Keresés

Részletes keresés

hiszterizált_tömeg Creative Commons License 2002.10.31 0 0 57
Kovács Laca megint kitett magáért az ATV összefüggések c. műsorában.
BoGar Creative Commons License 2002.10.25 0 0 56
Ahogy az Mn szinte minden cikke, ugye?
Akkor az, aki a polfórumban az IBM topicot nyította és abban megjegyezte, hogy ez is az MSZP miatt van, nem értelems ember. Köszi!
Előzmény: livefast (54)
Dr Ványék Creative Commons License 2002.10.25 0 0 55
Nem hinném, hogy a temetői atrocitásokért a Fidesz a felelős (nem is Obán Viktor, ahogy mint egy jolly jokerhez állandóan bevethető lapot Mécs említette).

Én megértem az "öregeket". Az ő érzéseiket mi nem érthetjük. Persze az öregek között is vannak cselekvőkészek és passzívabbak. Némlieg érthető, ha az "öregek" (elnézést tőlük) nem nézik jó szemmel, hogy egy '56-os egy olyan párt szószólója, akik történetesen az MSZP-vel paktált össze. No nem azokkal, akik 56-ot leverték. Sokkal inkáb azokkal akik 90 előtt a párt szellemi örököseinek tartották magukat és sok tagjuk nem is csekély beosztás birtokosai voltak (Medgyessy, Salgó, Lendvai stb.). Unió helyett "kelet" volt, forradalom helyett ellenforradalom, Nagy Imre nemzetáruló stb, stb. Szóval én megértem.

Az utóbbi 4 éveben a nemzeti érzés egy kicsit átértelmeződött, véleményem szerint inkább pozitív irányba (mert gyakorlatilag nem volt), ami nem jelenti azt, hogy CSAK abba. Ez az atrocitás nyílván ennek egy mellékterméke.

Üdv,
dr

Előzmény: YaMo (1)
livefast Creative Commons License 2002.10.25 0 0 54
Bogárkám, még a Népszabó publicistája is árkot ás, bizony, sőt, Orbán bíztatta fel, hogy írja le a tegnapi számban, hogy a kormány bizony belassult Fehérvár kapcsán, meg az ottani önkori is.
Menj már! Értelmes ember nem állítja, hogy az IBM az mszp miatt cuccol, de értelmes ember azért gondolkodni még merészel.
Merj te is! :-)
Előzmény: BoGar (51)
rinpoce Creative Commons License 2002.10.24 0 0 53
Szombathely, 2002, okt 23.

56-os emlékmü az 56-osok terén 14 ora.

Jelen vannak: Ipkovits György uj polgármester (MSZP), Szabo Gábor régi polgármester (FIDESZ), 56-osok szövetsége, még 5 civil egyesület, stb...

Ipkovits ur beszédet mond, koszoruzik, taps, Szabo ur beszédet mond, koszoruzik, stb stb stb...

Fütty nincs, anyázás nincs, hazudozás sincs árokemlegetés sincs, szt tisztek sincsenek...

Ugylátszik kultura nyugat fele már van...

Előzmény: BoGar (45)
jozef Creative Commons License 2002.10.24 0 0 52
Kovacs k. Laca "árokba menet"
:))
bocs
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 51
Akkor az nem is mínősül árokásának, hogy még ezt is egyesek az MSZP-re fogják??
Előzmény: filippo (50)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 50
IBM nem partok miatt tavozik - ez reszletse ki van fejtve a megfelelo topicban- senki sem allitotta szerintem ezt Fideszes reszrol. Azt, hogy esetleg ide valaki ezt irta, az semmit sem jelent, mindket tabor tartalmaz ostoba egyeneket.
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 49
Ha szerepel benne az orzság egyesítése, az miért baj?? Ha már kettészakatt, talán egyesíteni is kellene!!
Előzmény: filippo (46)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 48
És mond, melyik oldal találta ki, hogy az MSZP miatt távozik az IBM??
Előzmény: rinpoce (44)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 47
BoGar teljese igazat adok rinpoce ugyeben neked, ezeknek a forumoknak nem a mocskolodas, hanem a kulturalt vitaforun biztositas lenne a celja, igy a mocskolodas MINDENKI reszerol elutasitom.
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 46
Megirtam a forrasmegjelolest: nepszabadsag (kereses... ) + mszp honlap. Ezeket nem en szerkesztem igy nem en adtam a szajaba(esetleg ottani jobbos ujsagirok). De a MSZP valasztasi programja sem a nevemhez fuzodik - ott is szerepel sz orszag ujraegyesitese. ( Nem baj, ha az ember balra vagy jobbra szavaz, de legalabb olvasd el, hogy mire is szavazol!!!)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 45
Nézd csak meg rinpoce hozzászólását. Hol vannak benne az érvek?? Sehol! Csak a folyamatos mocskolodás! Remélem őt is kioktatod, nem csak engem!!
Előzmény: filippo (41)
rinpoce Creative Commons License 2002.10.24 0 0 44
Csak bemutattam az urat(?)..

Kb ennyi, és ilyen egetverö igazságokkal igazolja soha nem mulo árokáso szenvedélyét...

Ö sem szokott bizonyitani, csak beszélni.. naponta 5-ször ugyanazt, hogy a gyengébbek is értsék, mit, kit kell utálniuk...

Előzmény: BoGar (42)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 43
Érvek nélkül vagdalkozok?? Te milyen érveket mondasz?? Semmilyet.
De íme: Orbán Viktor 98-ban a választások után elkezdte a mocskolodás, amivel kettéosztotta az országot. Ez pedig a megfigyelési botrány volt, mellyel megpróbálta lejáratni a baloldalt, de aztán érdekes módon nem bizonyosodtak be rágalmai. Ezzel kezdődött az egész.
Előzmény: filippo (41)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 42
Ezeket mind Kovács mondta, vagy csak te ragasztod rá!?! (Ha jól tudom, te ragasztod rá!)
Előzmény: rinpoce (40)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 41
Érdekes vagy te. Te állítod, hogy Kovács árkot ás, én azt álltom Orbán ás.

Kovacs barmelyik kampanybeszedeben elhangzott az arokasas, az orszag ujraegyesitese ill. ez meg a programbe is bekerult. Higy ne vadolj a jobboldali mediaval: ezekrol szolo cikkeket talalsz a nepszabi-n keress a valasztas es mszp kulcsszavakra es a 2002-apr - 2002 jun idointervallumra. Annak a folyamatos hangoztatasa, hogy az orszag itt ket reszve van bontva az arokasas.

Erre te linket kérsz, de nem tudom mire. Én is kérek. Te nem tudod mire. Nem tudod, mire kértél linket tölem.

Mire is kerek linket - hat olvasd vegig a hozzzaszolasaimat: eloszoris arra, hogy TE felismerted az arokasas tenyet es ezt valamelyik forumba le is irtad, nem pedig Kovacs utan szajkozod. Nem egy nagy keres.

Te eszetlen vagy. Ezek után azt mondod, itt az én szavahihatőségem a kérdés. A tied nem az?? Mit gonoldsz?? Te csak vagdalkozol itt.

A stilus maga az ember. Ezzel csak magad minosited. Meg egyetlen erv sem hangzott el reszedrol, de a vagdalozas szo mar tobbszor. Attol meg mert valamit sokszor leirsz, az nem lesz ugy!! En mar adtam arrol linket, amit allitottam, most rajtad a sor.

rinpoce Creative Commons License 2002.10.24 0 0 40
Kovács L. Tette, amit szokott... Végül is mindenért a FIDESZ a felelös:

Sorolom: pl..
arab öngyilkos merénylök,
moszkvai tuszdráma,
szept 11,
mérleghiány,
az egészségügy 40 éves lemaradása,
kevés a nyugdij,
munkanélküliség,
temetöi kiabálások,
RENDSZERVÁLTÁS,
stb, stb, stb...

Kovács! Senkinek sem hiányzol!!!!

Előzmény: hiszterizált_tömeg (-)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 39
Akkor ajánlom figyelmedbe a Jobboldai csőcselék a temetőben topicot. Mert 89-ben az MSZP alakulóülésén igenis bocsánatot kért. Ott leírták. Sajna linket nem tudok hozzá.
Előzmény: hiszterizált_tömeg (37)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 38
Na gyerek te is elmehstz a jobbfélen, ha Mécs Imre 56-os forradalmárt gyilkosnak tartod!!!
Előzmény: toni_polster (35)
hiszterizált_tömeg Creative Commons License 2002.10.24 0 0 37
1. De én abszolút elhiszem. Sőt, tudom. Mindenki változik az idő előrehaladtával. Sokat, keveset, jó irányba, rossz irányba. Nem ez itt a gond, hanem az hogy soha nem kértek bocsánatot a múltban elkövetett bűnökért. Soha nem álltak az emberek elé, és soha nem mondták (most értelemszerűen nem az Újhelyiékre gondolok), hogy "bocsánat a múltban általunk, elődpártunk által elkövetett bűnökért. Amit csináltunk nem volt jó, de időközben rájöttünk hogy az az út nem üdvözítő, és megváltoztunk" Egy-két nagyon erőtlen utalgatást már hallottam arról hogy "megváltoztunk", de ez nagyon kevés. Végül is nem csak arról van szó hogy megitták pár ember málnaszörpjét. Persze lehet azt mondani hogy ez az embereket nem érdekli, mint a mellékelt ábra is mutatja, de akit igen, azt eléggé.

3. Erre most mit mondjak? Hogy nem kell erős és befolyásos párt ahhoz hogy ilyet szervezzen? (összeszedjen 50 embert és adjon nekik pár sípot) Minek? Ha ezt komolyan gondolod akkor úgyis elég elvakult vagy ahhoz hogy ne fogd fel amit írok.

Előzmény: BoGar (24)
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 36
Érdekes vagy te. Te állítod, hogy Kovács árkot ás, én azt álltom Orbán ás. Erre te linket kérsz, de nem tudom mire. Én is kérek. Te nem tudod mire. Nem tudod, mire kértél linket tölem. Te eszetlen vagy. Ezek után azt mondod, itt az én szavahihatőségem a kérdés. A tied nem az?? Mit gonoldsz?? Te csak vagdalkozol itt.
Előzmény: filippo (33)
toni_polster Creative Commons License 2002.10.24 0 0 35
MÉRT KELL EZEN FELHÁBORODNI?A HAZAÁRULÓ GYILKOSOKAT KIFÜTYÜLIK, ÍGY VAN EZ RENDJÉN, EZT ÉRDEMLIK, ŐK TÁMOGATTÁK A MEGTORLÓ REZSIMET!HA MÁR BÖRTÖNT NEM KAPTAK, EGY KIS FÜTTYÖT TESSÉK ELVISELNI!NEHOGYMÁR MÉG A GYILKOSOK HÁBORODJANAK FEL!
Előzmény: BoGar (5)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 34
Itt most nem a tegnapi esemenyekrol, hanem a te szavahihetosegedrol van szo.
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 33
Mirol is tegyek be linket??? Arrol, hogy leirtam, hogy nem asott arkot???

Te allitottal valamit, neked kellene bizonyitanod amit irtal!!! Demokraciaban ugyanis ez igy mukodik!!! Varom tehat a bizonyitekod arrol, hogy az arokasast nem Kovacs utan talaltad fel!

toni_polster Creative Commons License 2002.10.24 0 0 32
Na nehogy már egy ilyen diktatúrából visszamaradt őskövület ossza az észt a demokráciáról.
Előzmény: Abelárd (9)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 31
Mit is tett szerinted arokasasi celzattal???

Es te ezt mikor vetted eszre??? Mikor irtal rola hozzaszolasodban?? Remelem nem a valasztasi hadjarat utan partvezeri sugallatra???

BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 30
Linket?? Mire?? Te is link nélkül vagdalkozol! Akkor én minek tegyek be linkeket?? Ami tegnap a temetőben is látszott, az mutatja, hogy kis ás árkot.
Előzmény: filippo (27)
filippo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 29
Szinten orommel latnek olyan linkeket, ahol demokratikus orszagok kulugyniniszterei a sajat orszaguk politikusaival ellenzeki foglalkoznak nyilatozataikban. De olyat is ahol, Kovacs nem foglalkozik a fidesszel vagy Orbannal.
Szerencsre a mi orszgunk kulugyminiszterenek meg az is belefer az idejebe, hogy partpolitizaljon. Hja igen, ha valaki kepes ket ember munkajat is egy szemelyben ellatni - ugy konnyu.
BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 28
Az árokását Orbán már 98-ban a választása után lekezdte.
Előzmény: filippo (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!