Keresés

Részletes keresés

_Gary_ Creative Commons License 2004.04.03 0 0 62
Jaja, scene demók. Végül én is így gondoltam és nagy duzzogva lemondtam az újbóli megtekintésükről. Pedig annakidején is lemaradtam pár zenéről a 1/4 megás GUS miatt! :) Marad a C64 scene, az elég jól megy emulátor alatt is! :)
Előzmény: Mr_Fusion (61)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.04.01 0 0 61
Demók, úgy mint scene demók?
Azok általában nagyon durván vannak megírva, olyan trükkös, fizikai szintű hozzáférésekkel dolgoznak, amiket emulátor legyen a talpán, ami tud utánozni.
Szóval az ilyenek kb esélytelenek emulátoron.
Előzmény: _Gary_ (58)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.31 0 0 60
Csak rakeresel a neten, es ime: http://www.angelfire.com/realm/zeroone/abandon.htm
ne felejtsd el a VDM soundot is feltenni.

(Nem emlekszem, hogy az S&M DOS jatek-e; ez mindenesetre azokhoz van.)

Előzmény: Twinsen_ (59)
Twinsen_ Creative Commons License 2004.03.31 0 0 59
Errol az abandon loaderrol regelhetnel kicsit reszetesebben.
leginkab letotesi cim, stb.
Előzmény: Brutalis Harmonia (55)
_Gary_ Creative Commons License 2004.03.31 0 0 58
Letöltöttem én is a GUS emuláció miatt és előkapartam a régi PC-X-es CD-imet, hátha futásra tudom ösztönözni az akkori demókat, de sajnos nem megy. Egyik sem ismeri föl az emulált hangkártyákat, sem az SB-t, sem a GUS-t. :(
Iaz, alap beállításokkal indítottam... Valakinek lenne ötlete a megoldásra, vagy a demók ebből a szempontból nagyon kényesek?
Előzmény: Mr_Fusion (52)
emp Creative Commons License 2004.03.30 0 0 57
közönettel ránézek majd
emp Creative Commons License 2004.03.30 0 0 56
közönettel ránézek majd
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.30 0 0 55
Probaljatok ki az abandon loadert. A DOs-os cuccok gond nelkul elfutnak rajta (mar amit probaltam), es a legtobb 98-as is. (A Chaos Gate pl nem...)

Amugy ismeritek S&M kepregenyeket? Nem tul szellemesek...

emp Creative Commons License 2004.03.29 0 0 54
ez a dosbox megvan nekem, csak még lusta voltam megérteni, hogyan is működik. majd nekiugrok.
Előzmény: Mr_Fusion (52)
conSalves Creative Commons License 2004.03.29 0 0 53
Egy jó megoldás a ScummVM. Ha ebből indítjátok a cuccokat, akkor lesz hangjuk is. :)
Előzmény: emp (49)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.03.29 0 0 52
Ha esetleg ilyen jellegű a probléma régi, DOS-hoz készült játékokkal, akkor érdemes ezt megnézni:

http://dosbox.sourceforge.net
(Remélem, jól emléxem az URL-re.)

Egy jó kis DOS emulátor (régi video módok, SB Legacy, AdLib, GUS támogatás, XMS/EMS, DPMI support, stb), ami képes ablakban (is) futni elvileg bármilyen Win alatt, és elég sok régi játék elindul rajta egy kis piszkálás után, hanggal, mindennel, ahogy kell.
Folyamatosan fejlesztik, a támogatott játékok köre így egyre bővül.

emp Creative Commons License 2004.03.28 0 0 51
köszi. megnéztem. beletörődtem. látom, hogy pl. a Monkey Island-et is el lehet felejteni azok közül, ami nálam előfordul.
Előzmény: Threepwood (50)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.28 0 0 50
http://support.lucasarts.com/trg/xp/xptitle.htm

Itt azt írja, nincs hozzá XP-s támogatás.

Előzmény: emp (49)
emp Creative Commons License 2004.03.28 0 0 49
törődjünk bele!
vagy tán ír ide valaki, aki többet tud erről
Előzmény: Threepwood (48)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.28 0 0 48
Nekem sem megy, win 98 alatt se..
Előzmény: emp (47)
emp Creative Commons License 2004.03.28 0 0 47
megy valakinek a DOT hanggal? nálam XP van, mezei SB 128-as hangkártya, de utoljára ez a WIN3.1 alatt szólt. zene absz. nincs, a párbeszédek első hangja hallatszik, aztán néma csend. az az igazság, hogy csak azért szedtem elő, mert megláttam ezt a topicot. meglepődtem a grafikán. emlékeimben szebb volt. de azért jó lenne, ha működne.
Twinsen_ Creative Commons License 2004.03.27 0 0 46
Nem tudja valaki hol lehetne a DOTT-ot megvenni eredetiben ?
Mostanaban kaphato egy csomo regi lyukasarc jatek eleg olcson, pl. SAM&MAX, es The DIG -et mar sikerult megvenni MM-ban 2k/db -ert, de ezt az istennek nem talalom.
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.21 0 0 45
O, oregem, meg a helyes kis szerves-hazimat csinalom... Majd kesobb...
Előzmény: Threepwood (44)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.21 0 0 44
Végül melyik mentésről csináltad? :)
Előzmény: Brutalis Harmonia (43)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.21 0 0 43
Koszonom :)
Orok hala, meg hasonlok...
Threepwood Creative Commons License 2004.03.21 0 0 42
Elküldtem.
Előzmény: Brutalis Harmonia (41)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.21 0 0 41
Mondd csak, at tudnal kuldeni egy elmentett jatekalast a szobabol? (Kozvetlenul a csoposta elrontasa utanrol). Csak ha nem nagy faradtsag.

Előzmény: Threepwood (40)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.20 0 0 40
Aha, nálam nincs gond.

Játszottál már a Broken Sword 3-mal? Sztem qrva jó, Revolution nagyon rulez. Állítólag fejlesztik a Beneath a Steel Sky 2. részét...

Előzmény: Brutalis Harmonia (39)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.20 0 0 39
A pocs mar fent van; sot, mar fel is tettem azota parszor a programot...
Szoval te egyszeruen belemerulsz a sarokba, es neked bemegy, gond nelkul?

A LA jo edes anyjat.

Előzmény: Threepwood (38)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.20 0 0 38
Aha, értem. Most én is elmentem oda, ahol ti vagytok elakadva, nekem simán ment a dolog, úgyhogy nem tudok segíteni :( Patch-et próbáltatok letölteni?

Egyébként mit szólsz, hogy a LA leállítota a Sam & Max 2 fejlesztését? :(

Előzmény: Brutalis Harmonia (37)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.20 0 0 37
A gond, hogy NEM JUTOK BE a szerverszobaba. Az eloterbol nem tudok bemenni; az ajto NEM LATSZIK kozvetlenul, csak ha elmesz a folyoso vegere (onnan latszik, hogy van egy masodik ajto). Innen latszik, hogy az ajto nyitva va, es a maja/aztek istenszobor masik oldalan van, csakhogy amikor megprobalunk bemenni, mindig kifarol, mintha falnak utkozne; kozvetlenul pedig nem latjuk az ajtot.
Előzmény: Threepwood (36)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.20 0 0 36
Lemész a főliften, és elöl, a főbejárattól jobbra van a szerverszoba. Bent matat a rózsaszín küklopsz. Itt, a nyitott ajtó külső oldalán van egy nagy kerék, ami a zárat fordítja el. Azt kéne elfordítani. Ezután már be lehet menni. Egyébként a lufis részen már túl vagytok, ugye?
Előzmény: hostile_17 (35)
hostile_17 Creative Commons License 2004.03.20 0 0 35
Kerék? Milyen kerék? Hol?
Az tukorben kulonbenis ugy latszik, hogy nyitva van.
Előzmény: Threepwood (34)
Threepwood Creative Commons License 2004.03.20 0 0 34
El kell fordítani a kereket, és mikor kifarol a csávó, be tudsz menni, mert nyitva marad az ajtó.
Előzmény: Brutalis Harmonia (33)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.03.20 0 0 33
A gond ott van, hogy nincs olyan kameraallas, amelybol kozvetlenul ra lehetne latni az ajtora; mindossze a folyoso vegi tukrobol latszik. Es amikor megprobalsz bemenni (lehet sejteni, hol van a kamera latoszogen kivul), nincs az az isten, hogy a kis f*szkalap bemenjen; allandoan kifordul, kifarol a sarokbol. (Amugy is neha a hajamat tepem az iranyitastol; tanulhattak volna az Alone In The Dark keszitoitol...) Minden egyes walkthrough, amit vegignyalaztam csak anniyt mond, hogy menj be. Mindossze azt felejtik el megemliteni, hogyan. (Egyaltalan; masfel ora kodorgas utan jottem ra, hogy ott van egy ajto; nem hinnem, hogy egy ilyen tipusu jatekban azzal kellene szorakozni, hogy elrejtenek egyes szobakat; igy ugyanis eltunik a "csak esz kell hozza" hozzaallas, es visszjutunk a Super Mariohoz.)
Előzmény: davidkoma (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!