Végül is winhex-el mentem át rajta...de szerintem akkor is hülyeség volt vb-s programot (sőt akármilyen windows-os programot) betenni. A linux-osok le vannak ejtve? Bár wine-al lehet, hogy be lehet izzítani linux alatt is.
Most a 9-es szinten vagyok, kb ez lehet az utolsó feladat, de így már nem érdekes, miután külső infókat vettem igénybe...
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a Hackits-féle játék jobban tetszett, mint ez. Nyilván azért is, mert az egy "kissé" könnyebb volt. Ezt az első vb-s feladatnál feladtam, pontosabban magamtól már nem bírtam továbbmenni. Amazt egy földi halandó is végigvitte, tök szórakoztató kis rejvények voltak benne. De ebben?
Azt irja a hatos, hogy az otost decompilerrel lehetett volna... Most nem írja... érdekes, annak idején a WinHex-xel megtaláltam benne a megoldást, most viszont nem :O
A VB3DIS-nevű csoda segített.
A hatosnál akkor az volt, hogy Windows NT-only, most ez sincs
Na, látom jól átvertük egymást... te a Try2Hack-ról beszélsz, én meg a másikról;)
Mint írtam, mikor NT-kellett volna neki, abbahagytam a Try2Hack-ok...
Ez sem müxik, ezt a választ kaptam egy másik fórumon:
"Az URL közepe nem jó, www.try2hack.nl/levels/ mögé illeszd oda a kapott html fájl nevét."
És ez már müxik.
De azt kiírja a level5.exe, hogy User logged in, majd, hogy Windows NT / 2000 users: és a webcim. Csak éppen a cím nem jön be. Vagy nem ez a jó megoldás, amit így elfogad? Decompiler-t használtam hozzá :)
A 6-os hol található? Amit kiír a progi (www.try2hack.f2s.com/l-e-v-e-l-6.html) nem jön be, de ami a forrásban van (http://www.try2hack.f2s.com/login-level6.html) sem, de akkor sem jön be 1ik sem, ha az f2s.com -ot lecserélem .nl-re. Vagy ez már a köv. lépcső? Találjam meg a feladatot is? :D
Az elso ketto tenyleg egyszeru, kb. 5 perc volt. De kisse zavarban vagyok a 3. feladattal (popup ablakban keri a jelszot), mert azt hiszem, hogy megtalaltam, de megsem fogadja el. Nekem ugy tunik, elobb hasonlitja ossze az altalam beirt jelszot azzal, ami szerinte a jelszo, mielott egyaltalan tudna, hogy mi a jelszo. (Na, ezt jol leirtam, de probaltam viragnyelvet hasznalni.) B-)