Ez egyszerű!
T. O. Társak!
Szeretettel Értesítelek, hogy 2009. 06. 09.-én lesz hogy érettségiztünk (-v h végeztünk...), ezért 2009. jún. első szombatján 11 órakor találkozunk a régi sulinkban .
Én, mint szervező üdvözlöm a megjelent tanárokat, és öregdiákokat, egy perces gyász-szünet után átadom a szót a megjelent oszt.főnöknek.
Terv szerint 12 órától egy osztályfőnöki óra lesz, ahol mindenki elmondja (nem kötelező) mi történt vele, amióta nem találkoztunk.
14 órától "fehér asztal mellett folytatjuk"
Kérlek, jelezz vissza, h hány fővel jössz, ( jöhet férj/feleség, gyermek.), és 1000Ft/fő előleget utalj át ....sz.ú számlára 1 hónapon belül.
Az előleg a szervezési kltségre, és at éttermi foglalóra kell, valamint a tanároknak veendő virágra/ajándékra.
Az ebéd kltsége előreláthatóan xyzFt lesz, ami tartalmaz 1 Welcome drinket, és ...fogást, egy kupica pálinkát és egy kávét/ásv vizet.
Az egyéb alkohol fogyasztást mindenki maga intézi/fizeti.
Igy x Ft lezs a kltség/fő, melyet legkésőbb a találkozó előtt 1 hónappal fizess be. (Ami a tanáraink fogyasztását illeti, szüks. szerint a végén kiegészítjük, de előreláthatólag a befiz. összeg fedezi.)
Ha van régi fotó, hozd magaddal, ha tudod Kis Pista, és Nagy Erika címét írd meg, mert őket még nem értem el....
Üdv:
.... email, tel, stb
Remélem segítettem, ha van kérdés írj, mert már többet szerveztem, szállást mindenki magának intézze.
Üdv:
4ju