Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2006.09.18 0 0 89

felhozom mán, ez ideillik:

Oregon (TM) válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.18 00:40:17 (2733)

MSZP-re szavaztam. tevedtem (elkurtam).
meghallgattam a 25 perces felvetelt is es utanna olvastam sok helyen.
Velemenyem valtozatlan. Tavasszal elkurtam.

Wic Creative Commons License 2006.05.22 0 0 88

az a fura inkább, milyen kevesen jelentek meg itt.

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.22 0 0 87

Wazze Vic!

Nem vagyok büszke arra, hogy a jövőbe láttam.

:-(

Előzmény: Wic (83)
Wic Creative Commons License 2006.05.22 0 0 86
jól látom, hogy megint mutogat valaki? :o)
Előzmény: prenotalis (84)
prenotalis Creative Commons License 2006.05.22 0 0 85
Jobbratarts Vissza a topikba 2006-05-20 19:08:36 (#1) Egy párt elsősorban a szavazóinak tartozik elszámolással és a szavazóit képviseli.
Ilyen tekintetben a fidesz a 3 784 405 embernek tartozik felelősséggel.
A párt kongresszusára azzal a mandátummal érkeztek az emberek, hogy a tagság és a szimpatizánsok 88%-ba továbbra is bizalmat szavaztak.
Előzmény: Wic (81)
prenotalis Creative Commons License 2006.05.22 0 0 84
Wic Creative Commons License 2006.05.22 0 0 83

ugyan. vannak páran, akik már bánják egy ideje.

pl. hüjjepatikuss olvtárs.

és még sorolhatnám.

ha lennének.

de eddig az utóbbi időben legkritikusabb naggyából az volt, hogy aszongya: "na és, ha elbasszák a cuccost, akkor megyek az EU-ba. de én felelősségteljesen szavaztam az mszp-re."

Előzmény: kiski (82)
kiski Creative Commons License 2006.05.22 0 0 82

Ne reménykedj.

Le.

Wic Creative Commons License 2006.05.22 0 0 81

fel, hátha.

Előzmény: Wic (80)
Wic Creative Commons License 2005.09.23 0 0 80

fel

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.07 0 0 79
ha még egy hozzászólás lesz már 150%-al túltejesítettük az előző évet!!!!
Előzmény: Wic (78)
Wic Creative Commons License 2005.01.07 0 0 78
fel
ki, mit érez?
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.04 0 0 77
Asszem ez lesz, ama bizonyos utolsó csöpp a pohárban.
Előzmény: Wic (76)
Wic Creative Commons License 2004.02.04 0 0 76
fel.
M5: ezen frenetikus üzlet kapcsán érdemes felhozni.
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.11 0 0 75
Más topicból már tudhatod, én is valahanyadik fecske vagyok ebben a topicban. Ahogy másutt írtam, egy év se kellett és immáron...

Első polgár kartácsnak igaza van nagygon ebben az osztogatósdinak a bírálatában. Tegnap a rádióban, asszem Parragh László mondta el, hogy a közalkalmazotti szférában valahol 150E körül van az átlagbér, a versenyszférában, valahol 110E körül. Ebből rögtön az is megérthető, miért nem lehet adócsökkentést csinálni. A vazallusokkal nem érdemes ujjat húzni.

Abban nem adok igazat, hogy Orbán a középosztályt akarta erősíteni, mert nem tette. Viszont ez a kormány nem is akarja.

A töketlenkedés, nekem a Horn kormány első évét idézi, csak most nem tudjuk milyen hatalmi harc folyik a háttérben. Magam részéről azt valószínűsítem, hogy a klientúra az utolsó nagy lenyúlásait abszolválja, amíg még lehet. Az sem érdekli őket, hogy pucér seggel megyünk így az EU-ba.

Még a választások után írta egy balos kartács, hogy a Medgyessy kormányt legnagyobb valószínűséggel a saját klientúrája buktathatja meg. Ezt most nem tartom valószínűnek, de azt igen, hogy mégiscsak lesznek előrehozott választások, emiatt is. Igaz, szavazni már nem megyek el, és az el nem menést kezdem, jövőre az EU-parlamenti szavazással.

Előzmény: Wic (32)
Tub Creative Commons License 2003.07.09 0 0 74
Itt a főhadnagyod is:

Előzmény: Probatbicol (70)
Wic Creative Commons License 2003.07.09 0 0 73
:DD
Tudom, kicsit erős lett a foralmazás :)

Lehet saját szavakkal is.

Pl. Hy megtette. Köszönet neki :)

Wic

Előzmény: kis pimasz (72)
kis pimasz Creative Commons License 2003.07.09 0 0 72
Ennél hülyébb topiknyitót már régen olvastam.
Bocs, hogy idetévedtem.
Előzmény: Wic (-)
Wic Creative Commons License 2003.07.09 0 0 71
>> A topicnyitó lángeszű jóstehetség
köszi a bókot

>> még 2002 okt. nyitá ezt +mérezve, hogy szükség lesz ré,
Még azt is megéreztem, hogy a 2003 közepe már jó időpont lesz :)

>> (De minek nyitotta a párját?)

Tudod, függetlenség. Hátha mégis jó lesz az MSZP :)

Wic

Előzmény: Hy (60)
Probatbicol Creative Commons License 2003.07.09 0 0 70
Na, itt egy jobb kép.

Előzmény: levi bá (40)
Hy Creative Commons License 2003.07.09 0 0 69
Ez abszolút igaz!
Csakhogy ittHUN a @mat sem érdekli!
:o)

Annál inkább az a bal@ rángató-tépő játék, ami a kormány-ellenzék között zajlik, és a karmaikban mi feszülünk, bennünket szaggatnak ezek a köcsögök!
Főként az az aljas amelyik állandóan kárt okoz, de az nem ennek a topicnak a témája!

Előzmény: Derek (68)
Derek Creative Commons License 2003.07.09 0 0 68
"Végül is hogy "erős", vagy "gyenge" nem mértékegység, csak azokat izgatja, akik napipiacolnak valutázva, vagy egy irányú kereskednek, a 7köznapi pógárt nem érinti! "

Ez attol fugg a barrikad melyik oldalan allsz szemely szerint,de egy exportortientalt orszagnal nem feltetlen jo a mestersegesen a belso termelekenysegi viszonyokhoz irrealisan magasan tartott nemzeti valuta,nalunk ez volt az utobbi idoben.Mas a helyzet egy olyan iszonyu nagy gazdasagi erovel,termelekenysegi mutatokkal erovel es belso fogyasztassal rendelkezo piacnal,mint az USA,itt a dollar gyenguleset az amerikai nem erzi ,amig nem megy kulfodre,vagy csak nagyon kis mertekben,mert a belso arak nem valtoznak,ugyanis az orszag gazdasagaban se az export se az import nem olyan szazaleku,mint pl MO-on. Meg mas a szerkezete. Mert az USA leginkabb sajat fejlesztesu csucstechnologiat es termekeket exportal,amit lehet,hogy nem is az USA-ban gyartanak le ,de oda jon be a profitja.De ugyanigy az erosodeset sem,mert a pufferhatas sokkal nagyobbDe egy MO-nyi meretu gazdasagnal ahol az expoerimport sokkal nagyobb merteku ez sokkal kenyesebb egyensuly.Valojaban az usa nincs rautalva pl a draga know how-kra,mert maga allitja elo,vagyis ha megdragul az import ez csak leginkabb nyersanyagban erinti,de nem magas feldolgozottsagu termekekben.Azokra viszont eppen a nyersanyagszallitoknak van szuksege.

Előzmény: Hy (67)
Hy Creative Commons License 2003.07.09 0 0 67
Végül is hogy "erős", vagy "gyenge" nem mértékegység, csak azokat izgatja, akik napipiacolnak valutázva, vagy egy irányú kereskednek, a 7köznapi pógárt nem érinti!
Csak az ilyen bal@ lépések, mint L. Cs. megegyezése J-MNB vezérrel, aki jól +szívatta, vele együtt az egész országot! A frász jönne rá!

-Nekem meg zsebben maradt egy marék € tavaszról.
Nem nagy összeg, de ha most kéne megvennem hű, de káromkodnék!

Előzmény: Derek (65)
Viator Cosmopoliticus Creative Commons License 2003.07.09 0 0 66
"engem ezzel a szar zoldhasuval fizetnek."
Ugyanabban a spanyol csizmában járok. Csak én úgy hívom, hogy exportálom páratlan szagértelmemet :)
Előzmény: Derek (62)
Derek Creative Commons License 2003.07.09 0 0 65
"Volt az annyi?"

Volt ,de eppen akkor esett le 300 ala amikor hazamentem par hettel elotte,hogy a rossebb egye meg.

Előzmény: Hy (63)
Derek Creative Commons License 2003.07.09 0 0 64
" Biztos az is rossz volt valakiknek, de hogy az erős forint össznemzeti érdek lenne -- bull. "

Jo lenne az ,ha a mo-i termelesi koltsegek es termelekenyseg kb 30 szazalekkal lenne jobb,mint az USAkoknal,vagy a Japanoknal de akar a nemeteknel is.
Csak hat ez nem all.

Előzmény: Viator Cosmopoliticus (61)
Hy Creative Commons License 2003.07.09 0 0 63
Volt az annyi?
Előzmény: Derek (62)
Derek Creative Commons License 2003.07.09 0 0 62
"Ah, régi szép, daliás idők, amikor 310 forint volt egy dollár. Biztos az is rossz volt valakiknek"

Nekem nagyon jo volt,mert engem ezzel a szar zoldhasuval fizetnek.

Előzmény: Viator Cosmopoliticus (61)
Viator Cosmopoliticus Creative Commons License 2003.07.09 0 0 61
Ah, régi szép, daliás idők, amikor 310 forint volt egy dollár. Biztos az is rossz volt valakiknek, de hogy az erős forint össznemzeti érdek lenne -- bull.
Előzmény: Derek (59)
Hy Creative Commons License 2003.07.09 0 0 60
A topicnyitót olvd el lééécci!
A topicnyitó lángeszű jóstehetség még 2002 okt. nyitá ezt +mérezve, hogy szükség lesz ré, mert kormivált jön! (De minek nyitotta a párját?)
Ő ide balbattatókat vár, nem 1mást, föként nem a yobbikot!

Amúgy igazad van.
És tudod mi jár annak akinek...
:o)

Előzmény: MrJones (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!