Az Age Of Mythology-m nem működöik rendesen ezt úgy értem: Ha felfedezek egy helyet (fekete részt a a pályán) nem normálisan hanem nagy nyézetekben fedezi fel a területet, és ha elmegyek onnan nem sőtétül be. Ez nagyon zavaró kérlek mit tehetnék?
Eladó az Age of Empires III + The asian dynasties kiegészítő. Csakis együtt külön nem. Hiszen az alapjáték nélkül nem fut a kiegészítő.
5000Ft együtt. Piaci árhoz képest sokkal olcsóbb.
elérhetőség:
conquistador.andrew@gmail.com
u.i.:
ugyanakkor cserét is elfogadok.
A pénz arra kell, hogy hozzáadva mettudjam venni a mostanság megjelent dvd változatot, ami tartalmazza a III. rész minden kiegészítőjét de nem kell 2x. Ezért akarom eladni.
Keresem németül az Age of Mythology-t vagy bármilyen patch-et ha tud valaki kérem adja meg hogy német hang és felirat legyen.
Most kiadták igen kedvező áron az age of empire részei multinyelvesek de a mythology sajnos angol maradt németül jobban tudok nem szeretném ha keveredne a két nyelv akár cserében is benne vagyok ha eredeti német anyagról van szó.
más:
bár a fable más tészta de talán vannak itt pc-zsenik akik tudják mi az isten baja lehet hogy feltelepítem és szabálytalan művelettel kilép!! Az agyam eldobomom!!! Elvileg hangkártya baja lehet, lehetséges ez? Annak idején a Wolfenstein csinálta ezt de kártya miatt. Van erre valami trükk vagy dobhatom ki a kukába a játékot? :(
Az a problémám, hogy nem enged új capitalt építeni, hiába küldöm oda a parasztot a kijelölt helyre ahol elviled engednie kellene, a kis capital ikon piros marad...
Valaki tudna nekem segiteni? Az a helyzet hogy ahogy elinditom a játékot, és a menüben megmozditom az egeret rögtön lefagy. Xp van a gépen, mitől lehet ez?? Köszi
amugy sikerült rájönni.
Az AOM.hu-n a Péter segitett.
Safe mode-ban kellett inditani és akkor elindult :))
Majd a játékban átállitani a felbontást és mehet a menet!!!
Sziasztok.
Nemtud valaki azzal kapcsolatban segiteni, hogy inditanám a Titans-t és az intró után kis ablakban kiirja , hogy : "Initialization Failed"
Meg is peccseltem az 1.01-el de semmi :(
Gyógyirt tud valaki???
thx
Cikász..
Mi lehet a gond ha rendben megvan a telepítés, majd azt írja ki indításkor, hogy a "progi nem ismeri fel a videokártyát, kérjük ellenőrizze, vagy valami ilyesmi." Windows 2000, ATI radeon 32 MB kártya. Windows 98-on a havernak megy rendesen.
Sokkal komolyabb hardver igényű progik gond nélkül futnak. ( MOHAA, RtCW, Warcraft3, stb.)
Van valamilyen magyar AOM hivatalos oldal? Mert én nem találtam még, persze ez nem jelent semmit. Viszont ha nincs, akkor lehet, hogy kéne egyet csinálni, bár nem tudom kinek mi a véleménye. Olyan portál jellegűt.
Mint minden Age of... játékban, ENTER hatására jön fel a párbeszéd ablak, amiben üzenhetsz a többieknek, utasithatod a szövetségeseidet, és aktivizálhatod a cheat-eket.
No persze ezt a játék indulásakor, amikor a térképet, eröforrásokat, max populációt, nehézségi szintet, stb választasz, az
"[ ] Enable Cheats"
checkbox-ban jelezni is kell ( X-eld be ).
GOATUNHEIM - Get goat god power
WUV WOO - Flying purple hippo
I WANT TEH MONKEYS!!!1! - Get LOTS of monkeys
CONSIDER THE INTERNET - Slow down units
ISIS HEAR MY PLEA - Get a small army
TINES OF POWER - Get Forkboy
O CANADA - Get a Lazer bear
SET ASCENDANT - Reveal all animals on map
WRATH OF THE GODS - Get new god powers
PANDORAS BOX - Get new god powers
DIVINE INTERVENTION - Enable a used god power
THRILL OF VICTORY - Win scenario
IN DARKEST NIGHT - Night
UNCERTAINTY AND DOUBT - Hide Map
LAY OF THE LAND - Reveal Map
MOUNT OLYMPUS - Max Favor
ATM OF EREBUS - +1000 Gold
TROJAN HORSE FOR SALE - +1000 Wood
JUNK FOOD NIGHT - +1000 Food
L33T SUPA H4X0R - Fast build
RED TIDE - Makes water red
FEAR THE FORAGE - Gives you a walking berry bushes god power
BAWK BAWK BOOM - Gives you a chicken-meteor god power
CHANNEL SURFING - Skips to the next scenario
ha megnézed a demókat, akkor már tod hogy mire számíthacc.. magyarok azért csak nem olyan jók, mint a world top playerek, ha meg igen, akkor annál jobb... ;)))
persze attól még hogy tudod hogy 12 percnél fog jönni kb 20 lovassal, még neked nem lesz jobb, ha addigra nem tucc úccsem összekaparni némi ellenállást.. ]8)
higu nyert asszem uccsó előttin aokban, legutolsón nemtom már mi volt.
(uccsó előttit is csak azér, mert galmuszk az ismerősöm és ő lett a második, veszettt hugi ellen. vagy zsebkendő volt? na mind1.)
egyébként ez aom, szal itt megen más téma, ráadásul élő ellenfél ellen TÖK MÁS mint gép ellen..
egyébként is, mi van, ha kisz**sz? semmi.. ]8)
egyébként köszönjük hugi, tudjuk, hogy ircen kell jelentkezni, ha magyarokkal akarunk nyomulni.. :)