Keresés

Részletes keresés

komancs Creative Commons License 2003.07.28 0 0 77
Ezzel egyetértek.

Olyan az index nagyrésze mint egy kukkolósó, pedig intelligens emberektől inkább probléma megoldást várnék.Vagy annak megvitatását hogy miért jó vmi, és miért nem.

Előzmény: Ilja Iljics (20)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.28 0 0 76
Én nem látom ezt a glóriát. Legfeljebb valami olyasmit, mint ami Kende Péter körül lebeg. Te azt nevezed dicsfénynek?
Előzmény: liberálmensevik (71)
Hy Creative Commons License 2003.07.27 0 0 75
Aha.
Előzmény: YaMo (26)
sz Creative Commons License 2003.07.27 0 0 74
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.27 0 0 72
márpedig sajnos az, tekintve, hogy őJELsége előzenekaraként fungál a sajtklub többi figurájával együtt, ott van a nagyszabású polgári öntevékeny rendezvényeken, és a polgári öntevékenyek a honlapjukon reklámozzák minden mozdulatát

továbbá ld. még Liberál kartács hozzászólását... :))))

btw, ha a sajtklub aszpirinkája nem, akkor szerinted ki a jobbos újságírás zászlósrocsója?

Előzmény: Kovács Béla Sándor (70)
liberálmensevik Creative Commons License 2003.07.27 0 0 71
Kedves KBS,
ha nem lenne emblematikus alak, akkor talán nem lett volna előszónoka OV-nak és a Zindex fórumán sem övezné ekkora fénylő glória ezt a valaha jobb napokat látott újságírót, aki egy ideje durcás és hangerővel operál.
lm
Előzmény: Kovács Béla Sándor (70)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.27 0 0 70
Mindenféle kontextusban, mindenre válaszként... De azt, hogy a jobboldali újságírás emblematikus alakja lenne, visszautasítom. Mégcsak komolyan vehető alakja sem.
Előzmény: vrobee (68)
vrobee Creative Commons License 2003.07.27 0 0 68
Az, hogy valaki mindenfele tabuszavakat kimond/leir, az meg nem jelent semmit. Ilyen gyujtemenyt a legtobb embertol lehetne csinalni.
i.Y nem ettol szar ember.
A kerdes, hogy milyen kontextusman, mire valaszkent, stb... mondja.
Előzmény: Törölt nick (65)
geszthi Creative Commons License 2003.07.27 0 0 67
Azt is megnezheted miket irt a reformatus lelkesz ellen (plusz a reformatusok tortenelmi bunie is elojottek ugy anblock, meg egy kis buzizas Fodor gabopr ellen ok nelkul) az "ujabb mocskos provokacio a Mancsban" topikjaban.

Igaz, mindezt csak (katolikus) keresztenyi szeretetebol es sertettsegebol...

Előzmény: pernahajder (63)
Big (the real) Creative Commons License 2003.07.27 0 0 66

sot...
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.27 0 0 65
leírta, dír Pernahajder, fusd csak végig az i.Y. összest
és a "kis szneseiben", a sajtklubos szereplései, valamint a nyilvános performance-ai alaklmából is fel-felbüfizett pár hasonló gyöngyszemet
és ez a fazon lenne a jobboldali újságírás egyik zázlósrocsója vagy miaszösz
SZABÓ JÁNOS Creative Commons License 2003.07.27 0 0 64
Imád belhénickeket olvasni.
Előzmény: belohin (55)
pernahajder Creative Commons License 2002.11.21 0 0 63
Ez még csak nem is a szélsőjobb alaphangját megadó - azért ez csúsztatás - hanem a szélsőjobbot is bőven meghaladó. Általánosítani talán éppen ezért nem kéne belőle.

Nem tudom, Igazi Yossarian valóban leírta-e ezeket. Ha igen, a francba vele. Ha nem, akkor neked kell feldolgoznod.

Egy azonban biztos: ha te ezt vetíted valamennyi jobbosra, semmivel sem vagy különb.

Előzmény: Törölt nick (62)
Wic Creative Commons License 2002.10.27 0 0 61
spanking rulez? :-)

Wic

Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.26 0 0 60
Óvónénikről írsz. De kihagysz valakit. Én esetleg benne volnék, hogy Gy. Németh Erzsébet fenekeljen.
Előzmény: zorki (36)
belohin Creative Commons License 2002.10.26 0 0 59
De próbálok ember maradni, nem nácizok, komcsizok, nem küldök el senkit az anyjába.

No igen. De szerintem két dologban hibázol közben. Elhiszed, hogy ezen a fórumon tényleg vannak nácik vagy komcsik, valamint az előző téves feltételezés alapján hajlamos vagy magadra venni a cimkéket.

Ez a nácizás kontra komcsizás jelenleg a megfelelő hatalmi és társadalmi rendszerek híján olyan anakronisztikus és így komikus, mintha kurucoznánk meg labancoznánk egymás /bár megesett ez is, beismerem :)/. Képtelen dolog bármelyiket egy gondolkodó embernek magára venni.

Például október 23-a számomra arról is emlékezetes, hogy a fórumon először zsidóztak le. Azóta röhögök rajta és eszem ágába sem jutott, hogy letoljam a gatyámat és megvizsgáljam, van-e alapja. Én már voltam minden a fórumokon. Na és?

Ugyanez az anyázás. Sokat gondolkodtam rajta, hogy a belohin nicknek ki is lehet az anyja, pedig a jóisten a tanúm, odaát az Internetton többet emlegették sokan, mint azt itt a legtöbben elképzelni is tudnák. Teljesen röhejes, hogy anyáznak egy nicket. De még ha személy szerint engem anyáznának, abból sem jut semmi anyámnak, mert egyrészt nem olvas fórumokat, másrészt nyomokban sem érinti, hogy mit böfög valaki egy anonim nick alatt.

Egy fórumra három okból járnak emberek. Zsigeri frusztrációkat levezetni, szórakozni, illetve pótcselekvést végezni. Ha valaki azzal a fixa ideával él, hogy itt bármit komolyan kell venni, az is csak a fenti három kategória közüli egyik irányzattal él. De olykor meg kell állni és elemezni, hogy nem éljük-e túlzottan bele magunkat. Ha igen, be kell csukni a boltot egy időre. Amúgy sem egészséges dolog folyamatosan ráragadni egy internetes fórumra, mert árt az elmének. ;)

Előzmény: Wic (58)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 58
>> az utóbbi időben pedig áttértél a szúrós megjegyzésekre.

igen. De próbálok ember maradni, nem nácizok, komcsizok, nem küldök el senkit az anyjába.

Wic

Előzmény: belohin (57)
belohin Creative Commons License 2002.10.26 0 0 57
Azért példaként adhatnál némi támpontot.

Lehet, hogy csak az én szubjektív benyomásom, de régebben gondolatokat vetettél fel, az utóbbi időben pedig áttértél a szúrós megjegyzésekre.
Ez nem vád, benyomás.

/Mielőtt visszadobnád a labdát, jelzem, hogy én leginkább szúrós megjegyzéseket tenni járok ide, valamint vigyorogni, tehát ezt semmiképpen nem róvom fel hibádul, mindössze a másnaposságodban elkövetett morális ítéleteid ellen berzenkedem. ;) /

Előzmény: Wic (56)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 56
>> értelmes olvtárs létedre az utóbbi pár hétben elég kedélyes ámokot volt szerencséd futni.

Na ezt visszaolvasom.
Azért példaként adhatnál némi támpontot.

Wic

Előzmény: belohin (55)
belohin Creative Commons License 2002.10.26 0 0 55
Kedves wic!

Igazán nem akarlak bántani, de hadd figyelmeztesselek arra, hogy értelmes olvtárs létedre az utóbbi pár hétben elég kedélyes ámokot volt szerencséd futni. Most meg a rádtörő morális katzenjammer idején feszegeted az erkölcsi kérdéseket. Szerintem aludd inkább ki magad, lazíts kicsit és utána keress valami kompromisszumos megoldást. Az használni szokott.

Minket, balhénickeket ne olvass egy darabig, mert csak visszesel tőle.

Előzmény: Wic (48)
sz Creative Commons License 2002.10.26 0 0 54
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 53
>> tisztelhető.
köszi. Kedves volt tőled ez a pár szó.

>> aki ide jár, ezt tegye ennek tudatában.
már rájöttem én is.

Wic

Előzmény: PuPu (52)
PuPu Creative Commons License 2002.10.26 0 0 52
Kedves wic,
azért írom meg a véleményem a kezdeményezésedről, mert te azon ritka jobboldaliak közé tartozol, akik vállalják is magukat, és arcod adtad a nickedhez. Ez ugyan itt nem kötelező, de mindenképpen olyan erkölcsiségre vall, amelyik politikai elkötelezettségtől függetlenül tisztelhető.
A kezdeményezésed viszont alapvetően téves.
Itten mi nem azért vagyunk, hogy egymás bíráivá toljuk fel magunkat, hanem azért, hogy kellemesen töltsük az időnket, miközben mindannyiunkat érdeklő dolgokról beszélgetünk, - és ha még egy sört is odakészítesz a gép mellé, akkor talán az itt kívánatos feelinget is plasztikusabbá tudod tenni a magad számára.
A stílus és a hangnem persze fontos, de lásd be, - sokfélék vagyunk, és sokféle módon szocializálódtunk, - aki ide jár, ezt tegye ennek tudatában.
A többit + bízza a moderátorokra, - akiket egyébként még bíztatgatni sem érdemes, mert nem hülyék ők, csak esetleg máshol húzzák meg a tolerálható baromságok mérővonalát, mint te.
Ez itten a fórumon egyébként erről a témáról az ezredik vita, - eddig egynek sem volt sok értelme, - megjósolhatom, ennek sem lesz...
Ez a hely is olyan, mint a társadalom általában. A kívánatos modell a demokrácia, de legjobban azért a felvilágosult abszolutizmusban működik...
:O))))
Előzmény: Wic (51)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 51
ja még annyit:
Írtam már "jobbos" nicknek olyat: "Ne zsidózz."

Wic

Előzmény: kaanga (44)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 50
Csak férgezett. Bár, meg lehet érteni. Ellent mert neki mondani valaki... ;)

Wic

Előzmény: qncogi (49)
qncogi Creative Commons License 2002.10.26 0 0 49
Ne hülyéskedj. Szerintem ő nem szokott mocskolódni. (Most szívem szerint hoznék egy-két jobbos példát, hogy ki igen, de nem csalsz tőrbe.:)
Szóval a véleményemet leírtam, mellesleg a moderálás is elég fura ugye, elnézve a nickek garmadáját. Az a "hivatalos", itt meg úgyis csak újabb veszekedések lennének. Azt meg minek?
(B+ én is írtam, de többet nem teszem:)
Előzmény: Wic (47)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 48
Csak úgy. Passzió? Undor? Unalom? Játék? Próbálkozás?
Nem tudom. Már elmúlt, nem akarom. Lehet, hogy mégis abbahagyom az egész fórumozást, mint ahogy pár napja akartam. Majd meglátom.

Wic

Előzmény: sz (46)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 47
Kedves kaanga!

Nézz inkább magadba először.

De igazad van, hagyni kell, hogy elöntsön mindent a mocsok és a szenny.
Akkor jól érzed majd magad?

Wic
jaj, bocs, véletlenül válaszoltam ;)

Előzmény: kaanga (44)
sz Creative Commons License 2002.10.26 0 0 46
és miért kéne megváltani?
Előzmény: Wic (45)
Wic Creative Commons License 2002.10.26 0 0 45
>> Mondd, hogy rosszul latom, hogy nem csak balos/libsi nickeket irsz be.

Őszintén szólva beláttam, hogy nem volt jó ötlet. Ezért nem folytattam.
Tehetnék be jobbosat, balosat, bármilyet, nem változna itt semmi.

Az INDEX-et nem lehet megváltani semmivel.

Wic, kicsit szomorkás hangulatban.
(Jézus Krisztus, Meg Váltó) ;)

Előzmény: picur (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!