Keresés

Részletes keresés

így jártam... Creative Commons License 2002.10.23 0 0 29
Nem butaság, hanem rosszindulatú rágalom, ami kronológiailag valószínűleg az mszp '94-es győzelme után született, mert már megtörtént eseményeket helyez vissza időben, jelentősen eltorzítva azokat.
Előzmény: Sokszínű Lapolvasó (19)
wizes Creative Commons License 2002.10.23 0 0 28
Haza magyarázolsz?
Valld be!
Nem Kóserre xavaztam, ne nyeljen a kiseszem.
-Cicák jól vannak?
-Küszöböt tudják?
Üdv.
wizes.WG.
Előzmény: Törölt nick (27)
wizes Creative Commons License 2002.10.23 0 0 26
Jézus sosem magyarázott!
wizes.
Előzmény: wizes (25)
wizes Creative Commons License 2002.10.23 0 0 25
PVC!
Nem jól dÓgoztá'!
KÓsa közben takarodik?
Padlóra?
wizes.
libsi Creative Commons License 2002.10.23 0 0 22
Bródy Sándor utcai paktumszegés:

Eltávolították a Vasárnapi Újság szerkesztőjét

NOL • 2002. október 23. 0:24

A Kossuth Rádió főszerkesztője felfüggesztette beosztásából a Vasárnapi Újság felelős szerkesztőjét, Haeffler Andrást, miután az Országos Választási Bizottság megállapította, hogy a műsor kampánycsendet sértett. Haeffler Andrásnak a hónap végén amúgy is lejárt volna a szerződése, amit Perjés Klára főszerkesztő nem kíván meghosszabbítani. Az Országos Választási Bizottság egy Wittner Mária-beszéd, illetve egy Pongrácz Gergely-interjú közlése miatt marasztalta el a közszolgálati rádiót – tájékoztatta Perjés Klára kedden az MTI-t. A Rádió nem kíván jogorvoslattal élni a Legfelsőbb Bíróságnál.


wizes Creative Commons License 2002.10.23 0 0 21
Pasarétről ki beszél?
wizes.
Árvizi hajós Creative Commons License 2002.10.23 0 0 20
Most megint aktális a Rózsadombi Paktumról beszélni.
Megjelent Lakatos Pál: Az ellopott rendszerváltozás c. könyve.
Érdekes olvasmány a dr.Körösi Imrével készült "leleplező" mű!

Árvizi hajós

Sokszínű Lapolvasó Creative Commons License 2002.10.20 0 0 19
Eddig tobb szazan osszesen kb. tizezerszer bizonyitottak, hogy az emliette szoveg butasag: lasd akar itt az indexen is.
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 17
OFF

:-) ...no arra kíváncsi lennék, hogy tetszene, lévén nem épp politikai címeket gyűjtök, de mail-ben most mindjárt elküldöm :-)))

...ezt a lököttséget most pont nem a Google dobta ki, hanem egy barátom küldte épp tegnap este, de ez a szöveg sok változatban fenn van... Jeszenszky levele is

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 16
...nyilván azért is... nem tudhatod, ezt miért nyitotta valaki, akinek mellesleg nem olyan anonim a mail-címe, mint az én vagy a te nick-edé...
Előzmény: figyelő (14)
figyelő Creative Commons License 2002.10.20 0 0 14
No természetesen. Ez a fórum már csak ilyen: azért teszik föl a válogatott ökörségeket/aljasságokat, mert kíváncsiak mások véleményére...
Előzmény: grund-harcos (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 13
"15./ Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot. "
Előzmény: Munchausen (11)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 12
...a "rózsadombi paktumnak" nincs hiteles szövege, lévén ha volt, akkor titikos volt...

...a "hős" Pongrácz nagyon csenben lenne, ha élne Maléter Pál, akinek szintén volt szerepe a Corvin közben... én egy rádiós ripotban hallottam egy idős hölgyet, akinek maga is részese volt az ottani eseményeknek, s nagyon negatívan beszélt erről a "hősről", így ez az írás is hitelesebbnek tűnik már számomra, volt korábban...

Előzmény: Árvizi hajós (-)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.20 0 0 11
De pl. ebben a topic-ban a tisztelt topicnyitónk csak a paktum szövegét kérte.
Semmit nem mondott magától, vagyis 1-es pont.
Egy másik topic-ban már véleményt is mondott, az meg 2-es pont, da ha te úgy érzed, hogy 3-as pont, hát legyen. A paktum állítólagos pontjait viszont a neten egy keresővel pillanatakot alatt megtalálhatta volna, és akkor rájöhetett volna, hogy a 15. pont teljesen másról szól, a 16. pontra gondolhatott Pongrátz Gergely, csak éppen az a bibi, hogy elnézték a naptárat.
Előzmény: grund-harcos (8)
figyelő Creative Commons License 2002.10.20 0 0 9
Az a baja szegénynek, hogy a paktumkötésen a parthusiakat nem képviselhette.
Előzmény: Munchausen (2)
grund-harcos Creative Commons License 2002.10.20 0 0 8
3. Kíváncsi mások véleményére
Előzmény: Munchausen (7)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.20 0 0 7
Két eset lehetséges.
1; Most hallott róla először és leküzdhetetlen ingert érzett a "világgá" kürtölésre.
2; Az itteni elnevezés szerint: Fikanick.
Előzmény: bcscb (5)
libsi Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6
Grespik nem keresztény; hülye.
Előzmény: Munchausen (2)
bcscb Creative Commons License 2002.10.20 0 0 5
Miért van az, hogy a kapitális hülyeségeket mindíg új vendég hozza szóba ....
Munchausen Creative Commons License 2002.10.20 0 0 3
Rambó Árpi nagyot alkotott.
A mostaniak közül kevesen emlékezhetnek a hix.forum-ra, a fidonetre, s sokan azt sem tudják, hogy az állítólagos paktum 21. pontja mit tartalmaz. ;-)
Mellesleg, ha valós is lenne a paktum, akkor sem lenne aktuális, legfeljebb ugyi a 21. pont, az egyre aktuálisabb...
Munchausen Creative Commons License 2002.10.20 0 0 2
Grespik a sajtóról és a "rózsadombi paktumról"
"Amikor a magyar nép rá fog döbbenni arra, hogy egy mocskos, szemét, rohadt manipulációs gépezet az a fajta kereskedelmi televíziózás, rádiózás és írott sajtó, ami Magyarországon van, akkor le fogja magáról dobni őket" - jelentette ki Grespik László a MIÉP csütörtöki, Gyöngyösön megtartott kampánygyűlésén. Hozzátette: "én csak azt kívánom nekik, hogy ép bőrrel megússzák, ám vagy változtatnak, vagy megtapasztalják a népharagot".
Grespik László a továbbiakban kifejtette: "a magyar rendszerváltás az 1989. március 15-én létrejött, úgynevezett rózsadombi paktum mentén zajlik, amelynek megkötésénél egy szovjet tábornok, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA tisztje, a Moszad képviselője, a magyar katolikus, illetve az izraelita egyház egy-egy megbízottja, Paskai László és Zoltai Gusztáv, továbbá Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula és Pető Iván voltak jelen". Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy mindezt a paktum lejegyzőjétől idézi, felelősséget nem vállal érte. Mint elmondta, a paktum szerint a megbízható volt kommunistákat más pártokban kell indítani a választásokon.
Mint mondta, a paktum arra is kitért, hogy a Szovjetunió megtartja politikai befolyását, illetve az Egyesült Államok megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben.
A MIÉP képviselőjelöltje úgy tudja, ugyancsak megállapodtak minden zsidóellenes megnyilvánulás és szervezkedés megtorlásáról és annak állandó hangoztatásáról, hogy a magyar határok véglegesek. Tudomása szerint a paktum arra is kitért, hogy Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot második világháborús veszteségeiért. A politikus kikérte magának - mert gyűlöli -, hogy antiszemitának nevezzék a saját hazájában, amikor Budapesten az izraeliek vásárolták a legtöbb ingatlant az elmúlt években. Szerinte ez utóbbi is bizonyítja, hogy nincs antiszemitizmus. "De aki rosszat akar nekünk, azt azért ne szeressük már, keresztény vagyok, nem hülye" - fogalmazott Grespik László.
(MTI, Népszabadság, Magyar Hírlap)

Munchausen Creative Commons License 2002.10.20 0 0 1
Subj: galád mese a \"rózsadombi paktum\"-ról

Date: 4/15/02 1:44:42 PM !!!First Boot!!!

From: HuAmbassad --- To: Liptakbela

---------------------------------------------

Kedves Béla! - Nem értem, hogyan kerülhetett be legutóbbi körleveletekbe a \"rózsadombi paktum\" galád, hazug meséje. Minden olvasójának azonnal érzékelnie kellene, hogy ez egy primitív kitalálás, jóval az állítólagos dátum után készítették. De ha a tartalmi képtelenségek nem elég meggyőzőek valaki számára, akkor nézzük az állítólagos aláírókat: Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Pető Iván.

Antall '89 tavaszán még egy széles körben teljesen ismeretlen, történész, múzeumi igazgató volt. A '88. szept. 17-én megalakult MDF-nek ugyan alapító tagja volt, de semmiféle formális funkcióval nem rendelkezett. Az MDF elnöke Bíró Zoltán volt, az ő helyére választották Antall Józsefet az MDF II. országos gyűlésén '89. október 22-én. Boross Péter akkor még semmiféle politikai szerepet nem vitt, nem volt tagja az MDF-nek, de valószínűleg más pártnak sem, egy vendéglátóipari vállalat vezetője volt. Göncz Árpád a Szabad Kezdeményezések Hálózatának, majd az abból alakult Szabad Demokraták Szövetségének egyszerű tagja volt, őt az ismeretlenségből Antall József 1990. áprilisi felkérése emelte ki. (Antall a kormányozhatóság érdekében az SZDSZ-szel kötött megállapodásában a köztársasági elnöki posztot személyre szólóan Göncz Árpádnak ajánlotta föl.)

1989. márciusában az akkori MSZMP-nek nem az akkori külügyminiszter, Horn volt a vezetője, a párthierarchiában jóval előtte állt Pozsgay Imre és Németh Miklós miniszterelnök is, tehát ha lett volna ilyen többpárti találkozó, akkor azon az állampártot nem Horn képviselte volna.

Most, futólag csak ennyit, szeretném remélni azonban, hogy a rendszerváltozás történelmének hiteles feldolgozása végleg el fogja temetni az ilyen mocskos hazugságokat.

Jeszenszky Géza

Hungarian Embassy, Washington

http://hungaria.org/

Előzmény: Árvizi hajós (-)
Árvizi hajós Creative Commons License 2002.10.20 0 0 topiknyitó
A Vasárnapi Újság ma reggeli számában Pongrátz Gergely 56-os hős a rózsadombi paktum aktualitásáról beszélt.A 15. pont azt tartalmazza:El kell érni, hogy az 56 eredményeit a reformkommunisták javára írják az emberek.

Be tudná valaki pontosan írni az eredeti paktum szövegét?

Árvizi hajós

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!