Keresés

Részletes keresés

Gabika Creative Commons License 2002.10.24 0 0 14
Nem a megfelelő DIVX Codec van telepítve :))
division by zero Creative Commons License 2002.10.24 0 0 13
"Már azt vártam, hogy pornósztárok lesznek benne, biztos azért van ilyen későn. :)"
A pornósztár az tegnap volt 8-kor(!) a VV-ban, amúgy is csak a szexről volt szó... ritka gusztustalan volt az egész...
Előzmény: colorstar (10)
Vanek Creative Commons License 2002.10.24 0 0 12
Jaj, rosszul láttyátok tik eztet az egészet. Ez a ti kedvetekért van.
Ugye milyen rossz dolog, hogy (a hétvégén esedékes) az óraátállításkor mindig durván felborul a biológiai egyensúlyotok? Ugye hogy rossz? Namármost a tévék segítenek ezt feloldani, így szép fokozatosan csúsztatják el az időt, ami végülis egy sokkal humánusabb óraátállítást eredményez.
Tehát a tiltakozó leveleket visszavonni, köszönőket elküldeni. Irgum-burgum. :-))
colorstar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 11
Az egy dolog, hogy nem pontos, mert 5-10 percet még bele lehet kalkulálni, de +50 percet már nem nagyon. Pláne egy hosszabb filmnél.
Előzmény: xhris (9)
colorstar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 10
Egyre jobban kezd érződni, hogy ebből a "médiaháborúból" nem a néző kerül ki győztesként. Az ember azt várná, hogy majd jobbnál jobb műsorokkal próbálják magukhoz csalogatni a nézőket. E helyett mindkét csatornán ua megy, csak máshogy hívják. És akkor nesze, válassz, hogy VV vagy BB. Ja, és az olyan apróságokat már fel se veszem, hogy bármilyen film, vagy sorozat [pl: vészhelyzet, amit még nézek :) ; vagy a Fábry] milyen embertelen időpontban kezdődik. A legjobban az tetszett, amikor múlt pénteken a Legyen ön is milliomos 11kor kezdődött. Már azt vártam, hogy pornósztárok lesznek benne, biztos azért van ilyen későn. :)
Szóval szomorú...

c

xhris Creative Commons License 2002.10.24 0 0 9
Az HBOnak a néző fizet a szolgáltatásért, az RTL klubnak meg a reklámokból jön a bevétel. Ki nézné a reklámokat, ha pontosan kezdődnének a műsorok. Viszont az HBO-n a film a lényeg, nem a reklám.

De ezt az egészet nem kéne a ValóVilágra fogni. Eddig se volt pontos az RTLklub. Ez csak rátett egy lapáttal.

Előzmény: jahno (7)
Beebite Creative Commons License 2002.10.24 0 0 8
Tök egyszerű: ha bekapcsolod a tévéd 00:15kor, hogy megnézd a tanút, és akkor még a tahóvilág megy, akkor széppen elkönyvelik a valósidejű nézőfigyelőben, hogy te megnézted a tahóvilágot, és kimutatnak neki egy bazijó kis nézettséget. Merthogy csak az számit. Ezért csusztatják rá a barátok közöttre is, mert azt is jó sokan nézik, és akkor azoknak egy része is növeli a nézettségét ennek a suxshow-nak:)
jahno Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7
Éjfél előtt nyomtam ki a TV-t, akkor még reklámozták, hogy "ma éjfél után 15 perccel". Erről ennyit. Az meg sokkal jobbabb, mikor előbb kezdenek valamit. Akkor a feles időt miért nem lehet a VV-s szarral kitölteni?

Elvileg a reklámok idejét is másodpercre pontosan tudhatják, elvégre az alapján fizetnek. A HBO be tudja tartani a másodperc pontos kezdéseket? Vajon miért?

Előzmény: colorstar (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.24 0 0 6
Ma hajnalban en is karomkodtam egy sort miattuk :(
Miutan kicsit lehiggadtam, meglatogattam a www.rtlklub.hu cimu lapot es irtam egy szivhez szolo levelket a szerkesztosegnek.
citromfű Creative Commons License 2002.10.24 0 0 5
én már azt sem értettem, hogy egy ilyen kaliberű filmet miért ilyen késői időpontban adnak. ja persze, tahóság csak egy van...
colorstar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4
No, hát én már itam egy szössszenetet az ORTT-nek, kiváncsi vagyok, szerintük lehet-e tenni valamit.
tsabee Creative Commons License 2002.10.24 0 0 3
ja, a néző meg fogja be a pofáját, mert az ráér.
Előzmény: tsabee (2)
tsabee Creative Commons License 2002.10.24 0 0 2
á nem csak az a szaros valóságsó élvez prioritást, hanem minden, csak nem a néző. ide aztán beleérthetjük a tampon- és pelenkareklámoktól elkezdve, egészen odáig, hogy vegyél prolongot, mert akkor szadizhatod az autódat és akkor se fog tönkremenni.
Előzmény: colorstar (-)
dömpergéza Creative Commons License 2002.10.24 0 0 1
Előszöris 0!
Másodszor én is fel vagyok háborodva a kretén kertévéken, de főleg a retekklubbon. Az általam nem nézett Való Világ miatt minden késik. Az még rendben volna, hogy a műsorújságtól eltérnek, mert ugye ott van a műsorváltozás jogát fenntartó apróbetűs kitétel az újságban, de hogy a saját műsorukban is ajánlóként szereplő spotok is azt az időpontot reklámozzák...az már szerintem gázos.
Már azon gondolkodtam, hogy írni kellene az ORTT-nek, hogy szabjon ki rájuk bírságot. Vagy mi.

Dömper

Vanek Creative Commons License 2002.10.24 0 0 0
Szóval te nulla perc csúszásban reménykedsz? Ne reménykedj.
colorstar Creative Commons License 2002.10.24 0 0 topiknyitó
Hi!

A kérdés kicsit költői. Ma szerettem volna felvenni a Tanú c. filmet, mert köszönhetően az RTLKlub csodás műsorpolitikájának 0:15 kezdték [volna...]. Ma reggel nézem, és bizony nem 0:15 kezdték, hanem ~1:00 körül, így persze a vége nincs meg.
Mert a ValóVilág prioritást élvez. Ez a második alkalom, hogy nem tudok felvenni egy filmet, mert valamikor az este folyamán beteszik.
Tudom, hogy ez ellen nem lehet sokat tenni, mert nehogy már a nézők mondják meg a frankót a kereskedelmi TVnek [aki mellesleg a nézőkből él]. Csak jó volt egy kicsit dühöngeni. :)

Üdv

c

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!