoljára). Amikor a végén Chris alakja eltűnik ahogy megy hazafelé, meglehetősen megrázó volt... Maga a film is megható, de ha tudod hogy mi történt River Phoenix-el... Csak potyogtak a könnyeim, nehezen bírtam abba hagyni. Hiába nézek akármilyen más filmet, amibe hasonló korú, felépítésű színész játszik - Keanu Reeves, DiCaprio, Pitt, Depp, Hawke stb. - a nyomába sem érhetnek. Ők is tehetségesek, de River Phoenix-et ha egyszer bármelyik filmjében láttad nem tudod kiverni a fejedből. Még az amúgy rossz filmekben sem süllyedt le a színészi játéka... Szóval, mindegy, ha még élne ő lenne napjaink legnagyobb színésze...

 

Ahogy átfutottam a beírásokat, láttam hogy említette valaki az Otthonom Idahoban szereplő R.P. számot. Too many colors a címe, és még nagyon régen sikerült leszednem a netről. Még mindig meg van, elég jó dal.

 

Csak ennyit szerettem volna. Kár, hogy már régen nem írt ide senki. :-(

Bateman Creative Commons License 2003.10.30 0 0 74
http://www.origo.hu/filmklub/20031029river.html
wonderkit Creative Commons License 2003.01.29 0 0 73
Mikor River Phoenix meghalt,Christina Applegate eltáncolta a halálát.
River Creative Commons License 2003.01.29 0 0 72
Ja, megvan az a szokásom, hogy néha pár napra eltűnök az indexről:)
De olvasgatnai azért olvasgattalak titeket. Üdv Anunak!
Az cowgirlst láttam valóban, bár annak már van vagy két éve, ráadásul, ha jól emlékszem, buli után, szóval kicsit másnaposan. +angolul volt ugye, ami tudásom kissé hiányos. És sajna baromira nem emlékszem River jelenlétére, és meg is lepődtem, hogy játszik benne. Persze, lehet, hogy tudtam én ezt már valamikor, csak közben elfelejtettem, és most már másodjára lepődöm meg rajta:) Szóval kár, hogy akkor nem tűnt fel River.. kár, hogy szokásomhoz híven, kicsit felületesen néztem... Nade, majd még biztos látom valamikor azt a filmet.
Előzmény: _Comet_ (64)
wonderkit Creative Commons License 2003.01.28 0 0 71
:)))
Előzmény: _Comet_ (70)
_Comet_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 70
Hú de hülye vagyok, tényleg. A forgatáson részt vett River is, méghozzá annak a jelenetnek a felvételénél, ahol autók fénycsóváit mutatják (itt kezdik el énekelni hogy "Under the bridge downtown... azt hiszem).
Előzmény: wonderkit (69)
wonderkit Creative Commons License 2003.01.28 0 0 69
Természetesen a leghíresebbet:Underb The Bridge,de rendezett klippet a Stone Temple Pilots-nak is.
Előzmény: _Comet_ (68)
_Comet_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 68
Melyiket?
Előzmény: wonderkit (67)
wonderkit Creative Commons License 2003.01.28 0 0 67
Persze nem újdonság,hogy GVS videoklippeket is rendezett korábban.Például RHCP:)
Előzmény: _Comet_ (66)
_Comet_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 66
Na igen, Gus Van Sant egy nagyon érdekes figura. Szerintem ha Riverrel nem történik az, ami, akkor az összes filmjében szerepet kapott volna. Látszólag szeret ugyanazon emberekkel dolgozni, néha a téma is visszatérő (ld. Good Will Hunting és Fedezd fel Forrestert), a képek és a zene is mindig hasonló nála. Az viszont vitathatatlan, hogy filmjeinek igencsak egyedi a hangulata. (Sokszor dolgozik együtt Pásztor Beával, a hölgy több GVS filmnek készített kosztümöket, beleértve pl. az Idahot is!)
Előzmény: Anu (65)
Anu Creative Commons License 2003.01.28 0 0 65
Én azt a filmet baromi rég láttam, de az nem tetszett nekem. Annyira nem vagyok oda a művészfilmekért. Van amelyik tetszik, de ez nem tartozik ebbe a kategóriába.
Előzmény: _Comet_ (64)
_Comet_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 64
Egy kicsit eltűntél. :( Te láttad a Néha a csajokat, ugye? Mázlista! Én csak a múltkor, a filmográfiát böngészve vettem észre hogy ebben is játszott (bár a jelek szerint minimális szerepet kapott).
Előzmény: River (52)
_Comet_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 63
Nagyon helyes! :) Szerintem mindenki, aki ismerte, vagy valaha látta, hasonlóan van ezzel.
Előzmény: wonderkit (62)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!