Habár nem fogsz válaszolni rá, azért ne gondold,
hogy aki az előző négy évet diktatúrának élte
meg, az odafekszik az elmúlt 40 év ideológiáinak.
Véleményemet pedig fenntartom. Az elmúlt 4 év
a hatalommal való öntörvényű játszadozás volt.
Sok embert tettek anyagilag és erkölcsileg is
semmivé. Kidobott szarzsákká. Belegázoltak
mindenki becsületébe, aki nem a hős, felkent
erkölcscsőszöket követték, és teszik ezt a mai
napig. A demokráciában ilyenek tesznek egy
hatalmat diktatórikussá, nempedig az, hogy a
fizikai erő kényszerítő eszközével élnek.
A gondolkodásmód, a Fidesz ideológiai nyomulása
pedig igenis a bolsevik ideológia térhódítására
hasonlít.
Nálam nincs külön mérce, pozitív diszkrimináció...mehetnek az elvtársak után.
Figyeled a szót? Után...
Ne várd, hogy előre küldjem őket míg a fönökök kaviárt zabálnak és hazudoznak a parlamentben és az uniós megbeszéléseken.
A gyilkosból már soha nem lesz ember.
A magát "okos bagoly"-nak tituláltató asztaltársunk úgy gondolja, hogy Orbán Viktor, akinek a nevét sem hajlandó leírni, bolsevik módszerekkel diktatúrát valósított meg.
Ez a gyűlölködő, feltehetően balliberális, rtl-tv2-őn szocializálódott nagy-"okos" sajnos nem tudja, hogy a bolsevik módszer az ellenfelek, az ellenzék csalással, erőszakkal történő kizárását, lemészárlását, börtönbe zárását jelenti, nem pedig a balliberálisoknak nem tetsző kormányzást. Ezt a bolsevizmust éppenséggel az MSZP elődei, az MKP, MDP és MSZMP gyakorolták, az MSZP mai vezetőinek aktív részvételével. Diktatura pedig a demokratikus intézmények törvénytelen felfüggesztését, szabad választások megszüntetését, ellenzéki pártok betiltását jelenti. Természetesen ennek éppen az ellenkezője folyt, miközben a sajtó nagy része folyamatosan, hol veszettül hol alattomosan támadta a kormányt. Ez a "diktatúra" pedig 1500 szavazat különbséggel átadta a kormányzást a balliberális koaliciónak.
Joggal tételezzük fel, hogy aki szerint 1998-2002-ig diktatúra volt Magyarországon, azok számára a kommunista terror és jogfosztás négy és fél évtizede jelentette a demokráciát. Viszont ilyen emberekkel azt hiszem beszélni sem tudunk: nincs közös nyelvünk. Ezért okos bagoly írásaira többet nem fogok válaszolni.
én nem tudom, hogy te hol voltál az elmúlt néhány évben,de te egy igazi köcsög hazaáruló vagy bogárkám! tudod miért
- kell az MSZMP vagyon? neked a pénz mossa tisztára a lelked te görény?
- az előző rendszert nem a komcsik adták fel hanem a te apád meg az én anyám baszta őket ki az országból közös erővel!!!! nem emlékszel? az elvtársak csak azért álltak át, mert féltek a lincseléstől! 89-ha jól emlékszem az éppeszű emberek EGYÜTTES munkája volt de te ezt szarba sem veszed!
olyan kiváncsi lennék, hogy a jobboldaliak szerint mi a különbség az előző négy év demokráciája és a következő négy év rövid mintavétele között? milyen intézkedések történtek amik a demokratikus értékeket csorbították?
Ostoba vagy és az is maradsz. Nem az a bolsevik,
akire mondják, hanem aki úgy is cselekszik.
Ez az O.V - a nevét nem tartom méltónak, hogy
leírjam - tiszta bolsevik eszközökkel kormányzott
négy éven keresztül. Ellentmondást nem tűrve, ami
azért csak diktatórikus hajlamról tanúskodik.
Diktatúra volt a demokráciában, mint Lukasenko
Fehéroroszországában a mai napig, vagy Milosevics
Szerbiájában és Meciar Szlovákiájában. Ugyanaz
volt nállunk is, hisz a parlament szerepének
lealacsonyításán kívűl még a sajtó ellen is teljes támadást indítottak, elzárkóztak az
érdekegyeztetések elől és kisajátították az
összes nemzeti ünnepet, valamint a társadalom
ellenségének kiáltották ki az ellenzéket.
Ez volt a diktatúra. De a demokráciában a
diktatórikus hatalmat le lehet váltani könnyedén.
Csak el kell menni szavazni. Megtettük!
nem akarok én is neked esni, elhiszem, hogy rossz emlékeid vanak - de te láttál az elmúlt 10 évben kommunistát errefelé. ( tévedés ne essék! nem az a kommunista akire az orbán viktor azt mondja! )
És neked az számít?? Nem az, hogy ne legyenek kommunisták?? Mert ők bizony a rendszerváltás után szétszéledtek, és bizony minden pártban van belőlük. Némelyik elég sokra vitte az új pártjában.
Mit kaptál ma Orbán Viktortól? PGuszti válasz erre | adatok | e-mail 2001.10.26 08:53 (22920)
"Jó hír: aki látni és hallani szeretné Orbán Viktort, hazánk miniszterelnökét, az vasárnap, október 28-án 18 órakor kapcsolja be a Duna Televíziót, ahol exkluziv interjút láthat vele.
Én azért szeretem őt hallgatni, mert rendkívül jól össze tudja foglalni a dolgok lényegét néhány értelmes, lényegretörő mondatban. 2 perc alatt több információt tud és szokott elmondani mint az összes tv, rádió napi 24 órás pampogással. "