Keresés

Részletes keresés

Lator Creative Commons License 2002.10.16 0 0 5
A R&R 10mp-enként szémlál, a City fél perces, de ha nem néhány másodpercet beszélsz, akkor sajnos bármelyik sokkal olcsóbb a pannonnál.
Előzmény: CENSOR (4)
CENSOR Creative Commons License 2002.10.14 0 0 4
igazad van!
most neztem utana en is.
kulonbseg talan annyi, hogy mas mobilhalozat hivasa csucsidon kivul olcsobb 15 Ft-tal...

szoval az egesz uj csomagnak semmi ertelme!
pannon eloallhatna mar valami epkezlab otlettel mert tenyleg dragak.

en egyebkent pannan classic-ot hasznalok kb 2 honapja. az egesz jo, ha tudsz venni egy 14.400-es kartyat afa nelkul. igy 11.500-ert 18.000-at beszelsz! nekem ez az egy mukodik.
vodan gondolkoztam, de annak tenylegesen tereroproblemai vannak! es a rock and roll fel percenkent szamol nem masodpercenkent...

Előzmény: harm2 (3)
harm2 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 3

Én egyébként sem értem ezt az új díjcsomagot, mert:
-van már olyan, ami egységes tarifát biztosít mindhárom mobilszolgáltató irányába és a vezetékesekre is, ez a Praktikum Classic
-ráadásul a Classic OLCSÓBB is!! Vö: Classic 95/40 Ft, Perfect 105/40 Ft csúcsidő/csidőn kívül.
Szóval IMHO még Pannonon belül értelmetlen Perfectet venni; ha már Pannon, inkább a Classic.

Előzmény: Lator (2)
Lator Creative Commons License 2002.10.14 0 0 2
Én speciel örülök, hogy legalább a Voda kimondja a Pannon új nevetséges csomagjainak a konkrét árát.
A Pannon reklámban csak öntömjénezés van az új csomagokról és a percdíjakról szó sem esik. Nem véletlenül!
A nézőknek csak annyi jut, hogy "érdeklődjön a boltokba"

Mellesleg a Pannon GSM idén 2x emelt árat, és még mindig legtöbbször 3 számjegyűek a percdíjaik, hacsak nem egy drágább előfizetésre váltasz, ami csak nagy forgalomnál éri meg.

Mondom ezt úgy, hogy 6 éve van Pannon előfizetésem, de már nagyon elegem van belőlük!

Hozzá kell tenni, hogy a Pannon-nak jobb a lefedettsége, de ez lassan eltörpül azok mellett, hogy a régi pannonos kedvezmények teljesen megszűntek (mert volt ám náluk is "ingyenbeszélgetés" stb.) az előfizetőket hátrányosan megkülömböztetik (drágább percdíjak, mint a praktikumosoknál) és a mp. alapú számlázásukkal is drágábbak mint a Voda, a régi előfizetéses ügyfeleikre pedig nagy ívben tojnak. Régebben nem így volt.

Én a Pannonos előfizetésemet, csak a régi bejáratott számom miatt nem mondtam MÉG fel.
Használok egy Party és egy City kártyát, így lényegesen olcsóbban jövök ki, mint a Pannon
jelenlegi 119 és 129Ft.-os csúcsidős percdíjaival.

Előzmény: CENSOR (-)
CENSOR Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1
most hogy mondod, tenyleg a pannon reklam...
pedig azt is lattam sokszor, de fel sem tunt, hogy a tablakat etc. 20-asra cserelik le;
csak az jott le, hogy mindharom mobilszolgaltato szama szerepel benne...

egyebkent valamiert engem idegesit ez a voda reklam. ez valahogy olyan "prasztabb" modon talalja... ez jon at nekem...
masnak meg lehet, hogy eppen jopofa...

Előzmény: ID (0)
ID Creative Commons License 2002.10.14 0 0 0
én speciel sajnálom, hogy nincsen összehasonlító reklám (ill nagyon szigorúan van szabályozva, csak ilyen trükkökkel lehet).

1. jól teszik hogy kimondják, info, okosabb leszel tőle
3. a bebebe már máshol is volt (nemtom westelnél vagy vodánál, mint beebeebee paródia, és a westelesben báránysültet ettek régebben... :)
2. gondolkozzon huszasban és kicserélik a busz 30-as tábláját meg a hetvenes gyertyát... ez is teljesen konkrét
- aminek egyébként örülök, végre nem töketlenkedik a pannon az idétlen beefigurákkal hanem felvette a kesztyűt (vagy hogy is mondják ezt)

egyébként gondold végig: kinek okoznak ezzel kárt?

Előzmény: CENSOR (-)
CENSOR Creative Commons License 2002.10.13 0 0 topiknyitó
a napokban elindult egy vitamax reklam melyben naprol napra tobb pontban direkt utalasokat tesznek a pannon praktikum uj csomagjara a "perfekt"-re.

1. konkretan kimondjak, hogy itt nem 105 Ft a percdij (mint a perfektnel)
2. meg valami szoveg amiben mondjak, hogy ne duljenek be egyes "perfekt"-nek tuno ajanlatoknak!
3. a vegen pedig be be be-t hangoztatnak a bee bee bee kifigurazasara.

mi a velemeny errol?
sztem ez valahol azert mar tulzas...
engem bizonyos mertekig felhaboritott...
(nem mintha ez lenne a legnagyobb gondom)

best,
CENSOR.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!