Kovács „Kokó” István – mint lapunknak elmondja - már kapott is bírálatot a jobboldalról, de hozzátette: „attól, hogy kiemelkedő gazdasági szakemberekkel, művészekkel vállaltam a közösséget, jelezve, hogy a békés többség én vagyok, még nem lettem sem liberális, sem baloldali, sem kevésbé jobboldali. „Elítélem a hazugságot, az erőszakot, akkor is ha tüntetés, akkor is, ha rendőri reakció. Azt pedig a két oldal egyetlen politikusa sem akarhatja, hogy az ország megosztott legyen. Nekem már annyira csömöröm van a politikától, hogy az új, nyugalmat óhajtó kezdeményezéseket, a gyógyulás útjának tekintem” – jelentette ki az ökölvívó olimpiai bajnok.
Nem csak ott gusztustalan, de akkor is mikor jot akar.
Koko a rasszista bekepzelt!
Jobbra laktanya, balra kupleráj, én középen akarok élni Index /2006. november 5., vasárnap 16:53
Erőszakellenes képeslapküldő akciót indít a Szeretem Magyarországot Klub: a békés többség véleményét szeretnék összegyűjteni majd megmutatni egy kiállításon.
....Kovács Kokó István ... nem éppen pc mondattal vezette fel gondolatait. Mint elmesélte, a WBO képviselőjeként épp külföldön volt október 23-án, amikor egy portó rico-i kollégája kérdezte tőle aggódva, mi történik Magyarországon. Kokó szerint „mi annál többre vagyunk hivatva, hogy egy porto ricoi sajnáljon minket”.
megmentem a politikanak:
zsido
naci
fasiszta
komcsi
ezek minden politikas topicban szerepelnek, ergo ennek is itt a helye.. reg volt ekkora egyetertes abban, hogy mi a helytelen - meg ha a keserges offtopic is ;)
Ezek milliárdokkal jáccanak emberekkel.
(Azé' mennek utána)
Szégyenlik?
A legrosszabb műsor folyamat melyet valaha csenáltak.
Izlésem nem biztos, hogy elfogadható, de aki bohóc az válalja!
Kb. eddig láttam 8 percet.
Kiderűlt van Farm is.
Abból legalább 12 percet.
wizes.
Melyiknek? A meghivottnak vagy az ot meghivonak? :))
Szerintem valaki bedobott egyszer par szazezrest, es abbol mukodik az rtlklub reggel... lassan elkopnak a bankjegyek, mennek korbe-korbe...
Koko eppen a ketto kozott van szerintem. Az o menedzsere meg nem fizet, mint teszemazt Krisz Rudie, Homonyik Sandore, Szikora Roberte... hosszan lehetne folytatni.
Egyebkent en egy miatt haragszom igazan. Amiatt, hogy szerintem pl. Abel A. Balazsy P. el is hiszik, hogy ok fingjak a passzatszelet. Ez irrital. [arckifejezezem mint Briane, amikor megkerdezik tole a Brian Eleteben, mennyire utalja a romaiakat] NAGYON
:)
"nem látom azt a műsort... Eddig kétszer láttam, az az igazság, hogy Kokó nem volt különösebben rosszabb az aktuális partnerénél soha. :-)))"
No ez az,szerintem az egész műsor egy nívótlan marhaság az összes szereplőjével együtt.
Nem kellene neveket(nevet) kiemelni az egész úgy xar ahogy van.
szerintem viszont bárki beül oda akit megfizetnek.
Mondjuk az tényleg megérne egy tanulmányt, ahogy az ilyen fajta műsorok működnek...
Pszeudo-sztárok interjuvolgatnak mindenféle rég kifutott, vagy leendő sztárocskákat, az egészet átszövi egy ilyen "mi sztárok, itt egymás között" érzés...
Ehhez képest ott van Kokó, aki tényleg sztár, és ebbe a hülye szerepbe kényszerül... miért kellett ez neki?
Jah, elnezest mindenkitol az eroteljes fogalmazasert, de egyszeruen olyan mertekben irrital, ami a retekklub reggeli adasaban van, hogy azt nehez elmondani.
Mas egy emberre hasonlito genmanipulalt mediacsokevenyt felfuttatni, mint valakinek a hirnevebol profitalni.
Elso eset: nagyon kevesse vagy csak szuk korben ismert, lehetoleg minel visszataszitobb lenyt - annal kevesebb munka van vele, amikor vegre tenyleg mindenkivel megutaltatjuk - alkalmazni.
Masodik: ismert szemelyiseget beultetni, magasabb nezettseg remenyeben. Hozzaertese mellekes.
No de akkor - vigyük tovább a gondolatot - ki mondta Kokónak, hogy üljön be oda? Vagy ki kényszeríthette rá? Erről nem a többiek tehetnek...
-------------------------
Na, inkább most hagyom abba az ördög ügyvédje-dolgot, mert marhára kedvelem a srácot, és nem akarom, hogy bárki is azt higgye, hogy valami ellenérzéseim lennének... különösen, hogy szinte soha nem látom azt a műsort... Eddig kétszer láttam, az az igazság, hogy Kokó nem volt különösebben rosszabb az aktuális partnerénél soha. :-)))
De ha Kokó ebben rossz, akkor azt miért nem lehet ugyanúgy kezelni? A többi is lehet nagyon szar, én nem tudom nézni ezeket a műsorokat, annyira gagyik... Mindenki.
Nekik elviekben ez lenne a szakmajuk. Te peldaul ha szarul heegedulsz, akkor megmondom, hogy szarul hegedulsz.
De ha elvesztek egy pert miattad, akkor a tokodre lepek.
Lekotelezel, hogy figyelemre meltatsz. Csakhogy Koko - Novak Peter mellett, aki mas miatt nem szimpi - nem "mediasztah"-nak szuletett, mint a fejhangu lotyok meg a fejhangu lotyokra hajazo idiotak.
Szal neki meg van engedve.