Keresés

Részletes keresés

EVO 07 Creative Commons License 2018.07.12 0 0 13

Sziasztok!

Keresem azokat az osztálytársaimat akik 1969-ben végeztek a VI.ker. Labda utcai általánosban, (most Pethő Sándor) és az Ullmann Richárd volt az ofő. Az osztály nagy része előzőleg a Lovag utcaiban járt, onnan lettünk "átterelve".

Előre is üdv minden jelentkezőnek,

8matyas.molnar@gmail.com

bulihelo1 Creative Commons License 2017.08.04 0 1 9

30 főig Budapest egyik legtökéletesebb osztálytalálkozó helyszínét ajánlom mindenki számára! Mi is itt tartottuk szokásos osztálytalálkozónkat, és semmiben nem csalódtunk szerencsére! A kiszolgálás tökéletes volt, a személyzet nagyon figyelmes és segítőkész, az ételek istenien finomak, az árak pedig nem verik az eget! Tudj meg többet te is a Gólvonal Bisztróról ide kattintva: Osztálytalálkozó helyszín Budapest.

KissBéla01 Creative Commons License 2017.05.19 0 1 8

Szia!

Nem tudom, aktuális-e még, de nekem csak pozitív tapasztalatom van a Gólvonal Bisztróról, 50 főig tökéletes rendezvényhelyszín, saját parkolóval, kulturált környezettel, és szerintem pénztárcabarát árakkal. Itt többet is megtudhatsz róluk: Osztálytalálkozó helyszín Budapest

Előzmény: Geza59a (7)
Geza59a Creative Commons License 2017.04.17 0 0 7

Sziasztok!

Kb. 30 főre szervezek 40 éves, szeptemberi osztálytalálkozót, van valakinek javaslata olyan nem túl drága étteremre ahol van TV vagy projektor régi fotók és filmek vetítésére Budapesten van annak szoros környékén?

4ju Creative Commons License 2008.09.11 0 0 4

Ez egyszerű!

T. O. Társak!

Szeretettel Értesítelek, hogy 2009. 06. 09.-én lesz hogy érettségiztünk (-v h végeztünk...), ezért 2009. jún. első szombatján 11 órakor találkozunk a régi sulinkban .

Én, mint szervező üdvözlöm a megjelent tanárokat, és öregdiákokat, egy perces gyász-szünet után átadom a szót a megjelent oszt.főnöknek.

Terv szerint 12 órától egy osztályfőnöki óra lesz, ahol mindenki elmondja (nem kötelező) mi történt vele, amióta nem találkoztunk.

14 órától "fehér asztal mellett folytatjuk"

Kérlek, jelezz vissza, h hány fővel jössz, ( jöhet férj/feleség, gyermek.), és 1000Ft/fő előleget utalj át ....sz.ú számlára 1 hónapon belül.

Az előleg a szervezési kltségre, és at éttermi foglalóra kell, valamint a tanároknak veendő virágra/ajándékra.

Az ebéd kltsége előreláthatóan xyzFt lesz, ami tartalmaz 1 Welcome drinket, és ...fogást, egy  kupica pálinkát és egy kávét/ásv vizet.

Az egyéb alkohol fogyasztást mindenki maga intézi/fizeti.

Igy x Ft lezs a kltség/fő, melyet legkésőbb a találkozó előtt 1 hónappal fizess be. (Ami a tanáraink fogyasztását illeti, szüks. szerint a végén kiegészítjük, de előreláthatólag a befiz. összeg fedezi.)

Ha van régi fotó, hozd magaddal, ha tudod Kis Pista, és Nagy Erika címét írd meg, mert  őket még nem értem el....

Üdv:

.... email, tel, stb

Remélem segítettem, ha van kérdés írj, mert már többet szerveztem, szállást mindenki magának intézze.

Üdv:

4ju

Előzmény: honika74 (3)
honika74 Creative Commons License 2008.09.09 0 0 3
sziasztok!

osztálytalálkozóra meghívó szöveget keresek......
ki tud segíteni?
Mustár Creative Commons License 2008.08.30 0 0 2
Feldobnám ezt a témát, ugyanis nekem lassan aktuális lesz az ügy, hátha most összejönne pár jó tipp.
Engem is Budapest érdekelne, valami jóféle igényesebb, iszogatós hely, ami be tud fogadni ennyi embert, és nem olyan vészesen drága.
sTormy Creative Commons License 2002.11.01 0 0 1
Egy tippet tudok adni: A VénHajó-ba NE szervezz osztálytalálkozót!
Előzmény: szaborob (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.01 0 0 0
Nem csípOm az osztálytalálkozókat...
Előzmény: szaborob (-)
szaborob Creative Commons License 2002.10.31 0 0 topiknyitó
sziasztok,

akik szerveztek már osztálytalálkozó(ka)t, azok kérem, h irják ide a tanácsaikat, ötleteiket, s főleg helyeket, amelyek alkalmasak ilyen happeningek lebonyolitására (engem elsősorban Budapest érdekelne, de ez egyéni szoc.)

mindjárt kezdem is egy helyszinnel:

BM Duna Palota (www.b-m.hu/duna_palota)
en meg nem voltam, csak tippkent kaptam, van több terem, egy tál étel ~1000 környékén van,

szaborob

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!