Keresés

Részletes keresés

123flaci Creative Commons License 2003.02.02 0 0 6
Te még hiszel a Crudináknak egy lejáratodott volt komunista mocsoknak. Még akkor is hazudik és zsidozik mikor kérdez. Azt hitte ezzel a szalon zsidozásal, és a szélsöséges palesztinok reklámozásával, amit most már a világ elitél. Valamit elér a szélsö jobbosoknál tévedett.
Csak a Csurka gratulált a szept.11 eseményekre a gondolkodó emberek és a világ mélyen lítéli az arab terorizmust. Lám most már az Arafat is az el nem fogadott politikusok közé került.
Ha TV-be, vagy szerkesztöségbe vagy médiába dolgoznák a közelébe nem engedném az ilyen embert. LEJÁRATODOTT.
Balhorog
de-vians Creative Commons License 2003.02.02 0 0 5
Én azt hittem egy cseh jégkorongozó, magyar????
Előzmény: kalucsni (3)
Hy Creative Commons License 2003.02.02 0 0 4
No esztet kárvót előhoznod, főként azzal amit írtál!
Ch egyik legmilitánsabb alakja a magyar sajtónak!
Nagy kár, hogy sokaknak emlékezete 1990 tavaszával kezdődik!
Előzmény: kalucsni (3)
kalucsni Creative Commons License 2003.02.02 0 0 3
Chrudinák az egyik legjobb magyar riporter.Persze hogy nem tetszik a militarista barmoknak és kiszolgálóiknak.
Jereváni rádió Creative Commons License 2002.10.16 0 0 2
Készíteni lehet. Érdekelni engem is érdekelt, különben nem néztem volna meg.:) De undorító dolog - még egyszer - a világ egyik legszemetebb, legsötétebb országáról kritikátlan, sőt áhítatos agitkát forgatni, pláne Európában, 2002-en.
Előzmény: BoGar (0)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.10.16 0 0 1
1 vélemény a filmről:

"Ha a világ normális lenne"
http://www.es.hu/0241/index.htm

Előzmény: Jereváni rádió (-)
BoGar Creative Commons License 2002.10.16 0 0 0
Na jó nagy 0 amit írtál. Mond, miért nem lehet egy másik országról filmet készíteni?? Azért mert te nem vagy kiváncsi rá?? És mi van azokkal, akik kiváncsiak rá?
Előzmény: Jereváni rádió (-)
Jereváni rádió Creative Commons License 2002.10.16 0 0 topiknyitó
Arafat és Kadhafi elvtársak korábbi nagy barátja fent említett terrorista-vezérek hátsó felének tisztogatása után most a világ egyik legszemetebb, legsötétebb országáról, az egy sivatagi rabló törzsből "királyi dinasztiává" avanzsált korrupt klán, és vallási fanatikusok uralma alatt álló Szaúd-Arábiáról csinált undorító propagandafilmet a magyar adófizetők pénzén. (Önmagát meg nem tagadva némi Oszama-mosdatással) Nem hiszem, hogy más civilizált állam TV-jében ezt meg lehetne tenni, pláne a közszolgán! Valami szent tehén ez a ... hogy nem lehet végre elhajtani a TV-nek még a környékéről is? Manjen az al-Jezeera-hoz. (Hogy nagyon-nagyon finom legyek.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!