Szia! A Wagnerplastnak vannak szép kádjai, a Bálint-ker oldalán meg is tudod nézni őket, talán van asszimetrikus kád ilyen méretben. Nekünk a Keritália boltjában mutattak még ekkora kádakat.
Ne pánikolj :-), én már láttam ilyet, az ára 45e Ft, mérete 1180*1180*410. Ha érdekelel, nézd meg az alábbi honlapot, és keresd a fürdőkádak között a MÁJA típust.
Fürdőkádakat keresve két típust láttam mindenhol. Lemez ill. akril kád. Szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a véleménye az egyikről ill. a másikról. Melyik a jobb?
Köszönöm köszönöm.Úgy néz ki már megtaláltam,ma megyek megrendelni.
(miután újra megmértem a fürdőszobámat,rájöttem,hogy a 125x125-ös befér)
Álljon itt ez a topic okulásképpen:-)
oj, ez nagyobb, kb 160x160-nas. Meg 1x be lett epitve de osztan vmiert kicsereltek. Szal "hasznalt", de 20 kHuf korul megvalik tole, ha vkit erdekel. Csak fizikailag Bekescsaban van.
0623/372-289 V-S Fürdőszobaszalon, az M7 feljárónál Érden. Mi mindent ott vettünk, forgalmaznak Ravakot is, ha minőséget akarsz, ráadásul 10%-kal a katalógusár alatt.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem 60e alatt nem lesz ilyen. Valamiért a sarokkádat még mindig a luxussal azonosítják (pedig csak az elb...t formájú és méretű fürdőszobákba kell ilyen), és ez az ára. Tudom, most vettem egyet. (Én a 100*150-esért rohangáltam egy csomót.) A vége a Fried fürdőszobaszalon lett Csillaghegyen.
figyu: ne keress!!
épits, olcsóbb!!
téglából felfalaztatod a fürdőszoba sarkát,120x120-ra,kicsempézteted,vizzáró fuga,és egy egyedi kádad lesz,fillérekből
Üdv mindenkinek.120x120-as sarokkádat keresek,mivel ez fér el.A kérdés,hogy merre vannak olyan üzletek,ahol van ilyen és nem hatvanezerbe kerül?Eddigi tapasztalataim az üggyel kapcsolatban,hogy ezt a méretet nem kedvelik a kereskedők,illetve ahol van ott majd csak lesz és horroráron.Budapest,Érd stb környékről lenne szó.
Esetleg ha van valakinek eladó az is érdekelne.