Mondjuk az előző logó szvsz jobb volt mint bármelyik másik TV-jé az országban. Facnak kellett lecserélni csak azért, hogy valami új kliens kaphasson érte pénzt. :(
Nekem nincs hittestvéram, gyermek. Összetévesztesz te engem valakivel. A tények pedig ne zavarjanak. Ki a Bolgár elvtárs? Akinek telefonálgatni szoktak az elvtársak, hogy a pártunk meg a kormányunk, meg a kovács elvtárs jó elvtárs.A Medgyessy meg a KLGB ellen kémkedett, hogy az országot Moszkva ne vigye a szocializmus útjára, meet már akkor szocdemek voltunk. Bizony ám. Lenin elvtárs szobrát meg maga Lenin elvtárs koszoruzgatta évtizedekig. És Medgyessy elvtárs sem volt ám kommunista, de nem ám.
Ő szegénységpárti volt és Magyar Irodalom versenyen sok szép díjat is nyert. "Szép, Érthető Magyar Beszéd" verseny győztese volt.
Na ilyen műsorokat vezet Bolgár elvtárs.
Végül is a Tocsik-ügyet is a Figyelő pedzette meg először annak idején. (Persze a dossziék mindenhol ott voltak...)
Nekem egyébként mindegy, jó eséllyel megérem még 2006-ot, így aztán elégedetten figyelem a győztesek "mindent visz" arroganciáját - ilyesmin szoktak elbukni a kormányok Magyarországon:-)
Nem azért változtatták meg anno a Magyar Televízió 1-es csatornájának nevét MTV1-ről m1-re, mert a Music Television(MTV)-nak is hasonló volt a rövidítése?
Vagy csak rosszul emlékszem?
Mellesleg szoktam olvasni a Figyelőt. Az, hogy rá hivatkozol, azért vicces, mert egyik hittestvéred azt írta, hogy az balos lap, a komenyisták szócsöve:-)))
Heti hetest viszont a kormányváltás óta nem nézek, mert a kormányt szidni ilyen műsorban jó, az ellenzék rugdosása - néhány kivételtől eltekintve - unalmas.
Én például a Figyelőből. De Bolgárelvtársad nem beszélgeti hithű kommunista prolijaival. De nem ám.
A Heti Sz@ros sem poénkodik rajta. De nem ám.
Ismered a kettős mércét. Amivel téged mértek meg anno.
Arról beszéltetek ti eleget.
Hol a következetesség?
Ráadásul az ARC és a Soros-féle megemelt büdzséjű "Mi megyünk szavazni" kampány kapcsán a személyi átfedések miatt eleve az a benyomása alakult ki az embernek, hogy ez a Szadi kampányának keresztfinanszírozása. Erre most egy másik vonalon ugyanez a csapat kapja meg a Szadi tárcáinak arculattervezését.
Vazze, ennyiől az előző kormány alatt már tucatnyi "tényfeltáró" riport született volna. Most meg ez a kuss...
apropó mikrofonállvány:
orbán vajon milyen módon mentette ki a mikrofonállványát azzal a kis "asztalkával"? mert ugye a polgári körös rendezvényeken is abba beszél bele :D
De örülök, hogy vki indított erről topikot. Fáj a szívem. Végre volt vmi normális logójuk nekik, erre itt jön ez. Sztem ezt az új logót nem menti, hogy a korábbit ki vagy mennyiért csinálta. Persze, de gustibus...
Egyébként az MTV-hez hasonlóan az Oktatási Minisztérium logója is megújult a közelmúltban. Fatér Barna ott is maradandót alkotott: