Hat nem ronditott plakatot talan csak nagyobbfajta Schmittesbol lattam, szvsz azt is csak azert, mert az nem az utca szintjen volt. De talalekony a magyar, majd ezt a problemat is megoldja. GyNemethesbol pl lattam olyant, amire egy nagy pacat ejtett vmi taplo, pedig a 3-4. emelet magassagaban volt. :) Sajna van par egyszeru ember, aki ilyesmiben leli oromet.
"találok-e Fideszes rongáltat"
Nem nagyon.
A kiragasztás után szinte azonnal eltünteti(te)k őket. Teljesen.
Nem ismersz eléggé bennünket, lakótelepi prehumán, részeges, lyukacsos trikós, kertévéelénőtt pesti lumpenprolikat. Kérdezd rólunk Kövér professzor urat, ő a szakértő.
Én is segítek neked.
Kiragasztás után mi is ugyanolyan ocsmány, aljas, primitív módon telefirkáljuk a Fidesz plakátokat, mint ahogyan a fideszesek teszik a mieinkkel, azaz a Gonosz erőinek plakátjaival. De mi még ravaszak is vagyunk, és rögtön a rongálás után még le is szaggatjuk a Fiatal Demokraták plakátjait. 250 grammos prehumán agyunkkal persze nem fogjuk föl, hogy éppen ezzel szolgáltatunk magunk ellen megdönthetetlen bizonyítékot: hiszen ha városszerte nincs megrongált Fidesz plakát, az csakis attól lehet, hogy mi leszaggattuk azokat. Ez axióma, nem szorul bizonyításra.
Főleg Budapestet és a tiszántúlt. Hát akkor gondolom a Duna-Tisza közét is.
Egyébként nekem is ez a tapasztalatom, bár én stabil liberális szavazó vagyok. Az a baj, hogy itt az ellenzéki szimpatizánsok a polgári értékrend nevében lumpenparaszt módjára viselkednek.
Ugyan. Nalunk egy fideszes plakat kerult egy kisgizdaera, amire vmi magyar kereszteny akarmiet raktak, amit aztan leteptek. Most speciel lakashirdetes van a fideszes neni szajanal. :) De a maszopos meg szadis plakat sem ep. Jah, es buszmegalloban van, ahol jo par hete hianyzik a menetrend. Szal taplok mindenhol vannak.
Esetleg azért nem sikerült sok összefirkált, trágár szövegekkel teleírt és lefestékezett fideszes plakátot találnod mondjuk Pesten, mert itt azokat egyszerűen letépi vagy felülragasztja a messze magasabb értelmi színvonalon álló baloldal.
Par hete kiraktak egyet Pesten a Vidampark ele, GyNemethtel, Kovaccsal es Megyoval. Aztan egy hetre ra vmi vicces kedvu egyen telefirkalta. Nekem tetszett. :) Firka nelkul olyan nyomaszto volt az a kep. :)
Ennek ellenere az ilyen "Csalo komcsik!" feliratok meg az osszefirkalas nem muveszet, hanem vandalizmus. Lehet persze jol is csinalni, de a plakat tepkedokre, -firkalokra ez nem jellemzo. Mondjuk meg mindig jobb, hogy a plakatokon elik ki magukat, mint ha egy muzeum falan, vagy a bkv menetrendjein.
Épp az előbb találkoztam lelkes V. kerületi SzDSz-esekkel, akik a Fidesz plakátjait ragasztgatták át a sajátjukkal. Megkérdeztem tőlük, hogy abbahagyják-e wagy hívjam a rendőrséget... Különösen azért bunkóság, amit csinálnak, mert mi nem ragasztottuk át az ő plakátjaikat.
Amúgy sem igaz, hogy a fideszes plakátokat nem bántják, nézz körül az V. kerület északi részén, a legtöbb fideszes plakát le wan szaggatva wagy csak az arc helye wan kikaparva.
a plakátfirkáló egy müvész szerintem ,ugy mint a graffitesek. Hát ennyi tolerancia sincs bennetetk, ez hallattlan.
Hagyni kell az embereket szabadon kifejezni legbelsőbb érzelmeiket, a ius murmurandis jogán. A nyugdijasok ugyis megkapták a 19 ezer forintos judáspénzt, de majd megkapják a gázszámlákat, s aztán lesz majd nemulass
Orbán sikerrel fanatizálta a Fidesz-hívek legprimitívebb rétegét. Ők elhitték a Vezér szövegét, hogy ők a Jók és az ellenfél a Gonosz. Pont ennyit képesek felfogni, szótagolva, háromszor megismételve, két félórás ütemes viktorviktorozás között.
Elég sokat járom az országot. Főleg Budapestet és a tiszántúlt.
Bármerre autózok mindenhol vannak választási plakátok. Ami feltűnt nekem, hogy gyakorlatilag csak az MSZP, SZDSZ választási plakátok vannak összefirkálva, trágár szövegekkel teleírva és lefestékezve.
Erről csak annyi lenne a véleményem kedves jobb oldali szavazók, hívek, hogy ezekkel a cselekedeteitekkel csakis saját magatok értelmi szinvonalát bizonyítjátok be. Amihez ezúton is szeretnék gratulálni.
Tisztelet a kivételnek!!
Szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy ennek mi értelme van? Én bal oldali szavazó vagyok, de eszembe nem jutna egyetlen jobb oldali párt plakátját tönkrevágni. A házunk elé kiraktak egy FIDESZES képviselő plakátját. Nem tetszik, de nem bántom.
Egyébként szerintem az ilyen megnyilvánulások az ingatag szavzókat nem arról győzik meg, hogy akkor az ellenfélre fogok szavazni... Legalábbis szerintem visszataszitó és értelmetlen cslekedet. A felesleges energiák levezetésére ott van a kondi terem stb...
ui.: Biztosan vannak összefirkált jobb oldali plakátok is, de ilyet nekem nem sikerült találnom.
Egyébként ez már megfigyelhető volt áprilisban is.