Az Adler állandóan telcsizett neki hogy büdös van a székházba tele a nadrág. A sok fotos meg az ő pofáját akarta lekapni az év fotója lett volna.
Cim lap stori lett volna, "égek mind a rongy".
Balhorog
Nem mondtam en hujeseget,idealizmusod tenyleg imponalo..:))
Amit irtal,talan kis lelkszamu telepuleseken es max onkormanyzati szinten mukodhetnenek...
Az orszaggyulesin,ahol 20-30 ezres 1 valasztokorzet,penz nelkul nem megy...es itt vege is a tortenetnek...
Persze en tul folghozragadt vagyok es 35 evesen mar keves bennem a tuz...:)
"Az idealizmusod imponalo,de felo,hogy az alulrol jovo civil kezdemenyezes lehetosegerol vegervenyesen lekestunk"
Idealizmus a rossebeket, realizmus.Nem lehet errol lekesni, mindig ujra kell kezdeni.Ha maskepp nem megy akkor a partokon belul.
A demokraciat senki nem fogja rajtunk kivul megcsinalni es ez bizony ott kezdodik ,hogy a sajat utcadban kezded. A kocsmaban , a boltban, amikor leviszed a kutyat setalni, es amikor azokkaol az emberekkel beszelsz total hetkoznapi dolgokrol akikkel ott eppen oszefutsz.
"És a permanens forradalom?
Ne add fel Derek, - kitolnak még minket a barrikádra! "
Ne izgulj oreg,amig a mocskos nacikra kell vadaszni addig Derek tartalekos utasz ormester egyutt van a barrikadon Pupu kiszolgalt hatarvadasz fohadnaggyal(vagy mittudomen) es szivesen robbantgatja a sineket, de demokraciaban azert en egy munkasarulo jobboldali szocdem vagyok:-)) Es nincs haverkodas a komenistakkal.Legfeljebb voros bor mellett.
Az idealizmusod imponalo,de felo,hogy az alulrol jovo civil kezdemenyezes lehetosegerol vegervenyesen lekestunk...
Nem nagy az orom,de jobb hijan marad a kisebbik rossz...
Multkor wizes dicsért meg a gondolkodásomért, ö pedig számomra szintén hasonlót jelent. Te is hasonlóan gondolkodsz a demokráciáról. Örülök, hogy vagyunk páran, ha nem is sokan, akik függetlenül tudunk gondolkodni, anélkül, hogy beállnánk csápolni valamelyik, elöször az utunkba esö elsö tömegbe. Üdv!!! :)))))
Az voltam valamikor, de aztan a mult kodebe merult o is. De azert valami maradt belole ugyanugy mint a 68-as hippisegbol, hosszu hajbol es benne a virag.
A forradalomnak vege:-((
"Akkor ezt most vegyem voksnak? 4 év mulva visszatérünk rá! :) 999.998 a 2-höz. Hát még egy kis kampányra lesz szükségem!:))"
Nem eppen , csak azt akarom ezzel mondani,hogy akinek nem tetszenek a mostani politikusok es nem nyujtanak szamara szimpatikus alternativat azok miert mindig kivulrol es mastol varjak el,hogy megvaltozzon a vilag .A politika az harc es kuzdelem, Ha valaki alakitani is akarja joban mint a 4 evenkenti szavazata ,akkor bele kell lepni,akar civil akar partszinten a sajat izlesenek legkozelebb allokkal egyutt es ha nem tetszik neki akkor a sajat velemenyet elfogadtatni. Ez ma mar azert akarhogy is nezzuk demokracia.Ma mar konnyu,vagy sokkal konnyebb ez mint 89 elott amikor azert volt egy kemeny elnyomo apparatus ami egy tol-on tul nem engedett.
En megertem azokat akik sajat egzisztenciajukat feltve,vagy a gyerekeiket ,csaladjukat 89 elott inkabb passzivak voltak, de ma mar mas a szitu, elni kell a demokracia adta lehetosegekkel es aki nem is akar elni vele azt nem tudom megerteni.Most sem konnyu, de ma mar felni nem kell.
Mondok en neked egyet: amikor majd a feher ember gyereke megnoveszti a hajat es a preri farkasait ugyanugy testvereinek tekinti,akiknek ugyanugy joga van elni ezen a foldon mint neki akkor majd eljon egy uj vilag.
Nem irom le a szavazópolgári pályafutásomat, megtettem már néhányszor. Szavaztam én már szinte mindenkire, aztán elegem is lett mindböl. Viszont elöször sikerült 90-óta kormányra sikerrel szavaznom. Ne félj, én leszek az elsö, aki elküldöm a fenébe ezeket is, ha nem azt csinálják, amit beígértek. (csak azt nem tudom, hogy akkor ki legyen helyette, mert az elmult 4 évet, meg polgári cseszekedést álmaimban se akarom!)