..Juszt sohasem csinált titkot "vallott értékrendjéről" !!
Továbbá: X-szer elmondta, hogy Ő ittend házigazda akinek van -és LEHET - véleménye..
A kedves jobboldali / legalábbis magukat annak gondoló - ifjak meg készüljenek alaposabban fel egy illen beszélgetésre, , hogy ne lehessen őket - tárgyi tudással - leoskolázni------
Szerintem sem újságíró Fásy. Nem lehet az, hiszen láttam, mit csinált, amikor a tavaszi választás előtt végigmélyinterjúvolta az mszp vezetőket, most meg az mszp-s önkormányzati jelölteket.
Ilyen nyaller munkát újságíró nem végez.
Mi az a megszólítás, hogy "balosok" ?
Mi az hogy Fásy újságíró?
Hol és mikor állította Juszt, hogy ő pártatlan?
Hol és mikor hangoztatott keresztény értékeket, amit itt és most számonkérnek tőle?
Egyébként az egyik fiatal (feketében) tök polfórumos demagógiát nyomatott abban a 2 percben amit láttam a műsorból.
Ha itt lenne közöttünk, úgy elnézését kérem amiért előzőekben lehülyéztem.
Az a véleményem, hogy annyit szarakodtak vele amennyit emberrel ritkán manapság, és erre ő tartósan berágott. De annyira, hogy nincs az a jobbos akit le ne gyalázna, ha az hajlandó kicsit, közepesen vagy teljesen hüjén az asztalához ülni és vadbaromságokat kántálni. Orbavágták és ő most törleszt. Nem túl keresztényi, de hát hol van az már ...?
Egyetlen módon kerülhető el a dolog.
Felkészülten mennyen az alany és ne ismételgessen elcsépelt jobbos demagógiákat! Juszt meg kénytelen lesz vitázni, addig sem aláz.
Fásy Ádám az emberiség elleni büntett.
Jusztot nem kedvelem különösképp, amióta az a botrány volt vele,államtitok/nemállamtitoksértés miatt, megkeseredett ember lett belőle.
Talán én is az lennék egy ilyen meghurcolás után, de akkor nem kéne ilyen müsorokat szerveznie, ebben igazad van.
Egészen elképesztő Jusztnak (a híres vadásznak) az a műsora, amely ma (ill. bocs, tegnap) volt az ATV-n.
Meghív két kormánypártit és két jobbost, akiket aztán módszeresen kikészít az adásban. Hihetetlen, hogy milyen mértékben elfogult a műsorvezetése, szerintem jóérzésű balos embereknek sem igazán szimpatikus.
Nem értem, hogy miért vannak olyan jobbosok, akik odamennek csak azért, hogy ez a "pártatlan" újságíró kiélhesse "nemes" ösztöneit.
Jobbosok! Ne menjetek Juszthoz?
Balosok! MI a véleményetek az olyan újságírókról, mint Juszt vagy Fásy Ádám?