igazad van!
most neztem utana en is.
kulonbseg talan annyi, hogy mas mobilhalozat hivasa csucsidon kivul olcsobb 15 Ft-tal...
szoval az egesz uj csomagnak semmi ertelme!
pannon eloallhatna mar valami epkezlab otlettel mert tenyleg dragak.
en egyebkent pannan classic-ot hasznalok kb 2 honapja. az egesz jo, ha tudsz venni egy 14.400-es kartyat afa nelkul. igy 11.500-ert 18.000-at beszelsz! nekem ez az egy mukodik.
vodan gondolkoztam, de annak tenylegesen tereroproblemai vannak! es a rock and roll fel percenkent szamol nem masodpercenkent...
Én egyébként sem értem ezt az új díjcsomagot, mert:
-van már olyan, ami egységes tarifát biztosít mindhárom mobilszolgáltató irányába és a vezetékesekre is, ez a Praktikum Classic
-ráadásul a Classic OLCSÓBB is!! Vö: Classic 95/40 Ft, Perfect 105/40 Ft csúcsidő/csidőn kívül.
Szóval IMHO még Pannonon belül értelmetlen Perfectet venni; ha már Pannon, inkább a Classic.
Én speciel örülök, hogy legalább a Voda kimondja a Pannon új nevetséges csomagjainak a konkrét árát.
A Pannon reklámban csak öntömjénezés van az új csomagokról és a percdíjakról szó sem esik. Nem véletlenül!
A nézőknek csak annyi jut, hogy "érdeklődjön a boltokba"
Mellesleg a Pannon GSM idén 2x emelt árat, és még mindig legtöbbször 3 számjegyűek a percdíjaik, hacsak nem egy drágább előfizetésre váltasz, ami csak nagy forgalomnál éri meg.
Mondom ezt úgy, hogy 6 éve van Pannon előfizetésem, de már nagyon elegem van belőlük!
Hozzá kell tenni, hogy a Pannon-nak jobb a lefedettsége, de ez lassan eltörpül azok mellett, hogy a régi pannonos kedvezmények teljesen megszűntek (mert volt ám náluk is "ingyenbeszélgetés" stb.) az előfizetőket hátrányosan megkülömböztetik (drágább percdíjak, mint a praktikumosoknál) és a mp. alapú számlázásukkal is drágábbak mint a Voda, a régi előfizetéses ügyfeleikre pedig nagy ívben tojnak. Régebben nem így volt.
Én a Pannonos előfizetésemet, csak a régi bejáratott számom miatt nem mondtam MÉG fel.
Használok egy Party és egy City kártyát, így lényegesen olcsóbban jövök ki, mint a Pannon
jelenlegi 119 és 129Ft.-os csúcsidős percdíjaival.
most hogy mondod, tenyleg a pannon reklam...
pedig azt is lattam sokszor, de fel sem tunt, hogy a tablakat etc. 20-asra cserelik le;
csak az jott le, hogy mindharom mobilszolgaltato szama szerepel benne...
egyebkent valamiert engem idegesit ez a voda reklam. ez valahogy olyan "prasztabb" modon talalja... ez jon at nekem...
masnak meg lehet, hogy eppen jopofa...
én speciel sajnálom, hogy nincsen összehasonlító reklám (ill nagyon szigorúan van szabályozva, csak ilyen trükkökkel lehet).
1. jól teszik hogy kimondják, info, okosabb leszel tőle
3. a bebebe már máshol is volt (nemtom westelnél vagy vodánál, mint beebeebee paródia, és a westelesben báránysültet ettek régebben... :)
2. gondolkozzon huszasban és kicserélik a busz 30-as tábláját meg a hetvenes gyertyát... ez is teljesen konkrét
- aminek egyébként örülök, végre nem töketlenkedik a pannon az idétlen beefigurákkal hanem felvette a kesztyűt (vagy hogy is mondják ezt)
egyébként gondold végig: kinek okoznak ezzel kárt?
a napokban elindult egy vitamax reklam melyben naprol napra tobb pontban direkt utalasokat tesznek a pannon praktikum uj csomagjara a "perfekt"-re.
1. konkretan kimondjak, hogy itt nem 105 Ft a percdij (mint a perfektnel)
2. meg valami szoveg amiben mondjak, hogy ne duljenek be egyes "perfekt"-nek tuno ajanlatoknak!
3. a vegen pedig be be be-t hangoztatnak a bee bee bee kifigurazasara.
mi a velemeny errol?
sztem ez valahol azert mar tulzas...
engem bizonyos mertekig felhaboritott...
(nem mintha ez lenne a legnagyobb gondom)