Orbán sem szerencsésen osztja fel a dolgokat, legkevésbé a "múlt sötét erői" tetszett,még a kormányra kerülése utáni időkből. A nagytőkére (és kiszolgálóira) való hivatkozás kicsit pongyola fogalmazás, de nem alaptalan. A "polgári értékrendet" sem lehetne csak egy politikai irányzat privilégiumának tekinteni (meg nem ártene definiálni sem).
Kovács ennél azért rosszabb, mert nyers indulatokat gerjeszt, és amit csinál, az közel áll a gyűlöletkeltéshez.
Törexenek a csak két szinből álló egypártrendszerre, legfölleb delta idönként csrélnek. Lényeg ,hogy a pakli ua maradjon vmellik leosztásnál meg ugyis sorrakerülnek.
De itt ugye Kovács László kijelentéséről kellene vitázunk... Ha jobban belegondolsz csak rajtunk múlik, hogy mélyül-é az árok vagy sem, a politikusok legyenek leszaharázva...
Ebben egyettértünk! Sört (form Wagner Úr)
De azé az média elcsámcsoghatna egy kicsit ezen is .
Báró Úr!
Előre az egyszínű országért!Minden hatalmat a ...
Hogyan is volt ? Emlékszik még valaki?
Jobban jellemző a fideszre, mint gondolnád...
Nézd meg, hogy mit is kérdeztél ez után a gondolatod után.
Szerinted normális ember akkor nem is lehet fideszes? (én nem vagyok az egyk óldalról több minden nem teccik mint a másikról de illet azzért nem mondok)
A legtöbb fideszes normális, de továbbmegyek, még olyat is ismerek, aki nemcsak normális, hanem becsületes is. Viszont nem megy Vik-tor, Vik-torozni...
Nem azt vetem a Vik-tor, Vik-torozó fideszes káderek szemére, hogy hülyék lennének vagy becstelenek, mindössze úgy látom, hogy kritikátlanok a vezetésükkel szemben. Egyeseknél ez félelemből, másoknál érdekből (egzisztenciaféltés), vagy érzelmi kötődésféle miatt van, de nem hinném, hogy őszinte.
De itt ugye Kovács László kijelentéséről kellene vitázunk... Ha jobban belegondolsz csak rajtunk múlik, hogy mélyül-é az árok vagy sem, a politikusok legyenek leszaharázva...
Báró Úr!
Jobban jellemző a fideszre, mint gondolnád...
Nézd meg, hogy mit is kérdeztél ez után a gondolatod után.
Szerinted normális ember akkor nem is lehet fideszes? (én nem vagyok az egyk óldalról több minden nem teccik mint a másikról de illet azzért nem mondok)
A legtöbb fideszes normális, de továbbmegyek, még olyat is ismerek, aki nemcsak normális, hanem becsületes is. Viszont nem megy Vik-tor, Vik-torozni...
Nem azt vetem a Vik-tor, Vik-torozó fideszes káderek szemére, hogy hülyék lennének vagy becstelenek, mindössze úgy látom, hogy kritikátlanok a vezetésükkel szemben. Egyeseknél ez félelemből, másoknál érdekből (egzisztenciaféltés), vagy érzelmi kötődésféle miatt van, de nem hinném, hogy őszinte.
Ha egy icipici kiegyensúlyozottság is lenne a médiában, kovácsot ugyanúgy "démonizálni" lehetne mint Kövért. Nála is megvannak ugyanazok a stílusjegyek. Csak ez valamiért nem érdeke a médiának.
Terelsz.
A lényeg, hogy Kovács egy tapló, mint megnyilatkozásaiból is látszik.
Idézz már Martonyitól olyan uszító szöveget, mint Kovácsé. (és nem csak ez ilyen)
Báró Úr!
Szóval, igazándiból Horn minisztereként szimpatikus volt Kovács et. talán a legszimpatikusabb!:))))) De 98-tól kibújt a szög a zsákból és undorítóbbnál undorítóbb stilusa jött elő:((((( Úgy látszik ez az eredeti meghatározó stílusa:(((( Pfujjjjjj! Szégyene Mo.-nak!:(((((((
A Martonyi János volt külügyminiszterhez köthető ügyvédi iroda a minisztériumi hitelügyletek szerződésének előkészítését végezte. A Martonyi és Kajtár ügyvédi iroda nyolc és félmillió forintot kapott kéthetes munkáért.
Kovács újból példát muatatott nekünk a szoci kultúrából.
Azért ugye kedves balosok van némi külöbség az előző külügyminiszter és a mostani stílusa között.