kedves Guszti
"Gusztos Péterék", azaz az Új Generáció a Corvin közben emlékezett meg okt 22-én, s a jobb oldal egyik polfórumos prominense szerint is igen-igen OK volt a rendezvény. Nem tudom miért az SZDSZ, pláne az ÚG az, ami csiipi a szemed az ünneppel kapcsolatban. Nem inkább a 3gyrekes anyuka, ill néhány történelem óra kerülő fiatal ,na meg az "áruló, aáruló, összefogtál a komcsikkkal"-t skandáló }vének tanácsa{ miatt kellene szégyenkezni?
Szerintem is a jobboldalnak mindenképen koszorúznia kell a zsinagóga kertjében, különben rossz hírünket költik a kertészek.
Ha meg füttyögni fognak az antiszemiták, és összetépik a koszorúinkat legfeleljebb 1:1.
légy szíves gondosan olvasd el újra gondosan a topicnyitót. Az utolsó mondat így szól:
"Nekik ezt annyival is könnyebb lesz megtenniük, mert szemben az MSZP 56-os koszorúzásaival, a MIÉP és tagjai korábban nem végeztetett ki, nem kínzott meg, nem zárt sok éver börtönbe és nem kényszerített emigrációba sem egy zsidót sem. "
Miért,
Neked nem tetszene, ha egy szkinhed osztag zsebkendővel beborított fejjel, történelmi, Árpád sávos zászló alatt hajtana fejet a zsinagóga előtt az ártatlan zsidó áldozatok emlékének?
Szerintem remek alkalmat adna a Dohány utca népének, hogy bebizonyítsa, ők nem "csőcselék".
én egyetlen szóval sem állítottam, és nem is gondolom úgy, hogy akár a MIÉP, akár tagjai, akár a hazai szkinhedcsoportok nácik utódjai, vagy elvtársai lennének. Ennek ellenére sejtem, hogy a tolerancia bajnokai, akik most hangosan tiltakoznak az ellen, hogy a gyilkosok elvtársait kifütyülik, ha a temetőben áldozataik sírjánál koszorúznak, mekkora ribilliót csapnának, ha az ő "szent" helyeiken mások is meg mernének jelenni.
Tehát még egyszer: a MIÉP-nek és tagjaiknak semmi közük a nácikhoz, a zsidóüldözéshez.
A balliberális oldal mára úgy gondolja, hogy az 1956-os ünneplésből ki kell vennie részét, sőt, a legjobb lenne az egészet a maga részére kisajátítania.
Javaslom ezért a MIÉP-nek, hogy ők pedig rendezzenek minél sűrűbben koszorúzási ünnepségeket a zsinagógánál, zsidó emlékhelyeknél. Hívják meg oda a különböző jobbos ifjúsági szervezeteket is, hiszen Gusztos Péterék is koszorúztak a 301-es parcellánál.
Így legalább a balliberális oldal is megmutathatja, hogy mennyire híve a megbékélésnek, a nemzet egységének, mennyire örül annak, hogy immár a magyar jobboldal is szívén viseli a holokausztot. Tanusíthatja ezzel azt, is, hogy nem akarják a holokausztot aktuálpolitikai célokra hasznosítani, és nem akarja a gyűlölködés eszközének használni.
Szkinhed barátaink pedig fedjék be fejüket az alkalomhoz illő fejfedővel. Reméljük zsidó polgártársaink örömmel fogadják ezt a közeledési gesztust. Nekik ezt annyival is könnyebb lesz megtenniük, mert szemben az MSZP 56-os koszorúzásaival, a MIÉP és tagjai korábban nem végeztetett ki, nem kínzott meg, nem zárt sok éver börtönbe és nem kényszerített emigrációba sem egy zsidót sem.