Keresés

Részletes keresés

harapofogo Creative Commons License 2003.10.25 0 0 389
Dehogynem hallottam!
Csak az a kérdés KI....csámcsogott?
És most miért nem csámcsognak?
Ja minden hazugság mesterséges bunkóság EGY napig tart!
Ez sem jött össze?
Előzmény: Hi (388)
Hi Creative Commons License 2003.10.22 0 0 388
Sajnos anno ezen csámcsogtak!
Csak te, tisztelt úr nem hallottad, mert nem akartad!
Előzmény: harapofogo (385)
Hi Creative Commons License 2003.10.22 0 0 387
Nem dilettánsok,
politikusok voltak!
Politika: a hazudozás tudománya.
Politikus: hazug sóderverkli.
Aki semmihez nem ért, sima beszédű dumagép az megy politikusnak!

És vannak a bal@ok, akik hitből mennek politikusnak. Ők azok, akiket ezért a politikusok őrjöngve marni kezdenek, mert hobbiból csinálják, nem a kenyerükért, nem megélhetésiek.

Előzmény: Bacilus Benő (2)
harapofogo Creative Commons License 2003.10.21 0 0 385
Ha a NATO-nak problémája van egy tagjával,mely kizárást von maga után azt NEM A TELEFONKÖZPONTOSSAL BESZÉLIK MEG!!!!
A nemzetközi sajtó ezen csámcsogott vólna egy hétig!!
De nem ez tőrtént!
Csak nem Wermer ur volt ítt is a POSTÁS?
De lehet,hogy a NATO központban a takarító szivárogtatta ki a híreket.
De a Teller ügy ota nem lepődök meg semmin.
Mert annál gusztustalanabbat már nemigen tudnak produkálni!!
elemes Creative Commons License 2003.10.21 0 0 384
hat igen.
de szar lesz nekunk.
igy, csupaszon, natotlanul.
Előzmény: wizes (380)
halford Creative Commons License 2003.10.21 0 0 383
Csak így röviden:mocskok.
Előzmény: házbizalmi (366)
Tony Creative Commons License 2003.10.21 0 0 382
NATO - ból nem szokás kizárni senkit...még csak nem is haragudtak vólna ! Kire haragudnának... egy szegény országra ? Aki ráadásúl stratégiailag fontos helyen van...akire inkább vigyázni kell...kellett vólna! A NATÓ tisztába van a lehetőségeinkel....nem úgy mint a vólt Szovjet Unió.... ha nem küldtük vólna nekik a többezer dollárt....bizony Medgyesiék nagy pácban lettek vólna! A NATO szervezőit nem éhenkórászok alakítotják.... A NATO nem türelmetlen szervezet....sőt !!!
unnamed Creative Commons License 2003.10.21 0 0 381
Ezt már kicsit unom. Légy olyan kedves magyarázd el nekem, hogy hogyan nem képes eltartani az a 2,5 millió ember, aki kint volt a Kossuth téren mondjuk két napilapot. Ha mondjuk ezt a tömeget osztjuk hárommal (feltételezve, hogy a "konzervatív" családokból három fő volt kint), az valamivel több, mint 700e család. Fele az MN előfizetője, fele egy (lehetséges) másik jobboldali lapé. Két újság, mindegyik 350-350e előfizetővel, akkor nem lenne semmi gondotok. De miért nincs így. Egy lapalapítás nem kerül sokba...
Előzmény: Törölt nick (375)
wizes Creative Commons License 2003.10.21 0 0 380
Kínos hazánk magatartása a NATO-ban
2003. október 21., kedd 6:56

A NATO történetében először megtörténhet, hogy kizárnak egy országot, mégpedig Magyarországot a katonai tömbből - írja magyar véleményeket idézve a Wprost című lengyel lap.

A cikk szerint a NATO Budapest szemére veti, hogy képtelen döntést hozni a magyar katonák külföldre küldéséről, ehhez ugyanis alkotmánymódosításra lenne szükség. Budapest azonban megfeneklett a jogi vitákban és a politikai harcokban.

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=59317

wizes.

Bacilus Benő Creative Commons License 2002.12.02 0 0 379
Ja, a nyugati hatalmakat ne féltsd, tudják ők, hogy mi a dörgés. Kár, hogy Orbán és honvédelmi minisztere, a zseni Szabó János nem tudták.
Előzmény: Luby (376)
Bacilus Benő Creative Commons License 2002.12.02 0 0 378
Tudom, hogy nem zárhatott volna ki. Ne légy primitív, ne személyeskedj.
Előzmény: Luby (376)
Bacilus Benő Creative Commons License 2002.12.02 0 0 377
Orbán szüntette meg a két jobboldali napilap közül az egyiket... Az Új Magyarország újságírói mentek a Magyar Nemzethez, a nemzeteseket kirúgták. Jelszó: egy erős lap kell. Hát ez elég nagy hülyeség volt. Ő (Postabank) szüntette meg a mindig ellenzéki Kurírt. Most hiányozni fog neki mind a kettő.

A Heti Válasz a mostani kormánytól kap 50 milliót, míg a balos(nak mondott) lapok egy kanyit se.

Előzmény: Törölt nick (375)
Luby Creative Commons License 2002.11.20 0 0 376
Kedves Bacilus Benő !
Olyan vagy,mint egy skizo papagály.Hallottál valamit és azt mondod,mondod.Semmi esetre sem zárt,zárhatott volna ki a NATO.Főként nem Orbánék miatt.Ezt a hülyeséget bizony lenyelették veled.
Egy tökéletesen alkalmatlan hadsereget örökölt a demokratikus kormányzatok sora 90-ben.Nem az Antall-Boross-,Horn-Orbán kabinet hibája, hogy ilyen állapotban van a hadseregünk.remélem, hogy tudod,mi volt a VSZ-en belül a magyar haderő feladata.(É-Olaszország -támadó hadviselés,megelőző csapás.)Na,erre is alkalmatlan volt a Néphadsereg az el sem induló szállítójárműveivel.De átállni úgy NAT-feladatra , hogy nincs pénz rá,viszont van egy ellenzék (mindegyik kormánynak),mely abban érdekelt, hogy "balhé"legyen.Juhász Ferenc bármit mond az nem szakmai megszólalás,hanem a permanens kampány része.És ártalmas,mert a nyugatio hatalmak nem azt mondják,hogy az MSzP,vagy a FIDESz kormány,hanem azt, Magyarország..Erre is gondolj. Üdvözöl Luby,aki Gábor
Bacilus Benő Creative Commons License 2002.11.19 0 0 374
A demokrácia lényege: nem a jobboldal mondhatja meg, hogy ki pofázhat. Mindenki pofázhat, kerüljük a diktatórikus elemeket a demokráciából.

Köszönjük

Előzmény: házbizalmi (366)
the_insider Creative Commons License 2002.11.08 0 0 373
"De vajon helyes-e, ha azok oktatják ki a polgári Magyarország híveit európai és atlanti elkötelezettségből, akik évtizedeken keresztül, még a rendszerváltoztatást megelőző években is a Varsói Szerződésben szolgálták ki a szovjet birodalmi érdekeket?"

nos, én nem haragszom (annyira) a fideszre. van ami szimpi volt a politizálásukban. de hogy a sereget odaadták a hatalmas szakértői bázissal megáldott kisgazdáknak, az oltári bűn volt...
ezért őket is felelősség terheli.

Előzmény: unnamed (370)
the_insider Creative Commons License 2002.11.08 0 0 372
"a kiadások hatását a fegyveres erők nagyságára és szerkezetére."

na ja. mi lett a kiadások hatása a magyar honvédségre? hát pont erről írtak véleményt.

Előzmény: Profán Béni (371)
Profán Béni Creative Commons License 2002.11.07 0 0 371
Kedves the_insider,
a tárgyra térve.
Te talán tudsz erről valamit. Azt írja a NATO Kézikönyv (olyan is van ám nekem), hogy: "tanulmányozni kell a védelmi kiadásokat és a költségvetési trendeket, a hadiiparban folyó szerkezetátalakítást, a védelmi iparfoglalkoztatási irányzatait, a nemzetvédelmi kiadások megtervezését, a rájuk fordítható a kiadások hatását a fegyveres erők nagyságára és szerkezetére."
A Washington Postban nem esetleg arról van szó, hogy eszükbe jutott, és tanulmányozták?
Előzmény: the_insider (369)
unnamed Creative Commons License 2002.11.07 0 0 370
De vajon helyes-e, ha azok oktatják ki a polgári Magyarország híveit európai és atlanti elkötelezettségből, akik évtizedeken keresztül, még a rendszerváltoztatást megelőző években is a Varsói Szerződésben szolgálták ki a szovjet birodalmi érdekeket?

És az vajon helyes-e, hogy olyan személy a Magyar Köztársaság elnöke, aki évtizedeken keresztül, még a rendszerváltozást megelőző években is kiszolgálta a szovjet birodalmi érdekeket kiszolgáló Kádár-rezsimet.

Előzmény: házbizalmi (366)
the_insider Creative Commons License 2002.11.07 0 0 369
Asszem nagyon szétoffoljuk...

szerintem mostmár elrágódhatnánk azon is, hogy nem arról szólt a cikk valójában, hogy azért zánának ki a NATO-ból amiért Orbánek ezt meg azt tették, hanem azért AMIT NEM TETTEK MEG.

Profán Béni Creative Commons License 2002.11.07 0 0 368
off
Kedves surmi, nem akarom nagyon szétoffolni a témát, úgyhogy csak pár dologról röviden.
1. Lovas és Schmidt szerintem sem antiszemita (hogy Lovas most mennyire éli bele magát, azt nem tudhatom). Hanem belőtték a piac egy szeletét, és annak szállítanak "modern" (sőt posztmodern) és "minőségi" anyagot (mármint a Magyar Fórum 60-70 éves second hand ideológiai kacataihoz képest). Tovább nem elemzem az indítékaikat, mert abból becsületsértés lenne.
2. Amit a "balliberális" sajtó ellenségként való felfogásáról írtam, nem úgy értettem, hogy ehelyett az állami rádió és tévé mintájára bármit "át kéne venni" oda meg vissza, hanem úgy, hogy hergelés és kritikátlan ócsárlás helyett néha pozitív gesztusokat is lehetne tenni, mert azt nézik-olvassák többen. Ennek a közönségnek is lehetne néha játszani, legalább olyan jól kifizetődik, mintha valaki hülyémek tetteti magát a kisgazda minsizterek kedvéért. (Adjunk egy kicsit a topicnak is.)
3. A sok kis mínuszos hír sok érv az összefonódás mellett.
Ha gondolod, menjünk át máshova
üdv PB
on
Előzmény: surmi (365)
Profán Béni Creative Commons License 2002.11.07 0 0 367
Oszt milyen Bush-Orbán találkozó volt júniusban? Cheneyvel beszélt, azzal se sokat.
Előzmény: házbizalmi (366)
házbizalmi Creative Commons License 2002.11.07 0 0 366
Hát ez nagyon jó:

GONDOLA:

2002. november 7., 11:35
A Fidesz - Magyar Polgári Párt elnökségének közleménye
A kormányfő amerikai útját is arra használja fel, hogy újabb támadást intézzen az Orbán-kormány ellen

Visszautasítjuk, hogy hazug módon antiszemitizmussal és nacionalizmussal vádolják a világ előtt a polgári kormányt. Nem akarják észrevenni, hogy ezzel sok millió magyar ember becsületébe gázolnak, és ártanak a nemzet érdekének.

A Fidesz már nem lepődik meg azon, hogy a Magyar Szocialista Párt a kormányfő amerikai útját is arra használja fel, hogy újabb támadást intézzen az Orbán-kormány ellen. De vajon helyes-e, ha azok oktatják ki a polgári Magyarország híveit európai és atlanti elkötelezettségből, akik évtizedeken keresztül, még a rendszerváltoztatást megelőző években is a Varsói Szerződésben szolgálták ki a szovjet birodalmi érdekeket?

Visszautasítjuk, hogy hazug módon antiszemitizmussal és nacionalizmussal vádolják a világ előtt a polgári kormányt. Nem akarják észrevenni, hogy ezzel sok millió magyar ember becsületébe gázolnak, és ártanak a nemzet érdekének.

A Fidesz - mint eddig - továbbra is támogatja NATO-tagságunkból ránk háruló feladataink teljesítését. Annak ellenére támogatjuk a jelenlegi kormány ez irányú erőfeszítéseit, hogy a koszovói válság idején a Magyar Szocialista Párt hátba támadta a szövetségesi kötelezettségeinket teljesítő polgári kormányt.

A 2001. szeptember 11-ét követő antiterrorista fellépés, majd az afganisztáni válság idején az USA semmilyen katonai részvételre irányuló kéréssel nem fordult Magyarországhoz, katonai egészségügyi felajánlásunkat pedig nem vette igénybe.

Az amerikai kormány számos alkalommal, így a 2002 júniusi washingtoni Bush-Orbán találkozón is kifejezésre juttatta Magyarország iránti nagyrabecsülését és a polgári kormány iránti elismerését.

Bár közismert Medgyessy Péter kommunista titkosszolgálati múltjából fakadó kompenzációs kényszere, bízunk abban, hogy a hosszas huzavona után megvalósult Bush-Medgyessy találkozó nem vezet megalapozatlan felajánlásokhoz.
Budapest, 2002.november 6.
Fidesz - Magyar Polgári Párt
Országos Elnöksége

(OS)

surmi Creative Commons License 2002.11.07 0 0 365
Kedves Béni!

Az, hogy a balos sajtó jobban helyezkedik, és tolja maga előtt a politikusait, az nem is kérdéses. Azonban igenis kell jobbos sajtó, és pár év múlva a kutya nem fog emlékezni rá, milyen eszközökkel teremtették meg.
Ugyeugye, rohadt nagy felzúdulás a MN és Napi MAO összevonásakor... Kit érdekel ma már?
Az, hogy milyenek az újságírók... Én pl. Schmitt Máriát nem tekinteném sem nettó sem bruttó asz-nak. Sőt, Lovast sem. Az, hogy az itthoni körülmények között ki mit tart igaznak, az ne Nyugaton dőljön el, hiszen pl. Svájcban nincs SZDSZ. Ott könnyű pofázni...
A médiaszembeszél teljesen igaz, és az "ellenség"
valóban jól szervezett, lásd pl. a Népszabis kiszivárogtatásokat, stb. Plusz MN ellehetetlenítése... Szerintem ez nem vicc, és nem lehet ellene röhögve harcolni, mert nincsenek illúzióim, mi történne, ha neked esetleg lennének, akkor mielőtt elfelednéd őket, közöld, hadd nevessek. Pl. átvenné Várkonyi Tibor az MN-t ls hiteles mérsékelt jobboldali lapot hozna létre? Esetleg Bolgár György a Heti Válaszból mértékadó liberális konzervatív, pezsgő szellemi frissességű lapot teremtene? Francokat.
A 2. hülyeség, amit írtál, na az teljesen igaz. Nem kellett volna az ajánlkozást elfogadni...
Lovasé nem weyerbélázás, hanem provokáció, de sokmindenben igaza van Lovasnak, még ha árt a jobboldalnak, akkor is.
Az utolsó bekezdésedben pedig a pohár vízben tomboló viharnak adsz hurrikán-nevet. A MIÉP-frakció életben tartásán kívül a többi csak itthon hír, és úgy is mínuszos.

surmi

Előzmény: Profán Béni (295)
the_insider Creative Commons License 2002.11.07 0 0 364
lehet, de a háttérben kiszolgálóként tevékenykedő alakulatoknak semmi bajuk. lásd 500 román katona.

mint mondtam, a tűzvonalba pedig nem mehetünk.

Előzmény: házbizalmi (363)
házbizalmi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 363
"senki sem halt, meg, eddig két incidens volt."

Ezt a CNN mondta? :))

Azt gondolod, hogy létezik olyan katonai beavatkozás, ahol az egyik oldalról nem hal meg senki...

Csak azt a CNN nem hozza le...
Mert sértené az amerikai érdekeket, könnyen 68-as hagulatot lehetne teremteni a hazahozott koporsók látványával...

Én hallottam kósza infókat arról, hogy egész szakasznyi különleges alakulatok hagyták ott a fogukat, persze a megfelelő tálib ellentételezéssel...

Előzmény: the_insider (360)
Bacilus Benő Creative Commons License 2002.11.06 0 0 361
A világ ura. :o))
Előzmény: Törölt nick (352)
the_insider Creative Commons License 2002.11.05 0 0 360
Kulik, tájékozódj...
a háttérben müködő alakulatok biztonságban vannak, senki sem halt, meg, eddig két incidens volt. Egy véletlnül elsült fegyver és egy lefülelt terrortámadás, amellyel egy amerikai szállitógépet akartak felrobbantani. Egyébként nyugalom. Ja és két sajnálatos eset, egy amerikai gép lebombázott egy levegőbe lövöldöző esküvői menetet és egy kanadai egységet... Ez valóban veszélyes, de korántsem röpködnek a golyók minden bokorból.

A hegyekben tálibok után kutató speciális erők meg amerikaiak és angolok, oda mi nem mehetnénk.

Előzmény: Kulik (359)
Kulik Creative Commons License 2002.11.05 0 0 359
"A Magyar Honvédség NEM fog kiküldeni harcoló alakulatot. Afganisztánba azért, mert ott nincs harc"

Csak békefentartókat egy olyan helyre ahol naponta robbantgatnak és háborús övezetek vannak.
Épp most akaják megbuktatni a kormányt de ez ne zavarjon Téged és az sem, hogy amerikaiak százai halltak már meg.
Tudod a bomba, a rakéta és a golyó nem válogat.

Előzmény: the_insider (355)
the_insider Creative Commons License 2002.11.05 0 0 358
Hazibizalmi, mea culpa, igazad van, nem azt irtad...

de az f-16-os otleted azert meg osszeeskuves elmelet marad...

Előzmény: házbizalmi (357)
házbizalmi Creative Commons License 2002.11.05 0 0 357
"NEM fog kiküldeni harcoló alakulatot. "

Szerinted a békefenntartó harcoló alakulat?
Én ugyanis azt írtam.

Előzmény: the_insider (355)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!