Keresés

Részletes keresés

ALBI Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3

Fel!Támadunk!

De jó megint előkerült egy elsűlyedt fikatopik!

Hurrá!

Csak így tovább! :(

zömi Creative Commons License 2006.02.15 0 0 2

Üdv.

 

A lopás nem pártfüggő!!!!

 

Sándor György zseniális humorista meghatározása:

 

 " 1 hazugság - az egy, 2 hazugság - az kettő, 3 hazugság - az már politika...."

 

Ugyanez vonatkozik a lopásra is - minél nagyobbat lopsz, annál biztosabb hogy politikus vagy.......

 

Ezek a megélhetési politikusok lejáratták a hivatásukat..... egytől - egyig.....

nisnis Creative Commons License 2006.02.15 0 0 1
Igen látjuk, még hatalmon sincsenek de már a régi ösztönök működésbe léptek, mi lesz ha a kisgaza-polgári-kereszténydemokrata-bolsevik falka a pénzeszsák közelébe kerül?
Előzmény: bronzon (-)
akakij akakijevics Creative Commons License 2002.10.24 0 0 0
OGY - mentelmi bizottság - Mester László

Budapest, 2002. október 24, kedd (MTI) - Az Országgyűlés mentelmi bizottsága csütörtöki ülésén 7:3 arányban úgy döntött: azt javasolja a parlamentnek, hogy függessze fel Mester László (MSZP)mentelmi jogát.
A zárt ülést követően Géczi József Alajos, a testület MSZP-s elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a javaslat megegyezik a bizottság korábbi gyakorlatával, amely szerint közvádas ügyekben a mentelmi jog felfüggesztését ajánlja, mert az érintett képviselőnek is az az érdeke, hogy tisztázza magát az illetékes igazságszolgáltatási
szervek előtt.
Emlékeztetett: a legfőbb ügyész jogosulatlan gazdasági előny megszerzése bűntettének kísérlete és magánokirat-hamisítás vétsége
alapos gyanúja miatt kérte Mester László szocialista képviselő, a XVIII. kerület polgármestere mentelmi jogának felfüggesztését.

(Nem tudnak lopni? (MSZP)) - no comment

Előzmény: bronzon (-)
bronzon Creative Commons License 2002.10.24 0 0 topiknyitó
Előzetesben is nyert egy helyi képviselő

NOL • 2002. október 24. 8:33

Üzletszerűen elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával a múlt hét óta előzetes letartóztatásban tartózkodik egy fideszes önkormányzati képviselő, akit egymillió forint értékű jogosulatlan haszonszerzéssel gyanúsítanak. A képviselőt vasárnap újra beválasztották a helyi képviselőtestületbe.

A Népszabadság tudósítása szerint Malinák Árpád kunszentmiklósi fideszes önkormányzati képviselő, akit a múlt héten harminc napra előzetes letartóztatásba helyeztek, az előzetesben töltötte a választás napját.

Körzetében a legtöbb szavazatot kapta, így újra bejutott a képviselő-testületbe, ráadásul esélye van arra, hogy ő lesz a település alpolgármestere.

Az újraválasztott képviselőt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja. A gyanú szerint Malinák – a Kiskunsági Ifjúsági és Kulturális Egyesület elnökeként – visszatartotta az alternatív katonai szolgálatra bevonultaknak járó juttatásokat. A bevonulóknak cserébe nem kellett munkát végezniük, mindössze aláírniuk a járandóságukat tartalmazó íveket. A nyomozás adatai szerint Malinák Árpád így több mint egymillió forint jogosulatlan haszonhoz jutott.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!