Keresés

Részletes keresés

BoGar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 26
Rendben, menjenek a Magyar Köztársaság zászlójával! Az árpádsávos nem az.
Előzmény: Tzp (24)
Tzp Creative Commons License 2002.10.24 0 0 24
"pl nem zászlóval mennének"

Miert? Az elhurcoltak magyarok voltak, igy magyar zaszlo a megemlekezeshez hozzatartozik. SZVSZ

Előzmény: eztEgyed (17)
jozef Creative Commons License 2002.10.24 0 0 23
kedves Guszti
"Gusztos Péterék", azaz az Új Generáció a Corvin közben emlékezett meg okt 22-én, s a jobb oldal egyik polfórumos prominense szerint is igen-igen OK volt a rendezvény. Nem tudom miért az SZDSZ, pláne az ÚG az, ami csiipi a szemed az ünneppel kapcsolatban. Nem inkább a 3gyrekes anyuka, ill néhány történelem óra kerülő fiatal ,na meg az "áruló, aáruló, összefogtál a komcsikkkal"-t skandáló }vének tanácsa{ miatt kellene szégyenkezni?
Előzmény: PGuszti (-)
menetfésű Creative Commons License 2002.10.24 0 0 22
Igazán ütős az lenne, ha valami aggastyán SS lágerparancsnokok is koszorúznának:-)))
Előzmény: PGuszti (11)
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 21
Ha meg nem, égtek egy nagyot.
Előzmény: Brezovics Atanász (20)
Brezovics Atanász Creative Commons License 2002.10.24 0 0 20
Szerintem is a jobboldalnak mindenképen koszorúznia kell a zsinagóga kertjében, különben rossz hírünket költik a kertészek.
Ha meg füttyögni fognak az antiszemiták, és összetépik a koszorúinkat legfeleljebb 1:1.
lerr Creative Commons License 2002.10.24 0 0 19
:))
Ezeket a dolgokat már említettük neki:))
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 18
mi köze a miépnek a szkínhedekhez? vadboci!
eztEgyed Creative Commons License 2002.10.24 0 0 17
"történelmi, Árpád sávos zászló alatt hajtana fejet a zsinagóga előtt az ártatlan zsidó áldozatok emlékének?"

Ha a MIÉPES fiatalok kulturáltan a hely szellemének megfeleően viselkednének (pl nem zászlóval mennének) akkor szerintem senki nem haragudna rájuk.

DRT Creative Commons License 2002.10.24 0 0 16
Az Árpád sávos zászlót, elég baj, hogy állandóan az ilyen elmebetegek degradálják.
Bard Creative Commons License 2002.10.24 0 0 15
Kutya legyek, ha PGusztinak nincs kurvára igaza... Mondjuk ettől még nem értek egyet a kiabálókkal, de ugye az vesse az első követ...
lerr Creative Commons License 2002.10.24 0 0 14
Mindegy Guszti, dumálj csak:)))

Előzmény: PGuszti (12)
méregkeverő Creative Commons License 2002.10.24 0 0 13
Ők már bizonyítottak! Zsirtáltos, vagy OV hány gyülését zavarták meg balos provokátorok????
PGuszti Creative Commons License 2002.10.24 0 0 12
Kedves lerr,

légy szíves gondosan olvasd el újra gondosan a topicnyitót. Az utolsó mondat így szól:

"Nekik ezt annyival is könnyebb lesz megtenniük, mert szemben az MSZP 56-os koszorúzásaival, a MIÉP és tagjai korábban nem végeztetett ki, nem kínzott meg, nem zárt sok éver börtönbe és nem kényszerített emigrációba sem egy zsidót sem. "

Előzmény: lerr (10)
PGuszti Creative Commons License 2002.10.24 0 0 11
Miért,
Neked nem tetszene, ha egy szkinhed osztag zsebkendővel beborított fejjel, történelmi, Árpád sávos zászló alatt hajtana fejet a zsinagóga előtt az ártatlan zsidó áldozatok emlékének?

Szerintem remek alkalmat adna a Dohány utca népének, hogy bebizonyítsa, ők nem "csőcselék".

Előzmény: Törölt nick (9)
lerr Creative Commons License 2002.10.24 0 0 10
:))

Hagyd már.

A topicnyitóból az következik......

Gondolkodj!!!

Előzmény: PGuszti (8)
PGuszti Creative Commons License 2002.10.24 0 0 8
Kedves Galadriel,

én egyetlen szóval sem állítottam, és nem is gondolom úgy, hogy akár a MIÉP, akár tagjai, akár a hazai szkinhedcsoportok nácik utódjai, vagy elvtársai lennének. Ennek ellenére sejtem, hogy a tolerancia bajnokai, akik most hangosan tiltakoznak az ellen, hogy a gyilkosok elvtársait kifütyülik, ha a temetőben áldozataik sírjánál koszorúznak, mekkora ribilliót csapnának, ha az ő "szent" helyeiken mások is meg mernének jelenni.

Tehát még egyszer: a MIÉP-nek és tagjaiknak semmi közük a nácikhoz, a zsidóüldözéshez.

Előzmény: Törölt nick (2)
dekóder Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7
:-))
lerr Creative Commons License 2002.10.24 0 0 6
Na, ez öngól:))
De nem baj, ennyi eszed van:))
Venyerin Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4
Most valami olyat csináltál, amitől PGuszti nagyon fél. Ez nem szép dolog!
Kérlek, a továbbiakban ne gondolkozz a szeme láttára! ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 3
A MIÉP-nek semmi köze sincs a nyilasokhoz, ellentétben az MSZP-vel.
Ollave Creative Commons License 2002.10.24 0 0 1
ÓRIÁSI ötlet!!!

:-DDDDDDDDDD

Előzmény: meret99 (0)
meret99 Creative Commons License 2002.10.24 0 0 0
Mindjárt a Dob u. 0. sz-nál!
PGuszti Creative Commons License 2002.10.24 0 0 topiknyitó
A balliberális oldal mára úgy gondolja, hogy az 1956-os ünneplésből ki kell vennie részét, sőt, a legjobb lenne az egészet a maga részére kisajátítania.

Javaslom ezért a MIÉP-nek, hogy ők pedig rendezzenek minél sűrűbben koszorúzási ünnepségeket a zsinagógánál, zsidó emlékhelyeknél. Hívják meg oda a különböző jobbos ifjúsági szervezeteket is, hiszen Gusztos Péterék is koszorúztak a 301-es parcellánál.

Így legalább a balliberális oldal is megmutathatja, hogy mennyire híve a megbékélésnek, a nemzet egységének, mennyire örül annak, hogy immár a magyar jobboldal is szívén viseli a holokausztot. Tanusíthatja ezzel azt, is, hogy nem akarják a holokausztot aktuálpolitikai célokra hasznosítani, és nem akarja a gyűlölködés eszközének használni.

Szkinhed barátaink pedig fedjék be fejüket az alkalomhoz illő fejfedővel. Reméljük zsidó polgártársaink örömmel fogadják ezt a közeledési gesztust. Nekik ezt annyival is könnyebb lesz megtenniük, mert szemben az MSZP 56-os koszorúzásaival, a MIÉP és tagjai korábban nem végeztetett ki, nem kínzott meg, nem zárt sok éver börtönbe és nem kényszerített emigrációba sem egy zsidót sem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!