Keresés

Részletes keresés

Zser Creative Commons License 2002.11.20 0 0 24
Kéne egy kis törit tanulnod.
Előzmény: Demim úr (22)
Zser Creative Commons License 2002.11.12 0 0 23
Ez is a kommunizmus terméke.Nemzetietlenkedés a divat.Mert persze hallgatok én is néger zenét,de nem akarok az lenni,Én magyar vagyok,s ezt fel kell vállalni,vagy lehet húzni.Ilyen hozzászólások írországban,froban ciki számba mennek.Nem azt mondom,hogy trikolorba minden nap.
Előzmény: Demim úr (22)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.12 0 0 22
aki akarja, tegye ki. aki nem akarja, ne kelljen. ha valki nem érzi úgy, hogy bármit is ki kellene raknia, akkor mások ne közösítsék ki még gondolatban sem.
nem érzem magam szarul, ha nincs rajtam kokárda márc. 15-én
nem jutna eszembe nemzeti lobogót rakni a házamra.

tolerancia, polgártársak. és nem kellenek a műfelháborodások... ;-)

Zser Creative Commons License 2002.11.12 0 0 21
Nekem sem.
Előzmény: suto (20)
suto Creative Commons License 2002.11.04 0 0 20
Ha neked azt jelenti...

Nekem pl. nem.

Előzmény: Éjzejofi (18)
Zser Creative Commons License 2002.11.04 0 0 19
A bugrisra.A válasz marad:ez pártszimbólum csak indíték,csak idea arra,hogy miért nem használja baloldal a nemzeti jelképeket(Ahogy a 2002ig sem,majd a választások előtt pár holnappal hirtelen kikerült 20 zászló a Közt.térre,addig meg büdös volt.)pont.
Előzmény: Éjzejofi (18)
Éjzejofi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 18
Ugyan már Zser, miről beszélsz? Miért lenne büdös a kokárda? Azóta nem hordom, amióta ez verseny lett, kinek nagyobb, ki magyarabb? Ne hasonlítsd a Zsírtáltost és hordáját a torykhoz, mert nem hasonlítanak.
Van otthon kokárda, kicsi, nagy, közepes, majd megpróbáljuk hordani március 15-én, de nehéz lesz elfelejteni a Bugrisnak ezt az áprilisi akcióját.
A kokárda most azt jelenti, hogy miépes-fideszes valaki. Én meg nem vagyok az.
A zászlót tényleg feleslegesnek tartom kitenni a házra. Ideológia nélkül feleslegesnek tartom. Tőlem kint is lehetne. Indifferens.
A ??? mire vonatkozott?
Előzmény: Zser (16)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 17
???
Előzmény: Éjzejofi (15)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 16
Ld.első hozzászólásom:Eddig se tették ki,s csak kifogás ez a pártszimbólum duma.A szimbólumok jelentenek vmit,és arra való,hogy használják,csak a másik oldalnak ez büdös.Attól még a toryk lengetik a zászlót,a másik oldal is fogja.Kifogás,kibuvó ennyit tudtok.
Előzmény: Éjzejofi (14)
Éjzejofi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 15
Hát most még egy darabig biztosan emlékezni fogunk a Bugrisnak erre az akciójára.
Előzmény: Zser (13)
Éjzejofi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 14
Nem, kéne venni egyet, gondolom tényleg nem drága. Ez a zászló 86-ból való, szóval tényleg régi. Valahogy az a bajom inkább, hogy ez a zászlósdi olyan pártszimbólum. Szerintem nem fontos, egyébként. Kéne egyet venni, nem elvből nem veszek, de valószínűleg azt se raknám ki, mert feleslegesnek érzem. A zászlónak, kokárdának a kommunizmus alatt volt értelme, egyfajta ellenállás volt, ma szabad országban élünk, nem kellene felhasználni pártcélokra, akkor nem tapadna hozzá ez a fideszes-miépes feeling. Most sajnos ez van. Kokárdát se teszek március 15-én se, mert most már az is az övék.
Előzmény: Zser (12)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 13
A kokárdadili már nem megy.
Előzmény: Zser (12)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 12
tehát neked az egész nem ér annyit és inkább hagyjátok a francba ha már más is használja,háááát...Egybknt egy zászló nem olyan drága dolog.Pláne egy háznak.
Előzmény: Éjzejofi (9)
Oszi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 11
Ha már így beszél mindenki, akkor ez azt jelenti, hogy ezt így mondják magyarul. Pont.
Ennek (és hasonló kérdéseknek) a megvitatására egyébként szeretettel várnak a Magyarulezben.
Előzmény: Sricsi (7)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 10
Azt még értem,hogy a munkáspárt kerületi irodáján nem volt kinn(bár az Mszp is kirakott egy összecsavartat.
Előzmény: Zser (8)
Éjzejofi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 9
Mi egy darabig kitettük a zászlót, de most már teljesen rongyos, fakó, elég gázul néz ki. Április 4-én is kiraktuk, mert nekünk az is ünnep, ez persze nem tetszett a szomszédoknak. Most inkább nem tesszük ki sose, mert tök fölösleges külsőség, amióta meg megy ez a kokárdadili, azóta pláne nem tesszük ki, még a végén azt hinnék, hogy mi is olyanok vagyunk, pedig nem is.
Előzmény: Zser (-)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 8
Ha megfigyeled az m1esek még mindig szépen beszélnek(I love Novodomszky!:)),és áthoznak ilyen nyökögő pálfit,meg éneklő dtóth krisztát.De nyelvvel csínján kell bánni,mert létezik természetes fejlődés is.
Előzmény: Sricsi (7)
Sricsi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7
A kultúra ápolása nem elég. De ha már a kultúránál tartunk, nem elég csak ünnepelgetni, zászlót lobogtatni. Pl. magyarul kell beszélni. Nem szabadna ennyi idegen szót használni, mint manapság divatos. Az idegen szavak elterjedésében nagy szerepet játszanak a kereskedelmi TV-k. Másrészt magyar mondatokat sem tudnak sokan rendesen szerkeszteni, főleg a városiak. Pl. határozott névelőt tesznek a személynevek elé(pl. az István, az Ági, stb.), és már így beszél mindenki.
Előzmény: Zser (6)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 6
Magyar nem az állampolgárságodtól leszel.Kultúra,hagyomány...Asszem a zászló a jelképezi,hogy él a hagyomány,és hogy tartja is azt.
Előzmény: Sricsi (5)
Sricsi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 5
Attól még senki sem lesz magyar, hogy zászlót lenget, meg kokárdát visel. A magyarságot ki kell érdemelni. Nem szivesen nevezném magyarnak a 301-es parcellánál fújoló tömeget.
Bovaryné Creative Commons License 2002.10.24 0 0 4
Úgy látszik, H0llandiában sennem nyilas0k, sennem k0mcsik a házmesterek. Vagy ha igen, att0'l még teszik a d0lgukat.

Mik0r f0gunk mi 0da eljutni :-(

Előzmény: Zser (3)
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 3
A nagy liberál Hollandiában jártamkor normál állapotban is rengeteg helyen kint volt a zászló,de a nemzeti ünnepkor trikolorba borult a kisváros,nagyváros(lehet ez felszínes,de meg lehet találni a középutat).
Előzmény: Bovaryné (2)
Bovaryné Creative Commons License 2002.10.24 0 0 2
Mint tudjuk, a házmesterek h0l nyilas0k, h0l k0mmunisták, ah0gy praktikus.
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 1
Lakóházakon.
Előzmény: pömpisz (0)
pömpisz Creative Commons License 2002.10.24 0 0 0
Lakóházakon, vagy közintézményeken?
Zser Creative Commons License 2002.10.24 0 0 topiknyitó
A Fidesz és a polgári oldal szemére mindig azt vetik,hogy kisajátítja a nemzeti szimbólumokat.Tegnap,és immáron jó 8 éve megfigyelhető,hogy 23-án a házak 50%án nincs kint a zászló(először azt hittem,hogy csak a XIII.ker ilyen,de sajna nem csak Kádár választókerülete nem tartja ezt fontosnak).Tehát nem a polgári oldal sajátítt ki,hanem a másik oldal nem használja.
És ez már Orbán elött is így volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!