Manapsád émmá csak mindenen megdöbbenek. Olyan... döbbent lettem, vagy mi.
Multkor is, mongya a tévé, hogy Bush elnök papáját már jórégen meg akarja ölni a Száddám. Hát ez a hála a sok fegyverért? - gondoltam. Megdöbbentő. Össze - vissza döbbenek, má asse tudom, min.
Ma már a dokumentumokból tudjuk, milyen élesen differenciáltak a kádáremberkék az általuk "demokratikus ellenzéknek" nevezett Aczél-fiókák s az általuk "ellenséges ellenzéknek" (sic!) nevezettek, pl Nagy Gáspár, Lezsák s a többiek között.
Azt gondoljátok, bármeddig lehet hülyíteni a népet ezzel az Aczél elvtárs által szellemesen kitalált manipulációval?
"...többet tett a kommunizmus ellen mint az egész mai jobb oldal"
Na hiszen tudod ezt nem birják megemészteni a jobb oldalon már egy jó ideje!
Ezért ágálnak ellene ezerrel, nagyon fájó pontjuk ez nekik!
:-)
:-(((
Nem látok abban semmi rosszat, ha a baloldaliak - hagyományosan - elvtársaznak. Az MSZP-ben ez állítólag divat is, bár a legtöbbször keresztnéven szólítják egymást és tegeződnek.
Persze Demszkyt "leelvtársazni" humoros, hiszen többet tett a kommunizmus ellen, mint az egész mai jobboldal.
Nyáron pannonrádióban szintén néni, nyugdíjas, volt házmester szidta ezerrel a kommunistákat, többek közt "Kovács elvtársat". Franka hö-hö "barátom" nem vette észre, vagy csak az otthon akolmelegét érezhette :))))