Keresés

Részletes keresés

flaci.2 Creative Commons License 2002.10.23 0 0 44
Az Adler állandóan telcsizett neki hogy büdös van a székházba tele a nadrág. A sok fotos meg az ő pofáját akarta lekapni az év fotója lett volna.
Cim lap stori lett volna, "égek mind a rongy".
Balhorog

diseqc01 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 43
Inkább kitisztult (kikékült) az ég. Így azért valahogy közelebb vagyunk a természethez. Vagy nem így gondolod?
Előzmény: imrejr79 (42)
imrejr79 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 42
Ejh, de összevörösödtetek ide...
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.22 0 0 41
Kérdezi a Mucsa Pista:
Hová tűnt a Bolse Vityka?
Előzmény: PuPu (-)
peacemaker Creative Commons License 2002.10.21 0 0 40
Viktor most fejleszti tovább a köröket gömbökké (lufi).
Összeesküvő Creative Commons License 2002.10.21 0 0 39
Igen? Láthattam őt valamelyik parlamenti közvetítésen? :)))
Előzmény: Zrínyis (14)
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 38
"Nem mondtam en hujeseget,idealizmusod tenyleg imponalo..:)) "

Valojaban nem idealista vagyok,hanem optimista.
Noha komoly ketelyekkel.

Előzmény: Törölt nick (36)
ooOoo Creative Commons License 2002.10.21 0 0 37
"Na de hol van a Vityka?"

Lement a pincébe, hogy körülnézzen gerenda ügyben. Kötelet majd hoz az egyik kedves kollégája :-)

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.21 0 0 36
Derek...

Nem mondtam en hujeseget,idealizmusod tenyleg imponalo..:))
Amit irtal,talan kis lelkszamu telepuleseken es max onkormanyzati szinten mukodhetnenek...
Az orszaggyulesin,ahol 20-30 ezres 1 valasztokorzet,penz nelkul nem megy...es itt vege is a tortenetnek...
Persze en tul folghozragadt vagyok es 35 evesen mar keves bennem a tuz...:)

pik...aki szeretne idealista lenni...:)

Előzmény: Derek (35)
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 35
"Az idealizmusod imponalo,de felo,hogy az alulrol jovo civil kezdemenyezes lehetosegerol vegervenyesen lekestunk"

Idealizmus a rossebeket, realizmus.Nem lehet errol lekesni, mindig ujra kell kezdeni.Ha maskepp nem megy akkor a partokon belul.
A demokraciat senki nem fogja rajtunk kivul megcsinalni es ez bizony ott kezdodik ,hogy a sajat utcadban kezded. A kocsmaban , a boltban, amikor leviszed a kutyat setalni, es amikor azokkaol az emberekkel beszelsz total hetkoznapi dolgokrol akikkel ott eppen oszefutsz.

Előzmény: Törölt nick (31)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 34
Azért öndefiniálni, azt tudsz! :)
Előzmény: Derek (32)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 33
Még az se biztos, hogy a kisebb rosszat választottuk, de a Fideszt nehéz lesz alulmúlni! Sokat kell érte dolgoznia az új kormánynak! Csak nem sikerül.
Előzmény: Törölt nick (31)
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 32
"És a permanens forradalom?
Ne add fel Derek, - kitolnak még minket a barrikádra! "

Ne izgulj oreg,amig a mocskos nacikra kell vadaszni addig Derek tartalekos utasz ormester egyutt van a barrikadon Pupu kiszolgalt hatarvadasz fohadnaggyal(vagy mittudomen) es szivesen robbantgatja a sineket, de demokraciaban azert en egy munkasarulo jobboldali szocdem vagyok:-)) Es nincs haverkodas a komenistakkal.Legfeljebb voros bor mellett.

Előzmény: PuPu (30)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.21 0 0 31
Udv Derek...

Az idealizmusod imponalo,de felo,hogy az alulrol jovo civil kezdemenyezes lehetosegerol vegervenyesen lekestunk...
Nem nagy az orom,de jobb hijan marad a kisebbik rossz...

pik...irt...

Előzmény: Derek (26)
PuPu Creative Commons License 2002.10.21 0 0 30
És a permanens forradalom?
Ne add fel Derek, - kitolnak még minket a barrikádra!
:O))))
Előzmény: Derek (28)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 29
Multkor wizes dicsért meg a gondolkodásomért, ö pedig számomra szintén hasonlót jelent. Te is hasonlóan gondolkodsz a demokráciáról. Örülök, hogy vagyunk páran, ha nem is sokan, akik függetlenül tudunk gondolkodni, anélkül, hogy beállnánk csápolni valamelyik, elöször az utunkba esö elsö tömegbe. Üdv!!! :)))))
Előzmény: Derek (26)
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 28
"Mi vagy Te? Villon fun? "

Az voltam valamikor, de aztan a mult kodebe merult o is. De azert valami maradt belole ugyanugy mint a 68-as hippisegbol, hosszu hajbol es benne a virag.
A forradalomnak vege:-((

Előzmény: rraabbiiddaa (8)
peacefighter Creative Commons License 2002.10.21 0 0 27
Hol van Vityka?

Most pucolja az aranyhalat.
(Miután a negyedik kívánságát már nem volt hajlandó teljesíteni.)

Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 26
"Akkor ezt most vegyem voksnak? 4 év mulva visszatérünk rá! :) 999.998 a 2-höz. Hát még egy kis kampányra lesz szükségem!:))"

Nem eppen , csak azt akarom ezzel mondani,hogy akinek nem tetszenek a mostani politikusok es nem nyujtanak szamara szimpatikus alternativat azok miert mindig kivulrol es mastol varjak el,hogy megvaltozzon a vilag .A politika az harc es kuzdelem, Ha valaki alakitani is akarja joban mint a 4 evenkenti szavazata ,akkor bele kell lepni,akar civil akar partszinten a sajat izlesenek legkozelebb allokkal egyutt es ha nem tetszik neki akkor a sajat velemenyet elfogadtatni. Ez ma mar azert akarhogy is nezzuk demokracia.Ma mar konnyu,vagy sokkal konnyebb ez mint 89 elott amikor azert volt egy kemeny elnyomo apparatus ami egy tol-on tul nem engedett.
En megertem azokat akik sajat egzisztenciajukat feltve,vagy a gyerekeiket ,csaladjukat 89 elott inkabb passzivak voltak, de ma mar mas a szitu, elni kell a demokracia adta lehetosegekkel es aki nem is akar elni vele azt nem tudom megerteni.Most sem konnyu, de ma mar felni nem kell.

Előzmény: rraabbiiddaa (20)
morbiczer Creative Commons License 2002.10.21 0 0 25
Na ne mond...
Előzmény: rraabbiiddaa (24)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 24
Azért, mert már nem ö a vezér.
Előzmény: Zrínyis (23)
Zrínyis Creative Commons License 2002.10.21 0 0 23
Miért nem jelent meg a Vezér? Kíváncsi lettem volna, mit és hogyan mond. Merthogy ez a szoci győzelem neki is köszönhető!

Köszi, Viktor! Ez jó mulatság, férfimunka volt!!!

wiper Creative Commons License 2002.10.21 0 0 22
A halott dakota az igazan jo dakota.
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 21
Mér, eddig volt funkciója a szavazásban? Max a kampányban.
Előzmény: Photo Shop (18)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 20
Akkor ezt most vegyem voksnak? 4 év mulva visszatérünk rá! :) 999.998 a 2-höz. Hát még egy kis kampányra lesz szükségem!:))
A prérifarkas, az jó!
Előzmény: Derek (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.21 0 0 19
Udv...

Persze...Vesztesnek nem jo lenni,es ezt o pontosan tudta...

Pik...irt...

Előzmény: Photo Shop (18)
Photo Shop Creative Commons License 2002.10.21 0 0 18
OV-nak ebben a szavazásban nem volt funkciója.
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 17
"(csak azt nem tudom, hogy akkor ki legyen helyette"
Hat akkor legyel te.!
Előzmény: rraabbiiddaa (15)
Derek Creative Commons License 2002.10.21 0 0 16
"Szívesen hallanék egy dakota mondást!!! "

Mondok en neked egyet: amikor majd a feher ember gyereke megnoveszti a hajat es a preri farkasait ugyanugy testvereinek tekinti,akiknek ugyanugy joga van elni ezen a foldon mint neki akkor majd eljon egy uj vilag.

Előzmény: Arnyeklovas (13)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2002.10.21 0 0 15
Nem irom le a szavazópolgári pályafutásomat, megtettem már néhányszor. Szavaztam én már szinte mindenkire, aztán elegem is lett mindböl. Viszont elöször sikerült 90-óta kormányra sikerrel szavaznom. Ne félj, én leszek az elsö, aki elküldöm a fenébe ezeket is, ha nem azt csinálják, amit beígértek. (csak azt nem tudom, hogy akkor ki legyen helyette, mert az elmult 4 évet, meg polgári cseszekedést álmaimban se akarom!)
Előzmény: Derek (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!